Cevap: TSL/Hacettepe-SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yoru
rüyamda gördüklerimi söylüyorum.. 2 gün önce hacettepe 0-0 Sivasspor.... bu gece hacettepe 1-1 Sivasspor...rüyalarımda beraberlikten ileriye gidemiyoruz :( rüyalar tersine çıkar diye bir yorum yaparak kendimi avutuyorum..
Alıntı:
bgürsoy Nickli Üyeden Alıntı
rüyamda gördüklerimi söylüyorum.. 2 gün önce hacettepe 0-0 Sivasspor.... bu gece hacettepe 1-1 Sivasspor...rüyalarımda beraberlikten ileriye gidemiyoruz :( rüyalar tersine çıkar diye bir yorum yaparak kendimi avutuyorum..
bide değişik türde yat kardeş gördüğün rüyaların tersine bak bu defa galibiyet görürsün en az 3/1
abi sivasla yatıp sivasla kalkıyorum ben.. 2 haftadır ne haldeyim ahh bir görsen.. antep deplasmanından beri berbat durumdayız..ama biliyorum ki mutlu son bizi bekliyor..
Alıntı:
bgürsoy Nickli Üyeden Alıntı
abi sivasla yatıp sivasla kalkıyorum ben.. 2 haftadır ne haldeyim ahh bir görsen.. antep deplasmanından beri berbat durumdayız..ama biliyorum ki mutlu son bizi bekliyor..
kardeş sen bugün ankaraya doğru yat bak güzel rüya görürsün yarın akşam ayrıca senin için bağıracağım statta merak etme alacağız bu maçı
bu maçı her şartta geçeriz en az 3-4 fark atrız adamlar düştü bitti zaten... eğer gençler bu hafta puan kaybederse bundan sonraki maç çooook zor geçer işte.... beşiktaş kupa morali ile ankaragücünü yener gibi geliyor ya bakıp görecez artık