Cevap: Maçı değerlendirelim
Maça çok iyi motive olmuş oyuncularımız ve teknik heyetimiz.Rakibin etkili silahı olan fernandesi sıkı markaja alınca bjk bitti, posizyon üretmede zorlandılar.Rakibin üzerine fazla gitmedik, ne posizyonlarımız oldu birini golle sonuçlandırdık.Hakem denen şahıs tüm takdir haklarını rakibten yana kullandı, her harekette bizim aleyhimize faul verdi, gereksiz sarı kartlar gösterdi rakibe karşı aynı hassasiyeti gösteremedi.Özellikle ; İ.Toraman her türlü çirkefliği yaptı, kenidisini yerden yere attı, herşeye itiraz etti ama hakem ona bir kart dahi vermedi.İ.Toramanı bu kadar agresif kılan sanırım karşısında Yiğidonun olması idi, sözde Sivaslı olduğu bilinen toraman efendi birgün kürkçü dükkanına gelmek için yüzünün kalması için daha profosyenel ve centilmen ol, kendini yırtmana gerek yok.
Takımımızdaki tüm futbolcular savaştı, en çok hoşuma gideni ise kalecimizi Milan Borjan, Erhan Güven, Uğur ve özellikle orta alanda iyi pres yapan Adem Koçak ve diğer oyuncularımız.Yorumlara bakıyorum birileri halen Uğur Kavuk üzerinden yorum yapıp onun bu takımda yerinin olmaması gibi çeştili imalarda bulunuyorlar.Uğur bu takımın vazgeçilmezi bunu göremeyenler futbolu bilmiyorlar.Her futbolcu her maçta tam performansla oynayamaza zaman zaman hatalar yapabilir biz herkesi seveiyorsak hatası ile günahı ile sevmeliyiz.
Tüm futbolcularımızı tebrik ediyorum hepsi de yürekleri ile oynadı alınan galibiyet iyi gün dostlarına kapak olsun, bizler Sivaslıyıh ve hep öyle kalacagız, takım yense de yenilse de şu anki heyecanla hep yanında olacağız.Seri başlayacak dedim nitekim Bjk yı yendik, sırada Bursa var.