ben buraya yeni üyeyim...sitede bir eksiklik göremedim yani tam anlamıyla süperrrrrr...
Rabbim
Habibini habibim eyle
Muhabbet bulmasın muhabbetim ulaşmayacaksa Muhammedine(s.a.v.)
son bir ayda geliştiğini görüyorum.chat odalarında sohbetler seviye kazandı...teşekkürler özen gösteren herkese..maçlara gidemeyenler için daha çok maç fotosu yayınlansın bence...
son bir ayda geliştiğini görüyorum.chat odalarında sohbetler seviye kazandı...teşekkürler özen gösteren herkese..maçlara gidemeyenler için daha çok maç fotosu yayınlansın bence...
sadece bir ayda değil artık her geçen gün müthiş gelişmelerle yoluna ilerliyor sitemiz... bunda siz bayan taraftarlarında katkısı büyük tabiki...
bu akşam itibari ile yanılmıyorsam saat 22:30 civarıydı chatte bayan erkekten daha çooktu...buda sitemizin herkeze açık vede seviyesinin ne kadar yüksek olduğunu gösteriyor.
bu akşam itibari ile yanılmıyorsam saat 22:30 civarıydı chatte bayan erkekten daha çooktu...buda sitemizin herkeze açık vede seviyesinin ne kadar yüksek olduğunu gösteriyor.
kişi sayısınında 20'lerde olduğunu belirtmekte fayda var
bence bu sitede bircok bayan var biri haric hepsini desdekliyom yorumlarını onlar olmasa belki konuşma adabı bile değişecek onların azda olsa onlardan dolayı konuşma adabı chette ki konuşmalar hepsi adabını koruyor müstasna lar hariç.