Orijinalini görmek için tıklayınız : Transfer 2013

Sayfa : 1 [2] 3

mucahit_58
11.01.2013, 04:03
sivassporun herhangi bir cikarlarida yok. oyuncularimizin hepsi köle, stadyumun, tesislerin masraflarini belediye ödüyor, ve bütün maclari yüksek bilet fiyatlara ragmen ful kapasite oynuyoruz. bunu fazla saniyorsaniz, her sene sonunda taraftarlarimiz arasinda büyük kampanya baslatiyoruz, buda takima yüksek rakamli bir gelir sagliyor. son olarakta bir sürü sponsorlarimiz var, bütün transferlerimizi onlar karsiliyor, bizim kasadan bir kurus cikmiyor.
gercekten harika durumdayiz.

Elmayla armutu karistirip fakir edebiyatı yapmak çözüm değil.. Madem öyle zorluklar icin de klübümüz Bursa'dan transfer edilen ademe yapılan maliyetleri bilmek gerek. Taraftar bomba transferden vazgeçti , bidon transferi istemiyor. 5-6 bidonu transfer edip (maaşları vs) bir sürü maliyet edip 3 mac oynatmadan 6 ay sonra belese göndermek yerine, 6 ay izleyip Antep'i binya, antalyali Diarra, Karabük'lu lualua gibi gene ucuz ama kaliteli, takıma ve skora direkt katkı yapacak bir oyuncu istiyor. Cok mu?

Hepsini geçtim bu yukArida anlattığın problemler bi bizde yok. Kayseri, Antalya, Bursa, Karabük , Eskişehir'de de var. Ama transferleri de harika, çatır çatır da top oynuyorlar!

hasantuan
11.01.2013, 06:11
Sanica Boru Elazığspor Genel Menajeri Özgür Öztürk, transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, İngiltere ve Portekiz'de oynayan iki forvetle anlaştıklarını bildirdi.

Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, nokta transfer çalışmalarının olduğunu, görüştükleri ve almayı planladıkları futbolcuların hafta sonu kampta olacaklarını söyledi.

İki forvet oyuncusu ile anlaştıklarını vurgulayan Öztürk, şunları kaydetti:

''Biri İngiltere'den diğeri ise Portekiz'den iki yabancı forvet oyuncusuyla anlaştık. İngiltere'den anlaştığımız oyuncu bir aksilik olmazsa yarın kampta olacak. Onun dışında orta sahada oynayan genç bir yabancı bir futbolcu var, onu deneyeceğiz. Bu arada 2 tane Türk gencimiz var yine İngiltere'den bize dahil olmasını beklediğimiz. Onların da biraz yetiştirme bonservis bedeli yüksek ama pazarlık aşamasındayız. Olursa çok seviniriz.

vay anasını ya.... bizim yardımcı hocalar aylardır dışardalar daha bi transfer yapamadık..elin oğlunun borçtan beli bükülmüş ligde kalabilme adına neler yapıyorlar...valla bu gidişle dua edelimde eneramo kadir erman kamil eski formuna kavuşsun... biizim en iyi transferlerimiz onlar olur..

Poyrazcan
11.01.2013, 06:18
AÇIKÇASI NE RIZA HOCAYA , NEDE YÖNETİME BİRŞEY DİYEMİYORUM. DAR ,KISITLI BÜTÇESİ OLAN KULÜPLERİN KADERİ BU.
ÖNÜMÜZDE BORÇ BATAĞINA SAPLANMIŞ BİR SÜRÜ KULÜP ÖRNEĞİ VAR; DİYARBAKIR, ANKARAGÜCÜ VS...

Murat ARICI
11.01.2013, 08:34
bu parayla ancak bu kadar..

Ferhat06
11.01.2013, 09:20
Fotomaç yiğido flörtte diye başlık atmış,ne bitmez flörtmüş,yüzükleri takalım artık.

SenSetik
11.01.2013, 09:26
Fotomaç yiğido flörtte diye başlık atmış,ne bitmez flörtmüş,yüzükleri takalım artık.

kaşar olduk onla bunla flört ede ede :D

alaattin 5858
11.01.2013, 09:54
değerli hemşerilerim bizler hayatın her dalında sorumluluktan kaçan ayak olmayı seven milletiz acı ama gerçek bu hep başkalarından bekleriz aday olsun destekleyelim diye idarecilik vasfı olanlar hep geri çekiliyor mecnun beyin sivas spor umuzu buralara getirmesi çok büyük başarı allah razı olsun ama mecnun beyin ve ekibinin kapasitesi bu kadar eğer ki bayrağı daha ilerilere taşımak istiyorsak başkanlık yapacak sporu ve sivas ımızı seven iş adamlarımızın takımımıza sahip çıkması lazım bazı arkadaşlar şimdi bana kızacak ama en basiti sivaslıların nufusuna birde sivaslı belediye başkanlarının sayısına baksınlar hak verecekler.

karşıyakalı
11.01.2013, 10:08
arkadaşım para yok diye fakir fukara edebiyatı yapıyosun ondan sonrada futbolcular sivası tercih etmiyo diyosun.elbette etmez sen bööle para yok diye aglarsan adamda paramı alamam diye gelmek istemez elbette.bırakın artık şu paramız yok hikayesini ligdeki diger 17 takımın varda sivassporunmu yok parası.yoksa sivasspor kazandıgı puanlardan para yerine gazoz kapagımı alıyo yayıncı kuruluş ve federasyondan.birileri çıkıpta izah etsin bu para olmamasının nedenini.yoksa para varda doga kaya gibi 5 kuruşluk oyuncuya 1 milyon dolar verildigi içinmi para bitiyo .ha yönetim kurulu sizce nedir sorun

SivassporunSesi
11.01.2013, 10:16
Elazığ bile transfer yapıyor biz Bank Asya'dan topçu alıyoruz zoruma gidiyor arkadaş yönetim duy sesimizi düşmemeye değil yukarıya oynamak istiyoruz...

Sivasli010
11.01.2013, 10:50
Kahe bize gelse is yapmasmi? Manisasporda dukturuyor. Onun gibi tecubeli forvet ve bitirici forvet lazim.

Respect58
11.01.2013, 11:34
Bienvenu Sivasspor'da

SenSetik
11.01.2013, 11:45
Bienvenu Sivasspor'da

Kaynak nedir.......?

Abdullah DuMaN
11.01.2013, 11:46
Bienvenu Sivasspor'da

günlerdir duyuyoruz zaten kaynak varmı

legolass
11.01.2013, 11:50
miilet transferlerini bitirdi bizimkiler hala ucuz oyuncu bulma hayalinde.bu sezonki en önemli maçlarımzıdasn biri bursa maçı eğer yenemezsek bu senede hayal olacak avrupa. goya yeni transferler oynayacaktı bu maçta pehhh. boşta kalan 2-3 adamı alrlar sonrada adapte olamadı daha zamana ihtşyacı var derken lig bitecek. her zamanki fiyaskoolarımızdan biri çok bişey beklememek lazım sivastan. sanki lige yeni çıkmış bir takımızda ligde kalmaya çalışıyoruz, paramız yok lige yeni çıktıkk ya yazık yaa valla acınacak haldeyiz...

Respect58
11.01.2013, 11:54
Benim buraya yazdığım haberleri hangisi yanlış çıktıda bana kaynak soruyorsunuz :D Yazayım bari Kemal Çağlayan ve Star Spor editörü Twitterdan yazmış.Bugün açıklanması bekleniyormuş.

legolass
11.01.2013, 11:58
sana inancım sonsuz bak doğru diyosun dimi bi daha soruyumda sana :D

Respect58
11.01.2013, 12:01
sana inancım sonsuz bak doğru diyosun dimi bi daha soruyumda sana :D

Direkt kaynaktan öğrenmiyorum o yüzden %100 diyemeyeceğim ama kiralık olarak almışız.

SenSetik
11.01.2013, 12:09
Direkt kaynaktan öğrenmiyorum o yüzden %100 diyemeyeceğim ama kiralık olarak almışız.

Emir Kujovic ile ilgili bir gelişme varmı?

Respect58
11.01.2013, 12:10
Emir Kujovic ile ilgili bir gelişme varmı?

Onunla ilgili hiç birşey duymadım.

Murad_Kelleci58
11.01.2013, 12:14
Polonyalı bir orta saha oyuncusu ile ilgilendiği de bana gelen duyumlar arasında.. Ama sadece duyum..:rolleyes:

eyupk
11.01.2013, 12:15
Sözcü'nün haberine göre Bienvenu Sivassporu seçmiş, inşallah doğru bir haberdir. Hayırlı olsun.

keko 58
11.01.2013, 12:21
Polonyalı bir orta saha oyuncusu ile ilgilendiği de bana gelen duyumlar arasında.. Ama sadece duyum..:rolleyes:

Insallah bu oyncu ile ilgilendi......

Rafał Wolski

TIKLA (http://www.youtube.com/watch?v=1jokc-JkD_c)

BU OYNCU KAMIL YANINDA GÖRMEK ISTERIM!!!!!!!

Salim58
11.01.2013, 12:24
Emir Kujovic ve Bienvenu ile ilgili şu ana kadar önemli bi gelime yok.
Bu saattten sonra bişeyler olabilirmi heran herşey olabilir deyip bekleyelim..

Murad_Kelleci58
11.01.2013, 12:25
Insallah bu oyncu ile ilgilendi......

Rafał Wolski

TIKLA (http://www.youtube.com/watch?v=1jokc-JkD_c)

BU OYNCU KAMIL YANINDA GÖRMEK ISTERIM!!!!!!!

isim yok ama, polonyalı orta saha oyuncusu ile ciddi şekilde ilgilenildiği şeklinde gelen duydum.. Umarım Sivas ve Sivasporumuz için hayırlısı olan olur..

münihliyigido58
11.01.2013, 12:55
isim yok ama, polonyalı orta saha oyuncusu ile ciddi şekilde ilgilenildiği şeklinde gelen duydum.. Umarım Sivas ve Sivasporumuz için hayırlısı olan olur..

Kosecki ismi geciyordu daha önce. Umarim forumdada tanitildi önceki günlerde.

sametkarayün
11.01.2013, 13:02
bienvenü kiralık olarak bizde

zaralı19
11.01.2013, 13:14
bu bienvenü kiralık olarak geldi diyenler hani resmi açıklama

poolat58
11.01.2013, 13:28
Son Dakika

Sivassporumuz Henry Bienvenuyu kiralık olarak transfer etti. Henüz resmi açıklama gelmedi.

legolass
11.01.2013, 13:28
kaynak nedir acaba?

SempaticH
11.01.2013, 13:30
evet kiralık olarak alındı

Abdullah DuMaN
11.01.2013, 13:52
Bu kadar soylemden sonra emınım alınmıstır ama yonetımden bırı cıksada detayları acıklasa

Çılgın Türk
11.01.2013, 13:59
Sivasspor Gürcü forvet Vladimer Dvalishvili'nin pesinde!!

Murad_Kelleci58
11.01.2013, 14:00

Kaynak........................ ............................?

Sivasli010
11.01.2013, 14:01

Agabey lutfen kaynagi yazin, yoksa hic kimse inanmas.

Morten58
11.01.2013, 14:06
Vladimir Dvalishvili , Polonya Liginde oynuyor , Polonia Warschau takiminda.

Ama Kaynak tam olarak ne bilemiyorum. Ama RIZA , Polonya'da da Forvet aradiklarini söylemisdi.

Çılgın Türk
11.01.2013, 14:06
Agabey lutfen kaynagi yazin, yoksa hic kimse inanmas.

kaynak yazili medya olsa verirdim.
Inanmayanlar okuyup gecsin ya da dedikodu olarak kabul etsin.

Sivasli010
11.01.2013, 14:08
Vladimir Dvalishvili , Polonya Liginde oynuyor , Polonia Warschau takiminda.

Ama Kaynak tam olarak ne bilemiyorum. Ama RIZA , Polonya'da da Forvet aradiklarini söylemisdi.

Riza? o kim? asker arkadasinmi?

Morten58
11.01.2013, 14:11
Riza? o kim? asker arkadasinmi?

vallahi aceleden yazarken Hoca yazmayi unutmusum. Yoksa ben Riza Hoca , Hocam diyorum , hatta Erman Kilic'a , Ziya Erdal gibi tüm Futbolculara abi diyorum. Yani saygisizlik filan yaptigimi düsünmene gerek yok.

___

Ayrica kendisi , Gürcistanda cesitli Külüblerde oynamis oradan Letonya Liginie gitmis oradan Israil Ligini simdi Polonya'da.

Sivasli010
11.01.2013, 14:14
vallahi aceleden yazarken Hoca yazmayi unutmusum. Yoksa ben Riza Hoca , Hocam diyorum , hatta Erman Kilic'a , Ziya Erdal gibi tüm Futbolculara abi diyorum. Yani saygisizlik filan yaptigimi düsünmene gerek yok.

___

Ayrica kendisi , Gürcistanda cesitli Külüblerde oynamis oradan Letonya Liginie gitmis oradan Israil Ligini simdi Polonya'da.

Tammam agabey ben yeni uye oldum, daha kim kim oldugunu bilmiyorum ondan ben oyle soyledim. Aceleden herkes bir sey unutabilir :D

Çılgın Türk
11.01.2013, 14:23
Vladimir Dvalishvili ile ilgili ek bilgiler vereyim
Polanya takimi maasini ödemekte zorluk cekiyor.
Parasini alamadigi icin Fifa'ya basvurmus.
Dvalishvili'yi Rusya'dan isteyen takimlarda var ama Rusya'ya gitmek istemiyor..

Sivasli010
11.01.2013, 14:32
Vladimir Dvalishvili videosu:

http://www.youtube.com/watch?v=Pn_44LBlOiQ

Agabeyler bu oyuncu aldiktan sonra bienvenu lazim olmaz ama kujovic bunun yanina yakisir.

Vladimir Dvalishvili bizde iyi is yapar, insallah bize gelir yokardaki link(video) bakabilirsiniz, vallaha bence tam agradimiz forvet. :)

58 SiVaSıM 58
11.01.2013, 14:50
alın artık bi adam be bu kadarmı zor

Sivasli010
11.01.2013, 14:53
alın artık bi adam be bu kadarmı zor

Agabey zor olmasaydi simdiye kadar sivasspor ilgilendigi oyunculari almisti, mesale burhan, toto tamuz, abdulrezzak,bienvenu, kujovic....

Salim58
11.01.2013, 15:33
Son Dakika

Sivassporumuz Henry Bienvenuyu kiralık olarak transfer etti. Henüz resmi açıklama gelmedi.

Emir Kujovic ve Bienvenu ile ilgili şu ana kadar önemli bi gelime yok.
Bu saattten sonra bişeyler olabilirmi heran herşey olabilir deyip bekleyelim..
http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?p=826667#post82 6667
Demekki bi gelişme olmadı olsa hocamız bu konuda'da bişeyler söylerdi.
Bu akşam bişeyler olabilirmi olabilirde olmayabilirde.

Abdullah DuMaN
11.01.2013, 16:11
Forvetlerın kupa macına yetısmesını cok ısterdım ama bu saatten sonra zor neyse 1461 macına ınsallah

Sivasli010
11.01.2013, 16:19
Forvetlerın kupa macına yetısmesını cok ısterdım ama bu saatten sonra zor neyse 1461 macına ınsallah

is eneramoya kaldi, insallah iyi performans sergilir.

şamatacılar
11.01.2013, 17:08
Elde iki tane PTT 1.ligden transfer var. Gerisi dedikodudan ileri gitmiyor.Transferde papatya falı açıyoruz yine.

Bence kimse yokmu ya dilekçe yazalim bize transfer yapsınlar yoksa transferi yapamıyor bu yönetim ..

ivancrayz
11.01.2013, 21:29
henri bienvenu sivasın soğugundansa elazıgın parası diyor.

Toto tamuz para diyor.

Yönetim Paramız yok diyor.

Taraftar ne bekliyor merak ediyorum ?

eyuphulagu
11.01.2013, 23:01
Vladimir Dvalishvili videosu:

http://www.youtube.com/watch?v=Pn_44LBlOiQ

Agabeyler bu oyuncu aldiktan sonra bienvenu lazim olmaz ama kujovic bunun yanina yakisir.

Vladimir Dvalishvili bizde iyi is yapar, insallah bize gelir yokardaki link(video) bakabilirsiniz, vallaha bence tam agradimiz forvet. :)

.....Çok ilginç bir oyuncu;kendi liginden çok,genç yaşta gurbete gidip maçlar oynamış;Gürcü oyuncu Letonya,İsrail ve Polonya liglerinde 170 in üzerinde maç oynayıp 81 tane de golatmış..Bu oyuncu İsrail'in Maccabi Haifa takımıyla hem Avrupa liginde hem de Şampiyonlar liginde oynamış..Avrupa liginde de 6 tane golü var;Şampiyonlar liginde de 6 tane maç oynamış ....27 yaşında yetenekli bir oyuncu...Bizim ligde de gelirse goller atar diyorum...Başarıya aç bir oyuncu;çabukta bir oyuncu;ve de fırsatçı bir oyuncu...Gelirse kesinlikle faydalı olur..Yalnız bir kusuru var;hırçın bir oyuncu;oynadığı her takımda çok sayıda sarı kart görmüş....Nereden nereye;kime niyet kime kısmet..Haydi Hayırlısı...

58MUAMMER58
12.01.2013, 00:20
kuloviç ve abdurrezak işimizi görür transfer edilirse çok büyük iş başarmış oluruz kuloviçte kulüple sorun yokmuş kuloviç yan çiziyormuş abdurrezakla hertürlü anlaşılmış kulubü uyuzluk yapıyormuş adı geçen viladimirinde istatistiği kötü değil fiyatıda uygun türkiyedede yabancılık çekmiyor bu gürcüler

eyuphulagu
12.01.2013, 00:25
Arkadaşlar bu son maçta denenen gurbetçi oyuncular Mahmut Temuz ve diğer oyuncunun son durumu ne oldu;bu oyuncular hala deneniyor mu yoksa beğenilmediler mi?

yiğido58sinan
12.01.2013, 01:21
kampa yetişecekti yetişmedi. Hazırlık maçına yetişecekti yetişmedi. Bursa maçına yetişecekti yetişmedi. Şimdi belki bir umut lig maçına(!) Nasreddin Hocanın eşek aramasına döndü bu iş iyice!!! :(

şamatacılar
12.01.2013, 11:17
Aykut Kocaman'ın Selçuk sahin ve Bienvenü için takımdan ayrılmaması için yönetime başvurduğu ve 4er yıllık yeni sözleşme yenilenmesi istediği öğrenildi
-FBTV .

Bienvenü artık bize gelmez sanırım. Bekle babam bekle belki transfer olur

34yigido34
12.01.2013, 11:43
artık yeter ya yıllardır bu taraftar yönetimi savunuyo yok bizi lige çıkardı yok hiç borcumuz yok adamlar 2-3 tane transfer yapamıyo lanet olsun böyle yönetimi

Sivasli010
12.01.2013, 11:57
Oyuncularin ayilgi udenicek daha onlari dusunun agabeyler.. toplam bir kac milyon eder. Ve 4 eylul stadi hic dolmuyor, ordan az para kazaniyor..

cengo64
12.01.2013, 12:18
Sivasspor 3. ligde 2. lige çıkma amacı olan bir takımmı ki Ümit Kurt ve Hakan Aslan transferlerini uzun uğraşlar sonucu gerçekleştiriyor diyoruz.Buna niye kızıyorsunuz kardeşim.Önce ne olduğunu bileceksin.Hangi ligde oynuyorsun,hedefin ne.Neymiş efendim Sivassporun parası yokmuş.Muhasebecimisin sen.Lig tv den ne aldı Sivasspor biliyormusun.Bu fakir edebiyatı kanımıza işlemiş.Peki ne harcadı.Aslında ligin su anda bildiğim kadarıyla en borcsuz takımıyız.Yani nerdeyse en zenginiyiz demek bu.Niye bu cimrilik 2. lige düşersek tekrar 1. lige dönecek paramız olsun diye mi.Biz demiyoruz ki har vurup harman savuralım ama en azından bulunduğumuz kategoride oynayan futbolcu alalım.Sene başında Şabanı niye aldık eşantiyon vereceksek.Rıza hoca bu soruya cevap vermiyorsa klüp Rıza babanın çiftliği olmuş demektir.Zaten bi tarafı da ne enterasan ki at ve köpek çiftliği yapılmış durumda.Öbür tarafta Rıza babanın futbolcu çiftliği mi yani.Kafasına göre onu alacak bunu verecek.Özgür Çekle,Bienvenü niye alınmadı.Sakın bana Sivasın havası sert demeyin çünkü Elazığ alıyor kardeşim.İsaac le Assaidi yi Antalyaya kaptırdınız lig başında, adamlar şimdi lig 2.cisi.Enaramoyu kimse alamadığı için almaya mecbur oldunuz son günde sonrada bütün sezon antremansız diye ağladınız.Bednarı aldınız yine son gün ,kokainman oldugunu gazeteden okudunuz.Ekibi Brezilyaya gönderdik sambacı futbolcu arıyor dediniz halbuki kendileri samba ögrenmeye gitmiş şimdi onu anlıyoruz.Mecnur başkan da hapislik günlerinden sonra soğudu anladığım kadarıyla bu işlerden ama devredeceği kimse yok görevi koca memlekette.Eee durum vahim yani.Tek olumlu taraf Beşiktaş iyi gidiyorda bizim adam zırt pırt her yakaladığı gazeteciye Beşiktaşla sezon başında anlasmıştım demiyor artık.Bu takımın motivasyonunu olumlu etkileyecektir yani.Bi de şunu anlamıyorum.5-6 futbolcu alacaz ne demek.5-6 hıyar alacaz çarşıdan gibi bişey bu.Niye 5-6.Hepsini direk oynatacaksak bu bir takımın yarısı ediyor.Oynatmıyacaksak niye alıyoruz.Çiftliğe futbolcu mu alınacak diye düşünüyor insan o zaman.Sağ bek lazım de.Oyun kurucu gerekiyor de.Ama 5-6 futbolcu deme.2 sini de aldınız gördük.Velakin umutsuzum.Yönetim bu At çiftliği meselesine daha fazla agırlık versin ve biz jokey klubü olalım artık.Ya da Sivasspor çiftlik olmasın süper lig futbol klubü olsun.Bütün istediğimiz bu.

sivasfutbol
12.01.2013, 12:25
süperliğden düşersek borçlu olmayalımı düşünerek kaliteli oyuncu getirmiyorlar kaliteli oyuncular hiçbirzaman ucuz olmaz vede ucuza gelipte oynamazlar bu şekilde düşenerek iyi ve kaliteli oyuncular alınmazsa takımı liğden düşürecekler samsun sporun durumu ortada busene 3 çü liğe düşecekler yönetim artık bu işi zoraki yapıyor takımla yeteri kadar ilgilenmiyor gitmeleri gerekiyor seçimli bir genel kurula gidip ya güven tazelenmeli veya yeni bir yönetim gelmeli....

şamatacılar
12.01.2013, 12:28
Önder Turacı, Mehmet Çakır ve Eren Aydın Elazığspor'da

Transfer çalışmalarını sürdüren Sanica Boru Elazığspor, anlaşma sağladığı Önder Turacı, Mehmet Çakır ve Eren Aydın ile sözleşme imzaladı.

şamatacılar
12.01.2013, 12:30
Arkadaşlar bu son maçta denenen gurbetçi oyuncular Mahmut Temuz ve diğer oyuncunun son durumu ne oldu;bu oyuncular hala deneniyor mu yoksa beğenilmediler mi?

bilmiyoruz kardeş. belki gönderildiler belki bursa maçında 11 de olurlar. bizimkiler öyle taraftara açıklama yapma gibi boş işlerle uğraşmazlar. daha önemli işleri var sözüm meclisten dışarı. ne oluyo ne bitiyo kimse bilmiyor.
basın sözcümüze(!) telefon aç öğren

Sivasli010
12.01.2013, 12:31
Önder Turacı, Mehmet Çakır ve Eren Aydın Elazığspor'da

Transfer çalışmalarını sürdüren Sanica Boru Elazığspor, anlaşma sağladığı Önder Turacı, Mehmet Çakır ve Eren Aydın ile sözleşme imzaladı.

ve hollandadan Bruins.

şamatacılar
12.01.2013, 12:32
henri bienvenu sivasın soğugundansa elazıgın parası diyor.

Toto tamuz para diyor.

Yönetim Paramız yok diyor.

Taraftar ne bekliyor merak ediyorum ?

sivasspor taraftarı her zaman olduğu gibi şapkadan tavşan çıkmasını bekliyor. yani booomba transfer (!)

ama ben söylim bi tane BEDNAR gibi çürük elma getirirler kimse itirAZ etmıyor zaten. taraftarlar olarak.

B.DUMANLI
12.01.2013, 13:01
Biz Erman ,Kadir ve Eneramo´nun alternatiflerini bulamazsak bu takimdan basari beklemek hayalcilik olur.Bu ücüde istedigi zaman oynuyor istedigi zaman oynamiyor.

Mustafa58Ağa
12.01.2013, 13:30
bienvenü'yü hayırlısıyla alsaydık

şamatacılar
12.01.2013, 13:33
bienvenü'yü hayırlısıyla alsaydık

Aykut Kocaman'ın Selçuk sahin ve Bienvenü için takımdan ayrılmaması için yönetime başvurduğu ve 4er yıllık yeni sözleşme yenilenmesi istediği öğrenildi
-FBTV .

mucahit_58
12.01.2013, 13:56
Biz Erman ,Kadir ve Eneramo´nun alternatiflerini bulamazsak bu takimdan basari beklemek hayalcilik olur.Bu ücüde istedigi zaman oynuyor istedigi zaman oynamiyor.

Daha eksik yerlere transfer yapamıyorlar ki alternatiflerini alsınlar gardas :) A.kadir bednari aldılar alternatif diye ilk yarı saka gibi

citothehan58
12.01.2013, 14:05
Emir Kujovic Sivasspor da
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/emir-kujovic/profil/spieler_47199.html

Bakin bakalim Sivassporun kadrosuna Hep ucuza aldik oyunculari simdi bakin degerlerini hepsi pahali oldu ...

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/sivasspor/startseite/verein_2381.html

B.DUMANLI
12.01.2013, 14:08
Daha eksik yerlere transfer yapamıyorlar ki alternatiflerini alsınlar gardas :) A.kadir bednari aldılar alternatif diye ilk yarı saka gibi

Takimin eksik yerleri buralari zaten....

SivassporunSesi
12.01.2013, 14:09
Geç olsun iyisi olsun demişsin Abdullah Abi...

Ben hiç olmayacağından tırsmaya başladım transferlerin biteceğinide sanmıyorum yine kaşarlanmış topçuları getirecekler ben biliyorum yönetimin transfer anlayışı ağlayan bebeğe emzik vermek gibi birşey politikamızın anlaşılır yanı yok...

Bu şekil yazı yazdım diye banada kızabilirsiniz ? Ama iki iki dört bu kadar basit...

musa harun
12.01.2013, 14:29
Emir Kujovic Sivasspor da
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/emir-kujovic/profil/spieler_47199.html

Bakin bakalim Sivassporun kadrosuna Hep ucuza aldik oyunculari simdi bakin degerlerini hepsi pahali oldu ...

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/sivasspor/startseite/verein_2381.html

Bu zamandan beri takımda: 01.01.2013 - 11 gün

citothehan58
12.01.2013, 14:32
Bu zamandan beri takımda: 01.01.2013 - 11 gün

Biliyorum gardas ancak bazilari transfer olmamisdir diyor.

şamatacılar
12.01.2013, 15:40
http://video.fanatik.com.tr/diger/sivas-gercekleri/37108

sivas gerçekleri http://video.fanatik.com.tr/diger/sivas-gercekleri/37108

şamatacılar
12.01.2013, 15:53
Rıza Çalımbay; Biz gerekli listeyi, gerekli isimleri yönetime verdik. Artık her şey yönetimin elinde...:mad:

musa harun
12.01.2013, 17:17
adamlar futbolcu alır bizde babayı:mad:

münihliyigido58
12.01.2013, 17:21
Biliyorum gardas ancak bazilari transfer olmamisdir diyor.

transfermarkt kaynak degil. ordaki adamlarin kaynaklari kim biliyormusun? sivasspor.com forumlari... birisi kujovic tamam diyor, onlar hemen oyuncuyu ekliyor. nerdeyse herkes salak orda. ayni mental kapasiteye düsmeyin. kampa katilmadi, sivasspora transfer olmadi suana kadar.

ahhguzum
12.01.2013, 17:24
Makukulayi alın karşıyaka dan ayrilmis

mucahit_58
12.01.2013, 17:38
Takimin eksik yerleri buralari zaten....

Eksik yerleri demissin yanlışın var gardas, ikiside forvetti onların .
Anlatmaya çalıştığım haklisin ama alternatif dediğin as oyuncuyu zorlayacak daha cok çalısmasını sağlayacak bednarin ayağı topa değmeden gitti.

Hepsinden önemlisi asıl eksiğimiz sadece forvette değil defansın göbeği , sagbek, on libero.

Yönetimden iyice umudum kalmadı dillendirmişler transfer komitesi diye, bildikleri yanıldıklarına yetmiyor. Önümüzdeki sene 5 yabancıya düşüyor lig, elimizde Senecky, borjan, navratil, rada, ranocjh, atıf, grosicky, pedriel, eneramo 9 yabancı var. Şimdi 2 tane daha yabancı forvetten bahsediyorlar. Seneye ne yapacaklar cok merak ediyorum.

asabibaba
12.01.2013, 17:41
Anlatmaya çalıştığım haklisin ama alternatif dediğin as oyuncuyu zorlayacak daha cok çalısmasını sağlayacak bednarin ayağı topa değmeden gitti.

Hepsinden önemlisi asıl eksiğimiz sadece forvette değil defansın göbeği , sagbek, on libero.

Yönetimden iyice umudum kalmadı dillendirmişler transfer komitesi diye, bildikleri yanıldıklarına yetmiyor. Önümüzdeki sene 5 yabancıya düşüyor lig, elimizde Senecky, borjan, navratil, rada, ranocjh, atıf, grosicky, pedriel, eneramo 9 yabancı var. Şimdi 2 tane daha yabancı forvetten bahsediyorlar. Seneye ne yapacaklar cok merak ediyorum.

RADA nerede? özür dilerim ama Rada çek bir takımda oynuyor bizim topçumuz değil buda 2 demektir..sorun yok yani 2 forvet takviye için

asabibaba
12.01.2013, 17:46

Seneye dersen Senecey ve büyük ihtimal Borjan gider.... Eneramo dersen yolcudur Abbas bağlasan durmaz etti 3 ... 2 forvetin ikiside büyük ihtimal kiralık olacak etti 5 eeeee sorun nerede yabancı oyuncular eridi gittii... ben sorun göremiyorum ama yapan sorun dersen uuufffff itine dök hesabı :D

mucahit_58
12.01.2013, 17:49
RADA nerede? özür dilerim ama Rada çek bir takımda oynuyor bizim topçumuz değil buda 2 demektir..sorun yok yani 2 forvet takviye için

Rada bizde hala saniyordum. İyi de asibaba sen anlamazmışsın benim yorumu bir daha oku. Rada başka takımda diyemi 2 forvet transferi yapmamız gerek :)

Guzel kardeşim inadinami anlamiyorsun bize 1 değil 2 forvet lazım evet tamamda gecen sene söylendi 5 yabancıya düşecek diye 1 senedir meşhur transfer komitemiz 1-2 genc turk yetenek bulsaydı rahat ederdik diyorum. Şimdi 2 yabancı alacaklarya seneye 5 yabanci elimizde patlayacak diyorum.

mucahit_58
12.01.2013, 17:52
Seneye dersen Senecey ve büyük ihtimal Borjan gider.... Eneramo dersen yolcudur Abbas bağlasan durmaz etti 3 ... 2 forvetin ikiside büyük ihtimal kiralık olacak etti 5 eeeee sorun nerede yabancı oyuncular eridi gittii... ben sorun göremiyorum ama yapan sorun dersen uuufffff itine dök hesabı :D

Alem adamsın hacı, yönetime gir valla sen :D

O zaman tüm planlarımız bu sene kümede kalmaya diyosun

İyide senin plana göre forvette kim oynayacak seneye :D

asabibaba
12.01.2013, 18:00
Alem adamsın hacı, yönetime gir valla sen :D

O zaman tüm planlarımız bu sene kümede kalmaya diyosun

İyide senin plana göre forvette kim oynayacak seneye :D

Konuyu sen yabancı kontenjanından aldın Radanın mevkiine taşıdın .. Rada bizim topçumun olmazsaaaaa bir kontenjan boşalırrrr buda demektir kiiiiiiiiii 2 tane yabancı alınabilirrrrrrrr... biz yabancı kontenjanımızı forvete kullanacağımıza göreeeeee sorun yok demektirrrrrr.. Gelelim seneye ona daha varr ama bir kontenjan krizi çıkardılar yapay yok seneye yabancı 8 olacak fela feşmekan bende senin mesajından alıntı yapıp küçük bir hesap yaptım seneye de artık kim oynar kim kaynar bakacazzzz....

musa harun
12.01.2013, 18:06
•Emir KUJOVİÇ %90 Sivasspor'da...
•Ankürügücü'nden Ümit kesin olarak bitti...
•İsrail'deki golcü Toto TAMUZ'un gelme olasılığı %60, Faslı golcünün gelme ihtimali %40...
•Eğer bunlar olmazsa Sırbistan liginden ve Yunanistan'dan alternatif 2 isim var.
•Süper Lig ve Bank Asya'dan en az 2 yerli oyuncu daha alınacak...:mad::mad:
•Bulunursa alternatif bir kaleci transferi de yapılacak...
•Sol bek için arayışlar var...(Özgür Çek de dahil...Çünkü Hayrettin'in sözleşmesi sezon sonu bitiiyor...Çünkü Ziya'ya Bjk'den ciddi anlamda ilgi var...Ts'ye gitmesi söz konusu değil...Yalnız Bjk sol bek için yabancı öncelik düşünüyor, ama Ziya ile de ciddi anlamda ilgiler var...)
•Cernat, Burhan Eşer, Mitroğlu, Kıvanç, Engin Baytar isimleriyle ilgili hiçbir görüşme ve anlaşma yok..Hatta Burhan Eşer büyük ihtimal Mersin'e kiralık gidecek...
•Resmi transfer dönemi 5 Ocakta başlıyor, ama Rıza hocanın anlaşılan oyuncuların derhal kampa katılması yönünde isteği var...
•Grosicki veya başka bir oyuncunun takımdan ayrılması söz konusu değil...
•Hiç beklemediğimiz sürpriz bir yabancı transferi de duruma göre gerçekleşebilirmiş...Şimdilik birinci ağızdan öğrendiğim bilgiler bunlar...

işaret koyduğum yerdeki transfer olursa tabi istediğimiz yerde olmayız.:mad:

mucahit_58
12.01.2013, 18:08
Konuyu sen yabancı kontenjanından aldın Radanın mevkiine taşıdın .. Rada bizim topçumun olmazsaaaaa bir kontenjan boşalırrrr buda demektir kiiiiiiiiii 2 tane yabancı alınabilirrrrrrrr... biz yabancı kontenjanımızı forvete kullanacağımıza göreeeeee sorun yok demektirrrrrr.. Gelelim seneye ona daha varr ama bir kontenjan krizi çıkardılar yapay yok seneye yabancı 8 olacak fela feşmekan bende senin mesajından alıntı yapıp küçük bir hesap yaptım seneye de artık kim oynar kim kaynar bakacazzzz....

2 yabancı alınması problem değil alınır da, seneye 5 e düşüyor sınır kesin TFF açıkladı sıkıntı o. Para yok edebiyatı yapıyorlar kadroyu iyice sisiriyolar. Keske kasar futbolcu değil sağlam futbolcuyla sisirseler amenna. Bizde cok adam var 3 maca cikmadan 6 ay sonra yollanan. Hepsi maliyet..

Bu arada rada kiralık gitmiş sezon sonu o da donüyor :) basa bela

citothehan58
12.01.2013, 20:27
http://www.turkfutbol.com/resimasp/tsn_haber_detay.asp?path=henri _bienvenu.jpg&bx=313

Fenerbahçe'de bu sezon fazla forma şansı bulamayan ve teknik direktör Aykut Kocaman tarafından kadroda düşünülmeyen Bienvenu için Sivasspor devreye girdi.

Bienvenu için Fenerbahçe ile görüşmelere başlayan Sivasspor'un ilk tercihi Kamerun'lu oyuncuyu bonservisi ile satın almak.Ancak bonservis ile satın almada problem çıkması halinde oyuncuyu kiralama yöntemi de düşünülüyor.Tranferin birkaç gün içerisinde netleşmesi bekleniyor.

Henri Bienvenu için Elazığspor'un da teklif yaptığı biliniyor.

Henri Bienvenu

2011-12 sezonunu yaz transfer döneminin son gününde Fenerbahçe ile 4 yıllık anlaşma imzalamıştır.Fenerbahçe'nin Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur maçında Konya Torku Şekerspor'a karşı 3 gol atarak ilk hat-trick'ni yapmıştır. Bienvenu, 2011-12 sezonu bitiminde Fenerbahçe ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşamıştır.Fenerbahçe'de 42 Maçta 15 gol atmıştır.

TurkFutbol.Com Özel Haber - Ertuğrul Aytek

Bu haber kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

citothehan58
12.01.2013, 20:28
http://www.turkfutbol.com/resimasp/tsn_haber_detay.asp?path=henri _bienvenu.jpg&bx=313

Fenerbahçe'de bu sezon fazla forma şansı bulamayan ve teknik direktör Aykut Kocaman tarafından kadroda düşünülmeyen Bienvenu için Sivasspor devreye girdi.

Bienvenu için Fenerbahçe ile görüşmelere başlayan Sivasspor'un ilk tercihi Kamerun'lu oyuncuyu bonservisi ile satın almak.Ancak bonservis ile satın almada problem çıkması halinde oyuncuyu kiralama yöntemi de düşünülüyor.Tranferin birkaç gün içerisinde netleşmesi bekleniyor.

Henri Bienvenu için Elazığspor'un da teklif yaptığı biliniyor.

Henri Bienvenu

2011-12 sezonunu yaz transfer döneminin son gününde Fenerbahçe ile 4 yıllık anlaşma imzalamıştır.Fenerbahçe'nin Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur maçında Konya Torku Şekerspor'a karşı 3 gol atarak ilk hat-trick'ni yapmıştır. Bienvenu, 2011-12 sezonu bitiminde Fenerbahçe ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşamıştır.Fenerbahçe'de 42 Maçta 15 gol atmıştır.

TurkFutbol.Com Özel Haber - Ertuğrul Aytek

Bu haber kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Sivassporun facebook sayfasinda Henri Bienvenue kiralandigi iddaa ediliyor.

Respect58
12.01.2013, 21:24
Henri Bienvenu'da gelecek inşallah.Levante olmasaydı şimdiye çoktan gelmişti belkide.

bulutbey27
12.01.2013, 21:40
Arkadaşlar biz bu sene transfer yapamazsak gelecek sene bank asyada yaparız

tavatir
13.01.2013, 18:19
Mehmet Nas Gençlerbirliği, Manisa, Samsun takımlarında sağ bek oynamıyor muydu ? Çoğu zaman sağ bek oynuyordu ve gerçekten de çok da başarılı oluyordu. Sağ bekte Mehmet Nas'tan çok verim alınabilir bence.

B.DUMANLI
13.01.2013, 18:36
Riza hoca!...
Sayet bu satirlari okuyorsan bizi su Ugur´dan ve Kadir´den kurtar artik.Hadi elinde Kaan ve Erhan var belki bunlardan birini monte eder bu sekilde bu sezonu bitirebiliriz.Fakat bu Kadir´e bir care bul olmuyor,cok top kaybediyor.
Her kaybettigi top kalemizde tehlike yaratiyor.Onunla bu is olmuyor ,bunu biz görüyoruz,sizde görüp bir müdahale edin artik.

mucahit_58
13.01.2013, 18:42
Riza hoca!...
Sayet bu satirlari okuyorsan bizi su Ugur´dan ve Kadir´den kurtar artik.Hadi elinde Kaan ve Erhan var belki bunlardan birini monte eder bu sekilde bu sezonu bitirebiliriz.Fakat bu Kadir´e bir care bul olmuyor,cok top kaybediyor.
Her kaybettigi top kalemizde tehlike yaratiyor.Onunla bu is olmuyor ,bunu biz görüyoruz,sizde görüp bir müdahale edin artik.

Vallahi birlik olup bi bulten mı yayınlasak :) anket yapsak 100 kişiden 98i Uğur'u takımda bile istemez bence.. Kadir de iyi alternatif olur. Bugün ilk yarı 44. Dakika'ya kadar toparlanmış bi görüntü çizdi Kadir aslında ama öyle yerde bi top kaptırıyor ki mac elden gidiyor..

Respect58
13.01.2013, 20:25
1461 Trabzon'daki sağbek Göksu Alhas'ı alabilsek yaramıza merhem olur.Yeni bir Abdurrahman Dereli doğuyor.

Respect58
13.01.2013, 21:53
Kemal Çağlayan'ın gerçek hesabı mı bilmiyorum ama 2 saat önce Twitter'dan iki yabancı alındı birisi Bienvenu yazmış.

34yigido34
13.01.2013, 21:55
2 ligden sag bek alsalar ugurdan iyi oynar

kursad1981
13.01.2013, 23:13
bursa maçından sonra aldığım duyuma gore faslı forvetın menajeri sivas a gelmıs anlaşma ımzalamak ıcın ufak pürüzler kalmış bienvenu de yüzde 99 sivasspor da olacak lıgın 2. yarısında

mucahit_58
13.01.2013, 23:19
1461den Goksu, Antep'ten Serdar kurtuluş bunlar ilaç olur. Hayrettin oynasa sagbekte ona bile raziyim valla en azından memleketimizin evladı Uğurdan bin kat iyidir.

tavatir
13.01.2013, 23:21
Mehmet Nas'ı sağ beke transfer etsek diyorum ben.

Mehmet Nas Gençlerbirliği, Manisa, Samsun takımlarında sağ bek oynamıyor muydu ? Çoğu zaman sağ bek oynuyordu ve gerçekten de çok da başarılı oluyordu. Sağ bekte Mehmet Nas'tan çok verim alınabilir bence.

mucahit_58
13.01.2013, 23:23
Uğurdan iyi oynar bence de..

AYIBOAN
14.01.2013, 00:57
bazı maçlar var ki sağ bekte uğurun yerine daş koysan daha iyi oynar o derece

58hsn58
14.01.2013, 13:41
yokmu adam akilli transfer:confused:

furky.b
14.01.2013, 15:21
SON DAKİKA ! Sivasspor Antrenörü Bülent Albayrak, Bienvenu için Fenerbahçe ile prensip anlaşmasına vardıklarını açıkladı. (AA) (Oyuncunun Karari Bekleniyor)

Transfer çalışmalarına da değinen Albayrak, şunları kaydetti:

"Bienvenu ile ilgili gelişme şöyle; Fenerbahçe Kulübü ile prensip anlaşmasına varıldı. Biz Bienvenu'yü istiyoruz, Bienvenu de isterse bu transfer gerçekleşir. Bienvenu, 'başka teklifler de olduğunu, onları da değerlendireceğini ama Sivas'ın da oynayabileceği takımlar arasında yer aldığını' söyledi. Yönetici arkadaşlarımız ve başkanımız çalışıyor, tüm şartlar oluşursa bu transferi gerçekleştiririz."

eyuphulagu
14.01.2013, 22:44
Ortada bir karışıklık var ama ne olduğu belli değil...Fas lı oyuncu kesin alındı deniyor ama yönetim hala tereddütlü...Biraz önce canlı yayına bağlanan Rıza Hoca Hamdallah transferinde bazı sorunlar olduğunu söyledi...Rıza hoca oyuncunun Afrika Kupasından sonra imza imza için gelebilir denmesine fazla kızmış..Çünkü hoca diyor ki:Bu oyuncu Afrika kupasında başarılı olursa başka talipleri çıkar ve bize bu oyuncuyu bırakmazlar...Onun için oyuncunun hemen imza atmasını istiyoruz diyor..Yönetime listeyi verdik;alternatifli bir liste;her oyuncunun listede alternatifi var diyor.........Bu iş iyice karışmaya başladı;umarım Tsahabala işine dönmez...Böyle giderse bir de bakmışız listede olan ve basında ve sitede adı geçmeyen 2 oyuncuyu almışız..Olur mu olur..Burası Türkiye;transfer yapan takım da sivasspor...

34yigido34
14.01.2013, 23:07
Sezon başından bu yana forvet hattında sıkıntılı günler geçiren ve bu bölgedeki eksikliğini ikinci yarı öncesinde gidermeye çalışan Sivasspor, nihayet prensipte iki isimle anlaşmaya vardı. İlk olarak gazetemizin gündeme taşıdığı Fenerbahçe'nin Kamerunlu yıldızı Bienvenü ve Faslı Abderrazak Hamdallah ile her konuda anlaşmaya varan kırmızı-beyazlılar, menajerlerle yaşanan pürüzlerin giderilmesinin ardından bu iki isimle hafta içerisinde masaya oturacak.

C.KAAN KARAGUŞ
Bir yandan Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası mücadelelerinin hazırlıklarını sürdüren, bir yandan da takıma dahil olacak isimler konusunda hummalı bir çalışma içerisine giren Sivasspor, ara transferde sona geldi.
Ligin ilk yarısında özellikle gol yollarında sıkıntılı günler geçiren kırmızı-beyazlılar, bu kez işini sağlama aldı. İlk olarak gazetemizin geçtiğimiz günlerde gündeme getirdiği Bienvenü transferinde ciddi mesafeler kaydeden kırmızı-beyazlılar, Kamerunlu golcüde kesin karar kıldı.
Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın raporu doğrultusunda, ikinci yarı öncesi kendisine kulüp bulması istenilen Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Henri Bienvenü için düğmeye basan Yiğidolar, bu oyuncuyla prensipte anlaşmaya vardı. 25 yaşındaki Kamerunlu yıldızın transferinde yakından ilgilenen ve bir süredir Fenerbahçe Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım ile görüşmelerini sürdüren Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, nihayet Bienvenü'nün sözünü aldı.
Fenerbahçe'de forma giydiği 42 maçta 15 gol atan tecrübeli oyuncu ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşmaya varan kırmızı-beyazlı yönetimin, birkaç gün içerisinde bu oyuncuyla masaya oturması bekleniyor.
HAMDALLAH TRANSFERİNE MENAJER ÇOMAĞI
Öte yandan yardımcı antrenör Orhan Kaynak'ın bir süredir yakından takip ettiği Faslı oyuncu Abderrazak Hamdallah ile her konuda anlaşmaya varan kırmızı-beyazlılar, bu oyuncunun menajeriyle sıkı bir pazarlığa tutuştu.
Fas ligi takımlarından Olympique Safi forması giyen ve Fas 23 Yaş Altı Milli Takımın en fazla forma giyen isimleri arasında yer alan golcü oyuncuyla masaya oturması beklenen kırmızı-beyazlılar, bu oyuncunun menajeriyle yaşanan bir takım pürüzlerin giderilmesi durumunda transfere son noktayı koyacak.
Şuan Fas Milli Takım kampında bulunan 23 yaşındaki genç forvetin bu hafta içerisinde kente gelerek kendisini Sivassporlu yapacak resmi imzayı atması bekleniyor.
Sözleşme imzalamasının ardından milli maçlar nedeniyle tekrar ülkesine dönecek Hamdallah Şubat ayının ilk günlerinde takımdaki yerini alacak.

58 SiVaSıM 58
14.01.2013, 23:12
gel artık hamdallah

noname87
15.01.2013, 00:26
http://www.youtube.com/watch?v=Y-iuESgRUjk
:D
Bize Eneramo'ya yedek bir oyuncu lazım Bienvenu da o kadar güçlü değil Ekigho vardı Karabük kiralamış.Zenke var şu an Nancy'de yedek Tamuz da güçlü bir oyuncuya benziyor.Maalesef Hamdallah'ta bir ışık göremedim.İkinci Abdülkadir Vakası olur bu adam

Çılgın Türk
15.01.2013, 02:37
Sivasspor Fransa 2. Liginde Angers takiminda oynayan Rumen forvet Claudiu Keseru`ye teklif götürdü.

Bu iddianin sahibi Rumen gazeteci Emanuel Roşu

Sivasspor has an interest in signing Romanian striker Claudiu Keseru, now with Angers, in the French 2nd league.

DOGU_BEY
15.01.2013, 12:08
Emir Kujoviç'in gelme durumu giderek azalıyor...

AvRuPaNiNKrALi58
15.01.2013, 12:21
Kayseri Jaja´dan vazgecmis bence yönetim davranmasi lazim .. tam aradigimiz oyuncu tipi orta sahada..

halilim5858
15.01.2013, 12:29
Kayseri Jaja´dan vazgecmis bence yönetim davranmasi lazim .. tam aradigimiz oyuncu tipi orta sahada..

kayseri vazgecmedi jaja vazgecti eski takina gitmis metalis e

darkrain
15.01.2013, 12:41
http://www.youtube.com/watch?v=TrGg-fuV5qk
takımımızn yeni transferi
faslı Abderrazak Hamdallah
hayırlı olsun

darkrain
15.01.2013, 12:41
takımımızn yeni transferi
faslı Abderrazak Hamdallah
hayırlı olsun

http://en.wikipedia.org/wiki/Abderrazak_Hamdallah

darkrain
15.01.2013, 12:47
•Emir KUJOVİÇ %90 Sivasspor'da...
•Ankürügücü'nden Ümit kesin olarak bitti...
•İsrail'deki golcü Toto TAMUZ'un gelme olasılığı %60, Faslı golcünün gelme ihtimali %40...
•Eğer bunlar olmazsa Sırbistan liginden ve Yunanistan'dan alternatif 2 isim var.
•Süper Lig ve Bank Asya'dan en az 2 yerli oyuncu daha alınacak...
•Bulunursa alternatif bir kaleci transferi de yapılacak...
•Sol bek için arayışlar var...(Özgür Çek de dahil...Çünkü Hayrettin'in sözleşmesi sezon sonu bitiiyor...Çünkü Ziya'ya Bjk'den ciddi anlamda ilgi var...Ts'ye gitmesi söz konusu değil...Yalnız Bjk sol bek için yabancı öncelik düşünüyor, ama Ziya ile de ciddi anlamda ilgiler var...)
•Cernat, Burhan Eşer, Mitroğlu, Kıvanç, Engin Baytar isimleriyle ilgili hiçbir görüşme ve anlaşma yok..Hatta Burhan Eşer büyük ihtimal Mersin'e kiralık gidecek...
•Resmi transfer dönemi 5 Ocakta başlıyor, ama Rıza hocanın anlaşılan oyuncuların derhal kampa katılması yönünde isteği var...
•Grosicki veya başka bir oyuncunun takımdan ayrılması söz konusu değil...
•Hiç beklemediğimiz sürpriz bir yabancı transferi de duruma göre gerçekleşebilirmiş...Şimdilik birinci ağızdan öğrendiğim bilgiler bunlar...

faslı oyuncu geldi Abderrazak Hamdallah

darkrain
15.01.2013, 12:48
Personal information
Date of birth 17 December 1990 (age 22)
Place of birth Safi, Morocco
Height 1.79 m (5 ft 10 in)
Playing position Striker
Club information
Current club Sivasspor
Number -
Senior career*
Years Team Apps† (Gls)†
2010&ndash: Olympique Safi 48 (24)
2012– Sivasspor
National team‡
2011– Morocco U–23 16 (8)
2012– Morocco 1 (0)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 22 October 2012.
† Appearances (Goals).
‡ National team caps and goals correct as of 1 October 2012

eXi
15.01.2013, 12:49
bi imza atsaydık :) yönetim açıklasaydı :F:F

58_babacan_58
15.01.2013, 13:00
Açtığın konuyun kim anlıycak burda insan bari Türkçeye çevirir qardaş :D

darkrain
15.01.2013, 13:02
Açtığın konuyun kim anlıycak burda insan bari Türkçeye çevirir qardaş :D

aceleyle yazdım vaktim olmadı. :)) anlıyan anlar artık bişekilde

muspol58
15.01.2013, 13:12
Personal information
Playing position Striker
Club information
Current club Sivasspor
Number -
Senior career*
Years Team Apps† (Gls)†
2012– Sivasspor
National team‡
2012– Morocco 1 (0)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 22 October 2012.
† Appearances (Goals).

Kişisel bilgi
Doğum 17 Gününüz December 1990 (yaş 22)
Doğum Safi, Fas Yeri
Yükseklik 1.79 m (5 ft 10 in)
Pozisyonu Forvet Oynama
Kulüp Bilgileri
Şimdiki kulüp Sivasspor
Sayı -
Profesyonel kariyeri
Yıl Team Apps † (Gls) †
2010 & ndash: Olympique Safi 48 (24)
2012 - Sivasspor
Milli takım ‡
2011 - Fas U-23 16 (8)
2012 - Fas 1 (0)
* Kıdemli kulüp görünüşleri ve golleri sadece iç lig için geçerli sayılır ve Ekim 2012 22 tarihinde geçerlidir.
† Katılımlar (Gol).
Ekim 2012 1 olarak doğru ‡ Milli takım kapakları ve golleri

SONMEZ
15.01.2013, 13:12
Personal information
Playing position Striker
Club information
Current club Sivasspor
Number -
Senior career*
Years Team Apps† (Gls)†
2012– Sivasspor
National team‡
2012– Morocco 1 (0)
† Appearances (Goals).

Current club Sivasspor : "Şimdiki Kulüp : Sivasspor"
demek ama ;
2012– Sivasspor ibaresi ilginç...!
Sanırım 2012 - 2013 sezonunu kastetmek istemiştir...!
Eğer doğruysa hayırlı olur inşallah.
.
.
.

AvRuPaNiNKrALi58
15.01.2013, 13:27
Bu sezon 13 resmi mac´ta 12 gol atmis.. takimi suan fas 1.liginde 11.sirada ..

insallah burda gollerine devam eder!

eXi
15.01.2013, 13:30
Kaynak; transfermarkt veya vikipedia ise inanmayın onlarda bizden gördüklerini yazıyor geçenlerde kujoviçte bizde gösteriyorlardı.

Evet büyük ihtimal oldu ama bence imzayı bekleyelim.

şamatacılar
15.01.2013, 13:47
Faslı ve bienvenu transferi yan yattı çamura battı .

Hayali transfer dönemine girdi sivasspor .

Mete209
15.01.2013, 14:03
Artık imzaları görsek fena olmaz!

şamatacılar
15.01.2013, 14:13
Lig başlayacak 2 tane 2.lig oyuncusu dışında transfer yok. Yönetim ne kadar zorlanıyor bir forvet almakta .

Çılgın Türk
15.01.2013, 15:02
Birazdan Radyospor'da Riza Calimbay reportaji var!!

yorumyapıyombenya
15.01.2013, 18:45
Trabzonlu bir gazeteciden aldıgım duyuma göreTrabzon ile sözleşmesini fes eden eski galatasaraylı Barış özbek ile ilgileniyormuşuz.

Gangstayigido
15.01.2013, 18:59
Sivasspor un 4-5 tane Transfere ihtiyaci vardi ve bunu büyük oranda HAL etti.
2 forvet lazimdi fasli futbolcu ve bazi gazetelere Göre bienvenue alindi
Iyi stoper lazimdi ümit alindi ve zaman gectikce 11 in degismeyen futbolcusu olacak. Orta sahaya 1-2 futbolcu lazimdi hakan alindi ve söylenenler dogruysa 11 de oynayacak yetenekte. Baris özbek iddaasi dogruysa faydali olabilir gs dayken begendigim Bir futbolcuydu.bence bienvenue ve barisin gelmesiyle ve sag Bekte kaan in oynamasiyla transferi noktalayabiliriz, yok kaan yetersizse Bir sag bek sart.

sivastatlıbelam
15.01.2013, 19:08
eğer barış ve bienvenü alınırsa ümit ve hakandan da verim alabilirsek,yeni faslı forvette iyi çıkarsa lige ağırlımızı koyarız.

calipso
15.01.2013, 19:51
barış özbekin ne mal olduğunu bilmeyen taraftar varsa ben onun sivassporluluğundan şüphe ederim :mad:

biz eböyle oyuncu lazım değil

http://www.timsah.com/Baris-ne-yaptin-sen/edTrPB-USys

58 SiVaSıM 58
15.01.2013, 20:16
barış özbek gelmez adamın gece hayatı var ama gelirse iyi olur

YİGİDOKENTLİ
15.01.2013, 20:35
Hakan Aslan Ümit Kurt büyük kazanc transfer sürüyor fasli bitti is imzaya kaldi yarin büyük ihtimal istanbulda olacak .

34yigido34
15.01.2013, 22:39
gaziantepspor karcaemaskasla yollarını ayırcakmış bizim takıma gelse ne kadar iyi olur kaleci sorunu çözülür

Çılgın Türk
16.01.2013, 01:00
Herkes Bienvenu, Hamdallah'i falan beklerken Vladimir Dvalishvili ve Claudiu Keseru gelirse kimse sasirmasin..

Bienvenu: Adam Avrupa'ya gitmek istiyor. 1-2 gündür radyolarda Kasimpasa istiyor dedikodularida dolasiyor.

Hamdallah: Adam kendisini Afrika kupasinda gösterip daha iyi yerlere gitmeyi hesapliyordur o yüzden Afrika kupasi bitmeden kolay kolay imza atacagini sanmiyorum.

Vladimir Dvalishvili: Polanya'da oynayan Gürcü futbolcu 4 aydir parasini alamadigi icin Fifa'ya basvurup sözlesmesini tek tarafli fesih etti. Basin, Belkica, Hollanda, Rusya ve Azerbaycan gibi ülkelerden teklif geldigini söylüyor. Twitter'de bir arkadas Sivasspor'un da bu futbolcuya teklif götürüldügünü, ama henüz futbolcudan cevap alinmadigini söyledi.

Claudiu Keseru: Dün önce Rumen gazeteci Emanuel Roşu, Sivasspor'un Claudiu Kesuru'ya teklif götürdügünü iddia etti.

SenSetik
16.01.2013, 06:10
Barış Özbek denen karaktersiz gelirse bu takıma, maça falan gitmem ben daha...

şamatacılar
16.01.2013, 07:34
bence süper amatörden iki tane forvet birde on libero alalım topa vursunlar yeter. Parayı da sorun etmezler

legolass
16.01.2013, 10:32
ozan ipek mersin idman yurdunda sezon sonuna kadar kiralik gitti.

Mustafa58Ağa
16.01.2013, 10:37
transfer döneminden önce hani niang falan gelecekti transfer dönemi başladı adı unutuldu

Mustafa58Ağa
16.01.2013, 10:38
içime doğdu bienvenü gelmeyecek

calipso
16.01.2013, 10:58
ozan ipek mersin idman yurdunda sezon sonuna kadar kiralik gitti.

mersin ligde kalmak için herşeyi deniyor... şu anki durumda akhisar ve elazığ düşecekler gibi..

umarım yöneticilerimizi olayın farkındadır.. bu üçlüden uzaklaşmak için muhakkak transfere ihtiyacımız var.

Çılgın Türk
17.01.2013, 10:38
Sivasspor yöneticileriyle yaptığım transfer görüşmelerinden bilgi vermek istiyorum,çünkü bu konu çok fazla soruluyor,merak ediliyor.
Fas’lı Abdulrezzak transferinde görüşmeler hala sürüyor. Futbolcu şu anda Ülkesinin Milli takımında,fakat işi karıştıran,sürekli pürüzler çıkaran menajeriyle görüşmeler devam ediyor. Fenerbahçeli Bienvenü ise tam bir şark kurnazlığı peşinde. Yani “ Sen şurda dur,ben daha iyisine bakayım” diyor.Kısacası Sivasspor’dan daha çok para veren ve daha iyi takım arıyor. Sivasspor yönetimi ise teklifi yaptı ve bekliyor.
Kayserispor’lu Emir Kujoviç ise yeniden Sivasspor’la görüşmeye başladı. Kayserispor’dan aldığı paranın tam iki katını Sivasspor’dan isteyen ve bu nedenlede tıkanan görüşmeler,yeniden başladı. Hatta şunu söyleyebilirim,diğer isimlere göre Sivasspor’a en yakın isim Kujoviç.
Bu arada önceki gün bazı basında Grosicki ile çıkan haberlerle ilgili olarakta yönetime sordum. Sivasspor’a tek ciddi teklifin Kasımpaşa’dan geldiği ve 1,5 milyon euro verdiklerini,ancak Sivasspor’un 3 milyon euro istemesinden sonra Kasımpaşa’dan haber beklendiği söylendi.

Abdullah YİĞİT

poolat58
17.01.2013, 11:00
1461 Trabzon-Sivas maçına geçmeden önce bu maçtan birkaç saat önce Sivasspor yöneticileriyle yaptığım transfer görüşmelerinden bilgi vermek istiyorum,çünkü bu konu çok fazla soruluyor,merak ediliyor.
Fas’lı Abdulrezzak transferinde görüşmeler hala sürüyor. Futbolcu şu anda Ülkesinin Milli takımında,fakat işi karıştıran,sürekli pürüzler çıkaran menajeriyle görüşmeler devam ediyor. Fenerbahçeli Bienvenü ise tam bir şark kurnazlığı peşinde. Yani “ Sen şurda dur,ben daha iyisine bakayım” diyor.Kısacası Sivasspor’dan daha çok para veren ve daha iyi takım arıyor. Sivasspor yönetimi ise teklifi yaptı ve bekliyor.
Kayserispor’lu Emir Kujoviç ise yeniden Sivasspor’la görüşmeye başladı. Kayserispor’dan aldığı paranın tam iki katını Sivasspor’dan isteyen ve bu nedenlede tıkanan görüşmeler,yeniden başladı. Hatta şunu söyleyebilirim,diğer isimlere göre Sivasspor’a en yakın isim Kujoviç.
Bu arada önceki gün bazı basında Grosicki ile çıkan haberlerle ilgili olarakta yönetime sordum. Sivasspor’a tek ciddi teklifin Kasımpaşa’dan geldiği ve 1,5 milyon euro verdiklerini,ancak Sivasspor’un 3 milyon euro istemesinden sonra Kasımpaşa’dan haber beklendiği söylendi.

Abdullah Yigit ( Hürdogan gazetesi)

legolass
17.01.2013, 11:17
transferde en ufak bir adim atamyan tek takimiz heralde. yine kujovice kaldik. bienvenu tamuz hamdallah burhan ozgur cek vs vs kime elimizi attysK hepsni para yuzunden alamadik.bizde ne varsa bi anlamadim herkesin fiyati 2 katina cikiyor. bu ne yaman bir celiskidir. sezon basindan beri tek forvetle idare etmeye calistik ama daha nereye kadar giseriz muamma! devre arasi geldi gecti 1 ay oldu tam. eger umit ve hakanida almasaydk vay halimize yazik yaa valla yazik. avrupa potasina girmeye calisirken kume dusme hattina girecez.

silverli
17.01.2013, 11:24
tamam da gardaş lig başaldı yaa..ilk yarı bitmesine kac hafta kala oyuncu bakıyoruz 5-6 oyuncu alacaz dendi. şimdi futbolcuların gönlü bekleniyo resmen bole bi transfer politikası olmaz.. sonrada gelecek uyum sağlayacak yok antreman eksiğim var 5-6 maçda ole gececek.

okan3336
17.01.2013, 11:25
her şey transferde bitmiyor bizim gençlerden verim alırsak onları ziya gibi takıma kazandırırsak zaten en büyük transfer onlar olur ayrıca para için gelecek oyuncudan bize ne hayır gelir düşünmek lazım bize futbola aç oyuncu lazım doymuş oyuncuya zaten ihtiyacımız yok

kaptann58
17.01.2013, 11:28
deve misali neremiz doğruki kaleciden tutun defans orta saha forvet takımda laubalilik var disipsizlinsizlik var hele bu sinir bozucu kaleci rakibi değil bizim sinirlerimizi alt üst ediyor

şamatacılar
17.01.2013, 11:30
Transferde bir gelişme görünmüyor ama gerileme var

SivasliMuhammed
17.01.2013, 16:38
http://www.transfermarkt.de/de/arkadiusz-piech/profil/spieler_100485.html
sivasim bu forvetle ilgileniyormus

SivasliMuhammed
17.01.2013, 16:40
kaynak:http://www.90minut.pl/news/203/news2036348-Arkadiusz-Piech-negocjuje-z-Sivassporem.html

rapge
17.01.2013, 16:46
''Morten Nicolas Rasmussen''. Bu oyuncuyu geri getirseler daha iyi olmaz mı

şamatacılar
17.01.2013, 17:01
Sezona forvetsiz başladık 2.yariyada forvetsiz başlıyoruz . Aynı tas aynı hamam . Bence yönetim önce rıza hocayla yolları ayırmalı ...

Sonrada transfer de bombaları patlatmalı ...!

yiğido58sinan
17.01.2013, 17:18
''Morten Nicolas Rasmussen''. Bu oyuncuyu geri getirseler daha iyi olmaz mı

Zamanında niye gönderdiler anlamış değilim zaten bir devre oynamıştı ama gayet iyiydi ve takıma da alışmıştı ne güzel... Geleceği de vardı bana göre...

erhan 10
17.01.2013, 17:29
Kulüp hücum oyuncularının kapasitelerini kullanıp lige damga vurmak istiyorsa gerekirse borca girerek kaliteli bir transfer yapmalıdır.Öyle boş boş maça gelin demekle olmaz bu iş.Taraftarı tribüne biraz da oyuncu çeker.Bu kadro harcanmamalı.Bir daha Ermanlar,Grosickiler,Aatıflar bulunmaz.

Respect58
17.01.2013, 17:49
Yeni hedef Arkadiusz Piech.Polonya basınından haberler.

babapiton
17.01.2013, 17:59
Yeni hedef Arkadiusz Piech.Polonya basınından haberler.

Demek polonyalı buymuş.Habere göre takımıyla sözleşme uzatmayı reddetmiş fena oyuncu değil umarım biran önce gerçekleşir

Respect58
17.01.2013, 18:01
Demek polonyalı buymuş.Habere göre takımıyla sözleşme uzatmayı reddetmiş fena oyuncu değil umarım biran önce gerçekleşir

Evet avrupa kupasında 4 maçta 3 gol atması dikkat çekici..

asabibaba
17.01.2013, 18:05
Sivassporumuz 15 gün içerisinde 3 lig ,2 kupa maçı oynayacak.

Sivasspor Gaziantepspor 19 Ocak lig

Sivasspor 1461 Trabzon 23 Ocak kupa

Mersin İdmanYurdu Sivasspor 27 Ocak lig

Sivasspor Fenerbahce 30 Ocak kupa

Fenerbahce Sivasspor 3 Şubat lig

BU program çok ağır ve sıkışık Allah yardımcımız olsun:::::::

SivasliMuhammed
17.01.2013, 18:11
Ben önceden yazdim ya polonyaliyi kaynaknan :|

Respect58
17.01.2013, 18:14
http://www.kooora.com/default.aspx?n=217773&o=ncma

Abderazak Hamdallah ile ilgili yeni bir haber ancak ben birşey anlamadım.

sivasfutbol
17.01.2013, 18:27
cihan özkaranın sözleşmesi fesedilmiş hayırlı olsun ..

yigido yakup
17.01.2013, 19:25
o bu degilde Oktay Delibalta genclerbirligi ile yollarini ayiriyormus eger alabilirsek cok Deli bi Transfer olur eger Oktay kendini bulabilirse lige damgasini vurabilecek bi oyuncu

A.Turan Korkmaz
17.01.2013, 20:31
Gençlerbirliği'nden Oktay,Karabükspor'la anlaşamayan ve Gençlerbirliği'ne geri dönen Ekigho,Fas'tan Hamdallah ve Polonyalı Arkadius Piech. Oktay,çok yönlü bir oyuncu. Orta saha ve hücumun her yerinde oynayabiliyor. İster oyun kurucu,ister forvet arkası,ister kanatta görev ver,istersen ikinci santrfor. Mutlaka alınmalı.
Ekigho,hem Eneramo gibi Nijeryalı,hem de ister Eneramonun yerine,ister onunla beraber oynayabilir.
Hamdallah,geleceğin yıldızlarından olabilir ve hem şimdi faydalı olur, hem de Sivassporumuza ilerde para kazandırabilir. Arkadius da, eğer gerçekten iyi izlenmişse,uzun zaman takip edilmişse alınabilir.
Bu dört oyuncu da nisbeten düşük maliyetleri, ihtiyaç duyulan mevkileri,çabuk uyum sağlama olasılıklarının yüksek oluşlarıyla takımımızda görmek issteyeceğimiz isimler. Hangisi nasipse onlar gelsin,ama en kısa sürede gelsinler çünkü takımda yeni yüzlere,kan değişimine gerek var.

58_SEMİH_58
17.01.2013, 20:37
Gençlerbirliği'nden Oktay,Karabükspor'la anlaşamayan ve Gençlerbirliği'ne geri dönen Ekigho,Fas'tan Hamdallah ve Polonyalı Arkadius Piech. Oktay,çok yönlü bir oyuncu. Orta saha ve hücumun her yerinde oynayabiliyor. İster oyun kurucu,ister forvet arkası,ister kanatta görev ver,istersen ikinci santrfor. Mutlaka alınmalı.
Ekigho,hem Eneramo gibi Nijeryalı,hem de ister Eneramonun yerine,ister onunla beraber oynayabilir.
Hamdallah,geleceğin yıldızlarından olabilir ve hem şimdi faydalı olur, hem de Sivassporumuza ilerde para kazandırabilir. Arkadius da, eğer gerçekten iyi izlenmişse,uzun zaman takip edilmişse alınabilir.
Bu dört oyuncu da nisbeten düşük maliyetleri, ihtiyaç duyulan mevkileri,çabuk uyum sağlama olasılıklarının yüksek oluşlarıyla takımımızda görmek issteyeceğimiz isimler. Hangisi nasipse onlar gelsin,ama en kısa sürede gelsinler çünkü takımda yeni yüzlere,kan değişimine gerek var.

Ekigho Karabük ile anlaştı.

A.Turan Korkmaz
17.01.2013, 20:43
Ekigho Karabük ile anlaştı.

İki gün önce anlaştık demişlerdi ama dün ayak bileğindeki ödemi gerekçe gösterip kiralamaktan vazgeçtiler.

Respect58
17.01.2013, 20:44
Sercan Yıldırım'ı kiralamışız :confused::confused:

babapiton
17.01.2013, 20:52

:confused::confused::confused: :confused::confused:

34yigido34
17.01.2013, 20:55
sercan bize gelirmi adam gece hayatına baya düşkün bizi gelmez

KaanK
17.01.2013, 20:55

??? :confused:

cügo58
17.01.2013, 21:04

Ne diyon abi ?
kaynak neresi ?

Respect58
17.01.2013, 21:05
LigTv Kaynak :)

babapiton
17.01.2013, 21:06
Haberler Doğru galiba twitter da şuan bir çok kişi haber i doğruluyor

Respect58
17.01.2013, 21:06
http://www.ligtv.com.tr/haber/gsaray-onu-sivasa-kiraladi ;)

DOGU_BEY
17.01.2013, 21:32
Sercan Yıldırım sürprizinden sonra bir de sürpriz YABANCI oyuncu transferi geliyor...Büyük ihitmal yarın veya öbür gün resmileşecek...

şamatacılar
17.01.2013, 21:34
Sercan Yıldırım sürprizinden sonra bir de sürpriz YABANCI oyuncu transferi geliyor...

Ne zaman geliyor bugün mu ?

psychology58
17.01.2013, 21:36
Hamdallah da yattı yani

eyuphulagu
17.01.2013, 21:36
Polonya basınından 17.01.2013 kaynaklı Arkadiush Piech-Sivasspor haberi:Arkadiusz Piech negocjuje z Sivassporem

17 stycznia 2013 - 15:29

Niewykluczone, że już wkrótce w Sivassporze będziemy mieli małą polską "kolonię", bo jak udało nam się przed momentem dowiedzieć, z klubem Kamila Grosickiego negocjuje Arkadiusz Piech. Napastnik Ruchu Chorzów nie zdecydował się na przedłużenie kontraktu i prawdopodobnie po czterech latach wreszcie wyprowadzi się z Cichej. 28-latek zdaje sobie sprawę, że zegar tyka i to już ostatni dzwonek, by znaleźć w miarę poważny klub za granicą. Tym bardziej przy jego charakterystyce. Przypomnijmy...

Piechowi - z całym dla niego szacunkiem, bo to ambitny piłkarz - trudno cokolwiek zarzucić, ale na europejskie granie nie nadaje się w ogóle, bo tutaj wyróżnia się głównie tym, że biega więcej niż inni, a zagranicą wszyscy tak biegają. Ruchliwością świata nie podbije, a same jego umiejętności czysto piłkarskie na kolana jednak nie rzucają.

Przedstawiciele dziesiątej drużyny w Turcji uznali jednak, że na ich standardy to wystarczy. Teraz trzeba tylko poczekać, w jakim kierunku potoczą się negocjacje...Kaynak:weszto.com

cügo58
17.01.2013, 21:49
Polonya basınından 17.01.2013 kaynaklı Arkadiush Piech-Sivasspor haberi:Arkadiusz Piech negocjuje z Sivassporem

Niewykluczone, że już wkrótce w Sivassporze będziemy mieli małą polską "kolonię", bo jak udało nam się przed momentem dowiedzieć, z klubem Kamila Grosickiego negocjuje Arkadiusz Piech. Napastnik Ruchu Chorzów nie zdecydował się na przedłużenie kontraktu i prawdopodobnie po czterech latach wreszcie wyprowadzi się z Cichej. 28-latek zdaje sobie sprawę, że zegar tyka i to już ostatni dzwonek, by znaleźć w miarę poważny klub za granicą. Tym bardziej przy jego charakterystyce. Przypomnijmy...

Piechowi - z całym dla niego szacunkiem, bo to ambitny piłkarz - trudno cokolwiek zarzucić, ale na europejskie granie nie nadaje się w ogóle, bo tutaj wyróżnia się głównie tym, że biega więcej niż inni, a zagranicą wszyscy tak biegają. Ruchliwością świata nie podbije, a same jego umiejętności czysto piłkarskie na kolana jednak nie rzucają.

Przedstawiciele dziesiątej drużyny w Turcji uznali jednak, że na ich standardy to wystarczy. Teraz trzeba tylko poczekać, w jakim kierunku potoczą się negocjacje...Kaynak:weszto.com

Polonyali arkadasa sordum tercüme etti :

Sivasda Polonya kolonisi olusuyormus..
Avrupai oyun stili polonya ligine göre olmadigi icin, Yurtdisina gitme zamani gelmis..türkiye icin Oyun stili uygun olur, gelecek ne olacagini gösterecek...

kisaca böyle tercüme etti, yani sivas ilgileniyormus, ama net bisey yokmus

eyuphulagu
17.01.2013, 21:50

Bu oyuncunun ne zamandan beri izlendiğini bilmiyorum;ama iyi bir oyuncu olduğu kesin..Son oynadığı kulüpte ligde 2.5 yılda 68 maçta 20 tane gol atmış..Geçen yıl 30 maçta 12 gol atmış ve Polonya liginde Yılın Oyuncusu seçilmiş;4 kez de milli olmuş bir oyuncu...Takımının ligde üst sıralarda olmasına büyük katkı yaptığı söyleniyor..Taraftar kendisine WONDERMAN diye de bir isim takmışlar..Hızlı süratli,son vuruşları iyi olan bitirici bir santrafor..28 yaşındaki oyuncu bu yılda ligde 4 gol atmış....Polonya basınında sivassporun bu oyuncuyu istediğine dair bir çok haber var..Bakalım transferi gerçekleşecek mi?

eyuphulagu
17.01.2013, 22:28
Arkadiusz Piech Sivasspor ile müzakere Napastnik Ruchu Chorzów Arkadiusz Piech negocjuje warunki kontraktu z Sivassporem - informuje portal "Weszlo.com". Ruch Chorzow forvet Arkadiusz Piech Sivasspor ile sözleşme koşullarını müzakere - portal "Weszlo.com" bildirir. Zawodnik niedawno odrzucił propozycję przedłużenia umowy z chorzowskim klubem. Oyuncu son Chorzow kulübün sözleşme uzatmak için bir öneriyi reddetti.

Piech w Ruchu gra od trzech lat. Üç yıldır Motion oyunu Piech. W tym czasie rozegrał 80 meczów w ekstraklasie, w których zdobył dwadzieścia cztery gole. Bu süre zarfında, o ligde 80 maç oynadı ve yirmi dört gol attı.

Sivasspor Kulübü zajmuje obecnie dziesiąte miejsce w tureckiej ekstraklasie. Kulubu Sivasspor Türk ligi onuncu şu anda. Piłkarzem tego klubu jest polski napastnik Kamil Grosicki . Kulübün Oyuncu Polonyalı forvet Kamil Grosicki .

rapge
17.01.2013, 23:28
http://www.kooora.com/default.aspx?n=217773&o=ncma

Abderazak Hamdallah ile ilgili yeni bir haber ancak ben birşey anlamadım.

Arapça bilen bir arkadaşıma sordum.
Bizde olduğu gibi o haberdede özetle '' Sivasspor oyuncuyu istiyor ve bu transfer döneminde gidebilir '' diyor.

GokhanTurna
18.01.2013, 00:25
Diğer transfer de Sercan gibi sürpriz olur kesinlikle.

şamatacılar
18.01.2013, 08:24
Sercan'ı ve diğer 2ligden gelenleri transferden saymak cok yanlış olur . 2.ligden gelenler belkide hiç oynamadan giderler Sercan'da zaten kiralık . Gelecek sezon 3 transferde gitmiş olacak. Genç bir yıldıza 3 yıllık imza artırırsın işte ona taraftar olarak transfer denir . Günü kurtarma peşinde bizim yönetim !!!

Ahwettt
18.01.2013, 09:03
Sercan'ı ve diğer 2ligden gelenleri transferden saymak cok yanlış olur . 2.ligden gelenler belkide hiç oynamadan giderler Sercan'da zaten kiralık . Gelecek sezon 3 transferde gitmiş olacak. Genç bir yıldıza 3 yıllık imza artırırsın işte ona taraftar olarak transfer denir . Günü kurtarma peşinde bizim yönetim !!!

süperliğdeki futbolcular mantar üremiş gibi hep süperlğidemi aniden türüyorlar. Bunlar ikinci liğden bank asyadan gelmiyormu. Yada Ümit in nesini beğenmedin anlamdım gitti

yiğido58sinan
18.01.2013, 09:09
süperliğdeki futbolcular mantar üremiş gibi hep süperlğidemi aniden türüyorlar. Bunlar ikinci liğden bank asyadan gelmiyormu. Yada Ümit in nesini beğenmedin anlamdım gitti

Maksat 'şamata' olsun işte kardeş. Laf olsun torba dolsun :D

SivassporunSesi
18.01.2013, 11:05
Sercan Yıldırım sürprizinden sonra bir de sürpriz YABANCI oyuncu transferi geliyor...Büyük ihitmal yarın veya öbür gün resmileşecek...

Abi senin haberlerini özlemiştik :) nereliymiş neciymiş duyduğun kadarıyla açıklarsan sevinirim...

babapiton
18.01.2013, 11:37
Polonyalı golcü bugün akşam saatlerinde Sivas'a gelerek imza atacak.
KEMAL ÇAĞLAYAN

Respect58
18.01.2013, 12:47
Polonya basınına yeni düşen haberlere göre Arkadiusz Piech Sivasspor'da diyebiliriz ;)

http://sport.wp.pl/kat,75916,title,Ruch-potwierdza-jest-oferta-od-Turkow,wid,15264010,wiadomosc. html

Çılgın Türk
18.01.2013, 12:53
Suan radyoda Sivasspor'un Vittek icin Trabzonsoir'a satin alma opsiyonlu yeni teklif yaptigini, ama karari Vittek'in verecegini iddia ediyorlar.
1461 macinda belkide gercekten yeni teklif yapilmistir..

GokhanTurna
18.01.2013, 13:05
Arkadiusz Piech - Arkadaşs pieç diye okunuyor adamın ismi. Piç değil yani bilginiz olsun :)

Çılgın Türk
18.01.2013, 13:11
Arkadiusz Piech - Arkadaşs pieç diye okunuyor adamın ismi. Piç değil yani bilginiz olsun :)

Sivasspor'un yapancilarinda bir tuhaflik var. Ya adlari Türk adi oluyor ya da okunamaz oluyor:D

Respect58
18.01.2013, 13:11

Arkadiuş Piah diye okunuyor.

Mustafa58Ağa
18.01.2013, 16:50

öğrenirler zamanla eğer bilerek öyle okuyanlar kendilerine benzetmek isteyenlerdir

58_SEMİH_58
18.01.2013, 17:27
İsminin okunuşuna fazla takılmayalım.Bizim milletin ne diyeceği belli adama :)

34yigido34
18.01.2013, 17:53
bide ugur ve kadirin yerine oyuncu alırsak kimse durduramaz bizi

Murat ARICI
18.01.2013, 17:58
polonya basınına göre polonyalının transferi 250.000 euroya bitmiş.

eyuphulagu
19.01.2013, 20:55
Rıza Hoca bugünkü maçtan sonra basın toplantısında kadrosunun dar olduğunu transferin bitmediğini;en az 1-2 oyumcu daha almak istediklerini söylemiş...Grosecki nin gitme mesajları verdiği bir dönemde gerçekten ilginç olaylar olacak demektir ..Önümüzdeki günlerde 2-3 oyuncu daha alınıp bazı oyuncular gönderilirse kimse şaşırmasın...Önümüzdeki hafa bence sivasspor cephesinde hareketli günler yaşanacak...

tavatir
19.01.2013, 21:02
Grosicki ile ilgili transfer söylentileri bir hayli artmış durumdayken bu oyuncunun satılmasına karar verilirse inşallah en az 2 milyon euro ve sonraki transfer hakkından pay gibi ekstra birşey kazanarak satmak mümkün olur. Ve en önemlisi de zaman kaybetmeden yerinin doldurulması gerekecektir.

Bugün Kahe'yi seyrettim Manisa'da. Gerçekten iyi bir santfor. İşini iyi yapıyor. Gol atıyor, top indiriyor, pas veriyor. Eray diye iyi bir oyuncuları var orta sahada Bekir ile birlikte. Karşıyaka'da Banahane iş yapan bir forvet. Adana Demirspor'da Lawal diye çok iyi bir ön libero var. Ben hep yabancı oyuncunun kendi ligimizden değil de Orta veya Kuzey Avrupa'dan getirilmesini doğru bulurum ama yukarda saydığım isimler seyrettiğim tüm maçlarda dikkatimi çekti.

tavatir
19.01.2013, 21:41
Bu arada Hamdallah ile ilgili 2 saat önce bir iddia ortaya atılmış. Sanırım 2 milyon dolar teklif etmişiz aşağıdaki yazıya göre;

http://dimadimakora.blogspot.com/2013/01/2-millions-dollars-worth-of-transfer.html

58MUAMMER58
19.01.2013, 21:48
transfer sezonunda sivasa lazım olan oyuncular manisadaydı samsundaydı burdaki arkadaşlar dediki onlar iyiolsa manisa düşmezdi samsun düşmezdi belki haklıda olabilirler belki işte arıyoruz istediğimiz mevkilere adam alamıyoruz forvet diyoruz isaac antalyayı uçurdu kahe manisayı ptt liginde uçuruyor ön libero dedik nizamettin orduda mükemmel oynuyor ahmet ilkan karabükte süper oynuyor sağbek dedik adem alkaşi elazığda nasıl oynuyor uğurla erhanla kıyaslayın bi stoper lazım dedik dixson tam uyan adamdı almadık durumda ortada yardımcı hocalar sezon boyu dünyayı dolaştılar aldığımız hakan ve ümit bonus serrcan yıldırım takımın kötü gidişatının tek nedeni yanlış transfer politikaları

eyuphulagu
19.01.2013, 22:17
Ben de tavarih gardaşın verdiği linki yükleyeyim:
2 MİLLİON DOLLARS WORTH OF TRANSFER HAMDALLAH TURKİSH SİVASSPOR:A source Dimadimakora that the financial value of the deal Moroccan Razak Hamdallah with Turkish club Sivasspor up to $ 2 million.
The same source added that Olympique Safi will benefit from a greater share of the deal, which contributed to the softening of the position of the club's board, who was strongly opposed to giving up its star.....

Ben bunu kendime göre şöyle çevirdim;daha iyi çeviri yapanlar bana katkı yapabilirler.:Haberde yazar Olimpik Safi Kulübünden bir yetkili kaynaktan aldığı haberi paylaşıyor;Diyor ki:Türk takımı Sivasspor Hamdallah için 2milyon dolar teklif etmiş..Ayrıca aynı kaynaktan aldıkları bilgiye göre; Olimpik Safi takımının Hamdullah'ın kontratına ilerde başka bir takıma transfer olursa bu transferden belirli bir oranda pay alacağı maddesini de şart koştuklarını söylemişler.Ben bu şekilde çevirdim ;daha iyi çeviri yapabilen varsa lütfen bana katkı da bulunsun....Son olarak bugünkü Fas-Angola maçının son 20 dak. nı ziledim;son 5 dak. ya kadar;Hamdallah hala oyuna girmemişti;onun yerinde Milan daki Al-Arabi ,Ambrabad ve Ajax başka bir forveti oynatıyorlar;Hmadallah şu anda en son alternatifleri gözüküyor...

tavatir
19.01.2013, 22:28
Yanılmıyorsam Hürriyet Gazetesi'nde Gençlerbirliği'nin oyuncuları Oktay Delibalta'ya kulüp bulması için istekte bulunduğu yazıyordu.

tavatir
19.01.2013, 22:59
Ben olsam Grosicki'ye Kasımpaşa 2,5 milyon euro verirse anında veririm. 2 milyon euro verirse sonraki transferinden de yüzde 10 pay isterim, yanında da Abdurrahman'ı 6 aylığına bize kiralayın derim :)

Bugün Kahe'yi seyrettim Manisa'da. Gerçekten iyi bir santfor. İşini iyi yapıyor. Gol atıyor, top indiriyor, pas veriyor. Eray diye iyi bir oyuncuları var orta sahada Bekir ile birlikte. Karşıyaka'da Banahane iş yapan bir forvet. Adana Demirspor'da Lawal diye çok iyi bir ön libero var. Ben hep yabancı oyuncunun kendi ligimizden değil de Orta veya Kuzey Avrupa'dan getirilmesini doğru bulurum ama yukarda saydığım isimler seyrettiğim tüm maçlarda dikkatimi çekti.

DOGU_BEY
19.01.2013, 23:00
Hamdallah transferi artık (büyük ihtimal) kapanmıştır...

34yigido34
19.01.2013, 23:07
Hamdallah transferi artık (büyük ihtimal) kapanmıştır...

dogu bey polanyalı forvet piech son durum ne forvet transferinden sonra başka mevkilere transfer yapacakmıyız

DOGU_BEY
19.01.2013, 23:15
dogu bey polanyalı forvet piech son durum ne forvet transferinden sonra başka mevkilere transfer yapacakmıyız

polonyalı forvet henüz kesin değil, ama alınırsa büyük ihtimal onunla transfer kapanacak...

eyuphulagu
19.01.2013, 23:40
Rıza hoca bugünkü basın toplantısında en az 1-2 oyuncu alacağız diyor;bu demektir ki sivasspor 2 oyuncu gerekirse 3. oyuncuyu bile almayı düşünüyor..Belki de 1-2 oyuncu gönderilip yerlerine yenileri alınacak..Raynoch ın mutlu olmadığını,yedek kalmak istemediği için başka bir takıma gitmek istediğini sağır sultan bile duydu;zaten Karabükspor'un Raynoch'a teklif yaptığı da basında bir süre önce yer almıştı..Ayrıca Rıza Hocanın orta sahaya oyunun 2 yönünü de oynayan bir oyun kurucu istediğini hepimiz biliyoruz..Çünkü Atif ın zaman zaman sakatlanması,Erman ın istikrarsız oyunu sivasspor için böyle bir oyuncuyu gerekli kılıyor..Ben birilerinden Rıza Hoca nın yönetime oyun kurucu istediğini söylediğini de duydum...Ayrıca bu yıl transfer bitmeden Hamdullah transferinin biteceğini düşünmüyorum..Gün ola hayrola ;Hamdullah'ı belki Afrika Kupasının sonunda da transfer edebiliriz;unutmamak gerekir ki Enaramo tarnsferi de son anfda gerçekleşmiş;Enaramo birden bire takıma katılmıştı;Afrika kupasından sonra neler olacağını kimse bilemez..Hamdullah olmasa bile sivassporun 2 tane daha forvet almak isteyeceğini düşünüyorum..Bugün Sercan ın oynadığı oyunu gördükten sonra hem Rıza Hoca hem yönetim forvet konusunda daha farklı şeyler düşünecektir..Üstelik Arif kiralık geliyor;seneye belki de geri dönecek..O zaman niye sivasspor önümüzdeki seneyide düşünüp 2 tane forvet almasın....Bugünkü oyun açıkcası hepimizde hayal kırıklığı yarattı;umarım sivasspor bu futbolu başk maçlarda oynamaz..Haftaya zor bir deplasman gidiyoruz;hala istenen forvetlerler anlaşmış değiliz;bakalım bu işin sonu nereye gidecek..Umarıma aranan forvet bir an önce bulunur;yoksa işimiz çok zor..

ahhguzum
20.01.2013, 00:01
Rıza hoca bugünkü basın toplantısında en az 1-2 oyuncu alacağız diyor;bu demektir ki sivasspor 2 oyuncu gerekirse 3. oyuncuyu bile almayı düşünüyor..Belki de 1-2 oyuncu gönderilip yerlerine yenileri alınacak..Raynoch ın mutlu olmadığını,yedek kalmak istemediği için başka bir takıma gitmek istediğini sağır sultan bile duydu;zaten Karabükspor'un Raynoch'a teklif yaptığı da basında bir süre önce yer almıştı..Ayrıca Rıza Hocanın orta sahaya oyunun 2 yönünü de oynayan bir oyun kurucu istediğini hepimiz biliyoruz..Çünkü Atif ın zaman zaman sakatlanması,Erman ın istikrarsız oyunu sivasspor için böyle bir oyuncuyu gerekli kılıyor..Ben birilerinden Rıza Hoca nın yönetime oyun kurucu istediğini söylediğini de duydum...Ayrıca bu yıl transfer bitmeden Hamdullah transferinin biteceğini düşünmüyorum..Gün ola hayrola ;Hamdullah'ı belki Afrika Kupasının sonunda da transfer edebiliriz;unutmamak gerekir ki Enaramo tarnsferi de son anfda gerçekleşmiş;Enaramo birden bire takıma katılmıştı;Afrika kupasından sonra neler olacağını kimse bilemez..Hamdullah olmasa bile sivassporun 2 tane daha forvet almak isteyeceğini düşünüyorum..Bugün Sercan ın oynadığı oyunu gördükten sonra hem Rıza Hoca hem yönetim forvet konusunda daha farklı şeyler düşünecektir..Üstelik Arif kiralık geliyor;seneye belki de geri dönecek..O zaman niye sivasspor önümüzdeki seneyide düşünüp 2 tane forvet almasın....Bugünkü oyun açıkcası hepimizde hayal kırıklığı yarattı;umarım sivasspor bu futbolu başk maçlarda oynamaz..Haftaya zor bir deplasman gidiyoruz;hala istenen forvetlerler anlaşmış değiliz;bakalım bu işin sonu nereye gidecek..Umarıma aranan forvet bir an önce bulunur;yoksa işimiz çok zor..

Arif kim atıf sa kiralık değil satın aldık saniyordum

kursad1981
22.01.2013, 00:12
orta saha ıcın gorusulen 2 ısımden ıstedıklerı ücretler fazla bulunduğu ıcın vazgecıldı

psychology58
22.01.2013, 01:18
orta saha ıcın gorusulen 2 ısımden ıstedıklerı ücretler fazla bulunduğu ıcın vazgecıldı

Yapma ya kötü olmuş :( transferi kapattık diyebilirmiyiz o zaman ?

yorumyapıyombenya
22.01.2013, 19:20
Gekas, Elazığspor'da

Süper Lig ekiplerinden Sanica Boru Elazığspor transferde son bombasını patlatarak, Yunan golcü Theofanis Gekas'ı renklerine bağladı...

Süper Lig ekiplerinden Sanica Boru Elazığspor transferde son bombasını patlatarak, Yunan golcü Theofanis Gekas'ı renklerine bağladı. Yunan golcü Theofanis Gekas, SB Elazığspor transfer komitesiyle her konuda anlaşarak, SB Elazığspor'un yeni transferi oldu.

Dün İstanbul'a gelen Yunan golcü ve menajerleri, SB Elazığspor transfer komitesiyle uzun süren görüşmelerin ardından sabah saatlerinde her konuda anlaşarak, transfere son noktayı koydular. Gekas'ın resmi sözleşmeye biran önce imza atacağı bildirildi.

A.Turan Korkmaz
25.01.2013, 21:57
Oktay Delibalta G.Antepspor'da
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor, Gençlerbirliği’nden Oktay Delibalta’yı renklerine bağladı.
Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Oktay Delibalta ile ”satın alma opsiyonlu” sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşmaya varıldı. Delibalta, Gaziantepspor’da 77 numaralı formayı giyecek. 25 Ocak 2013 | 15:36 AA
Burada birkaç kez Oktay Delibalta'nın takımımıza ne kadar faydalı olabileceğini yazmıştım. Takımımıza kısmet olmadı. Ne yapalım.

34yigido34
25.01.2013, 22:02
şu takıma bi sag bek alsınlar ugur yüzünden her maç 10 kişi oynuyoz

nuri_58
25.01.2013, 22:04
Gekas, Elazığspor'da

Süper Lig ekiplerinden Sanica Boru Elazığspor transferde son bombasını patlatarak, Yunan golcü Theofanis Gekas'ı renklerine bağladı...

Süper Lig ekiplerinden Sanica Boru Elazığspor transferde son bombasını patlatarak, Yunan golcü Theofanis Gekas'ı renklerine bağladı. Yunan golcü Theofanis Gekas, SB Elazığspor transfer komitesiyle her konuda anlaşarak, SB Elazığspor'un yeni transferi oldu.

Dün İstanbul'a gelen Yunan golcü ve menajerleri, SB Elazığspor transfer komitesiyle uzun süren görüşmelerin ardından sabah saatlerinde her konuda anlaşarak, transfere son noktayı koydular. Gekas'ın resmi sözleşmeye biran önce imza atacağı bildirildi.

İşte son Akigo Gekas!
Akhisar Belediyespor, Vittek, Zenke, Mehmet Akyüz, Cangele derken, ismi daha önce de gündeme gelen Theofanis Gekas'la anlaşarak golcü sorununu çözdü.

Geçen sezonun ikinci yarısında Samsunspor'da forma giyen ve Türkiye'de top koşturan ilk Yunan futbolcu olan 32 yaşındaki santrfor, bugün Akhisar'a gelip yönetimle masaya oturdu. Yaklaşık 6 saat süren görüşme maratonunun ardından şartlarda anlaşma sağlandı ve Gekas, yeşil-siyahlı kulüple 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Yunanistan Milli Takımı'nda 65 kez görev yapan, 15 yıllık futbol kariyeri boyunca Panathinaikos, Bochum, Bayer Leverkusen, Portsmouth, Herta Berlin ve Eintracht Frankfurt gibi takımlarda forma giyen Gekas, bu sezonun ilk yarısını İspanya'nın Levante takımında geçirdi. Levante'de 4 maç şans bulabilen ve gol atamayan yıldız futbolcu, Türkiye'ye dönmekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Gekas'ın önemli bir futbolcu olduğunu belirten teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ise, "Tecrübesiyle bize önemli katkı sağlayacağına inanıyorum" diye konuştu.

Hamzaoğlu, Yunan futbolcunun ülkesinde antrenmanlarına devam ettiğini, ancak bu hafta Gençlerbirliği maçının kadrosuna almayı düşünmediğini ifade etti.

gogohan
26.01.2013, 00:49
polonyalı forvet henüz kesin değil, ama alınırsa büyük ihtimal onunla transfer kapanacak...

Polonyalı Pieck geldi sırada Faslı Hamdallah var inşallah

Mustafa58Ağa
26.01.2013, 09:54
bazı yerlere inat etmeseler çok iyi olur

Ozan5858585858
26.01.2013, 12:08
Bir de stoper alsaydık iyi olurdu aslında.. Uğur Kavuk'un alternatifi yok birde..
Net konuşayım.. Sercan Yıldırım bizim için mükemmel bir transfer.. Tam kapasitesini yansıtırsa forvet hattımız tutulamaz olur.. Arkadiusch Piech, videodan izlediğim kadarıyla iyi bir oyuncu ama tabiki maça çıkıp oynadıktan sonra daha iyi yorum yapabiliriz..

burak58as553
26.01.2013, 12:12
Gökhan Zan için İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Sivasspor resmen devreye girdi. Fatih Terim, Gökhan Zan'ın gitmesine soğuk bakıyor. Kaynak Sporx

Ozan5858585858
26.01.2013, 12:20
Gökhan Zan için İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Sivasspor resmen devreye girdi. Fatih Terim, Gökhan Zan'ın gitmesine soğuk bakıyor. Kaynak Sporx

Gökhan Zan'ı almayalım yahu.. Rajnoch ondan binlerce kat iyi stoper.. Rajnoch'un yanına iyi bir stoper fena olmaz ama..

musa harun
26.01.2013, 15:54

Gökhan Zan'a para vereceğimize Hamdallah'a para harcayalım daha iyi.

akifesk
26.01.2013, 17:35
Yapılan transferlerden pek memnun değilim . Bomba bir isim alamadık yine

sivaslımuho2
26.01.2013, 17:53

Sana Katılmıyorum Bazen Aldıgımız Bomba İsimler Elde Patlıyor Ve Maddi Açıdan Sıkıntı Yasıyoruz. Ama Bomba Nıtelıgı Tasıyan Degılde Daha Çok Genç Oyuncular Almak Daha İyi Bence Buna En Güzel Örnek Ümit KURT Ve Hakan ARSLAN. Alındıklarında Herkez 2.Lig Topcusu Felan Derken Şimdi Herkez İyi Ki Almışız Takıma Çok Katkı Yaptılar Diyor...

yigido yakup
26.01.2013, 18:59

gökhan zan bize bedavaya gelse hatta üste para verse yeri yok derim.Allah uzak etsin baska bisey demem

HALIL
27.01.2013, 00:04

bir sen eksiktin simdi kadro tamamlandi :)

bence yapilan transferler gayet iyi

erhan 10
27.01.2013, 00:48
Her ne kadar geç alınan oyuncular olsa da iyi bir ara-transfer dönemi geçirdik diye düşünüyorum.Hatırlarsanız sayın Muhsin Ertuğral Elrio van Heerden,Nabil Taider gibi isimlerle gelmişti ancak hiç verim alamamıştık neredeyse.Bu transfer dönemiyle o zamanı kıyaslayınca daha iyi gözüküyor bu dönem.Bir Hakan Arslan,Ümit Kurt azımsanacak adamlar değil.Piech zaten gelişen bir oyuncu.Sercan da kiralık ama yaptıkları ortada.Bir tek Hamdallah'ımız kaldı.Yönetimin açıklamalarına göre de bu oyuncuyu alacağız.İnancım tam.

sivaslımuho2
27.01.2013, 18:39
Öyle bir yonetımımız varkı ugur kavugun yerıne transfer yapmak ıcın ugur kavugun futbolu bırakmasını beklıyor ... kadir bekmezcı denen herıf kullandıgı 10 topun 7-8 ını rakıbe verıyor ama nedense bu oyuncu her macta ılk 11 baslıyor bız kayserıspor kadar yokmuyuzda ceyhun gulselamı alamıyoruz ya da boboyu boyle yonetım ve teknık trektor olmaz olsun...

YÖNETİM VE RIZA ÇALIMBAY İSTİFA.!!!!! :mad:

şamatacılar
27.01.2013, 21:04
Yapılan transferlerden memnun olanlar nerde.
Hangi transfere güvenip biz ligde kalırız diyebiliyoruz.

2.ligden transfer yapıp transfer sezonunu kapatıyorlar . Hadi Uğur kavuk pedriel Kadir kurtarsın takımı .

Allah bu taraftara sabır versin. Yönetim Sivasspor'u yönetemiyor.

nuri_58
27.01.2013, 21:11
İstifa eden Şenol Güneş'in yerine Tolunay Kafkas ile anlaşma sağlandı.
Kaynak:Fanatik

Ayrıca Ertuğrul Sağlam'ında istifa ettiğine dair haberler var.Yarın açıklanması bekleniyor.

nuri_58
27.01.2013, 21:11
İstifa eden Şenol Güneş'in yerine Tolunay Kafkas ile anlaşma sağlandı.
Kaynak:Fanatik

Ayrıca Ertuğrul Sağlam'ında istifa ettiğine dair haberler var.Yarın açıklanması bekleniyor.

Rıza hocanında böyle bir düşüncesi olursa yerine kimin gelmesini isterdiniz ?

34yigido34
27.01.2013, 21:32
Rıza hocanında böyle bir düşüncesi olursa yerine kimin gelmesini isterdiniz ?

rıza hoca giderse trabzonlu olmasına ragmen şenol güneşi isterim sonuçta türkiyenin en iyi hocalarından biri

ahhguzum
27.01.2013, 21:54
ümit ozat ilac olurdu

34yigido34
27.01.2013, 21:55
ümit ozat ilac olurdu

ümit özatmı rıza hocanın tırnagı çıkmaz

yigido yakup
27.01.2013, 22:01
ümit ozat ilac olurdu

Aman kardes agzindan yel alsin bize bülodan baskasi yaramaz

PoTt!
27.01.2013, 22:24
metin diyadin tek gelecek isimdir

nuri_58
27.01.2013, 22:28
Aman kardes agzindan yel alsin bize bülodan baskasi yaramaz

Bülent Uygun Bursaspora yakın deniliyor...

HALIL
27.01.2013, 22:59
ben açikcasi riza'nin gidecegini sanmam, yani birakmaz biraktirmazlar

nuri_58
28.01.2013, 11:14
gs snejder transferinden sonra bir bomba daha patlattı.
Drogba ile görüşmelere başlandığı borsaya bildirildi.
Adamlar o kadar parayı nerden buluyor anlamıyorum hala . Bide bir sürü borçları vardı . hem onları kapattılar hemde yıldız transferler yapıyorlar.

mucahit5884
28.01.2013, 11:20
insalah riza calimbay istifa etmez cunku onun yapdiyi yabanci transferler kotu cikmiyor (aatif grosicki eneramo cerny navratil) ve de genc oyuncular almaya baslandilar(hakan umit) insalah hamdalah gelir

akifesk
28.01.2013, 15:25
Yurt dışında seyredilen oyuncular alınmadı onun yerine 1,5yildir yatan Sercan alındı . Abi hazır olmayan adamı ne diye alıyorsunuz . Sercan hazır olana kadar lig biter. Yönetim paraya kiyabilseydi yurt dışında seyredilen oyuncular alinabilirdi. Bu beleşçi transfer politikası Sivasspor'u ancak PTT 1.lige götürür . Yönetim bu kötü huyundan bir an önce vazgeçmeli . Vazgeçmiyorsa istifa etmeli!!!

MEVLUTHOCAOGLU
28.01.2013, 15:46
bu takıma ne baba futbolcuyuda getirsen klubede çürür gider bu oyun ve mantelite ile kafa yapısı değişmediği takdirde yine aynı şeyler tekerrür eder bizler yine kahroluruz evet istifa etmez çok uzak bir ihtimal artık bazı şeylerin konuşulması ve neşterin vurlması gerekiyor yoksa durum çok vahim pembe gözlükleri çıkarıp gerçekler ile yüzleşmemiz lazım

mucahit5884
28.01.2013, 17:34
PTT 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, 1461 Trabzon'da forma giyen Sercan Kaya ve Eren Albayrak'la prensipte anlaştı.

Teknik direktör Mustafa Denizli'nin isteği doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Çaykur Rizespor, 1461 Trabzon'da top koşturan Sercan ve Eren ile temasa geçti. İki oyuncu bugün Çaykur Rizespor'un İstanbul'daki ofisinde transfer komitesi başkanı Koray Deniz ile bir araya geldi. Yapılan görüşmenin olumlu geçtiği ve her iki futbolcu ile prensipte anlaşmaya varıldığı belirtildi.

Teknik direktör Denizli ise Sercan ve Eren'le görüştüklerini doğruladı, hiçbir transferin bitmeden 'bitti' diye kabul edilemeyeceğini söyledi. Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Aykut Ferah ise transferin sonuçlanması halinde açıklama yapılacağını duyurdu.
bu oyunculari keslikle almaliydik cok iyi oyuncular

mucahit5884
28.01.2013, 17:35
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Zenke ve Tayfun ile sözleşme imzaladı.

İstanbul ekibi, Ligue 1 takımlarından Nancy'de forma giyen Simon Zenke ile 1.5 yıllığına, Alman ekibi Greuther Fürth'ten Tayfun Pektürk ile ise 2.5 yıllığına anlaşma sağladı.

Turuncu-Lacivertli takımda Zenke 32, Tayfun ise 34 numaralı formayı giyecek.
bence zenkeyi almaliydik eneramodan daha iyi

bozatli58
28.01.2013, 17:40
boş iş yapmayın bunu

sivaslımuho2
28.01.2013, 18:30
İbb Zenke'yi Almış.Helal olsun spor toto super lıg ekıplerının transfer komitelerine adamların yaptıkları transferler çok akıllıca İbb'nin forvet sıkıntısı vardı Zenke'yı aldılar.Bızım 2 yıldır sag bek ve orta saha sıkıntımız var ama hala çozum yok bizim takımın transfer komitesi ugurun ve kadırın futbolu bırakmasını beklıyolar galıba ... :mad::mad:

A.Turan Korkmaz
28.01.2013, 19:00
İbb Zenke'yi Almış.Helal olsun spor toto super lıg ekıplerının transfer komitelerine adamların yaptıkları transferler çok akıllıca İbb'nin forvet sıkıntısı vardı Zenke'yı aldılar.Bızım 2 yıldır sag bek ve orta saha sıkıntımız var ama hala çozum yok bizim takımın transfer komitesi ugurun ve kadırın futbolu bırakmasını beklıyolar galıba ... :mad::mad:

Oktay Delibalta'yı Antep,Zenke'yi İBB alır. Burada haftalardır alın dediklerimiz tek tek gidiyor. Yarın Hamdallah'ı da bir başka kulüp alır. Sonra aynı teraneler... .Efendim Sivas soğukmuş,futbolcu gelmezmiş,sosyal hayat vs vs.
Yönetim duy artık. Fas milli takımı Afrika uluslar kupasından elendi. Hamdallah'la son kez görüşüp bu işi bitirin. Ya da olmuyor deyip defteri kapatın.

Harput0658
28.01.2013, 19:44
Bülent Uygun Bursaspora yakın deniliyor...

İnşallah Bursaya gider. Hem ailesi de orada değil mi?
Sivastayken de Bursayı her fırsatta övüyordu. Tarftarı, şehri öve öve bitiremiyodu. Bu fırsatı kaçırmaz. İnşallah da kaçırmaz.

babapiton
28.01.2013, 20:09
TRANSFER YAPACAĞIZ
Çalımbay, 1-2 transfer daha yapmayı planladıklarını belirtirken de, "Seyrettiğimiz oyuncuları alamadık. Aldıklarımızı da zamanında alamadık. Geçen gün Sercan ile konuştum 1,5 yıl içinde 1-2 tane maç oynamış, başka hiç bir maçı yok. Arkadaşlarımız hazır değiller, zamana ihtiyaçları var. Belki 1-2 oyuncu daha alırsak hiç bir sıkıntımız kalmayacak" dedi.

PİECH: YÜZDE 100 HAZIRIM
Sivasspor'un geçtiğimiz hafta Polonya'dan transfer ettiği 27 yaşındaki forvet oyuncusu Arkadiusz Piech ise iddialı konuşurken şunları söyledi: "Oynadığım ilk maçta yenilgi, benim için çok üzücü oldu. İlk maçımızda yenmeyi ümit ederdim. Önümüzde bir kupa maçı var, bunun kolay olmayacağı kesin. Fakat en büyük artımız maçın burada olması. Ben her zaman yüzde 100 hazırım. Şu anki tek amacımız önümüzdeki maçı kazanmak."

akifesk
28.01.2013, 20:55
Sivas medyası Galatasaray'ın Drogba transferinden sonra Sercan Yıldırım'ı Galatasaray bize hediye etsin seklinde haberler yapılıyormuş .

kursad1981
28.01.2013, 22:56
Faslı forvet Hamdallahın cuma gunu sivas a gelıp,transferdekı son puruzlerın gıderıldıkten sonra ımza atması beklenıyor

erhan 10
28.01.2013, 22:57
Faslı forvet Hamdallahın cuma gunu sivas a gelıp,transferdekı son puruzlerın gıderıldıkten sonra ımza atması beklenıyor

Siz diyorsanız inanırım..Bekliyoruz...

34yigido34
28.01.2013, 23:08

kürşat bey hamdallahın sivasa cuma günü gelecegini nerden ögrendiniz?

akifesk
29.01.2013, 00:36
Yurt dışında seyredilen oyuncular alınmadı onun yerine 1,5yildir yatan Sercan alındı . Abi hazır olmayan adamı ne diye alıyorsunuz . Sercan hazır olana kadar lig biter. Yönetim paraya koyabilseydi yurt dışında seyredilen oyuncular alinabilirdi. Bu beleşçi transfer politikası Sivasspor'u ancak PTT 1.lige götürür . Yönetim bu kötü huyundan bir an önce vazgeçmeli . Vazgeçmiyorsa istifa etmeli!!!

MEVLUTHOCAOGLU
29.01.2013, 07:59
transfer komitesinde uğur ve kadir vardır belli mi olur :D

akifesk
29.01.2013, 10:02
Bence bizim yönetime mail atalım . Ara transfer donemi bitmeden adamakıllı transferler yapmazlarsa ligde çıra gibi yanarız . 5 haftalik Zorlu fikstür den puan çıkaramazsak ligin dibine demir atarız . Seneye super ligde olmak istiyorsak yönetim transfer yapmalı . Taraftar olarak yönetime mail yoluyla sesimizi duyuralım . Sivasspor düşer üzülen sivasli olur yönetimde çeker gider. Olan Sivas'a olur . Tehlikenin farkında mı acaba bizim yönetim ??