Cevap: Stad inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyo
Bugün staddaki çalışmayı gördüm 7.çatı direğide takılmış. Muhsin Yazıcıoğlu parkından bakarken sanki tribünlerin olduğu yer fazla merdiven yok gibiydi ve de o şekilde olacaksa çatı ile merdiven arasında nereden bakarsan 10 metre yükseklik farkı var ama hiç hoş durmuyordu inş o şekilde olmazda merdiven sayısını artırıp bi şekilde stadın dışı olduğu gibi içininde güzel olması şart. Neyse belki de erken konuşuyorum bitince inş güzel olacak hayırlısıyla kazasız belasız bitsin.
Alıntı:
sıvaslıgenç Nickli Üyeden Alıntı
Neden avrupa maclari ve uluslar arası maçlar sivasta oyanamasin bunu bana aciklasana ?
A milli takimi kast ediyorsan bu milli takim avrupa sampiyonasina veya dunya kupasina zor gider.
Ayrica ülkemizde o kadar guzel stadyumlar varki Sivasa sira zor gelir.
Alıntı:
YigidooSivas58 Nickli Üyeden Alıntı
25000 niye yetmezmis sen bi onu aciklasana
1. Uluslar arasi organizasyonlar yapildiginda kriterlere uymamis oluyor. Ayrica yarin birgün avrupada mac oynayacagimiz zaman veya sampiyonluga oynayacagimiz zaman o stad dolar.
2. Bu artik bir prensip meselesi oldu, Sivasimiz kimsenin mali degil. Basbakan 33 bin kisilik stad sözü verdi bize yapilana bak. Olmaz böyle birsey, bizim cahil insanimizda gidip o adama oy veriyor verdigi vaatleri tutmadigi halde.