Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Anketimiz: Trabzonspor-Sivasspor Maci Nasil Sonuclanir?
Sivasspor Kazanir 646 53,79%
Berabere Biter 100 8,33%
Trabzonspor Kazanir 455 37,89%
Katılımcı sayısı: 1201. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: TSL/Trabzonspor-Sivasspor
Alt 17.11.2008, 12:34   #81
selazurlu
YASAKLI ÜYE

1 Mesajına 2 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 selazurlu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: TSL/Trabzonspor-Sivasspor

Kimse boşu boşuna ortalığı germesin...
Trabzonsporda bizim takımımız,sivasta bizim takımımız...

Futbol sonuçta bir oyun,görselliği ve tribün güzelliği ön planda olan bir oyun,
bunu hiçbir zaman unutmayın.

Bu tarz maçlar keşke daha sık olsada bizlerde daha çok bir araya gelmiş olsak,inanıyorumki sorunlar konuşarak halledilir,yeterki iyi niyet olsun.

Kim kazanır derseniz hernekadar Trabzonspor çok iyi futbol oynamasada kendi taraftarı önünde tabiiki maçı alacaktır,bunda şüphe yok.
selazurlu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı selazurlu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.11.2008, 12:56   #82
Alperen61
Yeni Yiğido

8 Mesajına 16 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Alperen61 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Öncelikle Selamun Aleykum Tüm Aziz Şehitlerime Allahtan Rahmet diliyorum , vatansız bölücülere lanet okuyarak sözüme başlıyorum ; Bazı arkadaşlar beklenen maç geldi ne zamandır bu maçı bekliyoruz , trabzonspor kim devirleri bitti gibi küçültücü laflar sölüyenler bu hafta trabzona gelecekmi? Gelmicekse neden böle yazılar yazarak ortamı gererler anlamam. İkincisi benim Sivaslı Çok Mert Yiğit arkadaşlarım var bizim sorunuz hısmımız hasmımız yok ama bazıları kimliklikte sivaslı olup 3 Eziği tuttuğu için özellikle bilirsiniz GFB Sivas Oluşumu sürekli sitelerde Sivassporlu kimliğine bürünerek Trabzonspor'a alenen hakaret etmektedir sağduyulu sadece Sivassporlu Yiğidolar bu tahriklere gelmemeli kimse Trabzonda Sivaslıları taşlamaz otobüse saldırmaz o saha içindeki olaylarda bile Sivasa gelen az sayıda Sivas Taraftarına kimse saldırmamıştır bizim derdimiz Sivassporlu değil bakın SİVASSPORLU DEĞİL ama Sivaslı olupta memleketin takımına tutmaz ve kılığa girip sivassporluymuş gibi gözükürse o bizim derdimiz olur. NE MUTLU MEMLEKETİNİN TAKIMINI tutanlara şimdi soruyorum ANADOLU TAKIMI TRABZONSPORUN ŞAMPİYON OLMASINDAN GOCUNCAK VARMI GOCUNCAK OLANLAR BEN ANADOLU ÇOCUGUYUM DEMESİN çünkü Anadolu çocuğu değil ÜçEziğe gönül vermiş biri olur. Sivasspora başarılar.SAYGILAR _ TRABZONLU GENÇLER
Alperen61 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı Alperen61'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: --->: Cevap: TSL/Trabzonspor-Sivasspor
Alt 17.11.2008, 13:03   #83
basayev58
Yiğido

basayev58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

144 Mesajına 541 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 basayev58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: --->: Cevap: TSL/Trabzonspor-Sivasspor

Alıntı:
çelenk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ne demeye getirdiğini cidden anlamadım.2 sene önce kale arkasında Trabzsonsporluların içinde,yanlış tarif etmedim,dikkatli oku,kale arkasında Trabzonsporlu taraftarlar içinde yani sizin görünüşünüze göre o holginların! içinde maçı izlediğinizi ne çabuk unuttunuz acaba.Araşatırmayı severmisin bilmiyorum.Bir bakın bakalım başka hangi takım taraftarı bordo maviden başka bir renke bürünüp o stadyumda misafir seyirci bölümünün dışında maçı izleyebilme cesaretini gösterebilmiştir.

Geleyim bahsettiğin site hakkındaki yorumuna.Şimdi o bahsettiğin site sivassporlular üye olacak korkusuyla üye alımını kapattı diyorsun öylemiYani bu cümleyi gülmeden yazdıysan hakikaten şaşırırım.Peki şuan bulunduğumuz sitede diğer takım taraftarları giremez diye bir kural var da biz mi görmedik.Sivasspor avatarı kullanan birisi tahminlerinde şampiyonluk sıralamasında birinci sıraya feneri koyup ardına sivassporu yerleştirebiliyor ve siz bize bu sitede ne işiniz var demeye getiriyorsunuz.Sahi sizin kaçıncı takımınız sivasspor?

abicim Sivasspor'un benim kaçıncı takımım olduğu seni neden alakadar ediyor anlamıyorum,gidin sitenizde umut bulutun kaval kemiğine çarpan topun gol olabilme ihtimali üzerine araştırmalar yapın,şampiyon olduğunuz yıllardan resim koymuşsun,gönlün ve fikrin hala o yıllarda anlaşılan, ama anlaman gereken bişey var artık ortada büyük bir Trabzonspor yok,rakibi küçük gördükçe küçülen bi Trabzonspor var...o kadar!!!
Alt 17.11.2008, 13:06   #84
Alperen61
Yeni Yiğido

Alıntı:
basayev58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
abicim Sivasspor'un benim kaçıncı takımım olduğu seni neden alakadar ediyor anlamıyorum,gidin sitenizde umut bulutun kaval kemiğine çarpan topun gol olabilme ihtimali üzerine araştırmalar yapın,şampiyon olduğunuz yıllardan resim koymuşsun,gönlün ve fikrin hala o yıllarda anlaşılan, ama anlaman gereken bişey var artık ortada büyük bir Trabzonspor yok,rakibi küçük gördükçe küçülen bi Trabzonspor var...o kadar!!!
GFB SİVAS pankartı kimin ayıbı arkadaşım TRABZONDA TEK KİMLİK TRABZONSPOR Sivastada tek kimlik SİVASSPOR olmalı , banane beni ilgilendirmez herkes derse yarın UltrAslan SİVAS , Çarşı Sivas çıkar bunları Sivassporlu engellicek Trabzonda GFB , UltrAslan , Çarşı Trabzon gibi pankart kimse yapamaz yapacak adam yoktur Sürekli Trabzonspor'a laf atarak sen Sivassporun büyüklüğünümü anlatmaya çalışıyon çok ilginç
Bu Konuda Alperen61'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
--->: TSL/Trabzonspor-Sivasspor
Alt 17.11.2008, 13:10   #85
çelenk
YASAKLI ÜYE

39 Mesajına 62 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 çelenk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: TSL/Trabzonspor-Sivasspor

Ya banane senin sivaspora olan sevginden saygından.Yani demek istediğim önce taraftarlığın ne olduğunu anlayın kavrayın da sonra Trabzonsporun taraftarlığı hakkında yorum yapma hakkını kazanın.Şehirde gs şampiyonluğunu kutlayıp burda sivasspor için yanıp tutuşma numarası yapmanın bir alemi yok demeye getirmiştim.

Aman neyse.Gölge etmeyin başka ihsan istemez.
çelenk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda çelenk'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 17.11.2008, 13:13   #86
basayev58
Yiğido

Alıntı:
Alperen61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
GFB SİVAS pankartı kimin ayıbı arkadaşım TRABZONDA TEK KİMLİK TRABZONSPOR Sivastada tek kimlik SİVASSPOR olmalı , banane beni ilgilendirmez herkes derse yarın UltrAslan SİVAS , Çarşı Sivas çıkar bunları Sivassporlu engellicek Trabzonda GFB , UltrAslan , Çarşı Trabzon gibi pankart kimse yapamaz yapacak adam yoktur Sürekli Trabzonspor'a laf atarak sen Sivassporun büyüklüğünümü anlatmaya çalışıyon çok ilginç
Kardeşim Alperenim,bu bizim sorunumuz git Allahaşkına yaa,senin siten yok mu koçum,tadı mı çıkmıyo artık....bu babacan tavırları bırakın,sizin bizim Braga maçı sonraki sevinç naralarınız üzerine TEK kimlik Trabzon mu diyelim TEK kimlik Portekizlilik mi diyelim...Üniversitedeki arkadaşım Agasarlı Hilmi halı saha maçlarına Sarı Kırmızı HAGI formasıyla geliyordu,şimdi tek kimlik Trabzonsa ,Haginin Rumen oluşunu mu seviyordu diyelim,KATÜ de UNIFEB yok mu yani???HEr şehirden kanı bozuk çıkar...Yıllarca içinizdeki Galatasaralıları bastımadınız,yanılmıyorsam...n eyse dediğim gibi hadi yuvanıza dönün...
Alt 17.11.2008, 13:14   #87
Alperen61
Yeni Yiğido

TRABZONSPOR-SİVASSPORLU KAVGA ETMİCEK BAŞKA 3EZİK KİMLİĞİNDE OLUP GİZLİYEN AYRIK OTLANLAR AYIKLANACAK..SAYGILAR SİVASSPOR
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Alperen61'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: --->: TSL/Trabzonspor-Sivasspor
Alt 17.11.2008, 13:15   #88
basayev58
Yiğido

Standart Cevap: --->: TSL/Trabzonspor-Sivasspor

Alıntı:
çelenk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ya banane senin sivaspora olan sevginden saygından.Yani demek istediğim önce taraftarlığın ne olduğunu anlayın kavrayın da sonra Trabzonsporun taraftarlığı hakkında yorum yapma hakkını kazanın.Şehirde gs şampiyonluğunu kutlayıp burda sivasspor için yanıp tutuşma numarası yapmanın bir alemi yok demeye getirmiştim.

Aman neyse.Gölge etmeyin başka ihsan istemez.
Gölge etmeyin başka ihsan istemez sözünü bizim siteye girerek söylüyosunya,ey Yurdumun Karadeniz insanı diyesim geliyor içimden,şaka gibi
Alt 17.11.2008, 13:20   #89
spainloco
Yiğido

spainloco - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

77 Mesajına 127 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 spainloco isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Maca istanbuldan organizasyon var mı öncelikle?

Macta Erkan Ocaklı trabzon ve karadeniz için cok sey ifade eden sanatcımızı kaybetleri acısından bir pankartda acılabilir Acınız Acımızdır diye..

İstanbuldan Gidileceksen lutfen yazarsanız cok iyi olur..

Beyaz Kırmızı Anadolunun Yıldızı
spainloco isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı spainloco'a Teşekkür Ediyor...
--->: TSL/Trabzonspor-Sivasspor
Alt 17.11.2008, 13:22   #90
çelenk
YASAKLI ÜYE

39 Mesajına 62 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 çelenk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: TSL/Trabzonspor-Sivasspor

Ben gölge etmiyorumki,düşüncelerimi yazıyorum.Seni gölgede bıraktıysam özür dilerim şahsen.Ben onu maç için yazmıştım.

Bak üstte selazurlu abimiz iki takımda bizim takımımız yazmış.Ne güzel.

İyi olan kazansın.Biz iyi olalım.

Başarılar.

Ha ayrıca imzamda ki rakam nostalji değil sene sonunda göreceğiniz tablodur inşallah
çelenk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda çelenk'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
sivasspor, trabzonspor