Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Yönetim Çözüm Yolları Arıyor
Alt 11.11.2009, 20:50   #81
subasi29
Usta Yiğido

subasi29 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.826 Mesajına 2.777 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1135 subasi29 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Yönetim Çözüm Yolları Arıyor

Simdilik Birsey Beklemek Hata,Devre Arasinda Yapilir Operasyon
subasi29 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.11.2009, 21:19   #82
efendigardaş
Yiğido

77 Mesajına 101 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 641 efendigardaş FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

DEVRE ARASINA KADAR FAZLA YAPILACAK BİR ŞEY YOK SADECE PERFORMANSI İYİ OLMAYANLAR DİNLENECEK ERSEN , YASİN , HAYRETTİN BU TAKIMDA OYNAYAMAZ
efendigardaş isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.11.2009, 23:31   #83
galipgelen
Acemi Yiğido

19 Mesajına 25 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 607 galipgelen FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Muhsin Hocaya çağrı:
Devre arası takviye ya da çok oyuncuyu gönderme zarar getirir. Mevcut kadroyu doğru oynatmalısınız. Naçizane düşüncelerimi aktarayım.Kayseri maçının ilk onbirinden takımı daha tanıyamadığınız belli oluyor. En çok korktuğum da bu. Takımın yanlış kadroyla sahaya çıkması. Örneğin takımın yumuşak karnına genç Ferhatın, sol açığa maç eksiği olan ve o bölgede ilk kez oynayan Faruk'u konması, Ersen'in oynaması yanlıştı. Akın,Sedat,Murat,Ferhat,Abdurr ahman,Cihan,İbrahim Dağaşan,Bruno Zita,Erman,İbrahim Şahin,Kamanan. 4-2-3-1 ideal gibi. Yalnız Erman F.Bdeki Alex gibi oyun kurucu ve dikine giden, Kamanan ve İ.Şahin de sürekli çapraz koşularla defansı meşgul edecekler.Aralara da Zita ya da Cihan sarkacak dönen topları Erman kullanacak. Zitanın ne oynadığını ben hala anlayamadım. Bir oyuncu verilen her görevi yapmalıdır, yapabilmelidir.Zita Musa ile , Faruk Ferhat ile, Uğur Abdurrahman ile, Sezer ve Onur da defansif orta saha görevi ile ancak İ.Dağaşan'ın yedeği olabilirler. Bunun dışında takımımızın iyi oynaması mümkün değil bana göre..Ha , söylemeye gerek yok,Hayrettin,Yasin ,Ersen ve Petkoviç tehlikeli bölgeden çıkana dek oynatılmayacaklar.Bu şart. Takım çok koşmalı.İki haftalık sürede kondisyon depolamalı. Bu dediğim kadro birbirine alışsın diye hazırlık maçları yapmalı, beraber oynamalı. Lütfen Muhsin Hocam, Amerikayı keşfe gerek yok.Kadromuz sizin tarafınızdan iyi yönetildiğinde eksiklerine rağmen ligde kalır, bir iki takviye ile de ilk onda olur.Telaşa gerek yok.Önemli olan sıkı disiplinle mevcut oyunculardan maksimum verimi almak ve dediğim kadroyu istikrarlı olarak sürekli oynatmak. Size güveniyoruz. Akıl vermek değil ama takımımızın özlediğimiz gibi oynamasını istiyorum. Bu da çok görülmese gerek.
galipgelen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda galipgelen'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 12.11.2009, 11:27   #84
dEdE_TT
Yeni Yiğido

dEdE_TT - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 dEdE_TT Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

YÖNETİMİN POLİTİKASI KIYIM OLMALI BENCE BAŞTA '' HAYRETTİN , YASİN ÇAKMAK , ERSEN MARTİN , SEDAT BAYRAK , KAMANAN , PETKOVİÇ , ONUR TUNCER '' BUNLARIN DERHAL TAKIMDAN GİTMESİ GEREKLİ YERLERİNE DAHA GENÇ DAHA HIRSLI FUTBOLCULAR GELMELI . BİR KAYSERİ SPOR A BAKIN BIZE 4 ATAN TAKIM YAS ORTALAMASI 21 GELECEK VAAD EDEN FUTBOLCULARDAN KURULMALI
dEdE_TT isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.11.2009, 11:33   #85
stain
Usta Yiğido

stain - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

571 Mesajına 1.189 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 726 stain FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
galipgelen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Muhsin Hocaya çağrı:
Devre arası takviye ya da çok oyuncuyu gönderme zarar getirir. Mevcut kadroyu doğru oynatmalısınız. Naçizane düşüncelerimi aktarayım.Kayseri maçının ilk onbirinden takımı daha tanıyamadığınız belli oluyor. En çok korktuğum da bu. Takımın yanlış kadroyla sahaya çıkması. Örneğin takımın yumuşak karnına genç Ferhatın, sol açığa maç eksiği olan ve o bölgede ilk kez oynayan Faruk'u konması, Ersen'in oynaması yanlıştı. Akın,Sedat,Murat,Ferhat,Abdurr ahman,Cihan,İbrahim Dağaşan,Bruno Zita,Erman,İbrahim Şahin,Kamanan. 4-2-3-1 ideal gibi. Yalnız Erman F.Bdeki Alex gibi oyun kurucu ve dikine giden, Kamanan ve İ.Şahin de sürekli çapraz koşularla defansı meşgul edecekler.Aralara da Zita ya da Cihan sarkacak dönen topları Erman kullanacak. Zitanın ne oynadığını ben hala anlayamadım. Bir oyuncu verilen her görevi yapmalıdır, yapabilmelidir.Zita Musa ile , Faruk Ferhat ile, Uğur Abdurrahman ile, Sezer ve Onur da defansif orta saha görevi ile ancak İ.Dağaşan'ın yedeği olabilirler. Bunun dışında takımımızın iyi oynaması mümkün değil bana göre..Ha , söylemeye gerek yok,Hayrettin,Yasin ,Ersen ve Petkoviç tehlikeli bölgeden çıkana dek oynatılmayacaklar.Bu şart. Takım çok koşmalı.İki haftalık sürede kondisyon depolamalı. Bu dediğim kadro birbirine alışsın diye hazırlık maçları yapmalı, beraber oynamalı. Lütfen Muhsin Hocam, Amerikayı keşfe gerek yok.Kadromuz sizin tarafınızdan iyi yönetildiğinde eksiklerine rağmen ligde kalır, bir iki takviye ile de ilk onda olur.Telaşa gerek yok.Önemli olan sıkı disiplinle mevcut oyunculardan maksimum verimi almak ve dediğim kadroyu istikrarlı olarak sürekli oynatmak. Size güveniyoruz. Akıl vermek değil ama takımımızın özlediğimiz gibi oynamasını istiyorum. Bu da çok görülmese gerek.

son derece yerinde tespitler, hocamızın bu çağrıya kulak vermesi şart
stain isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.11.2009, 11:35   #86
stain
Usta Yiğido

stain - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

571 Mesajına 1.189 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 726 stain FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
stain Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yönetim işin ciddiyetinin farkında değil galiba...

hayrettine 100 milyar ceza versen daha mı iyi olacak,

ersen martine 500 milyar ceza versen gol mü atacak,

yasine ceza versen defans mı yapacak....

hayrettini kayseri maçında tekrar tekrar izleyin, rakip geliyor bizim hayrettin götünü dönüyor, adam basıyor çalımı, sonrası malum, ulan hiç mi futbol bilgin yok senin, kapasiten bu kadar mı, topa basacağın yerde, adamın ayağına dalacağın yerde kıçını dönüyorsun, bu kadar mısınız be.... sol kanat resmen otoban oldu...

yasin desen varlığı yokluğu belli değil, adam emek vermiyor, savaşmıyor, sedatın yarısı kadar yüreği olsun, bu hallere düşmezdik...

ersen derseniz bu adamın tek bir maç faydası olmadı takıma hoca da yönetim de hala bu adama şans veriyor, ulan küme düşürecek bu sığırlar bizi, siz hala neyin peşindesiniz...

ceza meza istemiyoruz arkadaş, bu üç futbolcu bu kulübün kapısından bir kez daha girmemeli, adım atmamalı...

süresiz kadro dışı bırakılmalı bunlar, veya sözleşmeleri feshedilmeli....

bakın diğer futbolcuların da moral motivasyonunu bozuyorlar, hiç olmadık anda bu öküzlerden birisi sayesinde gol yiyoruz, sonra diğer garibanlar uğraşsınlarda çıkarsınlar....

yazık ya..... abdurrahmanın, sedatın, musanın, kamananın, ibrahim dağaşanın emeklerine yazık... gollerden sonra bu yiğitlerin yüz ifadesi, o çaresizlik görüntüleri beni kahrediyor, üzülüyorum, bu takım için gerçekten savaşanların yaşadığı çersizliğe üzülüyorum, arkadaşlarının emeklerine ihanet edenlere üzülüyorum

vallahi yazık billahi yazık....

ligde kalma adına son çaremiz son işimiz belli....

bir, hayrettin, ersen, yasin... üçü de kovulmalı....

iki, ilk yarıda en az 15 puana ulaşmalıyız....

üç, ligde kalmak istiyorsan evinde puan kaybetmeyeceksin arkadaş, iki hafta sonra oynayacağımız bjk maçı buna dahil....

dört, deplasmanlarda ölümüne savunma yapıp, bir puan koparmanın peşinde olacaksın...

beş, devre arasında paraya kıyıp, borca girip, çok ama çok sağlam iki defans, bir orta saha, bir de forvet alacaksın....

altı ve son görev taraftara... bülent denen yaratığa sonsuz güvenerek, takımı katlettirerek hayatının hatasını yapan yönetime sonuna kadar destek olacaksın... başka çıkar yol yok... yönetim de yukarıda saydığımız önlemleri alacak...

fazla oyuncu göndermek bize zarar verir,

sadece üç kişi kovulsa yeter ve güzel olur...

ersen martin,

hayrettin,

yasin....

kalan futbolcular ve çok iyi dört transfer bizi kurtarır....
stain isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.11.2009, 11:43   #87
ready
Usta Yiğido

ready - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ready ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

bu başarısızlık da kimin parmagı varsa elbet bir cezası olacak bu şehirde yaşıyorsa o formayı üstünde taşıyorsa hakkını vereceksin
Alt 12.11.2009, 11:50   #88
YARALI_AŞIK
YASAKLI ÜYE

65 Mesajına 95 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 YARALI_AŞIK Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
winner58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ya senin şu yaptığın yorum mu yoksa kendi içindeki egoyumu söylüyon osman seçilmiş ne yaptı takıma şaçma şaçma yorum yazıyorsunuz
Yorumuna saygı gösteriyorum. Unutma ben buraya senin sözünü dinlemek için ÜYE olmadım. Açılan konulara düşüncelerimi yorumlarla belirtmek için ÜYE oldum.

Alıntı:
SerkanToptas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
KOYUNCAN DERDİN DE KASAP ET DERDİNDE SİZTOPUNUZ YALAKASINIZ.
Yorumuna saygı gösteriyorum. Unutma ben buraya senin sözünü dinlemek için ÜYE olmadım. Açılan konulara düşüncelerimi yorumlarla belirtmek için ÜYE oldum.

Alıntı:
metin_yilmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
osman secilmis ile play of ta devam o zaman agziniz dan cikan kelimeleri secerek kullanin 10 sene degil 100 sene olsa bu yönetimin emegini intahar eden bülent uygunun emegini kimse görmezden gelemez
YARALI_AŞIK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.11.2009, 11:57   #89
YARALI_AŞIK
YASAKLI ÜYE

65 Mesajına 95 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 YARALI_AŞIK Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
drummer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
en doğru çözüm yönetimin istifa etmesidir.
Aynen diyorum. Yöneticiler istifa etmeli. TEK ADAY seçimlere girmeli. Mecnun başkanımız ve Ahmet Çelebi başkanımız yönetimde olmamalıdır.

Ayrıca Murat Şahin İstanbul'daki Sivassporluları toplayamadığı için görevinden hemen istifa etmelidir. Üsküdar Anadolu 1908 Spor Kulübü bizi ilgilendirmiyor. Çok takıldı 2 yöneticimiz. Şuan dertli olan kulüp Sivasspor.
YARALI_AŞIK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.11.2009, 21:21   #90
carizma0658
Usta Yiğido

carizma0658 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 479 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 756 carizma0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

O ÇÖÜZÜM YOLUNU BİRAN ÖNCE BULUN BU TARFTARIN SABRI KALMADIIII KAYSERİ KİM SİVASA KALKMIŞ LAF ATIOOOO EVET BAŞKAN ARTIK NE YAPIOSANIZ YAPINNNNNNNNNN YETERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
carizma0658 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
arıyor, başarılı, çözüm, olması, sivassporun, İçin, yolları, yönetim