Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Suç Tamamen Bana Ait
Alt 29.07.2009, 01:46   #81
Aydogan58
Yiğido

Aydogan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

76 Mesajına 106 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 644 Aydogan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Suç Tamamen Bana Ait

ben hepinize bu transferler 5 para etmez dedim, bizim iskelemiz cok saglamdi , 2-3 güclü ve dayanikli iyi transfer yapsaydik bu maci alacagimiza inaniyordum,,

esen martin kimmmmm,,, balili kim,,, ???

sen esen martini fotbolcu yapmaktan vazgecte,,, sansini eseninen sahnede dene , balilinin yerini degil belki riki martinin yerini tutura bilirsin !!!
Aydogan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Aydogan58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 29.07.2009, 01:47   #82
Ayşegül
Acemi Yiğido

55 Mesajına 83 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 605 Ayşegül FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hah demin bi arkadaşın yazdığı gibi alemin derdi Sivasspor olmuş demekki zamanında çok koşmuş...
Ayşegül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Ayşegül'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 29.07.2009, 01:55   #83
NazdrowyA
Acemi Yiğido

22 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 655 NazdrowyA FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

gor bulEnt bey gor iti kopegi laf sahibi yaptiniz DUY SESIMIZI taraftar ne derse dogrusunu derrrr KULak wer artik bu taraftara
NazdrowyA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2009, 01:55   #84
tuffi5819
Acemi Yiğido

27 Mesajına 63 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 593 tuffi5819 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

arkadaslar onu birakinda taraftar kotumuydu iyimidi gerci golleri yedikden sonra susduk ama sesimiz geliyomuydu
tuffi5819 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2009, 01:56   #85
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 876 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI

eyvallah gardas bızı oralarda yalnız bırakmadınız...arada seslerınız gelıyordu mac baslarken fılan cok guzeldı...
Alt 29.07.2009, 01:59   #86
tuffi5819
Acemi Yiğido

27 Mesajına 63 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 593 tuffi5819 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Suç Tamamen Bana Ait

merkez emre stadi yikardik ama goller gelince yikildik hata cildirdik biraz olaylar oldu ama disarida polislerle tartisma cikti benzilikde gavurun tekini dovuyoduk el verdi arkadasima oda hadi lan isine dedi sinirliyiz halen

YENSEKDE YENILSEKDE AVRUPADA HERZAMANIN YANINDAYIZ
GURBETCi-SiVASSPORLULAR
HOCAM GENE SANADA COK SAGOL HERKEZ BI HEVESLE GITMISDI YENILSEYDIM BARI 3 GOL YESEYDIK
SEDAT YASIN LTFN GITSIN BIZIM DEFANSIMIZ SAG KANAT ORTA SAHA SOL KANAT YOK NERDE BU TAKIM YAA SINIRDEN OLDUK SAHADA
tuffi5819 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda tuffi5819'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 29.07.2009, 02:09   #87
sewaz58
Tecrübeli Yiğido

sewaz58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

183 Mesajına 256 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 719 sewaz58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Suç zaten sana ait kimse kusura bakmasın burada da takım bir yenildi hemen üşüştüler diye yorumda yapmasın ... Bu takım bizim de takımımız eleştiri de yapılacak tabikide .. Bugün açıkcası tamamıyla bir rezalet,fiyaskoydu .. Bu nasıl bir futbol anlayışı dersin ya hani ortada bir anlayış bile yok o yüzden onu bile diyemeyeceğim .. Arkadaş çekiştirdik doldur boşalt oynamalıyım takıma zararı var falan filan diye beterin beteri varmış görmüş olduk adamların kaleye şut bile atamadık,o saçma sistemde bile atak yapıyorduk ... Ya yıldızlar takımı,rüya takımı vs.değiliz,ilk kez çıkmışız bu arenaya madem kaybedecek birşeyin yok saldır be kardeşim ne bekliyorsun davetiyemi.. Saldırıp 10 yeseydik umrumda olmazdı ********im,böyle bir şey yok ya ... Anderlecht gibi takımı Barcelona yaptık adamlardan bir cacık olmaz ki düşünün vay halimize..Tecrübe filan diyoruz da kaç tane topçusu var gedikli bir şekilde şampiyonlar liginde oynayan...Adamlar yürüyerek geliyor pasını atıyor,bizim topçu müdahale gereksinimi bile görmeden hemen arkasını dönüp kale önüne doğru gidiyor belki orada durdururuz diye ki orada bile bir şey yapamadık ...Bugün ben yeminlen eski takımımızı özledim,hay gelmez olaydı bu adamlar.. Buraya sayfalar dolusu şey yazabilirim bıkmadan,usanmadan ... Ayrıca takımın göbeğini komple değiştirip,ortaya mutlaka ama mutlaka biri alınmalı.. Gerekirse 10 numara formatında biri alın top tutsun,top yapsın da 4-5pas görelim ... Yasin denen o adam bize atılmış en büyük kazıktır,onu keşfedeni de saygıyla selamlıyorum ...Mbemba filan öyle geliştirip iyi topçu yapılacak biri değil bence,kumaş filan hak getire adamda.. Musa,Sedat da ayrı bir hikaye zaten.. Bütün takımı rahatlıkla sayabiliriz gerçi hiç çekinmeden...Ayrıca bana göre Kamanan da kasap gibi top oynuyor ... Şimdi bu kadar yazdığıma isteyen istediği yorumu getirsin,yenildiğimiz gün suçlu bulmak kolaydır varsın desin.. Takım kötüye gidiyor ve işin daha da beteri hiç uyacakmış gibi durmuyor bu adamlar birbirine ... Acil transfer şart,görülüyor ki elde avuçta birşey yok ...
BİZ SIVASLIYIZ!!!

58 & SİVASSPOR & 58
sewaz58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sewaz58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 29.07.2009, 02:27   #88
assess
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 assess FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

GERCEKDEN ÜZÜLDÜM AMA SALININ GELECEGI PAZARTESI DEN BELLIYDI.
KURADA ANDERLECHT CIKINCA BASKAN VE ANTRÖNÖR EN IYI KURAYI CEKDIK ANDERLECHTI GECECEGIZ DIYE UKALACA VERDIKLERI BEYANTLARI OKUDUKCA HAYRETLER ICERISINDE KALMISDIM.BU ADAMLAR YA HAVA BASIYORLAR YADA HAYAL DÜNYASINDA UYUYORLAR DIYE.
TAKIMIN TERCÜBESI HAD SAFHADA DIYOR BÜLENT HOCA, GÜNAYDIN UYANMAYA YENI BASLADI GALIBA, BU ISLER SIIR YAZMAYA BENZEMEZ.SANKI KENDISI SIMDIYE KADAR TÜRKIYE LIGLERINDEN BASKA MACLAR IZLEMEMIS.
ANTRÖNÖRDEN FAZLA BASKAN SORUMLUDUR BENCE, FERDERASYON DAHA PARAMIZI ÖDEMEDI DIYE HALA YALAN DA SÖYLÜYOBILIYOR:
YAZIK SIVAS VE TÜRKIYE ADINA YAZIK.GÖNÜL VERENLERIN KALBINI KIRDINIZ.
DEFANS TAMAMEN FASULYE KAZIKLARI GIBIYDILER ONLARLA BU TAKIM KÜMEDE KALMA MÜCADELESI VERIR ANCAK.
YANNLIZ ICLERINDE EN AZ PARAYA TRANSFER YAPILAN VE EN AZ PARA ALAN
KARSIYAKADAN GELEN CIHAN I TEBRIK EDERIM.FORVET ARKASINDA DAH COK YARARLI OLACAGINA INANIYORUM:
assess isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2009, 02:41   #89
samsa58
Yiğido

samsa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

55 Mesajına 69 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 756 samsa58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

ya su onlar tecrubelı onların butcesı su butcesı bu dıye atıp tutan arkadaslar bızde SİVASSPOR uz kendını kucuk gormeyı bırak. herkez haklı o yedıgımız gollerı amator kume takımları yemez yaaa kımsenın yenılgıye laf ettıgı yok herkez yenılmenınde gayet normal bırsey oldugunu bılıyor. fakat ezılerek yenılmek koyyor ıte kopege maskara olmak ınsanlara koyyor.
Alt 29.07.2009, 02:46   #90
badboysefaa
Yiğido

badboysefaa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

140 Mesajına 205 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 686 badboysefaa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Ausrufezeichen Cevap: Suç Tamamen Bana Ait

Alıntı:
merkez_emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
cıkacaksın o zaman sen teknık drektorluk yapacan kardesım...macdan 2 saat once bulent hoca 10 numaraydı noldu sımdı ıstıfa mı edecek....

taraftarlık nedır en kotu gunde takımın yanında teknık ekıbın yanında yonetımın yanında olmakdır ama nerdeeee
valla maçın sinirinden böle saçma şeyler yazdığına inanıyorum teknik direktör ol demek çocukça olmuş bence malubiyeti sindireceksin ben sindirdim önümüze bakıyorum ama sen önce diorsunki kombinemi aldın?EVET sms attınmı?EVET diyorum sana sende tutmuş teknik adam ol diyorsun saçmaladığının farkına var ben hiç bi zaman bülent hoca 10 numara demedim dememde kimse mükemmel değildir ama çıkardığı takım olsun yapılan transferler olsun tamamen yanlış takım bizim takımımızdır fikir benim fikrimdir kimseyi bağlamaz!!
badboysefaa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
ait, bana, suç, tamamen