Alıntı:
H_Turan Nickli Üyeden Alıntı
Ben Kimsenin Avukatı değilim ama herkezin Kendini Teknik drektör zannediyor ben gerçekleri görüyorum merak etme Ama şunu söyleyeyim Rıza çalımmay gelmeden 2 sene içinde Düşmeye kılpayı kurtulmuşuz Önceki zamanları saymıyorum o zaman başkaydı ama Rıza hocanın duruma göre Yapılan transferlere göre başarılı buluyorum kim ne derse desin İstikrar için özellikle Eğer giderse o zaman kıymetini anlarsınız o zaman geç olur zaten bir şeyin kıymeti gidince anlaşılırmış.
Uzaktan yorum yapmak kolaydır zaten
|
Sanada hak vermiyor degilim ama benim demek istedigim su: Buradan birisi teknik direktörü elestirince hemen "sizin gördügünüzü hoca görmüyormu", "siz teknik direktörden daha mi iyi bileceksiniz" vs. gibi yorumlarla karsi karsiya kaliyoruz.
Iyide gardas biz Riza hocanin her yaptigini dogru bulursak, yaptigi yanlislara amenna dersek bir yere varamayiz ki. Ortada yanlis varsa söylemeye calisacagiz elbette.
Not: Ilk yorumumda avukat kelimesi biraz agir olmus, onun icin özür dilerim. Onu belki baska bir sekilde söyleyebilirdim. Yurt disinda yasadigim icin her seyi istedigim sekilde ifade edemiyorum...