bu yil düsmezsek seneye kesin denizlispora benzetiyorum sivassporumuzu lanet okuyorum hepinize defans oyuncumuz rakibe pas veriyor atamiyorlar yine veriyor agzimi sonuna kadar bozmak size yakisan her kötü lafi söylemek istiyorum
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı karahisarli'a Teşekkür Ediyor...
Mehmet YILDIZ sen olduğun müddetçe bu takımın kazanması ve hatta gol atması imkansızdır. Sivassporu öldürdün bitirdin. Allah rahmet eylesin.
Allah da seni bildiği gibi yapsın...
Bu Konuda 58Sivaslilar'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
HAkLISIN KARDES BU TAKIMI BU HALE DÜÜSÜREN BÜLENT UYGUNDUR ADAM FUTBOLCULARI SATIP CEBINI PARAYLA DOLDURDU VE SIVASDA ALLAH DIYOR BASKA BISEY DEMIYORDU ADAM TAKIMI SATTI TÜM SIVASIN AHINI ALDI..SIMDIDE ESKI SEHIRI YIKACAK AMA SU DÜSTÜGÜMÜZ DURUMUN SIMDIYE KADAR COK ÖRNEGI VAR YIMPAS YOZGAT VARDI GÖZTEPE VARDI SIMDI YOK OLDULAR VE BU SENEDE MALESEF AYNISI BIZE OLACAK DÜSÜÜN ARTIK YETER SINIR HASTASI TANSIYON HASTASI OLDUK BU FUTBOLCU KURUNTULARI YÜZÜNDEN..
bende oyle dusunuyorum ama nasil toparlanicaz bu dusunelim yonetim devre arasi hamle yapmali yoksa gidisat berbat
Sende benim hasretimsin...
Bu takıma hiç bişey yapılmaz arkadaşlar.Biraz onurları varsa zaten maçtan sonra SİVAS'a gelmezler bizde paf takımla çıkar maçlara onurumuzla oynar ligden düşeriz.Başkanda biyerlerine kına yaksın.
ben rıza geldiğinde bu yorumu yapmıştım isteyyenler baksın bu takımı ferguson bile düzeltememz diye çünkü hocayla alakası yok oyuncularda iş yok hiç biriniin ggözününü yaşına bakmadan hepside takımdan kıovulmalılar.ayrım yapamdan hepside.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı mühendisburak58'a Teşekkür Ediyor...