Cevap: 2015-2016 transfer sezonu
Akhisar dünyaca tanınan bir oyuncu getirdi Rodellega, şaşırdım iyi transfer faydalı oldu diye düşünürken sabah haberini gördüm kamptan kaçmış, eğer böyle transfer yapacaksak bizim yöneticilerde yapar, oyuncuya bol para ver gelsin tek maç daha oynamadan sözleşmesini de feshet üstüne o geldiği yediği içtiği de cabası, bu transfer işi öyle kolay iş değil o yüzden, evet transferde geç kalınmış olabilir evet belki şu ana kadar alınan oyuncularda kaliteli herkesin imrendiği oyuncular olmasa da, dün Sergen'i dineyenler biraz olsun kulübün olanaklarını anlamıştır umarım, şu anda kulubün bilançosu ancak kendine yetecek kadar ve yıldız transfer yapacakta durumu yok, zaten 15. sırada ligi bitiren bir takımın bilançosu elbette açık vermeye mahkumdur, çünkü yeteri kadar galibiyet elde edip iyi miktarda paralar kazanamamış, kupada oynanan yarı finalde anca toplamıştır, zaten kupadan gelen para oldukça kısıtlı o yüzden galibiyet primiyle falan oyuncu alınmaz, oyuncu satarak alırsın ki onu da yapma zamanımız geçti, Aatıf'ın Costa'nın lig bitince ki değeri ve şimdiki değeri oldukça farklıdır, e o zaman Sivasspor'un transferleri nereden ne için olur, bundan sonra benim zannımca büyük takımların gözden çıkarılan oyuncularına olur, Holmen olabilir vs. vs. ..
Düzeltme : Evet, bende bu transfer işinden sıkıldım, her gün siteye girip acaba noldu, bir şey var mı, diye bakıp koca bir hiçten bende sıkıldım ama yok maalesef, daha iyi ynetecek de varsa buyursun gelsin, başkan senelerdir diyor, bu işe hazır olan, almak isteyen varsa ben anında bırakırım diye ancak o da yok maalesef ..
|