Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Sivasspor Yönetimi Hakkında

Sivasspor Yönetimi Hakkında Sivasspor Yönetimi Hakkında Konular

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Yönetim İstifa
Alt 25.04.2016, 11:12   #1
muhalif
Acemi Yiğido

34 Mesajına 60 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 385 muhalif FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Yönetim İstifa

mecnun başkan ve yönetimin şşimdiye kadar ki hizmetlerinden dolayı tşk eder. artık bir süre dinlenmesi gerektiğini sivassporun menfaatleri gereği düşünüyorum.
mümkünse artık görevi yeni bir kan olacak birine teslim etmesi gerekli. Ama bu kişi yönetimdeki biri olmamalı. Sarılar taşseten oflaz gibi.
muhalif isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.04.2016, 14:44   #2
EBK0658
Acemi Yiğido

22 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 484 EBK0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Beğenmediğiniz bu yönetim sivassporu iki yıl şampiyonluğa oynattı 11 yıldır gurur duyuğumuz bir takım yarattı Türkiyenin en iyi yönetilen kulüplerinden biri yaptı ha bu senede hata yapmış olabilir ama bu kadar acımasızca eleştirmek bana biraz haksızlık gibi geliyor ben hala takımın düştüğüne inanmıyorum sadece korkum mesut bakkal gibi vizyonu olmayan bir hoca ile bu iş başarılabilirmi işte ondan emin değilim içim kan ağlıyor ama yapacak birşey yok şanssızlığımız sergen , okan , mesut gibi yanlış T D. seçmek ve onlara güvenmek herşeye rağmen takımın kalacağına inanıyorum eleştiriyi lig sonuna bırakıp desteğe devam edelim şimdi eleştiri değil birlik zamanı sevgili yiğidolar
EBK0658 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.04.2016, 15:59   #3
Okka
Acemi Yiğido

53 Mesajına 112 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 456 Okka FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Tek merak ettiğim mecnun baskanin istifasını isteyenler sonrasında bu takıma sahip çıkacak mı ya da ne kadar layıkıyla yapacak bu görevi ? Adam 5 TL verip maca gitmez başkan istifa diye ortalığa düşer.

Bu sene yönetimsel hatalar olmuştur elbet ama biraz değer bilin nankorluk etmeyin. Bu takimi bu seviyelere getiren mecnun başkandır. Beraber çalıştıklari bugün var yarın yok. Kulübun arkasında durun destek verin. Dusene bi tekme de siz atmayin. Dune kadar imparator ilan ettiklerinizi bu kadar yerin dibine sokmayin.

En son rıza çalımbay a yapılan bu vefasızlığı alıştık sayenizde. Bu takımı orta sınıf futbolcularla şampiyonluk potasına sokan bunu iki sene ust uste yapan Bülent uygun u da aynı vefasızlığı yaptınız.

Diyeceğim o dur ki sizden daha iyi Sivassporlu insanları hatalarina rağmen bu kadar acımasızca elestirmeyin.

Bjk maçında çoğunlugu dolan stadı Akhisar maçında göreceğiz en az 3/1 i olmayacak. O zaman bende diyorum ki taraftar istifa...
Okka isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.04.2016, 16:00   #4
ready
Usta Yiğido

ready - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ready ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

artık bu yönetimin miadı dolmuştur yeniden saglam bir listeyle kongreye gidilmeli mecnun bey ve ekibine teşekür edip saglam bir yönetim kurulu iş başına gelmeli vel hasılkelam yönetim son senelerde yaptıgı transferlerle çuvallamıştır
Alt 25.04.2016, 16:45   #5
cengo64
Tecrübeli Yiğido

cengo64 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

226 Mesajına 382 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 cengo64 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Mecnun başkan bu şehrin en sevilen insanlarındandır.Buna itirazı olan kimse yoktur.Bu tartışılmıyor zaten bu başlıkda.2 senedir dengesini kaybetti belki de.Yönetim kalsın diyenlere de saygım var ama en azından desinler ki

1-Son 2 senenin gelir gider tablosu açıklansın.

2.Medicana dan sponsor anlaşması hangi şartlarda yapılmıştır.Sırf taraftara saygı için açıklansın.

3-Kendisinin de bazı körlüklerimiz oldu diyerek de belirttği gibi kötü yönetiminin düzeltilmesi için neleri değiştireceğinin açıklamasını yapsın

Mecnun başkasını çok sevseniz bile bunlar yapılsa kıyamet mi kopar.Biz onu diyoruz.

Peki şimdiki tavır ne.Bütün Sivasspor gönüllüleri saf yerine konuluyor ve göz göre göre takım düşürülüyor.2 senelik süreç bu.Ona kızıyor eminim yönetim istifa diyenler.
cengo64 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı cengo64'a Teşekkür Ediyor...
Alt 25.04.2016, 17:43   #6
münihli_58
Usta Yiğido

münihli_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

515 Mesajına 1.118 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 824 münihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDI

Mecnun başkanla ilgili tek sıkıntım, adımızın sık sık fenerbahçe ile anılmasıdır (sitede çoğu kişi bilir ama bilmeyenler için kendisi eskiden fb kongre üyesiydi)
Var sayalım ki ligden düştük. Bizi tekrar Süper Lige çıkaracak tek başkan Mecnun Otyakmazdır. Olası bir istifa durumunda hiç bir adam elini taşın altına koymak istemeyecektir ve biz Orduspor misali her sene düşe düşe kendimizi 3.Ligde buluruz.
Senelerdir her defasında ucuz yırttık, 14. veya 15. bitirdik ve bu süreçte çok yıprandık. Belki şimdi ligden düşüp tekrardan yapılanır, üzerimizden ölü toprağını atar tekrardan dirilirsek hakkımızda daha hayırlı olur. Ruhsuz futbolcular ile yolları ayırmak, alt yapıdan oyuncu çıkarmaya önem vermek (ki en son alt yapıdan çıkıp sürekli ilk 11 oynayan futbolcumuz Ziya 28 yaşına geldi (!) ) , Sivas şehrine Süper Lig maçlarını özletmek, halkımızın tekrardan Sivassporun değerini anlaması açısından bakarsak pozitif yönlerini görmüş oluruz. Lakin sezon hedefi olarak şampiyonluğu kararlaştırıp arayı fazla soğutmadan Süper Lige dönmek gerekir. Bülent Uygun yönetimi altında, yeni 4 Eylül Stadyumunda uzun soluklu projelere baş koyup, yarım kalan destanı sonlandırmak gerekir. Hakkımızda hayırlısı olsun.
münihli_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı münihli_58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 25.04.2016, 18:17   #7
rezi
Yiğido

141 Mesajına 258 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 652 rezi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Başarılarda övgünün yanında eleştiriyi de yaptık.Dikkate alınmadığı için değil,haklı çıktığım için üzülüyorum.Mecnun Başkan ve yönetim kurulu istifa etmemeli.Nedeni ise nasıl düşürdülerse öyle çıkaracak ve sonrasında bırakacak olmalıdır.Geçen iki üç sezon boyunca sadece şansa ligde kalırken yaptıkları hataları inadına tekrar etmeleri bu duruma düşmemize neden oldu.çekirge misali sonumuzu getirdi.Şimdi bırakıp giderlerse gelen yönetimin kucağına daha az gelir daha fazla masraf bırakacaklar.Bu ligden nasıl düştüysek öyle de çıkarmalılar.Sonrasında ya tamam der giderler veya biz dersimizi aldık der hatalarından döner görevlerine devam ederler.Bu saatten sonra yapılacak hoca ve oyuncu transferlerini başka konularda paylaşırım
rezi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.04.2016, 18:44   #8
çorluluyiğido
Usta Yiğido

çorluluyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

504 Mesajına 972 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 529 çorluluyiğido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

çorluluyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda çorluluyiğido'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 25.04.2016, 20:31   #9
stain
Usta Yiğido

stain - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

571 Mesajına 1.189 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 746 stain FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
çorluluyiğido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Geçen bizim Faruk yine yürek yemiş ...
stain isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı stain'a Teşekkür Ediyor...
Alt 26.04.2016, 09:30   #10
keko 58
Tecrübeli Yiğido

keko 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

612 Mesajına 1.144 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 693 keko 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
stain Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Geçen bizim Faruk yine yürek yemiş ...
Bu isim görünce Morelim baya bozuk oldu acikcasi......

yaaaa yöneteci biri Resmi Site de BIR ACIKLLAMA YAPMAZ MI??? Siz niye hala Sivasspor da siniz??? Vallah Faruk mu nesin sen bilmem de ama sana bir örnek var:
Gecenhaftaki Adamspor da Taraftar Yöneteciler ne yapti bi bak sana bu durumu gelmesin TÜPCÜ FARUK

KAMIL GROSICKI
Tęsknimy za tobą
keko 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda keko 58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
İstifa, İstİfa, yönetim, yÖnetİm