Cevap: TSL/Sivasspor-Beşiktaş Maçı Tahmin ve Yorum
Bülent Hoca Ankara maçındaki işi galiba bilerek yaptı ama heralde 4 maç ceza beklemiyordu... 1 Maç alırım takımda gazı alır sonra geri dönerim dedi ama hesap tutmadı...
Bu hafta sonunda bakılınca aslında birşey diyecemde büyük konuşmak istemiyorum, GS'nin şansı artık kalmadı gibi o yüzden son maçı düşünmeye gerek yok, Büyük maçlardan birini atlattık biz BJK maçını alırsak TS maçında yenilsek bile şampiyon oluruz bence... Ve 2 senedir şampiyon olabileceğimize ilkkez bu kadar inanıyorum... BJK maçını alırsak şampiyonluğumuz hayırlı olsun arkadaşlar onu söyleyeyim ama çok zor maç BJK hayli formda ve avantajı bizim maç hariç tüm derbiler içerde, Mustafa Denizli'de diğer büyük takımların hocaları gibi rehavete izin veren birisi değil küçük takımlarada puan vermez gibi fakaaaattt öyle üç maçı varki dışarda, 27. Hafta Kocaeli'ne gidiyor, 29'da Eskişehir'e gidiyor (Rıza pislik yapmazsa zor maç BJK için), Arada bir Ankaraspor maçı var ama çok saymıyorum onu, son hafta ki en önemlisi bu GS'nin iddiası olmazsa asılmaz maça, BJK'da Denizli'ye gidiyor... Bizim maçlara bakarsak zor maçlar Denizli deplasmanı var o kadar.... Ve 1 maç malubiyet hakkımız olacak eğer BJK'yı yenersek... Yeterki yenelim, bu maçı alırsak ben kesin derim....
Saygılar...
|