Yalçın Ayhan Gaziantepspor'dan ayrılıyor.Sivasspor'umuz bu transferi gerçekleştirebilr harikada bir transfer olur yerli kontenjanı doldurmuyr.Transfer edilmesi gereken oyunculardan biri.
Evet yedekte sadece bir tane yerli stoperimiz var.Yönetim kaçırma al Yalçın'ı..
yalcin ayhan gelirse kalite artar ama cok stoperimiz var
1-Ülkemizi tanıyr
2-Kafa topları harika
3-Korkak oynamıyr
4-Gol atabilyr(Navratilde bu sezon 2 tane attı ama şansa önüne düştü Yalçın kendi alıyr topları)
5-Daha sağlam bir stoper
6-Liderlik vasfı var.
antepin basarili kadrosu dagilacak gibi yalcin sirada olcan ve cenk adlari trabzonspor ile aniliyo
Yav birde bişey dikkatimi çekti konuyla alakası yok ama Fanatikte bir yazı dikkatimi çekti Adıyaman'dan Bursa'ya.Bu ne ya sanki Bursa başka bir ülkede sanki dünya çapında bir takım sanki Adıyaman Bursa'dan düşük bir şehir neyse sanki altı üstü tanınmadık bir transfer bnm bldğm böyle yazılar Real'e Barça'ya Manchester'a gdnce yazılır Bursa'nın iice gtünü kaldrdlar.
antepin basarili kadrosu dagilacak gibi yalcin sirada olcan ve cenk adlari trabzonspor ile aniliyo
Sana bişey sylym Olcan'ın tek özelliği ii şut atması.Cenk bu sezon çok balıktı önümüzdeki sezon o başaryı gsterecğini sanmyrm çnkü gven vermyr bana Cenk.Ama inş başarılı olursa Türk futboluna ii bir forvet kazandrmış olurlar ama ben o kadar emin değilim
Ydekteki yerli stoper Murat Akça mı Murat Sözgelmez mi?Murat Akçaysa fazla gvnemyrm ona ama Yalçın glrse muhteşem stoperlerimiz olur..
Murat sözgelmez in anlaşması karşılık feshedilmiş zaten kadro da yok yerine yerlistoper alınabilir yedek as farketmez ama Yalçın bizim için uygun sanırım kaptanlık da yapıyordu Antep de niye ayrılmış ki ?