Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 12.04.2012, 23:19   #81
gülkız
Yiğido

125 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 746 gülkız COK SEVILEN BIR KISIgülkız COK SEVILEN BIR KISIgülkız COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
En büyük zaaf rakibinde hızlı oyuncular varken defansını önde kurmayacaksın..Bursasporun ofancı çok hareketli ve hızlı bence tedbirli oynamalıydı Rıza hoca..Aynı Sivas aynı kadroyla başka takımlara 3-5 ataıyor bunun gibi maçlarda böyle farklı skorlar alıyorsa (ki bunun gibi mağlubiyetleri var ) o zaman rakibe göre taktik geliştirmeli bence..Sivas defansı önde kurduğu müddetçe kadro yetersizliğinden dolayı on maçın sekizini kaybeder arkadaşlar..Bu çok açık..4-4-2 çakılı defansla oynayan sivasa 2 gol atsınlarda göreyim..
Dediğiniz gibi geçmiş maçlardan ders alınmaması,kadronun geniş olmaması,yanlış taktik ve rakibin özelliğine göre takımın hazırlanmaması böyle bir mağlubiyetin yaşanmasında sebebiyet olmuştur.Ancak Ertuğrul Sağlam konusunda görüşlerimde değişiklik olacağını zannetmiyorum.Bugün Sivasspora en çok küfreden tribünler Bursaspor tribünleri olmaya başladı..Neden küfrediyorlar,niçin küfrediyorlar,niye küfrediyorlar??..En basitinden yayıncı kuruluşun süper final için yaptığı programda Rıza hoca Bursasporla 2 takım arasında güzel maçlar oynanacak diye temennilerde bulunurken Ertuğrul Sağlamın gözlerindeki nefret dikkatimden kaçmadı.Ne bu şiddet ne bu celal diye sormak tuhaf olmaz bence.
gülkız isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.04.2012, 23:20   #82
bulentt07
Yiğido

bulentt07 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

98 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 561 bulentt07 COK SEVILEN BIR KISIbulentt07 COK SEVILEN BIR KISIbulentt07 COK SEVILEN BIR KISIbulentt07 COK SEVILEN BIR KISI

Galatasarayı kupadan eleyıp Bursaya elenmek tabi üzücü.Benim anlamadıgım yine Rıza hocaya bu kadar yüklenilmesi Ya hoca napsın kötü diye Kaanı cıkardı ziya daha beter hatalar yaptı.Mehmet nas etkisizdi Kıvancı aldı bır katkısı olmadı.Oyuncu degiştirme hakkı 11 olsa kadir navratil haric hepsini cıkarmak gerekirdi.En öncelikli olan kaan mehmet nas grosickiydi üçünüde cıkardı faty erman eneramo cerny ziya ugur kıvanc atilla hepside etkisiz ve tanınmayacak durumdaydı.Kupaya konsantre olamamıslar.Rıza hocamızın tek hatası rajnoch yerıne faty ıle baslaması.Faty navratılıde bozuyor.
bulentt07 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.04.2012, 23:30   #83
bulentt07
Yiğido

bulentt07 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

98 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 561 bulentt07 COK SEVILEN BIR KISIbulentt07 COK SEVILEN BIR KISIbulentt07 COK SEVILEN BIR KISIbulentt07 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
gülkız Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kızgınlık,üzgünlük taraftar da had safhada doğal olarak..Çünkü Bugsaşspor karşısında ölüp ölüp dirilen Bursaspora yenilmek ve Sivassporun maçta kötü oyun sergilemesi taraftarın sinirlenmesinde en önemli etken..Sivasspor,Bursaya yenilmedi bence..Takım,Sivasspora kompleksi tavan yapmış Ertuğrul Sağlama yenildi.Bu durumunu hem takımına hem de taraftarına yansıtmaya devam ettiği için her iki camia arasında bu yüzden gerginliğin dozajı gittikçe artmakta..Rıza Hocanın suçu yok mu bu maçta? Tabi ki var.Yanlış oyun kurgusu ve yanlış oyuncu kombinasyonları karşı tarafın sevinmesine sebep oldu..Bi de şu açıdan bakmak lazım.Sivassporun bulunduğu periyotta galatasaray maçından sonra bursa,eğer olsaydı sonrasında eskişehir,orayı da geçtiklerini farz edin büyük ihtimalle finalde fenerle karşılaşacaktı.Yani mini bir süper lig gibi bi şey..Ayrıca da play off maçları oynanacak bu arada.Sık aralıklarla oynanan ligden dolayı oyuncularda yorgunluk ve adapte eksikliğinden dolayı takımda iki tarafı birden idare edecek kapasite yok.Bir taraf mutlaka aksayacaktı o da kupa maçı oldu.Gerçek olan bi şey daha var ki Rıza Hocanın bazı oyuncularını tanıyamamakta sıkıntısı var.Böyle bir maçta Mehmet Nas gibi ağır bir oyuncuyla başlamak ve sonrasında da gidişatı kestirememek,Bursasporun sürekli topu ayağında tutup Sivasspora oyun oynatmaması için fırsat doğurdu.Ermana ne zaman top gelse 3 kişi onu perdelediği halde Rıza Hoca bunu da göremedi.Kaanın biraz daha tecrübeye ihtiyacı var çünkü tempolu maçları kaldıramıyor,Samsun maçında bile rakip sürekli onun tarafından atağa çıkmaya çalıştı dikkat edilirse.Grosickiyi söylemeye gerek yok,taa ilk yarıda iken devre arasında gönderilmesini söylemiştim hatta varlığı,yokluğundan fazla zarar veriyor demiştim.Görüşümle aynı paralel de gidiyor halen.Milan Cerny ise,joker oyuncu diye bakılırken onda da ciddi düşüş var,kendini toplayamıyor.Faty zaten pimi çekilmiş bomba gibi,nerdeyse kart görmediği maç yok.Navratil,en istikrarlı oyunculardan biri olmasına rağmen zaman zaman ağır kalıyor maçta.Pedriel ise süper lige uygun teknik bir oyuncu değil,sadece çok şanslı o kadar..Kalecilere gelince bu sezon bu bakımdan takımın şansı hiç tutmadı.Derler ya kaleci takımın yarısıdır diye.Ya kalecilerin yapabilecekleri anca bu kadar ya da kaleci antrenörü yanlış çalıştırıyor.İyi bir kalecinin mutlaka takıma alınması lazım..Korcanın ismi de geçiyor ama bana göre korcan da iyi bir kaleci değil.Çünkü maçlarına dikkat edilirse kendisinin maç içinde kontsantre eksikliği çok fazla olmakta.O yüzden zaman zaman kal geliyor kaledeyken..Yani kısaca Rıza Hocanın oyunu daha çabuk okuyabilmesi,oyuncularının yeteneklerine ve rakibe göre takım hazırlaması ve takımında bu maçın etkisinden çok çabuk çıkması gerekiyor..
Yorumların okadar dıkkatlı okadar yapıcıkı cok tesekkur edıyorum.Hepımızın ornek alması gereken bır yorum.Kötü demek kötülemek kolay ama cözüm sunmak önemli olan.Ertugrul Saglam kendını sevecen sempatık gosterıyor ama en ufak aksi durumda kin kusuyor Şuligin tek centilmen ve iyi niyetli hocası takımı taraftarı biziz ve bu kaybettiğimiz nokta bu yüzden Sivas kaybeden şehir malesef.
bulentt07 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı bulentt07'a Teşekkür Ediyor...
Alt 12.04.2012, 23:40   #84
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 802 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
gülkız Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Dediğiniz gibi geçmiş maçlardan ders alınmaması,kadronun geniş olmaması,yanlış taktik ve rakibin özelliğine göre takımın hazırlanmaması böyle bir mağlubiyetin yaşanmasında sebebiyet olmuştur.Ancak Ertuğrul Sağlam konusunda görüşlerimde değişiklik olacağını zannetmiyorum.Bugün Sivasspora en çok küfreden tribünler Bursaspor tribünleri olmaya başladı..Neden küfrediyorlar,niçin küfrediyorlar,niye küfrediyorlar??..En basitinden yayıncı kuruluşun süper final için yaptığı programda Rıza hoca Bursasporla 2 takım arasında güzel maçlar oynanacak diye temennilerde bulunurken Ertuğrul Sağlamın gözlerindeki nefret dikkatimden kaçmadı.Ne bu şiddet ne bu celal diye sormak tuhaf olmaz bence.
Ertuğrul Hocanın Svas antipatisini oldukça sık duymaya başladım..Bizim bilmediğimiz bir sebebi mi var acaba..veya bu tesbit doğrumu..Ama tribünler konusunda sahri fikrimdir bizimkilerin olmazsa olmazları yok cok yi biliyorum daha önceki karşılıklı atışmaların karşısında aynı şekilde hareket ediyorlar sanırım.Tasvip etmiyorum ama sanırım bu saaten sonra stadımızda Sivassporun bayrağını açtığımız günler geri gelmeyecek gibi..Bunun eskisi gibi olmasını en çok arzulayan kişide şüphesiz benim.Bu taraftar olayı bu şekilde uzayacak gidecek gibi görünüyor..yazık..
Alt 12.04.2012, 23:45   #85
threestar58
Yiğido

threestar58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 50 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 587 threestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblick

1.defans guven vermiyor 2.takim kupayi almak icin mucadele etmedi 3.bursa,mi cok iyi idi yoksa sivas,mi cok kotu idi?
threestar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda threestar58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 12.04.2012, 23:48   #86
ardahanlı
Acemi Yiğido

ardahanlı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

90 Mesajına 182 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 543 ardahanlı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Maraton tribünündeydim. Bursa seyircisi daha efektifti. Ama 8-9bin civarı sivassporlu taraftar vardı.

5.dk.daki yenilen gol seyircininde gardını düşürdü. Sağlık olsun Bursaspor hakederek turu geçti tebrik ediyorum.

Sestak Amrabat gibi oynadı. Batalla da Alex gibi oynadı.

Kademe , geri koşmalarda vede en iyi yaptığı isabetli seri paslarda başarısızdı Sivas.
Alt 12.04.2012, 23:48   #87
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1085 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ertuğrul Hocanın Svas antipatisini oldukça sık duymaya başladım..Bizim bilmediğimiz bir sebebi mi var acaba..veya bu tesbit doğrumu..Ama tribünler konusunda sahri fikrimdir bizimkilerin olmazsa olmazları yok cok yi biliyorum daha önceki karşılıklı atışmaların karşısında aynı şekilde hareket ediyorlar sanırım.Tasvip etmiyorum ama sanırım bu saaten sonra stadımızda Sivassporun bayrağını açtığımız günler geri gelmeyecek gibi..Bunun eskisi gibi olmasını en çok arzulayan kişide şüphesiz benim.Bu taraftar olayı bu şekilde uzayacak gidecek gibi görünüyor..yazık..
hocam ben kendi tespitlerim ölçüsünde söyleyeim bu gerginliğin ftilini ateşleyen ve olayı buralara getiren ertuğrul sağlamdır..gerek sivasta gerekse bursadaki maçlarda yaptığı aşırı hareketler ve hakem kararlarından fırsat kollama anlayışı nedeniyle ipler gerilmiştir..volkan şen olayında da takındığı tavır ve sivastaki bursa maçları esnasında seyirciyle muhatap olup fevri dvaranışlarda bulunması işi buralara getirdi...mesela bugünkü maçtan önce sizin taraftarınız fenerium camlarını falan kırmış fener ve sivasa aynı şekilde kötü tezahüratlar yapmış...ben artık bursanın kardeş takım falan olduğuna inanmıyorum...belki bizim için a.gücü diyebilirm çünkü onlar ne olursa olsun yanlış anlaşılmalar veya anlaşmazlıklar olduğu dönemde bile sivasla arayı bozmadılar hiç...ama bursa taraftarı artık bana çok antipatik geliyor aynı tutarlılık sizde yok...biizm traftarın da yanlışları olmuştur elbet ama herşeyi geçelim fenerle sivası bugün aynı kefeye koyup sövüp sayarsanız kardeşilk masallarını geçiniz derim...bu saatten sonra da bence bursayla artık mesafe iyice açılmıştır..
Alt 12.04.2012, 23:48   #88
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
İLK YARI BURSA ÇOK İYİ OYNADI ASLINDA MAÇA HIZLI BAŞLAYAN TARAF SİVASSPORDU BURSA TARAFTARININ NASIL ÇİRKEF OLDUĞU İLK DAKİKALARDA BELLİ OLDU SAHAYA ATILAN MEŞALELER HEM OYUNU SOĞUTTU HEM SİVASIN HIZINI KESİP KONSANTRASYONUMUZ BOZULDU 2.fotokopi 3 GOL YEDİK 2.YARI SİVASSPOR HIZLI BAŞLADI GOLÜDE BULDU EĞER 2. BULSAK SON 15 20 DAK HERŞEYDEĞİŞİRDİ OLMADI BURSASPOR HAKETTİĞİ GALİBİYETİ ALDI
Maçın en iyisi kimdi : ?
DEFANSDA NAVRATİL KADİR UĞUR ÇOK ÇALIŞTI
Maçın en kötüsü kimdi : ?
GROSEÇKİ FATY MEHMET NAS ENERAMO KAAN ATİLLA
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
1 2 HATALI FAUL KARARINDAN BAŞKA HATASI YOKTU
Maçın Kader Anı :
İLK YARIDA ENERAMONUN CERNY MÜSAİTKEN VERMEYİP KALECİNİN KUCAĞINA ATTIĞI ŞUT 2.YARI DREKTEN DÖNEN TOP BENCE KADER ANLARIYDI
Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :?
STADDDAN YENİ GELDİM Bİ HEVES GİTTİK SAHAYA ÇIKAN OYUNCULARA BAKINCA RAYNOCH PEDRİEL ZİYA YOKTU MAÇTAN ÜMİDİ KESTİM FATY AĞIR KALDI NAVRATİLLE UYUMSUZDU MEHMET NAS GROSECKİ ENERAMO CERNY KADİR ÇOK TOP EZDİ KAPTIRDI TAKIM BU MAÇA YETERİ KADAR KONSANTRE OLMAMIŞ PİNTO BATALLA SESTAK GİBİ SERİ OYUNCULARI OLAN TAKIMA KARSI DEFANSI ORTASAHAYA YAKIN KURULMAMALIYDI NETİCEDE BANA GÖRE YANLIŞ KADRO VETAKTİKSEL HATALAR YAPTI BÖYLE RÖVANŞŞIZ TURNUVA MAÇLARINDA İLK GOLÜ YEMEMEK SAĞLAM OYNAMAK ÖNEMLİDİR KARŞINDAKİ TAKIM SEVMESEMDE ŞAMPİYON OLMUŞ KADROSUNU TAKVİYE YAPMIŞ GÜÇLÜ TAKIM Taraftarımız Hakkında Görüşleriniz NelerdirBURDA YOK 2 BİN KİŞİ ANCA GELİR YOK ŞÖYLE YOK BÖYLE DEDİLER BAŞKAN SİNİRLENDİ FİLAN DEDİLER BENDE TARAFTARI DÜŞÜNMEYİN FUTBOLCULAR YETERKİ MAÇA KONSANTRE OLSUNLAR DEDİM TARAFTAR ÜSTÜNE DÜŞENİ YAPTI BURSASPORDAN DAHA FAZLAYDIK HERNEKADAR ONLAR KADAR ÇİRKEF OLAMASAKDA TRİBÜN ŞOW YAPAMASAKDA SAHADA TARAFTARI ÇOŞTURACAK TAKIM YOKTU TARAFTARI HAŞLAMAK DEĞİL ADAM GİBİ FUTBOLCULAR ALMAK ÖNEMLİ GELENLERE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 58MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 13.04.2012, 00:06   #89
Sivas_SporLu58
Acemi Yiğido

Sivas_SporLu58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

39 Mesajına 52 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Sivas_SporLu58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
mstfckmk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Lütfen rica ediyorum şu eneramoyu oynatmasın rıza hoca. Forvetsiz oynayalım bi defans fazla oynayalım ama oynamasın şu adam nolur yaa :S
Allah belamı versin kaleci korcanı koyun sahaya ondan daha iyi iş yapar ilerde
Sivas_SporLu58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.04.2012, 00:19   #90
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1538 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein

Rıza hoca maça ziya kıvanç ve rajnoch la başlasaydı farklı bir maç olurdu faty çok yavaş kaldı ve kontra ataktan 3 gol yedik ikinci yarıya iyi başladık ama yetmedi zaten bence bu maçta korcanada görev vermeliydi

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Abdullah DuMaN'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
değerlendirelim, hepsini, kovacan, maçı