Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 28.05.2005, 21:40   #81
bulldog
Acemi Yiğido

bulldog - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 bulldog isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Alıntı
ÇOK HOŞSUNUZ HEPİNİZ, KAÇ KERE SÖYLEYECEĞİZ SİVASLIYIZ GÖNLÜMÜZDE İKİ ASLAN YATAR, BİRİ FENER BİRİ SİVASSPOR NİYE KIZIYORSUNUZ İMKANSIZMI BU,
AMA BİR ŞARTIM VAR HAKİKATEN VALİ BEY ARARSA SİVASSPORA ŞARTSIZ GÖNÜLDEN BAĞLANIRIM , EVET İYİ NİYETİNİZİ ANLIYORUM ARKADAŞLAR, BU SİTEYE BAĞLANALI BERİ BU ÇELİŞKİYİ YAŞAYACAĞIMIZI VE YAŞADIĞIMIZI SÖYLEDİK ŞİMDİLİK BU BÖYLE AMA SONRA NE OLUR HEP BERABER GÖRECEĞİZ, BENİM KIZDIĞIM TİPLER KİMLER BİLİYORMUSUN KRALDAN ÇOK KRALCI TİPLER, ADAMIN KİM OLDUĞU NE OLDUĞU BELLİ DEĞİL ESKİDEN VE HALA HANGİ TAKIMI TUTTUĞU BELLİ DEĞİL ORADAN SALLIYO FANATİK SİVASLIYIM , ÖLÜRÜM BİTERİM YAAAALLLLLLAAAAAANNNN, DAHA DÜNE KADAR ÜÇ BÜYÜKLERE TAPIYORDUNUZ HERKES BUNU KENDİNİZE İTİRAF EDİN BU AYIP DEĞİL AYRICA, AYIP OLAN SAĞA SOLA SALDIRMAK, YALAN SÖYLEMEK İKİ YÜZLÜLÜK YAPMALARI, AYIP SİVASLIYA YAKIŞMOYOR. İSTANBUL MAÇLARINDA GÖRÜŞECEĞİZ İNŞALLAH KİM SİVASLI KİM DEĞİL KİM SİVASSPORLU KİM SAHTE SİVASSPORLU, HALEP ORAYSA ARŞINDA BURA

arkadaslar bu zat laftan annamiyo
hala ayni borazani caliyo . :lol: :lol: :lol: :lol:
bulldog isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.05.2005, 23:42   #82
sivas58net
Acemi Yiğido

sivas58net - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivas58net isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
CAGLAYAN Nickli Üyeden Alıntı

[size=6] Cumartesi Günü SIVASSPOR un Sampiyona Kutlamasina
az bir istirak varken Pazar günü
Fenerbahce / Galatasaray
Macindan sonra Binlerce Sivaslilarin Cadde ve sokaklarini
Fenerbahce Sampiyon nidalariyla Inleterek Cirkin bir görüntü sergilediler!! Cok Üzüldüm dogrusu
Simdi Soruyorum !!! Bizler ne Kadar Sivassporluyuz ?
ne Zaman bitecek Istanbul Takimlarina olan Sevdamiz?
[/size]
[size=6]SEVGiLi ÇAGLAYAN ABiCiGiM VALLA ÇOK HAKLISINIZ NEDiR BU BASKA TAKIM SEVDASI YA BEN BURADAN SiVASSPORUMUZDAN BASKA TAKIM TUTANLARI SiDDETLE KINIYORUM. SiVASLI OLAN SiVASSPORU DESTEKLER VEDE TUTAR BASKA BiSi DEMiYORUM TERBiYEM BUNA MUSAiT DEGiL TAM DESTEK HEP DESTEK ÖZ ABiM [/size]

[size=6]+SiVASSPORUM CANIM BENiM[/size]
Alt 28.05.2005, 23:43   #83
nicolasdasouza58
Acemi Yiğido

nicolasdasouza58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 nicolasdasouza58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

ya arkdaslar boyle yaptiginiz icin sivasspordan yavas yavas soguyorum. FENERe gelinci kotu cimbom ve besiktasa gelince iyi burda besiktasli ve galatasaryli arkadaslarda var onlara neden birsey demiyorsun sadece fenere yukleniyoruz ayip yani bu kadarda olmaz !!! :twisted:
nicolasdasouza58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 29.05.2005, 01:12   #84
DJMuRaT
YASAKLI ÜYE

DJMuRaT - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 DJMuRaT ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
nicolasdasouza58 Nickli Üyeden Alıntı
ya arkdaslar boyle yaptiginiz icin sivasspordan yavas yavas soguyorum. FENERe gelinci kotu cimbom ve besiktasa gelince iyi burda besiktasli ve galatasaryli arkadaslarda var onlara neden birsey demiyorsun sadece fenere yukleniyoruz ayip yani bu kadarda olmaz !!! :twisted:
[size=5]Kardeşim biz Anti-Bizansatan bahsediyoz hepsini çöpe çoktan attık şimid kanalizasyon borusundalar bile.
Ne Bjk Ne fener Ne De cimbombom bu sene sensin şampiyon ölümüne SİVASSPOR!!! :twisted:
[/size]
DJMuRaT isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 29.05.2005, 09:45   #85
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1349 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
DJMuRaT Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
nicolasdasouza58 Nickli Üyeden Alıntı
[size=5]Kardeşim biz Anti-Bizansatan bahsediyoz hepsini çöpe çoktan attık şimid kanalizasyon borusundalar bile.
Ne Bjk Ne fener Ne De cimbombom bu sene sensin şampiyon ölümüne SİVASSPOR!!! :twisted:
[/size]
HEPSİ TRAŞ EN BÜYÜK SİVASSPOR...
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 29.05.2005, 09:53   #86
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1349 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick

BURDA KİMSENİN ÖZELLİKLE FENERBAHÇEYİ KARALAMA GİBİ BİR LÜKSÜ YOK.NE FB NE GS NEDE BJK BİZİ HADİ KENDİ ADIMA KONUŞUYUM BENİ BAĞLAMAZ..BEN KENTİMİN ,ŞEHRİMİN, MEMLEKETİMİN TAKIMINI TUTTARIM SAVUNURUM...BAŞKA TAKIMLAR BENİ HİÇ BAĞLAMAZ...ARKADAŞ SİVASSPOR'DAN SOĞUYORMUŞ BİRDE ÖZELLİKLE FB YE KARŞI BİR KARALAMA KAMPANYASI VARMIŞ GİBİ KONUŞUYOR...SOĞUMUŞ HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL İNANIYORUM Kİ BURDA BENİM GİBİ DÜŞÜNEN BİR ÇOK TARAFTAR VAR VE BİZ SİVASSPORLUYUZ...BUNU HER ZAMAN GÖSTERDİK 3.LİGDE 2.LİGDE PLAY-OFF MAÇLARINDA ...YANİ BİZ YENİ SİVASSPORLU DEĞİLİZ.39 SENEDİR BU LİGLERE MEYDAN OKUYAN YİNE SİVASSPOR TARAFTARIYDI...250 BİN NÜFÜSLÜ SİVAS ŞEHRİDİR..
Alt 29.05.2005, 12:53   #87
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1360 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
ultraSivas_58 Nickli Üyeden Alıntı
BURDA KİMSENİN ÖZELLİKLE FENERBAHÇEYİ KARALAMA GİBİ BİR LÜKSÜ YOK.NE FB NE GS NEDE BJK BİZİ HADİ KENDİ ADIMA KONUŞUYUM BENİ BAĞLAMAZ..BEN KENTİMİN ,ŞEHRİMİN, MEMLEKETİMİN TAKIMINI TUTTARIM SAVUNURUM...BAŞKA TAKIMLAR BENİ HİÇ BAĞLAMAZ...ARKADAŞ SİVASSPOR'DAN SOĞUYORMUŞ BİRDE ÖZELLİKLE FB YE KARŞI BİR KARALAMA KAMPANYASI VARMIŞ GİBİ KONUŞUYOR...SOĞUMUŞ HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL İNANIYORUM Kİ BURDA BENİM GİBİ DÜŞÜNEN BİR ÇOK TARAFTAR VAR VE BİZ SİVASSPORLUYUZ...BUNU HER ZAMAN GÖSTERDİK 3.LİGDE 2.LİGDE PLAY-OFF MAÇLARINDA ...YANİ BİZ YENİ SİVASSPORLU DEĞİLİZ.39 SENEDİR BU LİGLERE MEYDAN OKUYAN YİNE SİVASSPOR TARAFTARIYDI...250 BİN NÜFÜSLÜ SİVAS ŞEHRİDİR..
[size=7]+1967[/size]
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 29.05.2005, 19:30   #88
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
ultraSivas_58 Nickli Üyeden Alıntı
[size=7]+1967[/size]
+1967...
Alt 29.05.2005, 20:41   #89
1967 dernek serkan20
Usta Yiğido

1967 dernek serkan20 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 50 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967 dernek serkan20 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

helal sana onur gerekeni söylemişsin artık anlayana
sivasspordan soğumak işine gelince sanırım bunu yapsa yapsa bizanslılar yapar
bize sadece sivassporu destekleyecek insanlar lazım
şu sivasın önü bir uzun alan
bir tek SİVASSPOR u sevdim gerisi yalan ulannnn
http://serkan20m.sitemynet.com/serkan/
1967 dernek serkan20 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 30.05.2005, 08:14   #90
CÜSSKB-Aynur
Usta Yiğido

CÜSSKB-Aynur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

64 Mesajına 176 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1076 CÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz sein

BU KADAR ÇOK VE BU KADAR UZUN UZUN MESAJLAR YOLLAMANIZA RAĞMEN, HALA KENDİNİZİ İFADE EDEMEMİŞ OLMANIZ DÜŞÜNDÜRÜCÜ
ABİRCAN BEY?