Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > 1967 Genç Taraftarlar Derneği

1967 Genç Taraftarlar Derneği 1967 Genç Taraftarlar Derneği

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

--->: KONYA-SİVAS MAÇ GÖRÜNTÜLERİ(BAŞKENTLİ YİGİDO
Alt 02.11.2007, 23:44   #81
sivas_sevdamiz
Yiğido

62 Mesajına 83 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 721 sivas_sevdamiz Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: KONYA-SİVAS MAÇ GÖRÜNTÜLERİ(BAŞKENTLİ YİGİDO

Alıntı:
Agcalli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ne olmuş buraya merkez 67 felan birbirine girmişler Sanki biri fenerli biri cimbomlu. Hepimiz Sivassporlu değilmiyiz bu kavga niye. Baştan beri bu oluşumlara karşıydım, şimdi haklı olduğumu gördüm. Biz daha profosyonel taraftar olmadan büyük kluplere özenip gruplara ayrıldk. Teşkilatlanmak güzeldir ama bunu hakkıyla yerine getirmek gerekir. O yüzden herkes bence bu tartışmayı kapatmalı ve hepimizin bu takıma gönül verdiğimizi unutmamalıdır. Kim daha çok destekliyor, kim daha çok bu takım için uğraşıyor buna rakip takım taraftarı karar versin, biz değil. Bizim işimiz bu takımı desteklemektir başka şey değil

aynen katılıyorum... Hepimiz Sivassporluyuz ve bu şekilde tartışmalar bu şehre ve sporuna zarar verecektir. Tamam farklı gruplar olacaktır ama maçta da birlik ve beraberlik içinde hep beraber takımımızı desteklemeliyiz
sivas_sevdamiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: -->: KONYA-SİVAS MAÇ GÖRÜNTÜLERİ(BAŞKENTLİ Y
Alt 03.11.2007, 00:05   #82
İ_N_F_İ_A_L
Yiğido

İ_N_F_İ_A_L - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 683 İ_N_F_İ_A_L FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Daumen runter --->: -->: KONYA-SİVAS MAÇ GÖRÜNTÜLERİ(BAŞKENTLİ Y

Alıntı:
melih1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
senın gıbı yalancı olsun....
ben seni uzun zamandır izliyorum sen kendini yorma 67 nin topiklerine de yazma zahmetinde bulunma seni iyi tanıyorum sanma ki tanınmıyorsun.
Alt 03.11.2007, 00:37   #83
melih1
Tecrübeli Yiğido

melih1 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 752 melih1 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

benım nereye yazıp yazmayacagımın kararını ben verırım.sen kendı ısıne bak...haddın olmayan seylerede karısma.

benı uzun zamandır tanıyan adama bak daha uyelıgı bır ay olmamışben bır aydır adam gıbı yazı bıle yazmadım.hey allahım akıl fıkır ver boylelerıne
melih1 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: KONYA-SİVAS MAÇ GÖRÜNTÜLERİ(BAŞKENTLİ YİGİDOL
Alt 03.11.2007, 00:53   #84
çılgın-sedat
Tecrübeli Yiğido

çılgın-sedat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

44 Mesajına 70 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 777 çılgın-sedat Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: KONYA-SİVAS MAÇ GÖRÜNTÜLERİ(BAŞKENTLİ YİGİDOL

resimler çok guzel oralara gidim sivassporumaz desdek verdiğiniz hepinize teşşekkür ederim
vallahi istedemzdim ben o zaman TESKEREE

mekan ŞIRNAK
88/2
çılgın-sedat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 03.11.2007, 12:27   #85
1967_Dernek_Murat
YASAKLI ÜYE

1967_Dernek_Murat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967_Dernek_Murat zeigte ein beschämendes Verhalten in der Vergangenheit
Standart --->: -->: KONYA-SİVAS MAÇ GÖRÜNTÜLERİ(BAŞKENTLİ Y

Alıntı:
melih1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
konyada saydım sızı ve ne yaptıgınızı koçum.sizde bir mustafa var bana özelden ahkam kesıp kufur eden konyada yoktu!oyle one geçip kızlarla omuz omuza geyık yapmaya benzemez.grup çılgınlar ve merkezı tebrık edıyorum.gayet guzel sekılde destegını verdıler.sizede iyi kazançlar dilerim.koca otobusten 10 kısı çıkmadınız.tebrıkler.(bu arada oyle ozelden tehdıt durmayın kafamızı kızdırmayın.akıllı olun terbıyenızı takının!)yer yurtsormussun mustafa abıne adres verdım ıstıyorsan sanada vereyım.gerçi alayınız trişka!sen daha bebekken bız o trıbundeydık.hadı buyude gel
melih azından cıkanı kulagın duysun mustafa abiye o kelimeler yakışmıyor sen de mustafa abinin tırnagı kadar olda konuş sen sayı saymayı bilmiyorsun galiba ben ilk okul 2 den ayrılmayım ama sen hiç gitmedin galiba sana bu zamana kadar iyi niyetimle yaklaşdım ama boyundan büyük konuşuyon yeter artık sen iyilik konuşmadan anlamıyon galiba senın anlayacagın dilin kralını yaparım konyada en fazla bizdik dogru 10 kişi aldık yaşı büyük ama o insanlarda sivasspor ugruna can verecek insanlar.

DERNEKLE SORUNUN VARSA HALLEDELİM KARDEŞİM ama burda klavyede yigitlik yapma herkez biliyon neyin ney oldunu kazancınıza bakın demişsin kazanan senın gibi olsun mustafa abi degil cebine beş kuruş koymayı ben şahitim cebinden cıkan paralara bak yazdıklarınla herkeşin nabalını alıyorsun herkeşin nabalını alda benim nabalımı alma taşıyamazsın senın güçün benim degil nabalımı bi tane günahımı cekmez bundan sonra 67 azına alma senın agzına yakışmıyor tak sepeti koluna herkeş yoluna.
bizim kimseyle sorunumuz olamaz. sende yazılarınla dernegi karalama yigitsen tel ac istedigin yere tek gelecem İKİ ABİ KARDEŞ GİBİ KONUŞALIM beni tanıyanlara sor özümde sözümde bir dir KARDEŞİM.
1967_Dernek_Murat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 03.11.2007, 14:05   #86
melih1
Tecrübeli Yiğido

melih1 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 752 melih1 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
1967_Dernek_Murat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
melih azından cıkanı kulagın duysun mustafa abiye o kelimeler yakışmıyor sen de mustafa abinin tırnagı kadar olda konuş sen sayı saymayı bilmiyorsun galiba ben ilk okul 2 den ayrılmayım ama sen hiç gitmedin galiba sana bu zamana kadar iyi niyetimle yaklaşdım ama boyundan büyük konuşuyon yeter artık sen iyilik konuşmadan anlamıyon galiba senın anlayacagın dilin kralını yaparım konyada en fazla bizdik dogru 10 kişi aldık yaşı büyük ama o insanlarda sivasspor ugruna can verecek insanlar.

DERNEKLE SORUNUN VARSA HALLEDELİM KARDEŞİM ama burda klavyede yigitlik yapma herkez biliyon neyin ney oldunu kazancınıza bakın demişsin kazanan senın gibi olsun mustafa abi degil cebine beş kuruş koymayı ben şahitim cebinden cıkan paralara bak yazdıklarınla herkeşin nabalını alıyorsun herkeşin nabalını alda benim nabalımı alma taşıyamazsın senın güçün benim degil nabalımı bi tane günahımı cekmez bundan sonra 67 azına alma senın agzına yakışmıyor tak sepeti koluna herkeş yoluna.
bizim kimseyle sorunumuz olamaz. sende yazılarınla dernegi karalama yigitsen tel ac istedigin yere tek gelecem İKİ ABİ KARDEŞ GİBİ KONUŞALIM beni tanıyanlara sor özümde sözümde bir dir KARDEŞİM.
ben sızın mustafa abınıze bır sey demedım.o bana sovdu saydı.ozelde duruyor hala yazdıkları.silmedim.benım kımseyle sorunum yok.burda objektıf bır sekılde herkese eleştırıde yazıyorum ovgude.bunuda kımse engelleyemez.

aslında konu surda basladı.ben ust uste 3-4 kez kapıdan bılet aldıgımı soyledım.hemen mustafa abınız atladı ozele.bıde açıklama yaptı.mecnun bey sat dıye verıyormus.dernek ıhtıyaclarını karşılayın dıye.serbestmıs yanı.bunu kendısı soyledı.hala duruyor o mesajda.sonra bı sen harıc tum arkadaşlarından tehdıtkarı mesajlar vs.ardı arkası kesılmedı.sizin neyınıze tel veripte konusayım.bunuda bana bı açıkla.67 dernegınde bır tek senınle dıyalogum ıyı.gerisi zaten delıkanlı tehdıtkarcılar dolu.msn de konusalım kardesım.karginmelih@hotmail.c om

bu arada ben gazi tarih mezunuyum
melih1 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 03.11.2007, 14:06   #87
seyyyah58
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 seyyyah58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
1967_Dernek_Murat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

ne güzel istanbul sern manyak bi şehirsin istanbul kardeşim dernek murat siz hiç eleştiriye gelemesmisiniz adam gördüğünü yazmış. ne ahkam kesiyosunuz ya ayıp eleşdiriye saygı duyun biraz. dernek olarak bedava bilet alıyosunuz yalanmı doğru bunu bedava dağıtmak zorundasınız bi kısmını dağıtıyorsunuz tamam ama ben gözümle şahit oldum satıldığına satan serhandı.niye kabul etmiyorsunuz bunları.yer sivas istanbul büyük şehir belediye maçı ben aldım serhandan bileti parasında değilim ama taraftarım deyipde derneğim deyipde sivasspordan rant elde etmeye çalışanların karşısındayız. karşınıza çıkıncada ağa oluyosunuz adamı şöle yaparız böle yaparız diyosunuz.geçin bunları. deplasmanda satsanız diycezki yav adamlar masrafını çıkarıyor. sivasda yapmayın be kardeşim.dernek dernek vaybe görende diycek 2000 üyesi var saysan 15 i geçmez
seyyyah58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: KONYA-SİVAS MAÇ GÖRÜNTÜLERİ(BAŞKENTLİ YİGİDO
Alt 03.11.2007, 15:01   #88
Engin58
Usta Yiğido

Engin58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

278 Mesajına 442 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 961 Engin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekannt

cok guzel görüntüler ellerinize saglik .saygilarimla...
Engin58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: KONYA-SİVAS MAÇ GÖRÜNTÜLERİ(BAŞKENTLİ YİGİDOL
Alt 03.11.2007, 15:24   #89
sinan-58
Usta Yiğido

sinan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

616 Mesajına 1.180 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1074 sinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: KONYA-SİVAS MAÇ GÖRÜNTÜLERİ(BAŞKENTLİ YİGİDOL

yine gruplar ve dernekler döğüşüyor artık birleşin demekten usandım bu iş 10-15 kişiyle olacak iş değil 10-15 kişiyi alan grup kuruyor ama artık buna engel olmak lazım bir grup olsun inanın uye sayısı şimdikinden çok fazla olur çunki şimdi adam hangi gruba gideceğini şaşırıyor ama tek grup olsa herkes gelip kayıt olsa ayrı ayrı sesiniz bile çıkmıyor birleşin artıkkkkkkkkk
Alt 03.11.2007, 16:54   #90
zaralım 58
Usta Yiğido

zaralım 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

151 Mesajına 195 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 892 zaralım 58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

resimler çok güzel paylaşımı için teşekkürler
zaralım 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır