Cevap: Sivasspor - İ.Başakşehir
Öncelikle bu macin 13:30´da olmasi hicde iyi olmamis.Gelmek isteyen taraftar sayisini bile düsürür bu saat´de oynanmasi.
Suana kadar olan yazilanlari okudum gercekten üzülüyor insan.Takim suanda istikrarli olmasa bile insan Basaksehir´i genede favori göstermemeli.En kötü günde bile dahi biz o renklerin ve armanin arkasinda olmamiz gerektigine inaniyorum.
Elimizdeki mevcut kadrodaki tüm oyuncularimizin hepsi ayri bir deger.Bizi diger takimlardan ayiran tek özellik takimin yeterli kondisyonu yok.Utaka gitsin diyoruz, peki Utaka gercekten bumu ben hayir diyorum.Takimda bir isteksizlik var futbolcular kazanma azmini sahaya sergileyemiyorlar.
Sivasspor uzun süreden sonra bugün özledigi 3 puani alacaktir.Bügün Konya, Akhisar,Rize,Balikesir,Karabük ,Eskisehir,Mersin;G.Antep ve Genclerbirligi´nin elindeki kadro Sivasspor´dan cokmu güzel?.
Biz takimimiza aslinda haksizlik yapiyoruz.Takim kurarken antremanlarda basarili oyunculara forma sansi verilse isimler ön plana cikmamis olsa belkide basari kendiliginden gelecek.Hakan Sivas´a geldigi vakit cok daha basariliydi ,cocuk iyiye gidecegine dahada kötülesti.Su anda formanin tek sahibi Hakan olmaliydi.Fakat bunu bir türlü basaramadi,bunun cesitli etkenleri olabilir teknik kadronunda onu hazirlayamamasi etkenlerden biri olabilir.
Sayet bugün kazanamazsak cok sey kaybedecegimizi yönetiminde bilmesini isterim.
|