Alıntı:
Gangstayigido Nickli Üyeden Alıntı
bilmem bana katilan olurma
bence bilica bu sivassporda oynayamaz cünkü biz o bülent dönemindeki defansif sivas degiliz bize hizli kafa topuna hakim basit oynuyan bir stoper lazim ve bilica öyle bi stoper degil
ayrica cogu sivasli taraftarlar sivassporun mevcut kadrosuna güvenmiyorki transfer istiyor
bana sorasaniz riza calimbay takimin eksikleri gördü ve oralara transfer yapti
eksikler neydi :
-korcan iyi performans sergiledi ama onun yoklugunu aratmiyacak yedgi yoktu
-orta saha alternatifsizdi kadir erman m.nas birazda cihan ve rada yani oyunu degistirecek bir yedek( bence kivanc allinarak bi alternatif alinda ama hala oyuna girdinmi oyunun akisini degistirecek bir oyuncu degil)
-sag kanat da oynatacak iyi bir futbolcu yokduki pedriel ile mehmeti cogu macta orda oynatti)
-forvette ise hep eneramo ve pedrielin ayagina baktik biri formuz oldunmu gol atma sikintizi cektik
-ayrica sedat ile apo nun gitmesiyle yerli stoperimiz ve ugur la birlikte oyniyacak sag bekimiz yoktu
bence yönetim kalede alternatif sorununu cözdü
sag bekle kanat oyuncusu alindi
yerli bi stoper alindi
artik bir iki forvet alinmasi lazim ( alt yapidanda olabilir)
bence birde yerli stoper
birde dedigim gibi oyuna girdinmi takimi atesliyecek giden oyunu dengeliyecek veya kazandiracak
|
Hangi stoperimiz hızlı ki Navratil mi????????Ayrıca Bilica gelirse stoperlerimizin içinde en hızlısı o olur Faty ve Diallo dan da çabuk bir stoper.Rıdvan Dilmen Güntekin Onay demişti Önder uçuyr mu diye ben de diyrm diğerleri uçuyr mu?