Cevap: Suç Tamamen Bana Ait
Suç zaten sana ait kimse kusura bakmasın burada da takım bir yenildi hemen üşüştüler diye yorumda yapmasın ... Bu takım bizim de takımımız eleştiri de yapılacak tabikide .. Bugün açıkcası tamamıyla bir rezalet,fiyaskoydu .. Bu nasıl bir futbol anlayışı dersin ya hani ortada bir anlayış bile yok o yüzden onu bile diyemeyeceğim .. Arkadaş çekiştirdik doldur boşalt oynamalıyım takıma zararı var falan filan diye beterin beteri varmış görmüş olduk adamların kaleye şut bile atamadık,o saçma sistemde bile atak yapıyorduk ... Ya yıldızlar takımı,rüya takımı vs.değiliz,ilk kez çıkmışız bu arenaya madem kaybedecek birşeyin yok saldır be kardeşim ne bekliyorsun davetiyemi.. Saldırıp 10 yeseydik umrumda olmazdı ********im,böyle bir şey yok ya ... Anderlecht gibi takımı Barcelona yaptık adamlardan bir cacık olmaz ki düşünün vay halimize..Tecrübe filan diyoruz da kaç tane topçusu var gedikli bir şekilde şampiyonlar liginde oynayan...Adamlar yürüyerek geliyor pasını atıyor,bizim topçu müdahale gereksinimi bile görmeden hemen arkasını dönüp kale önüne doğru gidiyor belki orada durdururuz diye ki orada bile bir şey yapamadık ...Bugün ben yeminlen eski takımımızı özledim,hay gelmez olaydı bu adamlar.. Buraya sayfalar dolusu şey yazabilirim bıkmadan,usanmadan ... Ayrıca takımın göbeğini komple değiştirip,ortaya mutlaka ama mutlaka biri alınmalı.. Gerekirse 10 numara formatında biri alın top tutsun,top yapsın da 4-5pas görelim ... Yasin denen o adam bize atılmış en büyük kazıktır,onu keşfedeni de saygıyla selamlıyorum ...Mbemba filan öyle geliştirip iyi topçu yapılacak biri değil bence,kumaş filan hak getire adamda.. Musa,Sedat da ayrı bir hikaye zaten.. Bütün takımı rahatlıkla sayabiliriz gerçi hiç çekinmeden...Ayrıca bana göre Kamanan da kasap gibi top oynuyor ... Şimdi bu kadar yazdığıma isteyen istediği yorumu getirsin,yenildiğimiz gün suçlu bulmak kolaydır varsın desin.. Takım kötüye gidiyor ve işin daha da beteri hiç uyacakmış gibi durmuyor bu adamlar birbirine ... Acil transfer şart,görülüyor ki elde avuçta birşey yok ...
BİZ SIVASLIYIZ!!!
58 & SİVASSPOR & 58
|