Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor


Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Cevapla
 
Seçenekler Arama Stil

Cevap: Yönetimimiz ve transfer anlayışı!
Alt 15.08.2015, 14:17   #141
59yigido58
Tecrübeli Yiğido
 
Üyelik Tarihi: 04.11.2007
Mesajlar: 702
Thanks: 3
152 Mesajına 197 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 676 59yigido58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Yönetimimiz ve transfer anlayışı!

masal bitti lig başladı bundan sonra nemi olacak söyleyim birkaç maç arka arkaya kaybedilsin sergen gider yerine boşta kim varsa günü kurtarmak adına alınır takımın başına devre arası bir kaç transfer yapılır hani alıştılarya her sene sidik zoruyla ligde kalmaya ya tutarsa diye bakalım bu sene tutacakmı çekirge çok zıpladı ama yoruldu beyler bence şansınızı fazla zorluyorsunuz bu takıma yazık etmeyin bu işi bilmiyorsunuz koltuga yapışmayın gidin birazda başkası gelsin hangi çağın zihniyetini yaşıyorsunuz siz ya güya süperlig takımıyız aldıgımız oyunculara bak amatör 3 lig 2 lig yada kadro yüzü görmemiş adamlar sabır bitti beyler şehri ve taraftarı düşünün artık değil 25 binlik stad 50 binlik yapılsa sizde bu zihniyet oldukça faydasız şapkanızı önünüze koyup düşünün ama ben biliyorumki kim ne derse kim ne söylerse söylesin her şey değişir ama siz değişmezsiniz yazık bu şehre ve taraftara
59yigido58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 59yigido58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: Yönetimimiz ve transfer anlayışı!
Alt 15.08.2015, 18:55   #142
migroArmis
Usta Yiğido
 
migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 20.04.2009
Yaş: 50
Mesajlar: 1.914
Thanks: 1.271
1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 752 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Yönetimimiz ve transfer anlayışı!

Alıntı:
cengo64 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivasspor naçar değildir işte geçen senenin tahminen gelirleri;

1-Federasyondan gecen sene için düşme hattının üstünde olmasına rağmen yayın gelirlerinden yaklaşık 45 milyon lira aldı.
2-Kupa gelirleri yaklaşık 4-5 milyon lira aldı
3-Tribün gelirleri minumum 3-4 milyon lira
4-Forma satış ve diğer gelirleri(Futbolcu kiralama vb)Açıklama yapılmadığı için hiç bilnmiyor.Gerçi hiçbir gelir gider için maalesef açıklama yapılmıyor ama biz görünen veya resmi açıklanan kaynaklara göre hesap yapıyoruz.
5-Medicana dan alınan sponsorluk geliri.Bunu da bilmiyoruz.
Yani gecen seneki Sivasspor gelirleri en kötü ihtimalle 52 milyon lira+bilinmeyen Medicana sponsorluk geliri.(Anlaşma 2 yıllık olarak yapıldıysa en az 50-60 milyon lira alınmış olması gerekir bana göre.Bunun altındaki meblağ, Sivasspor adının çok ucuzlatıldığını gösterir.)

Bu forumda bazı arkadaşlar çıktı dedi ki.Yönetim demiş ki,Bütçe 50 milyon lira imiş.30 milyon lira futbolculara verilmiş.(30 kişi desek takıma futbolcu başına 1 milyon lira vermişler yıllık, düşme hattının üstündeki takıma.)Gerçekse bu rakam beceriksizlik.Olması şöyle mümkün değil Burhan la yeni yapılan anlaşmada yıllık 600 bin lira ya anlaşıldığı yazıldı.Yani geçen sene Burhan bile almamış yıllık 1 milyon.10 milyon lira transfer bütçesi imiş.Şimdiye kadar hiç kullanılmadı.10 milyon lira da diğer giderlermiş.Ben açıklamayı duymadım görmedim ama gerçekten herhangi bir yönetici böyle bir açıklama yaptıysa bu Sivaslılara yerse demektir ve adeta dalga geçmektir.

Arkadaşlar yapılan kaba hesaplarla Sivasspor yönetiminin cebine 80 milyon lira girmiş olması gerekiyor gecen sene.Kimse fakirlik edebiyatı yapmasın.Sergen i de küstürmeden ellerini ceplerine soksunlar görevlerini yapsınlar transferleri tamamlasınlar.Ya da bu tahmini gelirlerin turşusunu kuracaklarını resmi olarak açıklasınlar.Forumdaki arkadaşlar da lütfen artık bıraksınlar aman borçlanmayalım muhabetini.
Kardeş bilgin olsun diye söylüyorum futbolcularla yapılan sözleşmelerle yani basına yansıyan tutarla kağıda yazılan aynı değildir..Bu genel anlamda tüm takımların yaptıkları bir durum..Bunun içeriğine girmek istemiyorum...Yani rakamlar seni yanıltabilir...Mecnun Başkanı ve yönetimini tanımam ..Burada yazılanlara dayanarak dürüst bir kişilik olarak tanıdım..Bir futbol takımını yönetmek kolayda değildir..Banada Sivasspor gerekli transferleri yapmıyor gibi geliyor...bunda hemfikirim seninle...Ama birde iyimser düşünelim dürüst bir kişilik Sivaslı bir kişilik ve yönetimi Sivassporun daha yerlere gelmesini hepimizden çok isteyecektir..Bunun için çalışacaklardır...Tersi olabilirmi ellbette olabilir...Kötümser düşünmekte benim haddimi aşıyor...Selamlar
__________________
Curwa Sud TEXAS
migroArmis isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda migroArmis'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: Yönetimimiz ve transfer anlayışı!
Alt 25.08.2015, 14:46   #143
ready
Usta Yiğido
 
ready - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Yaş: 47
Mesajlar: 2.401
Thanks: 1.622
735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ready ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Yönetimimiz ve transfer anlayışı!

Alıntı:
GraveYard Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Şuan stoch boşta maç kadrosunada alınmamış ve fener satmayıda düşünmüyor gibi duruyo geçen yılki gibi kiralıyacaklar büyük ihtimalle bizim yönetim hem stoch hemde holmeni ya kiralık yada alsalar bence bu yıl için transferler yeterli olur. Forvette sakatlık yaşamazsak bence batu ve enaramo bizi ilerilere taşıyacaklarına olan güvencim sonsuz.
mesele zaten mecnun başkan degil yanındaki yönetici bozuntuları
__________________
Her Zaman Her Yerde En Büyük Sivasspor
ready isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Yönetimimiz ve transfer anlayışı!
Alt 01.02.2016, 19:27   #144
Morten58
Usta Yiğido
 
Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 05.09.2011
Mesajlar: 2.358
Thanks: 1.836
1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 730 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Yönetimimiz ve transfer anlayışı!



Bu fotolari sizler icin derledim. Bakin görün !!!

Son 5 yildaki Takim kadromuz...

Hata nerede?

Transferler'demi ? (Yönetim veya Hoca'nin yanlis transfe politikasi mi )

Teknik direktörlerde mi ?

Yoksa Futbolcular'in kendisinde mi?'
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Morten58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: Yönetimimiz ve transfer anlayışı!
Alt 01.02.2016, 21:31   #145
skep06
Yiğido
 
skep06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Yaş: 48
Mesajlar: 399
Thanks: 143
117 Mesajına 196 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 skep06 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Yönetimimiz ve transfer anlayışı!

Her ne kadar ilk yarı katkıları olmasa da ikinci yarı katkısı olma ihtimali olan Yekta ve Ümiti gönderiyorsan.

İlk yarı boyunca sakatlığı ve formsuzluğuna katlanıp para ödeyip takımda 3. forvet olmamasına rağmen sağlam haliyle Eneramoyu elde tutmuyorsan.

Yine ya tutarsa mantığıyla menajerlerin çaktığı topçuları alıyorsan.

2 yıldır nerede top oynadığını unuttuğumuz,ihtiyaç olmamasına rağmen Okanın hatırına binaen Gökhan Süzeni transfer ediyorsan,

Ve en önemlisi teknik direktörsüz 14 puan toplanabilecek 10 maçtan 8 toplayan Okanı takımın başında tutmaya devam ediyorsan,

Yönetim ya düşmeyi kabullenmiş ya da en hafif tabirle akıl tutulması yaşıyor
skep06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda skep06'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: Yönetimimiz ve transfer anlayışı!
Alt 02.02.2016, 14:34   #146
nejmi58
Tecrübeli Yiğido
 
nejmi58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 692
Thanks: 218
151 Mesajına 272 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 nejmi58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Yönetimimiz ve transfer anlayışı!

öncelikle sunu söyleyeyim, yönetime karsi degilim, hatta bircok yerde duruslarini, bu zamana kadar takima yaptiklari hizmetleri, tesislesme vs. begeniyorum.

Ama anladigim kadari ile baska adaylarin olmamasi, yönetimimize bir bosvermislik ve bu yönetimin uzun süredir görev basinda olmasi ise bazi seyleri iyi analiz edememe gibi durumlari ortaya cikarmis. Bazi seyleri daha iyi görmek icin bazen bir adim geri cekilmek gerekir, belkide bizim yönetiminde belkide belli bir süre icin bir adim geri cekilme zamani gelmistir.

Yönetimimizdeki en büyük eksiklik, futbolun icerisinden gelen, futboldan anlayan insanlarin olmamasi. Tesislesmede gösterdikleri ileri görüslülügü maalesef oyuncu transferlerinde gösteremediler.

Hem futboldan, hem ekonomiden cok iyi anlayan insanlarin transfer komitesinde olmasi lazim, ayni sekilde futboldan cok iyi anlayan insanlarin scout ekibinde olmasi lazim. Türkiye 2. ve 3. ligi cok iyi taranmali hatta PAF ligi sürekli takip edilmeli ve yine Avrupadaki 2. 3. ligler ve genc liglerini takip edecek insanlar görevde olmali.
Kaliteli bir oyuncu icin 2-3 milyon € larin konusuldugu bir Futbol piyasasinda 15-20 insanin calistirilmasi fazla bir yük degil, bir yatirimdir.

Ve Türkiye 2. liginden bir takimla, mümkünse ilk etapta tabiiki 4 Eylül Belediye veya Ü.Anadolu (hala bir bagimiz varsa) yoksa Zara gibi veya daha baska anlasilacak bir takimla mutlaka anlasilmali ve genc oyuncularimiza orada tecrübe kazandirilmali. (Bu yil 4-5 oyuncu Bld. de zaten)

Yönetimin yapilanmasi nasil acaba, genel menajer kim, idari menajer, veya sportif direktör kim, basin sözcüsü kim belli degil. Resmi internet sayfasi cok yetersiz. Fan Club anlaminda taraftar store lar cok yetersiz, bu konuda mesela abdullah kigili dan bilgi ve fikir alinabilinir.

Kulüpler birliginde daha aktif rol alinmali, hakem hatalarindan en cok ceken kulüp oldugumuz halde diger kulüpler kadar sesimizi cikaramiyoruz, gerekirse tv kanallarina baglanilmali. Maruz kaldigimiz hakem hatalari ile ilgili bir klip hazirlanmali ve kamuoyu yaratilmalidir.

Bu sezon ligde kalmak istiyorsak, hem sahada hem masada güclü olmamiz lazim....
nejmi58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı nejmi58'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Yönetimimiz ve transfer anlayışı!
Alt 02.02.2016, 14:38   #147
yigidoyuzz
Yiğido
 
yigidoyuzz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 20.12.2010
Mesajlar: 440
Thanks: 224
165 Mesajına 392 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 536 yigidoyuzz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Yönetimimiz ve transfer anlayışı!

Editörün notu :

Büyük harflerle yazılan yorumlar silinmektedir...

Lütfen küçük harfler kullanınız...
yigidoyuzz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Yönetimimiz ve transfer anlayışı!
Alt 02.02.2016, 20:34   #148
bulutbey27
Tecrübeli Yiğido
 
bulutbey27 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 22.02.2009
Yaş: 41
Mesajlar: 775
Thanks: 715
268 Mesajına 443 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 635 bulutbey27 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Yönetimimiz ve transfer anlayışı!

Transferi yapmak değil geleceğin takımını kırmak önemli genç yetenekli oyuncuları alıp bizi iki sene sonra uçuracak takım kurmalıyız.
Aynen Kayseri spor gibi
__________________
Dün Bugün Yarın Daima Sivaslıyız
bulutbey27 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda bulutbey27'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: Yönetimimiz ve transfer anlayışı!
Alt 02.02.2016, 21:56   #149
ready
Usta Yiğido
 
ready - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Yaş: 47
Mesajlar: 2.401
Thanks: 1.622
735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ready ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Yönetimimiz ve transfer anlayışı!

kimse kusura bakmasın sivassporun yöntim kurulunda erdal bey faruk efendi kulübü babasının bakkal dükkanı gibigören beceriksiz yöneticiler oldugu sürece bu takımdan bi cacık olmaz hani şu toz konduramadıgımız mecnun bey böyle beceriksizlerle çalıştıgı sürece onunda suyu ısınmaya başladı
__________________
Her Zaman Her Yerde En Büyük Sivasspor
ready isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Yönetimimiz ve transfer anlayışı!
Alt 03.02.2016, 19:03   #150
Külhan
Usta Yiğido
 
Üyelik Tarihi: 07.12.2011
Mesajlar: 1.069
Thanks: 1
292 Mesajına 447 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 563 Külhan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Yönetimimiz ve transfer anlayışı!

Ilhan cavcav cokmu iyi yapiyor yarim dönemde üc kusur hoca harcadi halada buldugunu begenmiyor ama mecbur kaldi Ibrahim in hocaligi tartisilir bizim toramaninan birlikte besiktastan kovulmadimi ne tecrübesi var ne deneyimi ama bakiyorsun cavcav hoca begenmiyor cavcav kendinden baskasini begenmiyorki durum bu .
Külhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
anlayışı, transfer, yönetimimiz

Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB Code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Hizli Erisim


Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright © 2005
Bize Yazin  |   Sivasspor.com  |   Arşiv  |   Kullanım sözleşmesi  |   Yukarı Git