federesyonu kınıyorum asıl suçlular geziyor.biz ise mağdur olduk.böyle saçmalık hiç biryerde olmaz aynı maç için biz ceza alıyoruz trabzon yok.aynı anda değerlendirsene.yazıklar olsun.başkan lütfen susma bütün kanallara çık.canlı yayınlara katıl.ağlamayana meme yok.
bu verilen cezalara karsi ve federasyonun bu tutumuna karsi akli kit trabzon taraftarina karsi bir tek sözüm var <<<<<allah belanizi versin>>>> sanki olaylar sivasta oldu sanki sivas taraftari indi sahaya daha trabzona cezadan söz edilmeden sivasa cezalar gelmeye basladi.zaten böyle alcak bir federasyondan ancak böyle bir densiz karar cikabilirdi.devaminda heralde sivasin sahasini bes mac kapatir 6 puanimizida siler. trabzonlu bir federasyon baskaninda heralde tersi beklenmezdi...
BU OLAYLAR SİVASTA OLSAYDI EĞER KİMBİLİR NELER OLURDU TÜRKİYE AYAĞA KALKARDI AMA TRABZONDA OLDUYA OAĞAN BİRŞEYMİŞ GİBİ GÖSTERİLİYOR İNŞALLAH DAHA FAZLA YANLIŞ BİR KARARA İMKAN VERİLMEZ
benim anlamadigim neden hic bir Trabzon sporlu futbolculara ve ya da kulüb adina bir caza yok tur ????????????? olayi cikartan Trabzon lular ceza yi yiyen <<<<<<<<<<<<<bizimkiler
bu kadar haksizlik olur mu ?? olur neden bizim klub baskani bu kadar pasiv kaldi ??? T S baskanini gördük ????? neyse buna sükür yine ucuz kurtardilar ?? slm
arkadaslar ben simdi merak ediyorum macin sonucu ne olacak?
benim tahminim 3:0 trabzonspora verilir...
biz kücük kulübüz bi gücümüz yok ...
adamlar öyle firildak cevirdiki sivasspor suclu duruma düstü...
türkiyenin aci gercekleri...
basına ve bütün internet sitelerini takip ediyorum yönetim ve başkanları durmadan açıklama yapıyorlar bakalım bu kararı değiştirecek mi biz susuyoruz ama başkanımız karardan sonra konuşucaktır bence görücaz biz cezamızı aldık hak etmedigimiz bakalım onlar bizden karlı çıkıcaklar mı
Yasir e ve Musa ya da ceza verilmesi gerekiyodu bnce. sonuçta ne olursa olsun.bir taraftarı dövmeye hakları yok.bnce ucuz yırtmışız 3 futbolcuyla. ama hala Akın ın ne yaptığnı anlamış değilimm