Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 27.11.2011, 11:07   #81
zaralı19
Usta Yiğido

zaralı19 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

441 Mesajına 853 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 895 zaralı19 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
infial§ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
mehmet nas riza hoca'nın asker arkadaşımı,emeklı olsun artık,erman'a uyuz oluyorum golu yedirdı sonra kendını parçaladı gol atmak için,bu takım kapasıtesız 9 kısılık takımından puan alamadi,cezalı futbolcumuz yok kasasız belasız atlattık gs maçını,trbzn'a çakacaz başka çaresı yok
9 kişi dedin de adamlar o tutuştu ama hakem bırakmadı ki oynayalım
Alt 27.11.2011, 11:17   #82
35gürün58
Usta Yiğido

35gürün58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

284 Mesajına 589 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 848 35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Her yönüyle hakem maçın önüne geçti. Bir maç nasıl katledilir, bir takım nasıl yakılır, bir takım nasıl oynatılmaz SEVGİLİ BÜLENT YILDIRIM bunu gösterdi. Tebrikler Bülent !.. Yediğin haklar, vicdanını sızlatmıyorsa diyecek birşey yok.

Biz, takım olarak bir acayip takımız. Mersin İY'nu, Beşiktaş'ı, Gençlerbirliği'ni, G.Saray'ı en kötü günlerinde yakalıyoruz ama bastırıp, oynayıp, golleri sıralayıp yenmek dururken futbol adına ne oynadığımızı bilemiyoruz.

Rıza hoca güzel bir takım kurmuş, güzel bir taktik vermiş ama bizi taşıyan yabancılar bu sefer vitrin olacak maçta adeta döküldüler. RASMUSSEN ne yaptı ben göremedim, PEDRİEL adeta sahada deli dana gibi koşuyor, bir forvete yakışmayacak şekilde top kayıpları, pas hataları, cılız şutlar ve gol atamama, GROSİCKİ akıllarda soru işareti bırakırcasına "acaba, gerçekten G.Saray'dan yeşil ışıkmı aldı" dedirten bir saçma sapan futbol... Adeta oynamamak için didindi dudu, Rıza hoca da onu CERNY ile değiştirmemek için direndi.

İnanın gözler ENERAMO'yu aradı. Yırtıcı, defansı üzerine çeken, arkadaşlarına pozisyon boşluğu yaratan güçlü yapısıyla bugünkü G.Saray'ı yıpratacak tek isimdi ama ne yapalım ki şansızlık işte.

Sahanın en iyileri Erman, Hayrettin ve Kıvanç'tı. Kıvanç neden oyundan alındı yerine BAL YAPMAZ ARI MEHMET NAS oynadı onuda anlamış değilim. Uğur düzeldi derken huylu huyundan vazgeçmiyor maalesef. Son haftalarda yükselişte olan MURAT AKÇA neden oynatılmadı şaırdım. Haydi "hoca onu gözlerden sakladı, transfer teklifi yapılmasın diye" diyelim. Ama Faty de beklenildiği kadar iyi değildi ama NAVRATİL açıklarını kapattı.

Neticede puan alacağımız maçta hakemin isteğiyle sahadan mağlup ayrıldık. Hakem Baros-Hayrettin mücadelesinde G.Saray için vermediği penaltıda haklı, Borjan-Baros mücadelesinde G.Saray için verdiği penaltıda haksız, Pedriel-Semih mücadelesinde Sivas için vermediği penaltıda haklıydı. Amaa, Baros'a o penaltıyı veriyorsa Pedriel'ede vermeliydi. Yazık etti, hemde çok yazık etti hakem. Kırmızı kartlarda ise yüzde yüz haklıydı.

Maçta göze çarpanlar : Taraftar olamadık, olamayız. Maçta sadece 37 kişi vardı Sivasspor taraftarı olarak. Yazık, çok yazık !..

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Hakemin ön plana çıktığı, RIZA HOCANIN Pedriel, Uğur, Mehmet Nas aşkı mı, inadı mı onu bilemiyorum maçlara damgasını vuruyor.

Maçın en iyisi kimdi : Biraz Erman ve Hayrettin, sonra da Kıvanç..

Maçın en kötüsü kimdi : PEDRİEL, GROSİCKİ

Maçta göze çarpanlar : Maça bastırıp asılacağımıza elimizdeki puanı akybettik

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : Tek kelimeyle REZALET !.. Aleyhimize verdiği kararları düzeltebilmek adına kırmızı kartları tereddütsüz çıkardı ama bizim canımızı aldıktan sonra neye yarar ki?

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : Ah hocam, hocam.. Bu sefer birşey söylemiyorum ama lütfen MEHMET NAS ve PEDRİEL'i takımdan uzaklaştır.

.
Sevgili İzmirli Yiğido kardeşim,
Semih Pedriel mücadelesinde verilmeyen penaltıya haklıydı (doğruydu) diyorsun oysa Semih Pedriel'in arkada kalan ayağına bastı ve çelme taktı, TRT 1 deki dinlediğim yorumlarda Bünyamin Gezer pozisyonun tartışmasız penaltı olduğunu söyledi yılların hakemi olarak....

Futbolculara gelince başka bir yazımda da belirttiğim gibi Pedriel ve Rasmussen ortak özelliklere sahip bitirici yani son vuruşları olmayan beceriksiz aynı tip oyuncular ancak zayıf ve gününde olmayan rakiplere karşı başarılıymış gibi görünebilirler.

Bence Galatasaray ın 2 golüde tartışmalı ve şaibelidir birinde Taban var yüzde yüz faul, diğerinde Borjanın müdahalesinde iki elide yerde yani Baroşa müdahale yok lakin adamlar artist.

Önümüzdeki sezon mutlaka yakımda bir revizyon yapılmalı ve :

Rasmussen (zaten kiralık- Teşekkür edilmeli)
Pedriel (çok zayıf kuvvetli değil ufak bir mücadelede yerde dönderilmeli)
Uğur (yerine iyibir Sağbek alınmalı)
Keriim Zengin (müzmin sakat takıma bir faydası olacağını sanmıyorum)
Diallo (aslında beğendiğim bir oyuncu, sakatlığı eski günlerine dönmesini engelleyecek durumdaysa teşekkür edilmeli)

Keita (oynatılmama düşüncesi değimeyecekse gönderilmeli)
Rada (ilk onbirde düşünülmeyecekse yabancı kontenjanı işgal edilmemeli)
Mehmet Nas (Takıma bir katkısı olmadığı gibi yük de oluyor )

ve Yerlerine işbitirici yırtıcı genç oyuncular alınmalı....
35gürün58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 35gürün58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 27.11.2011, 11:33   #83
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 900 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI

şimdi herkes hakeme ateş püskürüyor. yaktın bizi hakem vs. tamam ilk golde faul verebilirdi vermedi.10 dakika 9 kişiye karşı oynuyorsunuz adam gibi bir atak yok. bu takım nasıl çalışıyor hala anlayamadım. rıza takımı sadece fenerbahçeye karşı motive edebiliyor oda beşiktaşlı olduğu için. fenere karşı harikalar yaratan bir sivasspor sonraki maçlarda yürümeye dermenı yok. demekki rıza hoca futbolcularına feneri yeninbaşka bişey istemiyorum taktiği veriyor. ben bir konuda ısrarcıyım kim ne derse desin tınlamam.bu sezon sivasspordaki futbolcu kalitesi süper lige çıktığımız günden bu yana değerlendirirsen en iyisi. en kalitelisi. eee peki o zaman neden bu kötü sonuçlar. bunuda rıza hocaya sormak lazım. antreman eksiğimi var. iyimi çalışmıyorlar. kontastrasyon eksikliğimi var. futbolcular huzursuzmu. sorunlarımı var. neden bu çok iyi takım iyi futbol oynamıyor. neden kamil gönülsüz. neden diğerleri kötü. bunlarda rızanın işi. yani herşeyin sorumlusu hakem yada futbolcu değil. şapkamızı önümüze alıp düşünmemiz lazım.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı hiko58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 27.11.2011, 11:57   #84
burak58as553
Usta Yiğido

burak58as553 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

550 Mesajına 1.071 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 730 burak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekannt

Eneramo'nun kesinlik Trabzon macında oynaması lazım sakat olsa bile..
burak58as553 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı burak58as553'a Teşekkür Ediyor...
Alt 27.11.2011, 11:57   #85
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok

SİVASSPOR GS maçında sadece 3 puan kaybetti elinden geldiği kadar mücadele etti dahada fazlasını yapabilirdi karşımızda büyüklüğüne yakışmıyacak futbolcuları barındıran taraftarları herzaman çirkef olan futbolun pastasından en büyük dilimi aldığı halde varlık gösteremeyen avrupanın yanından bile geçemeyen bu ülkede nekadar TOP PKK HAİN HAYDUT varsa taraftar portvöyünde bulunduran kazanmak için hertürlü pisliği yapan rezil bi takım vardı geçen hafta bu rezil takımın çirkef oyuncularını görmüştük eboenin çarşıyı nasıl tahrik ettiğini melonun edep yerini taraftara hareket çekmesini görmüştük bu haftada barosun nasıl sahtekar olduğunu enginin nasıl pislik olduğunu elmanderin nasıl gaddar olduğunu ayhanın nasıl bi düzenbaz olduğunu gs taraftarınında nasıl çirkef topluluk olduğunu hakemlerin bu stadda eyyamcılığın kralını yaptığını gördük gs nin deplasman karnesine bakın en azından şerefimizle yenildik böyle çirkeflikle puan kazanmayı hiç istemem üzüntüm bu rezil takımdan puan alamamak hakem rıza hoca ve bazı forması garanti futbolcularımız saolsun taraftaramıza gelince gelenlere sonsuz teşekkür ederim bazı taraftarlarımız belki bilmeyebilir biraz bilgi vermek istiyorum geçen yıl ilk maçta sivasspora ayrılan yer tamamen doluydu bende oradaydım stadın ulaşım yolu tek metro başka ulaşım yeri yok gslilerle aynı yerden gitmek yürümek gerekiyor metro çıkışında kuyruğa girip demir platformdan geçiyorsun içeri girince polis aramasından geçiyorsun bilet aldıktan sonra tekrar içeri girerken tekraR polis aramasından geçiyorsun maç bitiyor 1aat içerde bekliyorsun gs taraftarı 3 satten önce tahliye olmuyor bi satte dışarda bekletiliyorsun tam 2aat içerde ve dışarda hapis kalıyorsun ulaşım metrodan otoyolda durak yok geliş ve gidiş olarak sultanbeyliğine gidecek olan ya 4.levente yürüyecek otobuse binecek yada kaçak maçak duran tuzla arabasına binip topkapıya ordan mecidiye köye ordan sultan beyliğine gidecek yani maçtan çıkan 12 30 1 den önce eve dönemiyor ostadda maç izliyeceğine ankaraya gitmek daha iyi istanbuldaki taraftarlara bu kadar yüklenmenin anlamı yok burdakiler yeri geldi 30 bin kişiyle olimpiyatı doldurduk yeri geldi 3o bin kişiyle inönüyü doldurduk yeri geldi 25 bin kişiyle alisamiyeni doldurduk ne ilginçtirki hepsindede 2.ligdeydik büyük maçlarda maalesef ilgi az oluyor
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.11.2011, 11:59   #86
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1651 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
35gürün58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Semih Pedriel mücadelesinde verilmeyen penaltıya haklıydı (doğruydu) diyorsun oysa Semih Pedriel'in arkada kalan ayağına bastı ve çelme taktı, TRT 1 deki dinlediğim yorumlarda Bünyamin Gezer pozisyonun tartışmasız penaltı olduğunu söyledi yılların hakemi olarak
....
Erman'ın maç sonundaki konuşmasını dinledim o pozisyonu soyunma odasında Pedriele sormuş Pedriel'de yok penaltı değildi demiş...
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.11.2011, 12:02   #87
abdullah58
Tecrübeli Yiğido

abdullah58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

144 Mesajına 227 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 795 abdullah58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
basayev58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Tamam bizim takim top oynamadi ama...

Gaaasaray futbol oynadi mi? Oynamadi,ama kivirmayi iyi biliyor.Semih Kaya ilk yarida atilmaliydi,hakem es gecti,uyarmakla yetindi.Ilk gole bakalim diyorum,hem elle kesiyor topu hem ayaginin tabanini oyle bir kaldiriyor ki,43 numara kramponu giydigini ben bile gordumikinci yari baros denilen yumusak iki kez atti kendini hakem devam dedi,e devam diyorsunda kart neden gostermiyorsun?o zaman ucuncu atlamaya davetiye cikardin demektir.Nitekim ucuncu atlamada Sivasspor aleyhine ligde 7.,GS lehine 5. penalti.Sak sak sak,sampiyon Gaaasaaray.Sonra Pedriel kaleciyle karsi karsiya kalacakken Semihcik yine arkadan topuga bindiriyor.Kirmizi kart penalti mi derken,ama Semihcik gelecek vaadediyor,es gecelim.E Pedriel'e kart ver bari madem kendini atti.Onada vicdan yapti.Ayhan'a ne demeli? kardesim kendi ceza sahanda oyle bir atiyorsun ki kendini resmen icim burkuldu,yavaslatilmis bi izledik,cinler celme takmis Ayhan'a.35 yasinda bu kadar kivirirsan 40'inda nerelere dusersin AlimallahHepsini gectim bize boyle galibiyetler gerekmiyor,Kahpe Bizans'a yakisir.Ee peki ELmander denilen k(a)las topcuya ne demeli?Milli takimda oynamis bir Turk futbolcusunun futbol hayatini bitirmelik bir hareket yapiyorsun sonrada topa diyorsun.Hade onun ne mal oldugu belli onuda gectim de,ulan Gaasaraylilar sizde onu alkisliyip,Hayrettin'i protesto ediyorsunuz ya,size acimak bile lutuf olur.Tam bir Fatih Terim takimi olusturulmus.Gaasaralilar o takimlara iyi tutunsun,opsun basina koysun,bi arada sari kirmizi formayi cikarip,dansoz kiyafetlerini giyinsin.

Helal olsun sana arkadasim
cok güzel gözlemlemissin ve ifade etmissin
eline saglik
abdullah58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.11.2011, 12:04   #88
aozdemir
Tecrübeli Yiğido

aozdemir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

270 Mesajına 449 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 811 aozdemir Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

ümitsizliğe kapılmaya gerek yok.sonuçta deplasmanda GS'ye yenildik. bu takım iş yapacak merak etmeyin. ben bu seneki takımı çok beğeniyorum. ezilmiyoruz.
aozdemir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.11.2011, 12:07   #89
35gürün58
Usta Yiğido

35gürün58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

284 Mesajına 589 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 848 35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
Salim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Erman'ın maç sonundaki konuşmasını dinledim o pozisyonu soyunma odasında Pedriele sormuş Pedriel'de yok penaltı değildi demiş...
Pedriel kendinde değil, ne olduğunun farkında bile değil adeta şaşkın ördek Fanatik den yine eski bir hakem olan Serdar Tatlı da pozisyonun kesin penaltı olduğunu söylüyor... Kaldı ki maç esnasında birçok futbolcu yaptıkları ve kendine yapılan hareketlerin farkında değil, itiraz ettikleri birçok konuyu daha sonra televizyondan izlediklerinde kendileride yaptıkları itirazın anlamsızlığı karşısında şaşıp kalıyorlar bunu yorumculardan dinledim... Pedrielin ifadesi de öyle bir şey.
35gürün58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 35gürün58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 27.11.2011, 12:13   #90
abdullah58
Tecrübeli Yiğido

abdullah58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

144 Mesajına 227 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 795 abdullah58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
sivaslikardes58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
denecek ne varki cok kötü bur takimiz birbirimizi yemeyelim burda iyi takimiz diye bu takimdan birsey olmaz demekki para olmadikca oyuncuda yok oyuncu olmazsa futbol yok bu kadar basit
siz gelin bu isi bana sorun.

Nasil para yoksa oyumcuda yok
peki genclerbirligi cokmu para harciyor adamlarin aldigi oyuncunlara baksana
kim taniyor ve onu yüksek paraya satiyorlar
demekki iyi oyuncu secimi ve takip önemli
yoksa cok para iyi oyuncu degildir
abdullah58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı