Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı değerlendirelim...
Alt 22.10.2010, 23:17   #81
Holigann
Yiğido

Holigann - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

110 Mesajına 223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 612 Holigann FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim...

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Şimdi geldim maçtan...

Maçın en kötüsü kimdi? Erman Kılıç

Maçın en iyisi kimdi? Suarez aslında iyi gibiydi önemli toplar indirdi ama değerlendirilemedi artı Ceyhun ikinci yarıda ortaya çıktı biraz kıpırdandı...

Maçta göze çarpanlar? Yeni ve iyi bir sol bek kazandık anlaşılan... Bir de penaltımız verilmedi

Ne gibi eksiklerimiz var? Taktik yanlış bir defa kendi evinde yeni yükselmiş bir takıma baştan çift forvet tek ön libero çıkmak gerekti ama yine çift ön libero tek forvettik sonra çift forvet olduk ama çıkan o forvetlere pas atacak olan Zita'ydı

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler? Dönüm noktası 3 direkten dönen top ve Akın'a verilmeyen kırmızı kart eğer orda faulü veriyorsa kırmızı kart vermeliydi es geçti iyi yaptı...
Maçın hakkı beraberlikti o oldu...

Dediklerinize katılmakla birlikte Akın'ın pozisyonunda verilmesi gereken kırmızı değil sarı karttı hakem bence doğru düdük çaldı,bucalı oyuncunun yanında Diallo var kaleciyi geçse bile yüzde yüzlük gol durumu bana göre yok. Akşam daha net belli olacak ama bence sarı kartdı hakem orada dogrusunu yapdı,ama bızım calınmayan penaltımızın hıc tartısılacak tarafı yok. kıyıma devam!
Holigann isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.10.2010, 23:21   #82
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1198 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI

Verilmeyen net penaltımız var.Akın'ın pozisyonunda Diallo topa çok yakındı sarı kart doğruydu.Musa goü atsaydı maç bitmişti..
Alt 22.10.2010, 23:34   #83
muhendis58
Acemi Yiğido

muhendis58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

34 Mesajına 73 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 muhendis58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

bu takıma devre arasında fenerden bilica sola shaba ve 2 forvet alınmalı biri balili gibi diğeri hakan şükür benzeri olmalı yoksa çoooook sıkıntı cekeriz demedi demeyin.....
muhendis58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.10.2010, 23:35   #84
emir1908
Acemi Yiğido

emir1908 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 19 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 740 emir1908 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

ZİYA İçin yazılanları görünce duygulandım inanın çok iyi futbolcu diyordum ama hayrettin ve ferhatın isimleri onu eziyordu herşey isim değil bunu gösterdi ziya dilerim böyle devam eder onun gibi 2 kişi daha var ÜSKÜDAR'dan gelen akif ve ibrahim inşallah onlarıda sahada görürüz
emir1908 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı emir1908'a Teşekkür Ediyor...
Alt 22.10.2010, 23:45   #85
SempaticH
Tecrübeli Yiğido

SempaticH - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

144 Mesajına 183 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 807 SempaticH isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

biz bir sıçrarsak siz görürsünüz bu hafta bjk yı yenecez bu maçı alalım siz görün bakın güldürmeyin adamı be yazık be yazık utanıyoruz artık kimse bu taraftarla alay geçemez bırakalım düşsün o zaman düşsün bir dahada görürsünüz rüyanızda buraları yazıklar olsun
SempaticH isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.10.2010, 23:50   #86
omer58
Yiğido

omer58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

82 Mesajına 118 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 726 omer58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
emir1908 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ZİYA İçin yazılanları görünce duygulandım inanın çok iyi futbolcu diyordum ama hayrettin ve ferhatın isimleri onu eziyordu herşey isim değil bunu gösterdi ziya dilerim böyle devam eder onun gibi 2 kişi daha var ÜSKÜDAR'dan gelen akif ve ibrahim inşallah onlarıda sahada görürüz
Günümüz modern futbola çok uygun bi oyuncu kaliteli belli ama biraz heyecan yaptı olur okadar genç yeni daha.. hayrettin gibi kontrolsüz topa girmiyor ferhat gibi dağlara taşkara orta yapmıyor ileride daha iyi olacak sivaslı olması ayrı bi avantaj inşallah ilerleyen haftalarda dahada kendini geliştirir sivasın hatta milli takımın vazgeçilmezi olur yolu açık olsun
omer58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.10.2010, 23:51   #87
oNuR5Sekiz
Yeni Yiğido

oNuR5Sekiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 oNuR5Sekiz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sevgili yiğidolar herkes gibi bende mesut bakkalın gitmesinden yanayım fakat o gittiğinde yerine kimi getirecek bu yönetim hadi en kaliteli teknik direktörü getirdi diyelim sonra ne olacak orasını merak ediyorum eldeki devşirme olan bedavaya gelmiş daha topa vurmaktan aciz topcularla ne yapacak mourinho gelse kaç yazar bu eldeki kadroyla...Bence biz en iyisi YÖNETİM'e transfer yapsak daha faydalı gibime geliyor....Benim acizane düşüncem böyle....
oNuR5Sekiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.10.2010, 23:52   #88
SempaticH
Tecrübeli Yiğido

SempaticH - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

144 Mesajına 183 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 807 SempaticH isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

İSTİFA....HOCA İSTİFA....HOCA İSTİFA....HOCA İSTİSTİFA....HOCA İFA....HOCA İSTİFA....HOCA İSTİFA....HOCA İSTİFA....HOCİSTİFA....HOCA A
SempaticH isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.10.2010, 23:55   #89
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1097 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick

Sivassporumuzda gözle görülür bir düşüş var acil tedbirler alınmassa telafisi olmayan neticelerle karşı karşıya kalırız yönetimi bu konuda uyarmak ihtiyacı duyuyorum

altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.10.2010, 23:56   #90
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 932 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Nerden başlasam bilemiyorum;maçtan daha yeni geldim..Herkes tv. de ağır çekimleri izlyerek maçı izledi;statttaki bizler ise maçı çıplak gözle izledik...M. Bakkal geçen haftaki hezimetten sonra mutlaka gitmeliydi;ama gitmedi hala da takımın başında...Takıma taze bir kan,taze bir güç gerekiyor..Tarfatar ve futbolcu gidemeyeceğine kim gidecek;tabiki hoca...M. Bakkal gidip yerine kim gelecek diyenlere katılmıyorum;çünkü gemi gemi su alamya çoktan başladı kaptan gemiyi terketmezse batacak bu gemi...Mesut Bakkal da bu takımın hocası takım sürekli yeniliyor ne olacak peki göz göre göre takımın erimesine,düşmesine göz mü yumulacak,,Biran önce tedbir alınmazsa taze kan gelmezse bu takım kesinlikle düşer...Kim gelirse gelsin bundan daha kötüsü olamaz...Yenilirsek savaşarak yenilelim...Sonuna kadar mücadele edelim,savaşalım,pes etmeyelim,sonuna kadar terimizi akıtalım..Eğer bütün bunlara rağmen olmazsa ,takım yenilmeye devam ederse en azından yenildik ama elimizden geleni yaptık deriz..Ama Sivasspor takımı gerçekten maçın başından sonuna kadar mücadele ediyor mu,oyuncular formasını sırılsıklam ediyor mu,Mesut Bakkal oyunu iyi okuyor mu,oyuncularını motive edebiliyor mu,takımını iyi yönetebiliyor mu?Bu sorulara gerçekten evet diyecek Yiğido var mı ?Tbiki yok..,takımın son 7-8 maçta 1 galibiyet alıp sürekli yenilmesi ve çuvalla gol yemesi bunu göstermiyor mu?Yorumların neredeyse hepsini okudum..Artık takım o kadar kötü bir duruma gelmiş ki Taraftar sitesindeki taraftar bile yorum yapmaya bile gerek görmüyor...Demek ki artık kimse bu takıma güvenmiyor,bu takımı yorumlamaya bile gerek görmüyor..İşte bir takımın oyuncularının,taraftarının heyecanı bitmişse işte en büyük tehlike burada.. Çünkü heyecanını kaybeden takımlar er veya geç kaybetmeye mahkum olurlar ve bir gün gelir maç kazanmaları mucize olur ve DE BEKLENEN SON BİR ANDA GELİR:BİR ALT KÜMEYE DÜŞME...Bunu daha önce bir çok takım yaşadı,inşallah sivasspor yaşamaz...Sivassporun işi çok zor,hergeçen gün tedbir alınmazsa bu takım kesinlikle düşer..BU TAKIMI HEYECANLANDIRACAK ,HEYECAN VERECEK TAZE BİR KANA ,GELECEĞİ GÜVENLE GÖRMEMEZİ SAĞLAYACAK VİZYON SAHİBİ,ALTYAPIYA ÖNEM VEREN,GENÇ,DİNAMİK VE DİSİPLİNLİ BİR HOCAYA İHTİYACIMIZ VAR....
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı