Alıntı:
sergio1989sivas Nickli Üyeden Alıntı
SİVASLI OLUP GALATASARAYI TUTAN YORUMCULAR  
BURADA BAŞKANIMIZA VE ANTRÖNÖRÜMÜZE İFTİRA ATMAYIN GİDİN GS SAYFASINA YAZIN GAYET BAŞARILI BİR TRANSFER YASİN KALİTELİ OYUNCU ALINAN PARADA İYİ KULÜBE 5 KURUŞ YARDIM YAPMASINIZ
1.5 MİLYON EUROYA AZ DERSİNİZ YÜRÜYÜN İŞİNİZE SİVASLI OLUP GSLİ GÖZÜKEN ŞAHSİYETLER
|
her halinle fenerli olduğunu belli ediyosun arkadaşım bir senin üye olduğun tarihe bak birde benim gibi eleştirenlerin bir senin yaptığın yorum sayısına bak birde benim ha sen diyeceksinki illa buraya ne kadar erken üye olursan dahamı çok sivassprlu oluyosun evet bu site sivassporumuzun en büyük tarafta sitesi bu en güzel tespit olur kendini sivassporlu diye bize yutturma fener yalakası olmak sana büyük haz veriyo galiba nede olsa bilica seneye sizde hemide beleş bir paraya mehmet topuz gibi şahsiyetsiz karaktersiz adama 5 milyon avuro bilicaya gelince 1.5 milyon dolar tabi nede olsa sivasspor taraftarı koyundur dimi ben yönetimi bu konuda çok hatalı buluyorum tabikide eleştireceğim gir bak bakalım benim tüm yazılarımda mecnun başkan ve bülent uygunu ne kadar çok sevdiğimi ve başarılı bulduğumu tekrar tekrar yorumladım tamam 100 yıl geçse bir daha bu takımın başına böyle hoca böyle kaliteli yönetim gelmez ama hatalı oldukları yerdede eleştirmek en doğal hakkımız bilica 4 milyon dolar para ödense idi bak bakalım kim ne diyodu ozaman bizim stemimiz değerinin altında satılmasına sen bir taraftar olarak bu rakamı beğeniyosan olsa olsa fener taraftarı olarak beğenirsin ne kadar ucuza aldık diye senin başındaki sac kadar ben sivassporumuzun maçlarına gittim 2, lig de dahil senin gibi çok fenerli sivaslı tanıyorum sivas fener maçlarında feneri tutan zavallılar sizlere acıyorum burda hangimizin daha çok sivaslı olduğunu sorgulamaya çalışma şaba oturursun şahsiyetsiz kelimesini üzerime alınmıyorum çünkü senden ve senin gibilerden daha çok sivassporluyum bu kelimeyi şöyle çevire bilirsin sivassporlu gibi takılıp her haliyle fenerli olduğunu belli eden karakter olgusundan noksan şahsiyet sahibi olmayan kendi futbolcusunun beleş bir rakama başka bir takıma(yani başka kendi takımına) gitmesine nerdeyse zil takıp sevinen ve bunu bir transfer zaferi olarak düşünen daha takımının en az bir maçına gitmeyen (takımı derken bu takımın sivasspor olduğunuda belirtmek isterim )ve kendini sivassporlu olarak yutturmaya çalışan namertler sizler bırakın sivassporlu olmayı kalın kaldığınız yerde bize samimi taraftar lazım sizin taraftarlığınız eksik olsun