Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Bilica Fener`de
Alt 09.06.2009, 11:52   #81
pover58
Usta Yiğido

501 Mesajına 741 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 816 pover58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Bilica Fener`de

çok ucuz vermiler,yazık olmuşbilica çok daha fazlasını hakediyor.
pover58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda pover58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.06.2009, 11:59   #82
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1025 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Hayırlı olsun yönetim işini biliyor Bilica da 58 nolu forma giyer bakarsınız
Alt 09.06.2009, 12:07   #83
hakandevil
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 hakandevil FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Umarım Bilica bize Yasin ve diğer 3 futbolcuda size hayırlı olur
hakandevil isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.06.2009, 12:49   #84
ferhat_58_oğuz
Yiğido

ferhat_58_oğuz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

72 Mesajına 111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 687 ferhat_58_oğuz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

1,5 milyon dolar gibi komik bir rakam varmı bilica için ödenen bu para ancak bilicanın tek ayağına yeter yine fenere peşkeş çekildi en az 4 milyon avroluk futbolcu 1,5 milyon dolara gitti avuro bile değil yönetimi ben bu konuda çok hatalı buluyorum tek eleştirdiğim konu bu demekki fener maçlarından niye galibiyetle ayrılamadığımız belli oluyo bu taktik ve stratejiyle devam ederlerse sivasspor fenerin arka bahçesi olur buda sadece beni değil hiçbir sivassporlunun hoşuna gitmez sitemlerimi sayın otyakmaz ve yönetim kuruluna bildiririm ve bırakın artık şu fener sevdasını fener için ne yapa biliriz değil sivasspor için ne yapabiliriz diye çalışın yasine gelince bence yasin sıradan basit bir oyuncu bilicanın tek bacağı etmez ama yinede inşallah hayırlı olur onun gibi topçular 2. liglerde dünya kadar var arasalar 3. ligde bile ondan daha iyisini bulurlardı neyse yazdıkça sinirleniyorum şampiyonlar ligine oynuyoıruz takımın en iyi adamını satıyoruz hadi sattık bu parayamı düşündükçe çıldırıyorum
ferhat_58_oğuz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.06.2009, 13:08   #85
tekdoktirin
Usta Yiğido

263 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 820 tekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISI

BİLLİCA F B HAYIRLI OLSUN ÇOK EMEİ VAR SIVAS TA TEŞEKÜRLER SAMBACI ALLAH YOLUNU AÇIKETSİN
tekdoktirin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.06.2009, 13:30   #86
ferhat_58_oğuz
Yiğido

ferhat_58_oğuz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

72 Mesajına 111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 687 ferhat_58_oğuz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
sergio1989sivas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
SİVASLI OLUP GALATASARAYI TUTAN YORUMCULAR
BURADA BAŞKANIMIZA VE ANTRÖNÖRÜMÜZE İFTİRA ATMAYIN GİDİN GS SAYFASINA YAZIN GAYET BAŞARILI BİR TRANSFER YASİN KALİTELİ OYUNCU ALINAN PARADA İYİ KULÜBE 5 KURUŞ YARDIM YAPMASINIZ
1.5 MİLYON EUROYA AZ DERSİNİZ YÜRÜYÜN İŞİNİZE SİVASLI OLUP GSLİ GÖZÜKEN ŞAHSİYETLER
her halinle fenerli olduğunu belli ediyosun arkadaşım bir senin üye olduğun tarihe bak birde benim gibi eleştirenlerin bir senin yaptığın yorum sayısına bak birde benim ha sen diyeceksinki illa buraya ne kadar erken üye olursan dahamı çok sivassprlu oluyosun evet bu site sivassporumuzun en büyük tarafta sitesi bu en güzel tespit olur kendini sivassporlu diye bize yutturma fener yalakası olmak sana büyük haz veriyo galiba nede olsa bilica seneye sizde hemide beleş bir paraya mehmet topuz gibi şahsiyetsiz karaktersiz adama 5 milyon avuro bilicaya gelince 1.5 milyon dolar tabi nede olsa sivasspor taraftarı koyundur dimi ben yönetimi bu konuda çok hatalı buluyorum tabikide eleştireceğim gir bak bakalım benim tüm yazılarımda mecnun başkan ve bülent uygunu ne kadar çok sevdiğimi ve başarılı bulduğumu tekrar tekrar yorumladım tamam 100 yıl geçse bir daha bu takımın başına böyle hoca böyle kaliteli yönetim gelmez ama hatalı oldukları yerdede eleştirmek en doğal hakkımız bilica 4 milyon dolar para ödense idi bak bakalım kim ne diyodu ozaman bizim stemimiz değerinin altında satılmasına sen bir taraftar olarak bu rakamı beğeniyosan olsa olsa fener taraftarı olarak beğenirsin ne kadar ucuza aldık diye senin başındaki sac kadar ben sivassporumuzun maçlarına gittim 2, lig de dahil senin gibi çok fenerli sivaslı tanıyorum sivas fener maçlarında feneri tutan zavallılar sizlere acıyorum burda hangimizin daha çok sivaslı olduğunu sorgulamaya çalışma şaba oturursun şahsiyetsiz kelimesini üzerime alınmıyorum çünkü senden ve senin gibilerden daha çok sivassporluyum bu kelimeyi şöyle çevire bilirsin sivassporlu gibi takılıp her haliyle fenerli olduğunu belli eden karakter olgusundan noksan şahsiyet sahibi olmayan kendi futbolcusunun beleş bir rakama başka bir takıma(yani başka kendi takımına) gitmesine nerdeyse zil takıp sevinen ve bunu bir transfer zaferi olarak düşünen daha takımının en az bir maçına gitmeyen (takımı derken bu takımın sivasspor olduğunuda belirtmek isterim )ve kendini sivassporlu olarak yutturmaya çalışan namertler sizler bırakın sivassporlu olmayı kalın kaldığınız yerde bize samimi taraftar lazım sizin taraftarlığınız eksik olsun
ferhat_58_oğuz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.06.2009, 13:35   #87
winner58
Yiğido

69 Mesajına 104 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 719 winner58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

bilicayı satanların gözü aydın olsun çok iyi bir transfer politıkamız varmış elindeki pırlantayı satacan gümüş değerinde olmayan topcu alacan valla helal olsun şunuda diyeyim İÇİMİZDEKİ FENERLİLERİ İSTEMİYORUZ ARTIKKKK
winner58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda winner58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.06.2009, 13:46   #88
tekdoktirin
Usta Yiğido

263 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 820 tekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISI

YA İYİDE SİTEM DORU BİLİCA KALSIN DA BUNUN BEDELİNİ KİM ÖDEYECEK YA BU İŞ SADE MECNUN BAŞKANLA OLMUYOR NERDE O, Z ,SIVASLI SÖZDE ZENGİNLER KOLAYMI SENNİN GÜCÜN BELLİ KARDEŞ ADAM BİLİCAYA SENNİN VERDİNİN ÜÇ KATINI VERİYOR BİRAZ TAKİP EDİNDE ÖYLE YORUMYAZIN YA
tekdoktirin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.06.2009, 13:47   #89
winner58
Yiğido

69 Mesajına 104 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 719 winner58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

YÖNETİM SİZLERE HELAL OLSUN YİNE YAPTINIZ YAPACAĞINIZI FENERE PEŞ GEŞ ÇEKİLDİK YİNE HELAL OLSUN MANTIĞA BAK YA BİLİCA+YASİN 1,5 MİLYON KENDİNİZİ MEDYAYA İYİ GÜLDÜRECEKSİNİZ MALZEME OLDUNUZ HAYIRLI OLSUN
winner58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda winner58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.06.2009, 13:55   #90
sinan-58
Usta Yiğido

sinan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

616 Mesajına 1.180 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1065 sinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISI

arkadaşlar yönetime çok büyük iftiralar atıyorsunuz allah hesabını sorar bir kere bilica gitmek istiyordu kalması bizim zararımızaydı yani satmakta birazda mecburduk karşılığında 2 milyon € + yasin + 3 kiralık futbolcu çok iyi bu futbolcular içinde gürhan ilhan olursa mütiş katkı sağlarlar bize lütfen bize bu başarıları yaşatan yönetime saygı duyu

Etiketler
bilica, fener`de