Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Orduspor maçı final gibi bir maç
Alt 04.11.2012, 09:59   #61
savaş2
Yiğido

savaş2 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

489 Mesajına 709 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 800 savaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOKsavaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Orduspor maçı final gibi bir maç

***bu mac erman ve kamil kadroda olmassa bu macta puan cıkarabiliriz .bunlar sadece sahada yürüyorlar,,diğer oyuncularada kötü örnek oluyorlar.

***ordu macın 11
nihat
cerny,murat,navratil,ziya

rajnoh
navratil,ziya,navratil

şeşo,,ziya
savaş2 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 04.11.2012, 10:12   #62
HababamHa
Usta Yiğido

HababamHa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

480 Mesajına 1.017 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 759 HababamHa COK SEVILEN BIR KISIHababamHa COK SEVILEN BIR KISIHababamHa COK SEVILEN BIR KISIHababamHa COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
savaş2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
***bu mac erman ve kamil kadroda olmassa bu macta puan cıkarabiliriz .bunlar sadece sahada yürüyorlar,,diğer oyuncularada kötü örnek oluyorlar.

***ordu macın 11
nihat

rajnoh
navratil,ziya,navratil

şeşo,,ziya
Böyle bir kadro ile çıkarsak yenmeyi bırak orduyu dağıtırız dahada toparlayamayız.
Alt 04.11.2012, 10:58   #63
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

257 Mesajına 394 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 749 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Serdar63972 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Aynı mantık ve mantalite de değilim sizinle, ki ne güzel diyor koyun kurt ile gezerdi fikir başka başka olmasa derken.
Bir defa destek için gitmek noktasında hem fikirim ama hatalı olan yerde de taraftar olarak tepkiyi koymak gerekli. teknik direktör dediğiniz adamlar uzaydan gelmiyor. Rıza hoca da uzaydan gelmedi. Ama uzaylı gibi doğa'nın oynadığı futbola sesini çıkarmıyorsa taraftar tepkisini ortaya koymalı. Neymiş efendim destek verelim morali bozulmasın. Destek verdiğimiz morali bozulmasın diye içimize haykırdığımız zamanda ne yaptığını gördük. Biz verdiğimiz 10 lira yüzünde gırtlağımızı patlatmıyoruz. İçimizdeki SİVAS sevgisidir staddaki ruhsuzluk karşısında kıçımızı yırtmamız. Destekde her zaman çekirdek çıtlayıp bakalım ikinci yarı ne olacak demek değildir.

Senin gördüklerini Teknik drektör görmüyormu zannediyorsunuz Ne çok Futboldan anlıyoruzki her kez kendini Teknik drektör zannediyor Geçen akhisar maçında bazı taraftarlara yakışmayan maça ilk yarısının bitmesine 5 dakika var doğa diye tepki sloganları var takım oynarken 0-0 takıma ve oyuncuya moralsizlik veriyor vediğimiz 10 lira sanki takımı kurmuşuz gibi tepkide bulunuyoruz malesef gelen taraftarda Futbol kültürü yok Kültürü olan Anadolu takımları belli zaten bazıları ligdede yok şu anki taraftarda destekleme bilinci yok köstek olma var en ucuzu 5 lira bunu verip Sivasspor maçına gelmekten aciz Süper lig nimettir sivas için bunu anlamaktan aciz .Aynı şeyi yine söylüyorum ben Rıza Hocayı başarılı buluyorum bazı nankörler var yok değil O gitsin Bülent uygun gelsin diyenler var bunun gibi bilinçsiz,nankör ve sivassporun geleceğini düşünmeyenler var Bülent uygun denen adamın gittiği takımlarda ne yaptığı belli O dönemde Sivasın başarısının salt ondan olduğunu zannedenler var bu görüldü ilerki zamanlarda bu da ayrı konu.
H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 04.11.2012, 11:09   #64
58_SEMİH_58
Usta Yiğido

58_SEMİH_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

765 Mesajına 1.895 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 784 58_SEMİH_58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
savaş2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

***ordu macın 11
nihat

rajnoh
navratil,ziya,navratil

şeşo,,ziya
Sakat Nihat,ayağı kırık Cerny,3 tane Navratil,3 tanede Ziya ile Süper Lig'de en farklı galibiyetimizi alırız rahat olun.Rıza Hoca gör bunları görr.
58_SEMİH_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 04.11.2012, 12:22   #65
Gangstayigido
Yiğido

59 Mesajına 90 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 576 Gangstayigido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
FirtinaK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yok son 10 dakika bence fazla, Abdulkadiride son 10 saniye alsin, ayni Kaana yaptigi gibi. Nedir bu Pedriel takintiniz anlamadim gitti. Pedrieli ben sahsen sahada görmek istemiyorum. .
maclari iyice takip etseydin pedrielden önce eneramoyu elestiridin, ayrica pedrielin oynamadigi maclarda takim öne cikamiyor cünkü eneramoda kafa hakimeti yok . toplari indirecek tek adam var oda pedriel.
kafa topu hakimeti olan forvet alinmadigi sürece pedriel yere bence garanti.
abdulkadir iyi golcü ama kafa hakimiyeti nasil bilmiyorum...iyi se pedrielin yerine denene bilir, ama sahsen eneramonun yerinde oynamsini tercih ederim.
Gangstayigido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 04.11.2012, 12:41   #66
FirtinaK
Yiğido

202 Mesajına 481 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 498 FirtinaK FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
H_Turan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Senin gördüklerini Teknik drektör görmüyormu zannediyorsunuz Ne çok Futboldan anlıyoruzki her kez kendini Teknik drektör zannediyor Geçen akhisar maçında bazı taraftarlara yakışmayan maça ilk yarısının bitmesine 5 dakika var doğa diye tepki sloganları var takım oynarken 0-0 takıma ve oyuncuya moralsizlik veriyor vediğimiz 10 lira sanki takımı kurmuşuz gibi tepkide bulunuyoruz malesef gelen taraftarda Futbol kültürü yok Kültürü olan Anadolu takımları belli zaten bazıları ligdede yok şu anki taraftarda destekleme bilinci yok köstek olma var en ucuzu 5 lira bunu verip Sivasspor maçına gelmekten aciz Süper lig nimettir sivas için bunu anlamaktan aciz .Aynı şeyi yine söylüyorum ben Rıza Hocayı başarılı buluyorum bazı nankörler var yok değil O gitsin Bülent uygun gelsin diyenler var bunun gibi bilinçsiz,nankör ve sivassporun geleceğini düşünmeyenler var Bülent uygun denen adamın gittiği takımlarda ne yaptığı belli O dönemde Sivasın başarısının salt ondan olduğunu zannedenler var bu görüldü ilerki zamanlarda bu da ayrı konu.
Riza Calimbay avukatlari görev basinda. Neyini basarili buluyorsun? Arkadas bence gayet güzel yazmis. Teknik direktörün göremediklerini arkadaslar haftalardir yaziyorlar, bal gibide bazi seyleri göremiyor, hatta idda ediyorum görmek istemiyor, adam kayiriyor.
FirtinaK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda FirtinaK'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 04.11.2012, 12:48   #67
FirtinaK
Yiğido

Alıntı:
Gangstayigido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
maclari iyice takip etseydin pedrielden önce eneramoyu elestiridin, ayrica pedrielin oynamadigi maclarda takim öne cikamiyor cünkü eneramoda kafa hakimeti yok . toplari indirecek tek adam var oda pedriel.
kafa topu hakimeti olan forvet alinmadigi sürece pedriel yere bence garanti.
abdulkadir iyi golcü ama kafa hakimiyeti nasil bilmiyorum...iyi se pedrielin yerine denene bilir, ama sahsen eneramonun yerinde oynamsini tercih ederim.
Aslinda haklisin kardes. Bu forumda Eneramo´nun dokunulmazligi oldugu icin ona cesaret edemedim dermisim. Al birini vur ötekine. Bizde bu yabanci hayranligi olduktan sonra Eneramo gibileri bile gözümüzde büyütürüz. Keske Riza hocada Eneramo´yu kulübede oturtacak yürek olsada Pedrielle Abdulkadiri ayni anda sahada görebilsek iki tane istekli, basariya ac oyuncu olur forvet hattimizda. Eneramo bedavaciliktan baska birsey yapmiyor son haftalarda, ha birde güresci yani var (ne kadar faydali oluyorsa). Az kalsin unutuyordum karabogamizin kaleyi karsidan gören her frikik´te topun basina gecisi var ya, hasta ediyor beni.
Alt 04.11.2012, 16:21   #68
H_Turan
Usta Yiğido

Alıntı:
FirtinaK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Riza Calimbay avukatlari görev basinda. Neyini basarili buluyorsun? Arkadas bence gayet güzel yazmis. Teknik direktörün göremediklerini arkadaslar haftalardir yaziyorlar, bal gibide bazi seyleri göremiyor, hatta idda ediyorum görmek istemiyor, adam kayiriyor.
Ben Kimsenin Avukatı değilim ama herkezin Kendini Teknik drektör zannediyor ben gerçekleri görüyorum merak etme Ama şunu söyleyeyim Rıza çalımmay gelmeden 2 sene içinde Düşmeye kılpayı kurtulmuşuz Önceki zamanları saymıyorum o zaman başkaydı ama Rıza hocanın duruma göre Yapılan transferlere göre başarılı buluyorum kim ne derse desin İstikrar için özellikle Eğer giderse o zaman kıymetini anlarsınız o zaman geç olur zaten bir şeyin kıymeti gidince anlaşılırmış.

Uzaktan yorum yapmak kolaydır zaten
Alt 04.11.2012, 16:31   #69
FirtinaK
Yiğido

Alıntı:
H_Turan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben Kimsenin Avukatı değilim ama herkezin Kendini Teknik drektör zannediyor ben gerçekleri görüyorum merak etme Ama şunu söyleyeyim Rıza çalımmay gelmeden 2 sene içinde Düşmeye kılpayı kurtulmuşuz Önceki zamanları saymıyorum o zaman başkaydı ama Rıza hocanın duruma göre Yapılan transferlere göre başarılı buluyorum kim ne derse desin İstikrar için özellikle Eğer giderse o zaman kıymetini anlarsınız o zaman geç olur zaten bir şeyin kıymeti gidince anlaşılırmış.

Uzaktan yorum yapmak kolaydır zaten
Sanada hak vermiyor degilim ama benim demek istedigim su: Buradan birisi teknik direktörü elestirince hemen "sizin gördügünüzü hoca görmüyormu", "siz teknik direktörden daha mi iyi bileceksiniz" vs. gibi yorumlarla karsi karsiya kaliyoruz.

Iyide gardas biz Riza hocanin her yaptigini dogru bulursak, yaptigi yanlislara amenna dersek bir yere varamayiz ki. Ortada yanlis varsa söylemeye calisacagiz elbette.

Not: Ilk yorumumda avukat kelimesi biraz agir olmus, onun icin özür dilerim. Onu belki baska bir sekilde söyleyebilirdim. Yurt disinda yasadigim icin her seyi istedigim sekilde ifade edemiyorum...
Alt 04.11.2012, 16:32   #70
H_Turan
Usta Yiğido

Bırakın Eleştiriyi Takıma Destek olun Stadı doldurun taraftarın görevi budur İyi gitsede kötü gitsede takıma destek olmak Stadı doldurmak tam anlamıyla bağırmak Ondan sonra eleştiriyi hakedersiniz yoksa stadı boş bırakıp Oyuncuya bağırıp destek olunmaz verdiğiniz 10 lira ile kendini bir şey zannedilmez yada Stada gitmeyip kahvede izleyenler içinde sözüm aynıdır.zaten Taraftar kültürü budur Neden Sivassporun Taraftar kültürü olmadığını neden söylediklerini bir düşünün.
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
final, gibi, maÇ, maçı, orduspor

Seçenekler Arama
Stil