Oyun Yılı: FM 2014
Kariyerinizi Anlatan Vurucu Başlığınız:
4 Yılda 9 Kupa ve 61 Namalubiyet
Takım: Sivasspor
İlk Sezon Transfer Bütçesi: 650.000 £ (Yıllık)
İlk Sezon Maaş Bütçesi: 350.000 £ (Haftalık)
Genelde Kullandığınız Taktik: 4-2-3-1
Database Açık Ligler: BRAZİLYA, ARJANTİN İTALYA, İSPANYA, İNGİLTERE, FRANSA, ALMANYA, TÜRKİYE
4 Yılda 9 Kupa ve 61 Maç Üst Üste Namalubiyet
Hürdoğan:
"Roberto Carlos'un yeniden Sportif Direktör olma isteği üzerine boşalan Sivasspor koltuğuna henüz herhangi bir takım yönetme deneyimi olmayan 33 yaşında genç bir teknik adam getireleceği konuşuluyor."
Sivas Postası:
"Henüz hiç bir deneyimi olmayan birisini takımın başına getirmek, Mecnun Otyakmaz için büyük risk taşıyor düşüncesi hakimken efsane başkan Otyakmaz: "Genç ve deneyimsiz olmasına bakmayın, ben kendisine güveniyorum, anlaşabilirsek takımımızı O'na emanet etmekten mutluluk duyacağız" diye konuştu. Bunun yanında genç teknik adam takımın başına geçerse ciddi bir transfer bütçesi olmayacağından neler yapabileceği de soru işareti olarak akıllarda yer alıyor."
Ve Kıbrıslı Sivasspor ile anlaşır...
HEDEF ŞAMPİYONLUK
NTVSPOR canlı yayınına katılan Burak İNAN: "Yabancı kontenjanından ve mali durumumuzun yetersizliğinden bazı oyuncularımızla yollarımızı ayıracağız. 4-5 oyuncu gidecek 4-5 kaliteli transfer ile takımımızı lige hazırlayacağız. Roberto Carlos'a teşekkür ediyorum gerçekten güzel ve hazır bir takım bırakmış bana."
Burak İNAN transfer çalışmalarına erken başladı ve ilk hafta içerisinde Rengifo, Navratil, Nihat Şahin,Eren Aydın ve Milan Borjan’ı Satıp Murat Akça’yı kiralayarak kulübe toplam 3.4 Milyon Sterlin transfer geliri kazandırdı. Yönetim bu rakamın 3 Milyonunu transfer bütçesine ekledi ve eski bütçe ile birlikte 3.2 Milyon Sterlinlik bir bütçeye sahip olan Burak İNAN özellikle yerli olmak üzere toplam 6 oyuncu ile görüşmeye başladı.
TRANSFERLER BAŞLADI
Milliyet:
Burak İNAN taraftarları bilgilendirmek için yaptığı basın toplantısında Transfer konusuna da değindi.
Adem, Korcan, Abdulkadir ve Ümit Kurt'un çok kaliteli oyuncular olduklarını söyleyen Burak İNAN "Ama hedeflere ulaşmak için daha iyilerinin olması gerekli, yeterli bütçemiz var genelde Yerli oyuncular ile görüşüyoruz ancak ismi bilinen bir yabancı oyuncu ekleyerek hücum hattımızı güçlendirmek istiyoruz" diye sözlerini tamamladı. İsimler hakkında ser verip sır vermeyen Burak İNAN'ın hedefinde Servet Çetin ve Ceyhun Gülselam'ın olduğu bilinmekte ancak Hücum hattına alınacak yabancı ve yerli oyuncular süpriz olarak görünüyor.
Devamı Yarın
.....