Cevap: Aydın Bursa ile anlaştı
Aydının gitmesine bu kadar üzülmedim,oynadığı müddetçe takıma özellikle son haftalarda çok katkı verdi ,hakkını inkar etmiyorum,bursanın verdiği para sivasın 2 katı,bu yüzdende çok suçlamamak lazım,başarılı olurmu olmazmı artık bizi ilgilendirmemeli,takriben 35 yıldır sivassporu sever takip ederim,sivasdan gidipde başka takımlarda yıldızı parlayan hiçbir futbolcu görmedim,arkadaşlar saymışlar zaten ,ancak futbolu bitme noktasına gelmiş ,kovulmuş,vsss oyuncuların sivasda parladığını çok gördüm,kayseriden parası verilmeyip kovulan balili,ankaradan kovulan sedat ,abdurahman,gsden kovulan servet,eskişehirden yollandığı için dua edilen burhan,trabzondan kovulan petkoviç,bursadan kovulan tum vs vs kariyerlerinin en iyi dönemlerini sivasda oynayarak geçirdiler .aydın kardeşimizinde sivasda bulduğu ortamı ,bursada bulacağına zerre kadar inanmıyorum, böyle 1 2 maçta hatalı oynasın ,7 ceddine kadar küfür yer,nediyimki güle güle emeklerin için tesekkür ederim yeri doldurulamayacak oyuncu değil,yasin öztekini şartları zorlayıp alırsak 2 tane aydın almış oluruz
|