Alıntı:
sahinok Nickli Üyeden Alıntı
Pes diyorum vallahi pesss. 90'lı senelerde 3.ligde maçlara gittim. Köy takımlarıyla sürmeneyle hopayla maçlar yapardık. Tezahüratımız Elveda 3.lig geliyoruz 2.lig bekle bizi 1. ligdi. O zamanlar 1.ligi hayal dahi edemezdik. Tabiri caizse güler geçerdi millet. Neyse bir şekilde süper lige çıktık. 2-3 sene bocaladık. İnanın Bülent Uygun takımın başına geçmese bu takım daha o sene ligden düşerdi. 12. haftada 12 puanımız mı ne vardı tam hatırlamıyorum. Bülent Uygun takımı aldı ve sürekli üstüne koyarak 2.liğe kadar taşıdı. Galatasarayı madara eder hale geldi. Bülent Uygunun bu kadar hakkını yememek lazım.
Her ne kadar böyle düşünsem de bu sene takımın bu hale düşmesine anlam veremiyorum. Hatta arkadaşlarla konuşurken takıma büyü yapılmış falan diye muhabbet ettik. Gerçekten inanılmaz bir düşüş var. Bunun tek sebebi takımın baştan aşağı değiştirilmesi ama takım birbirine alışınca işler tekrar düzene girecektir. Ama işler düzene girdiğinde 2.yarıyı bulabilir. Bu da ligi 8-12 arası bir klasmanda bitirebileceğimiz anlamına gelir. Bu sene Sivasspordan bişey beklemeyelim.
|
cok güzel yorumlamissin,keske herkez senin gibi düsünse ama nedense bazi tarftarlarimiz sabir etmesini bilmiyorlar,henüz ligin 6,haftasinda takimimizi küme düsürdüler,bende sana katiliorum bu sezon ligde birsey yapamayiz ama ligdende düsmeyiz,gelecek sezonda bülent hocamizla yine ilk 5si zorlariz