Musa Kuş veya Hayrettin için Galatasaray'ın Sivasspor'umuza teklif ettiği Volkan takım içerisinde uyumsuzluk yaratabileceği gibi futbol adına herhangi bir katkısı olabileceğini zannetmiyorum. ve kısa vade oyuncusu olarak görüyorum. oysa hayrettin de Musa da uzun yıllar yararlanılabilecek performansı yüksek futbolcular, burada sayın başkanımıza ve sn. bülent Uygun'a oyuna gelmemelerini özellikle rrica ediyorum...Musa ile Hasan Kabze takas edilebilir veya futbolcularımızı gerçek değerininde satılabilirse ve kulübümüz bundan yararlanacaksa tabii ki makul olan budur.. ancak unutmamak gerek ki bu yıl ligde iyi bir performans çizmeye , yani iyi futbolculara ihtiyacımız var. iyi de bir yabancı santrafora gereksinimimiz var...
bu mesajımla buram buram hasret kokan yiğidolarımızın taraftar sitesine de merhaba diyorum....salamlar..saygılar. .
hersey para demek degildir.. bazi futbolcular paralarini aldilar,, icin rahat olsun eminim bi kac futbolcu disini sikabilir.. sivassporun da bizim kadar kaliteli oyunculari olsaydi bakalim sizinde para konusunda probleminiz oluyormuydu..
Galatasaray daha futbolcularının asgari ücret düzeyindeki maaşlarını weremiyen , bir kulüp...Yani galatasaraydan fubolcu almak çok da zor değil...Galatasarayın Sivasspordan öğrenmesi gereken cok sey war...
Futbolcular bu arada boşu boşuna kiraya werilmez;
Genç futbolcular kiraya verilir we genelde bir ücret alınmaz(futbolcunun tecrübesinin artması içindir)...