Alıntı:
Çılgın Türk Nickli Üyeden Alıntı
oooo bir komplocu arkadas daha cikti 
Devlet Diyarbakirspor'u STSL'e cikartmak istese bunu cok rahat yapar, IBB'ye falan'da ihtiyaci yok!
Diyarbakir'i 19. takim olarak alir 20. takim olarakda küme düsürülen Ankaraspor'u ekler..
Bir kac sene önce Kasimpasa düsürülmez cünkü Basbakanin takimi komplosu vardi.
Sonra Diyarbakir düsürülmez komplosu vardi.
Manisa düsürülmez cünkü arkasinda x politikaci var komplosu vardi.
Bu sezonda Mersin düsürülmez arkasinda bakan var komplosu vardi.
Bence bazilari hayal aleminden gercek dünyaya tekrar dönsün
|
Genç arkadaşım,
İki elinde kara maşallah komplocu damgasını vurmakta beis görmüyorsun, varsın öyle olsun bunu senin kültür düzeyine veriyorum.
Ben kimsenin aklında olmayan bir konu hakkında fikir yürütmüyorum aksine bu konuda gazeteler çarşaf çarşaf Hakan Şükür'ün beyanatını ve AK parti diyarbakır milletvekili ile kulüp başkanının demeçleri var konuyu olgunlaştırıp yasa teklifi olarak vereceklerini ilan ettiler.
Şimdi bu beyanatlar ve çalışmalar ayan beyan ortada iken ,nasıl komplocu oluverdik birden komplonun ne olduğunu bilmek istiyorsan Silivride yatan Türk generallere,bilim adamlarına ,gazetecilere bak nasıl içerde tutuluyor bütün iddalar çürütüldüğü halde nasıl içerde komplo ile tutuluyorlar, bakım türk askerini, bebeleri,yaşlı insanları ,öğretmenleri katledenler elini kolunu sallayarak dışarı çıkıyor dolaşıyorlar hatta generallerin içerde tutulması için PKK teröristi gizli tanık yapılıyor işte komplo arıyorsan buralarda ara...
yoksa açık bayanatlara yapılan yorumlarda değil ..
Sevgiyle kal...