yazmiyayim diyorum ama ne yapayim dayanamiyorum, illa biseyler yazmam lazim. arkadaslarin cogu (yada bi ikitanesi "onlar kendilerini bilir") benim fenerasyon lu oldugumu tahmin ettiler. fakat söyleyeceklerim le alakasi olmadigi icin, bazi arkadaslarin da bu topik le alakasi olmayan yorumlari kendilerine saklmalarini tavisey ederim. Sivasspor-Fenerbahce macinda-sahanin yildizi yarismasinda kazanan birey olarak ben hicbisr futbolcuyu göremiyorum, cünki Sivasspor bence bu senenin en iyi takimina karsi (Fenerbahce), takim futbolu oynadigindan dolayi, hic bir futbolcuyu digerinden ayirt edemiyorum. Gercekten nasil oynayacaklarini cok iyi etüd etmisler. Sivasimiz insaAllah bidahaki maclarda, bazi birey konsantre eksikliklerini giderirler ve maclari alirlar.
Yanliz, taraftarimizinda bu macta süper olmasi; "Yildiz" adayi olarak gösterilmemesi beni sasirtti.
Not: Bazi Fenerbahce sayfalarina bakiyorumda (antu.com) Sivasimiz gercekten süper deplasman olarak gösteriliyor, bence önemli artilardan biriside bence bu idi. Traftarlarin yan yana, Stadin discephesinde birlikte tezahürat yapmalari vesaire. Sivas ve Sivassporumuzla yine gurur duydum
|