Orijinalini görmek için tıklayınız : Transfer 2013
SivassporunSesi 29.01.2013, 10:11 Yurt dışında seyredilen oyuncular alınmadı onun yerine 1,5yildir yatan Sercan alındı . Abi hazır olmayan adamı ne diye alıyorsunuz . Sercan hazır olana kadar lig biter. Yönetim paraya koyabilseydi yurt dışında seyredilen oyuncular alinabilirdi. Bu beleşçi transfer politikası Sivasspor'u ancak PTT 1.lige götürür . Yönetim bu kötü huyundan bir an önce vazgeçmeli . Vazgeçmiyorsa istifa etmeli!!!
Hay canını yerim bütün suçu hocaya atıyorlar.Hoca geldi geleli beleş topçuları kendileri aldılar.Bizim yönetim başka bir yönetim sağlam yönetim olsa istediğimiz topçular alınır bu takım kafaya oynardı.Ama nerde beleş transfer politikamız yüzünden bu haldeyiz...
Sessiz (basın sözcüsüz) bir yönetimimiz var ne yazık ki eğer Şansal Beye Rıza Hocamızı yedirecekseniz.İstifa edin hem hoca hem de taraftar kurtulsun.
Gelelim taraftara eğer takımımıza Rıza Hocamıza sahip çıkmazsak bu takım gider o yüzden biraz gayret edelim.Maçlarımıza gelelim birşeyler yapalım.Gelelimden kastım çekirdek yemek değil.Tezerruat yapmayı kastediyorum.
Rıza Hocam sonuna kadar arkandayım.Allah yar ve yardımcın olsun.
Bizimkiler transferi kapattı galiba. Hiç haber yok.
şamatacılar 30.01.2013, 13:07 Millet çatır çatır transfer yaptı .Bizde seyrediyoruz sivassporlular olarak . Herzaman olduğu gibi.
Akhisar kadar olamadık adamlar gekasi aldı
Rakipler geliyor top tüfekle biz gidiyoruz kazma kürekle. !!
MEVLUTHOCAOGLU 30.01.2013, 13:08 transfer döneminin bitmesine sayılı günler kaldı hala bir ses seda yok ne olacak böyle
aozdemir 30.01.2013, 14:53 ÇOK KARAMSAR OLMAYALIM. ALDIĞIMIZ OYUNCULAR FAYDALI OLACAKTIR. YETER Kİ UYUM SAĞLASINLAR. AMA UĞURUN YERİNE ALTYAPIDAN DA OLSA BİR OYUNCU ŞART. EN AZINDAN SENEYE YATIRIM OLUR.
şamatacılar 30.01.2013, 15:36 Transfer donemi cuma günü gidiyor..
Bize maç kurtaracak maç çevirecek oyuncu lazım
Sercan gibi piech gibi hazır olmayan oyuncularla işimiz zor.
Su transfer isi ne oldu birbilen varsa aciklasin onu aliyoruz bunu veriyoruz deniyor ama ortada pek görünen yok hamdallah isi ne oldu bir aciklayin veya baska forvet ailinacakmi haftalardir hep bu siteyi yokluyorum doyurucu bir haber yok.
34yigido34 30.01.2013, 21:14 niang twitterdan türkiye geri gelebilecegini söylemiş acaba bizi gelirmi bir ara gündemimizde vardı
eyuphulagu 30.01.2013, 22:59 Hamdallah ın kendine ait resmi facebook sayfasında 'Taha Agourram' adlı bir kişi(siyah-beyaz forma giymiş) 'Hamdallah rejoint Sivasspor Kulübü'diye bir mesaj yazmış..Mesaj fransızca..Mesajda 'Hamdallah sivasspor kulübüne katıldı' diye çeviri yapılıyor....
34yigido34 30.01.2013, 23:00 Hamdallah ın kendine ait resmi facebook sayfasında 'Taha Agourram' adlı bir kişi(siyah-beyaz forma giymiş) 'Hamdallah rejoint Sivasspor Kulübü'diye bir mesaj yazmış..Mesaj fransızca..Mesajda 'Hamdallah sivasspor kulübüne katıldı' diye çeviri yapılıyor....
kardeş hamdallahın resmi facebook adresini gönderirmisin
citothehan58 30.01.2013, 23:38 kardeş hamdallahın resmi facebook adresini gönderirmisin
Hamdallahin Resmi Facebook Sayfasi
Abderazak Hamdallah Facebook (https://www.facebook.com/Abd.Hamdallah)
Talha Agourram adli bir üyeli bunu yazmis
"Hamdallah rejoint sivsspor Kulübü"
cenk5821 30.01.2013, 23:45 kardeş hamdallahın resmi facebook adresini gönderirmisin
https://www.facebook.com/Abd.Hamdallah?ref=ts&fref=ts
şarkışla 58 30.01.2013, 23:50 Hamdallah ın kendine ait resmi facebook sayfasında 'Taha Agourram' adlı bir kişi(siyah-beyaz forma giymiş) 'Hamdallah rejoint Sivasspor Kulübü'diye bir mesaj yazmış..Mesaj fransızca..Mesajda 'Hamdallah sivasspor kulübüne katıldı' diye çeviri yapılıyor....
hepimiz bunu beğenelim
psychology58 31.01.2013, 00:08 Hamdallah;We love much you...Sivasspor Suppord ..We lookforward you in Sivas.When Shall you come in the Sivas? Bonne Chance Morocco National Team....
O dediğiniz sayfada 13 ocakda böyle bir yazıda yazılmış burda ne denilmiş acaba çevirebilir misiniz ?
citothehan58 31.01.2013, 00:19 Hamdallah;We love much you...Sivasspor Suppord ..We lookforward you in Sivas.When Shall you come in the Sivas? Bonne Chance Morocco National Team....
O dediğiniz sayfada 13 ocakda böyle bir yazıda yazılmış burda ne denilmiş acaba çevirebilir misiniz ?
Hamdallah seni cok seviyoruz...Sivasspor Görevlileri... Seni Sivasda bekliyoruz.
Ne zaman Sivasa geleceksin? Bonne Sans Fas Milli Takimi...
by_romantic 31.01.2013, 07:46 herkes yazsın birşeyler sayfasında baskı yapalım adam. :)
alaattin 5858 31.01.2013, 11:23 niang beşiktaşla anlaşmaya vardı trt 3 te söyledi
şamatacılar 31.01.2013, 12:42 Rıza hoca kupada yarı finale kalırsak mutlaka transfer yapmalıyız diyordu ..
Transfer donemi yarın son gunü . Bugün yarın gelişmeler olabilir . Yönetim parada sorun çıkarmazsa kaliteli isimler alınır
Sivasli010 31.01.2013, 12:54 Emre belezoglu ve reto ziegler fenerbahcede.
Sivasspora bir sag bek lazim ve bir forvet, eneramo sezon sonu gidiyor. Piech ve hamdallah forvette
Piech, Hamdallah
aatif, hakan arslan, mehmet nas, aatif
ziya, umit, navratil, erhan guven.
borjan
eger secani satin alsak
Serdar63972 31.01.2013, 13:27 Emir Kujoviçi sene sonuna kadar Elazığ kiralamış. Yönetimimizin eline sağlık. Bu işide alınlarının akıyla HALLETTİLER...
baris58sivas 31.01.2013, 16:05 Emre belezoglu ve reto ziegler fenerbahcede.
Sivasspora bir sag bek lazim ve bir forvet, eneramo sezon sonu gidiyor. Piech ve hamdallah forvette
Piech, Hamdallah
borjan
eger secani satin alsak
kardes riza hoca basin toplantisinda kendisi dedi transferi kapattik diye ne hamdallahi daha
Respect58 31.01.2013, 16:31 Emre belezoglu ve reto ziegler fenerbahcede.
Piech, Hamdallah
borjan
eger secani satin alsak
Kardeş bu kadroyla çıkabilmemiz için aatif'ı klonlamamız gerek :D
|