yönetim ses getirecek bır yıldız almalı forvete. gol sıkıntısı çekmemelıyız. eneramonun form düşüklüğü devam ederse pedrielde bişey yapamaz.
şahin aygüneş. gökhan güleç. hasan kabze. bence bunlar çok sıradan adamlar. yanı daha ıyı bırı olmalı mutlaka.
pedrieli de gönderip daha kalıtelı bırını alsalar keşke forvete. ben pek güvenmıyorum bu pedriele. saman ateşi gibi . bi maç var bı maç yok. kalıteyı arıtmak lazım . ayrıca fizik gücü sıfır.. omotoyossi ile değişseler keşke...pedrieli.
ben bilikayı sivassporda istemiyorum ancak herşeye ragmen gelecekse yinede bonservisi ile alınmasın kiralansın fenerden yada 2 yıllık ama 1 yılı opsiyonlu olsun.bu şekilde anlaşma imzalarsan ve eger eski bilika degilse sezon sonunda gönderirsin ama uzun süreli imzalarsan ve hayal kırıklıgı yaşarsan sezon sonunda başımıza bela olur
Faty
Borjan
Cerny
Murat Akça
Kerim Zengin
Burçağ Başel
Caner Hüseyin Bağ
Kıvanç Karakaş
Nihat Şahin
GİDENLER :
Mehmet Yıldız
Kamanan
Kamenar
Keita
Ivanovs
Abdurrahman
Sedat
Agbetu
gidenlere bugun murat sozgelmezi de ekleyelim etti 9
gelenler 9 gidenler 9 simdilik mac berabere
ama pedriel gitmezse yerli forvet olacak
gonlum sahin aygunesten yana onu alirsak deyme sivasin keyfine
sahin aygunes iki oyuncuya deger super kaliteli gelecgi parlak bir oyuncu
ama sahin alinmasa iki tane yerli forvet alinmasi lazim
insallah hasan kabze ve gokhan gulec(fazla begenmedigim bir oyuncu ama iyi bir yedek olur)gelir insallah
yani sahin aygunes alinirsa transferi noktalariz
Diallo:Kesin kalması lazım defansımızda iyi bir teknik oyuncunun bulunması lazım Zorluk derecesi yüksek maçlarda Faty'i ön liberoya çekeriz Diallo arkada oynar ayrıca kapalı savunmayı açmada forvetlerden daha etkili ileri çıkışlarında top kaybetmiyor.
Pedriel:Kaladabilir kiralıkta verilebilir.Pedreil'den daha iyi biri alınacaksa amenna gönderilsin ama daha kötü yabancı forvet alınacaksa boşa yollamasınlar.Ama orta halli yerli forvet alınırsa makul olur kontenjanı tıkmaz.
Bunların dışında Ivanovs,Keita gitti.Sandroda kesin gitmeli hatta Navratili gönderip kontenjanı açablrz Diallo'nun Navratilden iyi olduğu kuşkusuz ortada.Bu sezon Diallo'nun oynadığı maçlarda sadece Kayserispor'a yenilmişiz harika istatistik yani daha ötesi olamaz.Ivanovslu maçlarda fark yemişiz Navratilli maçların 4-5 tanesinde yenilmişiz yendiğimiz maçlarda 1-2 si hariç gol yemişiz.Tam gol yemeden maçlara başlamıştık ki Diallo sakatlandı emin olunki 2. yarı Diallo olsaydı kesinlikle ilk 10 da olurduk.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Mamadou Diallo'a Teşekkür Ediyor...
24 kişilik kadromuz var fakat Murat a takımda oynayacaksa Navratil'in yerine Bilica en makulu olur.Ama oynatılmayacaksa yine Bilica şahane olur kimseyi yollamadan.Şu an 9 yabancımız var.en az 1 tane yerli veya yabancı dorvet alınmalı en az ama en makulu 1 yabancı 1 yerli.Heleki Navratili yollayıp Bilicayı alırsak bu isteğimiz gerçekleşebilir ama Navratil kalsın diyorsa hoca Pedriel'i kiralık verip onun yerine onda daha iyi 1 yabancı forvet ve yerli forvet alınmalı benden bu kadar çok güzel özetledim sanki.