Cevap: Maçı Değerlendirelim
Dost acı söyler misali tam da bu anda uyarı yapmak boyun borcudur.
Maçın kırılma anı , ikinci yarı başındaki o 10 dakikalık yoğun baskıya direnemeyişimiz ve buna anında tedbir alamayışımızdır bana göre de. O anlarda 'Hadi öncekilerden farkımızı koyup, oyuna müdahale edebilelim' diye bekledim ama bir şey değişmedi. Oyuna müdahalenin gecikmesinin nedeni aslında belki de kendine yersiz olarak aşırı güvendir,iki galibiyet, bir beraberlikle havalanmadır, yakarım, sallanırımdır, o değil bu ...sözleridir vs. Farklı sistem olacak denen buysa bunu daha evvel de oynuyorduk.
'Hata yapanı asıl affetmeyen' futboldur benim bildiğim.
Gol atmasına rağmen çok top kaybeden ve penaltı yaptıranlar, karşı karşıya pozisyonda pas vermek yerine çok kötü bir vuruşla bizi bir golden edenler, korner yaptırmak en büyük başarısı olan kenarlar , geçen yılları aratanlar falan da cabası...
Havalanmıştık havamızı indirdiler, umarım ayaklarımız artık yere basıyordur.
'Hele şu maçı bir görelim de transfere öyle bakarız' diyenler de , meraklarını gidermiştir herhalde...
Takım gümbür gümbür kümeye gidiyor, bizimkiler hala 'Metris' türküleri söylüyor.
Telafisi olmayan maçlar oynuyoruz. Kerameti kendimizde ya da biryerlerde değil futbolun doğrularında arayalım lütfen.
|