Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: İSTİFA bekleyenler - beklemeyenler
Alt 21.09.2009, 00:05   #81
57 Mehmet
Tecrübeli Yiğido

57 Mehmet - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

169 Mesajına 255 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 688 57 Mehmet BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: İSTİFA bekleyenler - beklemeyenler

Alıntı:
sahinok Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Pes diyorum vallahi pesss. 90'lı senelerde 3.ligde maçlara gittim. Köy takımlarıyla sürmeneyle hopayla maçlar yapardık. Tezahüratımız Elveda 3.lig geliyoruz 2.lig bekle bizi 1. ligdi. O zamanlar 1.ligi hayal dahi edemezdik. Tabiri caizse güler geçerdi millet. Neyse bir şekilde süper lige çıktık. 2-3 sene bocaladık. İnanın Bülent Uygun takımın başına geçmese bu takım daha o sene ligden düşerdi. 12. haftada 12 puanımız mı ne vardı tam hatırlamıyorum. Bülent Uygun takımı aldı ve sürekli üstüne koyarak 2.liğe kadar taşıdı. Galatasarayı madara eder hale geldi. Bülent Uygunun bu kadar hakkını yememek lazım.
Her ne kadar böyle düşünsem de bu sene takımın bu hale düşmesine anlam veremiyorum. Hatta arkadaşlarla konuşurken takıma büyü yapılmış falan diye muhabbet ettik. Gerçekten inanılmaz bir düşüş var. Bunun tek sebebi takımın baştan aşağı değiştirilmesi ama takım birbirine alışınca işler tekrar düzene girecektir. Ama işler düzene girdiğinde 2.yarıyı bulabilir. Bu da ligi 8-12 arası bir klasmanda bitirebileceğimiz anlamına gelir. Bu sene Sivasspordan bişey beklemeyelim.

cok güzel yorumlamissin,keske herkez senin gibi düsünse ama nedense bazi tarftarlarimiz sabir etmesini bilmiyorlar,henüz ligin 6,haftasinda takimimizi küme düsürdüler,bende sana katiliorum bu sezon ligde birsey yapamayiz ama ligdende düsmeyiz,gelecek sezonda bülent hocamizla yine ilk 5si zorlariz
57 Mehmet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Cevap: İSTİFA bekleyenler
Alt 21.09.2009, 00:16   #82
subasi29
Usta Yiğido

subasi29 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.826 Mesajına 2.777 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1157 subasi29 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: İSTİFA bekleyenler

Alıntı:
CoRTeZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hocanın istifa etmesi takıma zarar verir.Bu saatten sonra kimi getireceksin?Gelecek adamlar hemen hemen belli..Yılmaz Vural,Güvenç Kurtar,Nurullah Sağlam Tarzı 1 sezonda 2-3 takım değiştiren hocalardan ve benzerlerinden hocalar gelecek.Bülent hocanın istifası bu sezon için sorunları çözmez diye düşünüyorum
Hocam,Cok Dogru Tespitlerde Bulunmussun Sana Katiliyorum
subasi29 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı subasi29'a Teşekkür Ediyor...
Alt 21.09.2009, 00:23   #83
karahisarli
Tecrübeli Yiğido

191 Mesajına 286 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 731 karahisarli BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

birisi cevap versin istifa isteyenler, yeni gelecek hoca art arda basarisiz olursa farkli yenilgiler alirsak yeni bir planiniz varmi varsa nedir yoksa yine istifami istemek.
karahisarli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.09.2009, 00:25   #84
sahinok
Acemi Yiğido

sahinok - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

18 Mesajına 28 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sahinok isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Evet 6 haftada takım düşmez. Ama kabul etmek lazım ki 6 haftada 1 puan çok çok kötü bir sonuç. Hakaret gibi ya 6 haftada 1 puan. Bu takım nasıl bu hale gelebilir. Ersenle Yasin ve Hayrettin bu kadar kötü oynamalarına rağmen neden ısrarla ilk 11de oynatılır. Hele Ersen yok mu uyuz oluyorum adama. Bir forvet hiç mi top alıp arkadaşlarına indirmez bütün atakları mı harcar nasıl böyle bir adamı 90 dakika hem de Kamanan varken sahada tutarsın. Sağda solda Bülent hocanın bu futbolculara menajerlik yaptığı o yüzden banko oynattığı dedikoduları da insanı kemirmiyor değil.Yani bir teknik direktör kendine kötülük yapmak için Erseni oynatsın. Kendi kuyusunu kazsın. Akıl sır ermiyor. Acaba bu iddialar doğrumu? İyi oynayan futbolcuları (Kamanan) değilde menajeri olduğu futbolcuları mı (Ersen odunu) 11de oynatıyor? Bu soruların yanıtını almadan benim içim rahat etmeyecek.
sahinok isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.09.2009, 00:26   #85
57 Mehmet
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
karahisarli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
birisi cevap versin istifa isteyenler, yeni gelecek hoca art arda basarisiz olursa farkli yenilgiler alirsak yeni bir planiniz varmi varsa nedir yoksa yine istifami istemek.
hemserim adamlar 5 mac yenildi diye simdiye kadar basarili olmus isimleri istifaya cagiriyor,eger yeni gelen birisi 2 mac kaybederse baslarlar istifa diye ozamnda bülent hocayi cok ararlar
Alt 21.09.2009, 00:45   #86
kasko
Yiğido

71 Mesajına 113 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 757 kasko Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Bu takımda istifa etmesini isteyeceğim tek kişi Bülent Uygun'dur.Bazı arkadaşlar istifanın çözüm olmayacağını söylüyorlar.Ama ben onlara kesinlikle katılmıyorum.Çünkü Bülent Uygun şu an ki durumda dehal istifa etmelidir.İstifa etmezse sorun giderek daha da büyüyecek ki gördüğümüz kadarıyla durum da böyle.Zararın neresinden dönersek kardır.Gelecek hoca bence en kötü Bülent Hoca gibi olur.Camiaya taze kan lazım.Yenilik lazım...

Ayrıca Bülent Hoca takımın başına yanlış hatırlamıyorsam 12. haftada gelmişti ve bu takım küme düşmekten kurtulmuştu.Ayrıca beşiktaş geçen sene 6. haftada değiştirdiği hocayla şampiyon oldu.Demekki taze kan da bazen işe yarıyormuş...
kasko isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.09.2009, 00:46   #87
57 Mehmet
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Cevaplar kaos ile yener arasında paslaşmayla geçiyor;isterseniz bende artık takıma katıllayım..şAKA BİR YANA OLAYI BİRAZ KİŞİSEL HALE GETİRMEYELİM..İki arkadaşın da 2 yıldır yazdıkları değişik mesajları,eleştirileri zevkle okuduğumu söyleyebilirim..İsterseniz sizi biraz geriye götürüp nostalji yaptırayım;Bundan 20-25 yıl önceleri hatta daha önceleri hep stattaydık hep maçlara giderdik tribünleri tıka basa doldurur,kırmızı- beyaz üç yıldız sivas sloganlarıyla tribünleri inletirdik...İnletirdik inletmesine de takım o yıllarda amatöre düşmüştü..Dış sahada 4 eylülle yıldızeli ile amatör maçlar oynadık zar zor tekrar şampiyon olup terfi maçlarına katıldık..Grubumuzda en iyi takım trabzonsporun 3. lig takımıydı..Burada galiba 2-1 yenmiş orada 4-1 yenilerek 2.lige katılma hakını kaybetmiştik..Hepimiz çok üzgündük içimizden bazıları hüngür hüngür ağlıyorduK ÇÜNKÜ MALESEF 2. LİGE ÇIKAMAMIŞTIK...oGECE SABAHA KADAR GÖZÜME UYKU GİRMEMİŞTİ..Sonra ne olduysa federasyon kararıyla 2.lige çıktık...Dünyalar bizim olmuştu sabahlara kadar Sivas'ta tur atıp şampiyon Sivas diye bağırmıştık...Ogünden sonra değişik yıllar 2. ligde maçlar oynadık ama bir türlü 1. lige çıkmak nasip olmadı..Ta ki Osman Seçilmiş başkan olana kadar...Osman abi futboldan hiç anlammasına rağmen takımın altyapısını hazırladı...Takımla yattı takımla kalktı..Mecnur başkan da o yıllarda İstanbul temsilcisi olarak yönetime girmişti...Sonraki yıllar hep mücadeleyle geçti..Sonra Mecnur Odyakmaz başkan oldu;Bülent UYGUN'da Sportif Direktör ve Menejerliğe getirildi...Hepimiz 7 yıl önceki dönemi ve olanları biliyoruz...İsmail KARTAL döneminde şampiyon olduk...Sonra süper ligde mücadelemiz başladı..Lorant ve SLOVAK HOCA DÖNEMLERİNİ YAŞADIK...CAROL pecze döneminde takım küme düşme hatındayken Bülent Hoca t. direktör oldu...Takım o yıl küme düşme hatında hattındayken bir snds büyük bir çıkış yaşayarak ligi 8. bitirdi.Sonraki yıl 4.,geçen yılda 2. olduk ve kupada yarı final oynadık...Gelelim bu yıla B.uygun takımdaki bazı oyuncuları göndererek yeni oyuncularla lige girdi..Malesef şyaşanan bir takım olumsuzlukla,şanssız sakatlıklar,bazı oyuncularla anlaşılmasına rağmen sonradan vazgeçmeleri,yeni sistemin tam oturmaması v.b sebeblerle arka arkaya malğubiyetler alındı..Ligde oynanan maçlarda 1 beraberlik 4 mağlubiyet alındı...........ŞİMDİ ELİMİZİ VİCDANIMIZA GÖTÜRÜP DÜŞÜNELİM.....B.UYGUN giderse yerine kimi getireceğiz....Yeni hoca gelince elinde sihirli bir değnekle mi gelecek...Bu takımı kim bu hale getirdiyse bu durumdan kurtarmak da ona düşer.....Unutmayalım ki dere geçerken at değiştirilmez...Değiştirisen sonuçlarına da katlanırsın...Sivassporun son 2 maçını da izledim...Denizli maçını tv den Bursa maçını da statta izledim...İnanın takımda büyük gelişmeler var...Denizli maçında girilen 7-8 tane net pozisyon ve verilmeyen %100 bir penaltı...Bursa maçında stattan izledim ...Takım yine kötü oynamadı..İlk yarı Bursa 2 pozisyona girdi birini attı;biz ise 4-5 tane net pozisyona girmemize rağmen hiç gol atamadık...Adeta tek kale maç oldu,olmuyanca olmuyor..2. yarı son 15 dak. ya kadar yine pozisyonlara girdik ama atamadık...Atamayana atarlar misali Hayrettin'in 2 tane kademe hatasıyla 2 gol yedik..Maç 2-1 iken bana göre Ersan ceza sahası içinde çekildi bu bir penaltıydı ama hakem devam dedi...Sonra dönen top gol oldu maç 3-1 bitti...Maç sonunda Ersan'ı protesto ettik çok ayıp ettik...Ersan sakat sakat oynamasına rağmen 2. yarı iyi bir maç çıkardı..İndirdiği kaç top olduğunu sayamadım...O altı pasta indirdiğ toplara iy vurabilseydi oyuncularımız maçı galip bile bitirebilirdik..Ersan'ın bir topu da direkten döndü...Hepimiz çok doluyuz biliyorum...Ama unutmayalımki gerçek taraftar kötü günde takımına sahip çıkan taraftardır...Unutmayalım ki düşenin dostu olmazmış;düşen takımların ;Erzurum,Erzincan,Yozgat,Balık esir,Kırıkkale,Malatya,Giresun ,Adana takımları,İzmir takımları şimdi neredeler;ne yapıyorlar biliyormusun?Bu takımların bir çoğu 3. ligde oynuyor,bazıları amatöre düştü;bazıları 2. ligde ;bazı takımlar parasızlıktan yönetimi alacak adam bulamıyor,bir çoğu kulüp anahtarını val,ye teslim etti;bir çoğunu kayyum yönetiyor....SİVASSPOR İŞTE BU DURUMLARA DÜŞMEK İSTEMİYORSA İSTİKRARDAN YANA OLMALI.....DEREYİ GEÇERKEN AT DEĞİŞTİRMEMELİ,HOCASINA OYUNCUSUNA YÖNETİMİNE SAHİP ÇIKMALI....DÜNYADA SON 30 YILDA BAŞARILI OLAN TAKIMLARIN BAŞARISINDA EN BÜYÜK ROL SÜREKLİ BİR YÖNETİM VE SÜREKLİ TAKIMI ÇALIŞTIRAN HOCA VE EKİBİDİR...
usta aslinda bu yazdiklarinla bir konu acsaydin daha iyi olurdu enazinda siteye katilanlarin hepisi okurdu cünkü cok güzel anlatmissin
Bu Konuda 57 Mehmet'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 21.09.2009, 01:45   #88
karahisarli
Tecrübeli Yiğido

191 Mesajına 286 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 731 karahisarli BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
57 Mehmet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
hemserim adamlar 5 mac yenildi diye simdiye kadar basarili olmus isimleri istifaya cagiriyor,eger yeni gelen birisi 2 mac kaybederse baslarlar istifa diye ozamnda bülent hocayi cok ararlar
bence onlarin derdi bülent hocayla yerine gelebilecek hoca ister basarili olsun ister basarisiz sivassporun basarisi umurlarinda degil belki eski fenerli oldugundandir gs li beyler stemiyordur zaten bir kismi sivasli degil ortaligi kizistiriyorlar hocaya agza alinmayacak laflar ediyorlar cok terbiyeli beyler kim olursa olsun ister fb li ister gs li yada bjk li sivasa faydasi varsa basarili olmasini sagliyorsa bizimde ona hic birsey bilmiyorsak en azinda tesekkür etmemiz gerekir tabi biliyorsak
karahisarli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.09.2009, 09:43   #89
gurbetkuşları58
Yeni Yiğido

gurbetkuşları58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 gurbetkuşları58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ersun yanal gelsin beeeeeee
gurbetkuşları58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Cevap: İSTİFA bekleyenler
Alt 21.09.2009, 09:50   #90
vexol58
Yiğido

vexol58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

62 Mesajına 91 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 vexol58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Idee Cevap: İSTİFA bekleyenler

Alıntı:
CoRTeZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hocanın istifa etmesi takıma zarar verir.Bu saatten sonra kimi getireceksin?Gelecek adamlar hemen hemen belli..Yılmaz Vural,Güvenç Kurtar,Nurullah Sağlam Tarzı 1 sezonda 2-3 takım değiştiren hocalardan ve benzerlerinden hocalar gelecek.Bülent hocanın istifası bu sezon için sorunları çözmez diye düşünüyorum
Tamamen katılıyorum Corteze.Bülent hocanın bu seneki kalan tek misyonu bu takımı Bank Asyaya düşürmemektir.Bunu başarsın ve sezon sonu Sivaslılarla vedalaşıp yoluna baksın.(ki bu böyle olacak göreceksiniz..şu an takımdan ayrılmaması tamamen duygusal(!)..Bülent uygunun gelişme-yükseliş dönemi bitti.gerileme döneminde umarım bizide yanında götürmez..Zaten küme düşersek arkasına bakmadan gidecektir....

Etiketler
beklemeyenler, bekleyenler, İstİfa