Alıntı:
1967_Dernek_Murat Nickli Üyeden Alıntı
melih azından cıkanı kulagın duysun mustafa abiye o kelimeler yakışmıyor sen de mustafa abinin tırnagı kadar olda konuş sen sayı saymayı bilmiyorsun galiba ben ilk okul 2 den ayrılmayım ama sen hiç gitmedin galiba sana bu zamana kadar iyi niyetimle yaklaşdım ama boyundan büyük konuşuyon yeter artık sen iyilik konuşmadan anlamıyon galiba senın anlayacagın dilin kralını yaparım konyada en fazla bizdik dogru 10 kişi aldık yaşı büyük ama o insanlarda sivasspor ugruna can verecek insanlar.
DERNEKLE SORUNUN VARSA HALLEDELİM KARDEŞİM ama burda klavyede yigitlik yapma herkez biliyon neyin ney oldunu kazancınıza bakın demişsin kazanan senın gibi olsun mustafa abi degil cebine beş kuruş koymayı ben şahitim cebinden cıkan paralara bak yazdıklarınla herkeşin nabalını alıyorsun herkeşin nabalını alda benim nabalımı alma taşıyamazsın senın güçün benim degil nabalımı bi tane günahımı cekmez bundan sonra 67 azına alma senın agzına yakışmıyor tak sepeti koluna herkeş yoluna.
bizim kimseyle sorunumuz olamaz. sende yazılarınla dernegi karalama yigitsen tel ac istedigin yere tek gelecem İKİ ABİ KARDEŞ GİBİ KONUŞALIM beni tanıyanlara sor özümde sözümde bir dir KARDEŞİM.
|
ben sızın mustafa abınıze bır sey demedım.o bana sovdu saydı.ozelde duruyor hala yazdıkları.silmedim.benım kımseyle sorunum yok.burda objektıf bır sekılde herkese eleştırıde yazıyorum ovgude.bunuda kımse engelleyemez.
aslında konu surda basladı.ben ust uste 3-4 kez kapıdan bılet aldıgımı soyledım.hemen mustafa abınız atladı ozele.bıde açıklama yaptı.mecnun bey sat dıye verıyormus.dernek ıhtıyaclarını karşılayın dıye.serbestmıs yanı.bunu kendısı soyledı.hala duruyor o mesajda.sonra bı sen harıc tum arkadaşlarından tehdıtkarı mesajlar vs.ardı arkası kesılmedı.sizin neyınıze tel veripte konusayım.bunuda bana bı açıkla.67 dernegınde bır tek senınle dıyalogum ıyı.gerisi zaten delıkanlı tehdıtkarcılar dolu.msn de konusalım kardesım.karginmelih@hotmail.c om
bu arada ben gazi tarih mezunuyum