Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 28.05.2005, 14:04   #71
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 956 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI

ÇOK HOŞSUNUZ HEPİNİZ, KAÇ KERE SÖYLEYECEĞİZ SİVASLIYIZ GÖNLÜMÜZDE İKİ ASLAN YATAR, BİRİ FENER BİRİ SİVASSPOR NİYE KIZIYORSUNUZ İMKANSIZMI BU,
AMA BİR ŞARTIM VAR HAKİKATEN VALİ BEY ARARSA SİVASSPORA ŞARTSIZ GÖNÜLDEN BAĞLANIRIM , EVET İYİ NİYETİNİZİ ANLIYORUM ARKADAŞLAR, BU SİTEYE BAĞLANALI BERİ BU ÇELİŞKİYİ YAŞAYACAĞIMIZI VE YAŞADIĞIMIZI SÖYLEDİK ŞİMDİLİK BU BÖYLE AMA SONRA NE OLUR HEP BERABER GÖRECEĞİZ, BENİM KIZDIĞIM TİPLER KİMLER BİLİYORMUSUN KRALDAN ÇOK KRALCI TİPLER, ADAMIN KİM OLDUĞU NE OLDUĞU BELLİ DEĞİL ESKİDEN VE HALA HANGİ TAKIMI TUTTUĞU BELLİ DEĞİL ORADAN SALLIYO FANATİK SİVASLIYIM , ÖLÜRÜM BİTERİM YAAAALLLLLLAAAAAANNNN, DAHA DÜNE KADAR ÜÇ BÜYÜKLERE TAPIYORDUNUZ HERKES BUNU KENDİNİZE İTİRAF EDİN BU AYIP DEĞİL AYRICA, AYIP OLAN SAĞA SOLA SALDIRMAK, YALAN SÖYLEMEK İKİ YÜZLÜLÜK YAPMALARI, AYIP SİVASLIYA YAKIŞMOYOR. İSTANBUL MAÇLARINDA GÖRÜŞECEĞİZ İNŞALLAH KİM SİVASLI KİM DEĞİL KİM SİVASSPORLU KİM SAHTE SİVASSPORLU, HALEP ORAYSA ARŞINDA BURA
Alt 28.05.2005, 14:19   #72
5841
Usta Yiğido

5841 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 844 5841 TAM BIR BEYEFENDI5841 TAM BIR BEYEFENDI5841 TAM BIR BEYEFENDI5841 TAM BIR BEYEFENDI5841 TAM BIR BEYEFENDI

SİVASSPORLU OLMAK BİR AYRICALIKTIR.BU GUNLERE GETIREN EMEGI GEÇEN TÜM SİVASLİLARI SONSUZ TEŞEKKURLER.

EN BÜYÜK SİVASSPOR.........
5841 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.05.2005, 14:23   #73
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1324 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Alıntı
ÇOK HOŞSUNUZ HEPİNİZ, KAÇ KERE SÖYLEYECEĞİZ SİVASLIYIZ GÖNLÜMÜZDE İKİ ASLAN YATAR, BİRİ FENER BİRİ SİVASSPOR NİYE KIZIYORSUNUZ İMKANSIZMI BU,
AMA BİR ŞARTIM VAR HAKİKATEN VALİ BEY ARARSA SİVASSPORA ŞARTSIZ GÖNÜLDEN BAĞLANIRIM , EVET İYİ NİYETİNİZİ ANLIYORUM ARKADAŞLAR, BU SİTEYE BAĞLANALI BERİ BU ÇELİŞKİYİ YAŞAYACAĞIMIZI VE YAŞADIĞIMIZI SÖYLEDİK ŞİMDİLİK BU BÖYLE AMA SONRA NE OLUR HEP BERABER GÖRECEĞİZ, BENİM KIZDIĞIM TİPLER KİMLER BİLİYORMUSUN KRALDAN ÇOK KRALCI TİPLER, ADAMIN KİM OLDUĞU NE OLDUĞU BELLİ DEĞİL ESKİDEN VE HALA HANGİ TAKIMI TUTTUĞU BELLİ DEĞİL ORADAN SALLIYO FANATİK SİVASLIYIM , ÖLÜRÜM BİTERİM YAAAALLLLLLAAAAAANNNN, DAHA DÜNE KADAR ÜÇ BÜYÜKLERE TAPIYORDUNUZ HERKES BUNU KENDİNİZE İTİRAF EDİN BU AYIP DEĞİL AYRICA, AYIP OLAN SAĞA SOLA SALDIRMAK, YALAN SÖYLEMEK İKİ YÜZLÜLÜK YAPMALARI, AYIP SİVASLIYA YAKIŞMOYOR. İSTANBUL MAÇLARINDA GÖRÜŞECEĞİZ İNŞALLAH KİM SİVASLI KİM DEĞİL KİM SİVASSPORLU KİM SAHTE SİVASSPORLU, HALEP ORAYSA ARŞINDA BURA
[size=7]Gardas bir insanın gönlünde iki sevda olmaz ben bunu daha öncede söyledim daha önceleri Sivasspor bu kadar başarılı değildi bizlerde İstanbul takımlarını tuttuk ama bundan sonra bu sevgilere son veriyoruz artık bu saatten sonra bu takımlar bizim rakibimiz..Belki seneye senin o çok sevdiğin Fenerbahçen gelip bizi burda yenip gidecek Allah muhafaza belkide senin tuttuğun o takım yüzünden Sivasspor kötü durumlara düşebilecek...LÜTFEN BİRAZ DAHA DUYARLI OLALIM...Gerçi seneye tribünde göreceğiz kim Sivassporlu kim değil herşeyi zaman gösterecek...[/size]
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.05.2005, 14:47   #74
deli_yigido
Yiğido

deli_yigido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

48 Mesajına 76 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 deli_yigido ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

VALLA BIRSEY DEMIYORUM... :(

VATAN 36 MEKAN 58
deli_yigido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.05.2005, 15:14   #75
1967 dernek serkan20
Usta Yiğido

1967 dernek serkan20 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 50 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967 dernek serkan20 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
CAGLAYAN Nickli Üyeden Alıntı

[size=6] Cumartesi Günü SIVASSPOR un Sampiyona Kutlamasina
az bir istirak varken Pazar günü
Fenerbahce / Galatasaray
Macindan sonra Binlerce Sivaslilarin Cadde ve sokaklarini
Fenerbahce Sampiyon nidalariyla Inleterek Cirkin bir görüntü sergilediler!! Cok Üzüldüm dogrusu
Simdi Soruyorum !!! Bizler ne Kadar Sivassporluyuz ?
ne Zaman bitecek Istanbul Takimlarina olan Sevdamiz?
[/size]
[size=6]Allah cezaların versin o şerefsizlerin
milliyetçi olun ulan köpekler vatanınızı destekleyen bizansın köpekleri
hepsine inat
ŞAMPİYON SİVASSPOR BEEEEEEEEEEEE
[/size]
1967 dernek serkan20 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.05.2005, 15:16   #76
bulldog
Acemi Yiğido

bulldog - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 bulldog isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
Cengaver Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Sivas5858 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Sariyerli_Fethi Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
sarıyerli baban noter galiba geleni geçeni tasdikleyip fitne fesata devam ediyosun, mutlak kuyruk acın var hem sarıyer düştü, hemde ya cimbomlusun yada bjkli falan, tam bir dinamit gibi daha doğrusu srseri mayın gibi, provakatör ajan gibi dolanıp duruyorsun ortalıkta, canım kendine başka hobiler edin be güzel kardeşim bu yoldan çıkış yok ayrıca sana hiç faydasıda yok. iyice seviye düşürmeye yarıyosun, gardaşlarımda tuzağına düşüyor,

ben burda kimseye fetva vermiyom anami babami bura karistirma.
sen sadece sivassporu tut sanada hak veriyim ama nafile halaa FB nin kilicin cekiyon...ve Avkatligini yapiyon ! sonra benim kuyruk acim falanda yok. evet küme düstük ama serefimzle.nefesimizin sonuna kadar mücadele verdik ama olmadi .,sariyerli olarak bizler 3 büyükleri tutmayiz .benim arkadaslarin hepsi sivasli onlara olan sevgimden ben buraya takiliyom daha dogrusu sivasspora ve anadolu takimlarina sempatim var ... yoksa bu sitede ne isim olur...sariyerli olarak veya istanbullu olarak ben FB yi BJK yi GS yi tutmuyorumda sen sivastan gelen istanbulda ikamet eden bir sivasli olarak FB yi nasil tutyon annamadim.....
Sariyerli gardas,
sana gercekten helal olsun, burada halen istanbul takimlarini tutanlara iyi bir ders vermissin.
Yigidi öldür, ama hakkini yeme!!!

+1967
HEP DESTEK TAM DESTEK

eyvallah abi

ne söylesek
ne yassak
hepsi bos
adam hala Fb nin borazanini caliyo ..birde vali onu arayacakmista bu beyfendi ondan sonra sivasspora tam adapte olacakmis... Bak seeen!!
yav sen kendini ne sannediyosun?
bulldog isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.05.2005, 15:40   #77
DJMuRaT
YASAKLI ÜYE

DJMuRaT - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 DJMuRaT ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

[size=5]WaLLa Bizanslı arkadaşlar utanın .Savunacak yanınızı bile bulamıyoz.ReZiL Ettiniz Bizi!SağoLuN :twisted: [/size]
DJMuRaT isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.05.2005, 17:03   #78
cengaver
Yiğido

cengaver - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 773 cengaver FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Alıntı:
Cengaver Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Sivas5858 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Alıntı:
sarıyerli baban noter galiba geleni geçeni tasdikleyip fitne fesata devam ediyosun, mutlak kuyruk acın var hem sarıyer düştü, hemde ya cimbomlusun yada bjkli falan, tam bir dinamit gibi daha doğrusu srseri mayın gibi, provakatör ajan gibi dolanıp duruyorsun ortalıkta, canım kendine başka hobiler edin be güzel kardeşim bu yoldan çıkış yok ayrıca sana hiç faydasıda yok. iyice seviye düşürmeye yarıyosun, gardaşlarımda tuzağına düşüyor,

ben burda kimseye fetva vermiyom anami babami bura karistirma.
sen sadece sivassporu tut sanada hak veriyim ama nafile halaa FB nin kilicin cekiyon...ve Avkatligini yapiyon ! sonra benim kuyruk acim falanda yok. evet küme düstük ama serefimzle.nefesimizin sonuna kadar mücadele verdik ama olmadi .,sariyerli olarak bizler 3 büyükleri tutmayiz .benim arkadaslarin hepsi sivasli onlara olan sevgimden ben buraya takiliyom daha dogrusu sivasspora ve anadolu takimlarina sempatim var ... yoksa bu sitede ne isim olur...sariyerli olarak veya istanbullu olarak ben FB yi BJK yi GS yi tutmuyorumda sen sivastan gelen istanbulda ikamet eden bir sivasli olarak FB yi nasil tutyon annamadim.....
Sariyerli gardas,
sana gercekten helal olsun, burada halen istanbul takimlarini tutanlara iyi bir ders vermissin.
Yigidi öldür, ama hakkini yeme!!!

+1967
HEP DESTEK TAM DESTEK

eyvallah abi

ne söylesek
ne yassak
hepsi bos
adam hala Fb nin borazanini caliyo ..birde vali onu arayacakmista bu beyfendi ondan sonra sivasspora tam adapte olacakmis... Bak seeen!!
yav sen kendini ne sannediyosun?
cengaver isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.05.2005, 17:57   #79
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1324 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

[size=7]Gardas bir insanın gönlünde iki sevda olmaz ben bunu daha öncede söyledim daha önceleri Sivasspor bu kadar başarılı değildi bizlerde İstanbul takımlarını tuttuk ama bundan sonra bu sevgilere son veriyoruz artık bu saatten sonra bu takımlar bizim rakibimiz..Belki seneye senin o çok sevdiğin Fenerbahçen gelip bizi burda yenip gidecek Allah muhafaza belkide senin tuttuğun o takım yüzünden Sivasspor kötü durumlara düşebilecek...LÜTFEN BİRAZ DAHA DUYARLI OLALIM...Gerçi seneye tribünde göreceğiz kim Sivassporlu kim değil herşeyi zaman gösterecek...[/size]

[size=7]+1967[/size]
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.05.2005, 18:19   #80
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1313 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı

[size=7]+1967[/size]
+1967
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır