Cevap: Zarar Veriyorsunuz!
ledig kardesim galiba sivas demirspordan bahsediyor.hangi hezimetten bahsettigini anlamadim.riza hoca ilk geldigi sene bizi ipten aldi,herkesin ikinci ligi yavas yavas benimsedigi bir dönemde,ikinci senesinde uefa icin oynatti,aslinda sampiyonlar ligi icin oynamak hakkimizken,ve 3.senesi biz sivassporun hic bir hezimetine sahit olmadik,veya hezimet tabiri size ne anlatiyor anlamadim.ben riza hocanin futbolcu secimini onaylamiyorum.fakat diyorumki ve bu benim kisel görüsüm RIZA CALIMBAY HOCA bizim sevgili hemserimiz süper ligin kalbur üstü teknik drektörüdür,riza hoca sivasi biraksa sadec 2 hafta beklemede kalir,herkes bol keseden atarken riza calimbaya alternatifte gösterse anlama zorlugu cekmeyiz.ama riza defol kelimesi sadece cocuklara mahsus bir aciz kelimedir,hic bir sivasliya yakismayan hele hele kendi memleketinin cocugunu hedef alarak bu denli edepsizce hakaretler yakismiyor,buna birde sivasspor.com öncülük ediyorsa vay halimize,zaten tarih tekerrürden ibarettir,bize kimse düsmanlik etmeye cesaret edemez ancak kendimize yapariz düsmanligimizi,bu her alanda böyledir,gurbette siyasette sporda her platformda sivaslilari ancak sivaslilar engeller,iste en büyük örnek.ligin en rahat takimi sivasspor,artik kimse düseceginden bahsetmiyor bile,kupada yari finalde dolu dizgin gidiyor ama gelin görünki bir ayaklanmadir tutturmus millet,sanki ugurun oynamasi ile sivasi haritadan siliyorlar,bu dogayi gönderen bu taraftar degilmi gardas,gönderin uguruda bitsin bu yaygara.neden sivasspora zarar vermenin formüllerini arastiriyoruz burda.bunu herkes cok iyi bilsinki eger bu riza hoca bu takimdan giderse hele hele taraftar baskisi yüzünden,iste o sivassporun sonudur.bu takimin basina gelecek herkes bu mantalite ile gelecek"kendi memleketini cocugunun kiymetini bilmeyen benim kiymetimimi bilecek"mantigi ile hareket edecek.allah sivasi sivasliyi korusun yüceltsin,rabbim zeval vermesin güzel sehrimize,iyi günde verilen destek sevince ortakliktir,fakat zor günde destek olmak tasin altina el sokmaktir.