Orijinalini görmek için tıklayınız : Transfer 2013
DOGU_BEY 02.01.2013, 19:29 •Emir KUJOVİÇ %90 Sivasspor'da...
•Ankürügücü'nden Ümit kesin olarak bitti...
•İsrail'deki golcü Toto TAMUZ'un gelme olasılığı %60, Faslı golcünün gelme ihtimali %40...
•Eğer bunlar olmazsa Sırbistan liginden ve Yunanistan'dan alternatif 2 isim var.
•Süper Lig ve Bank Asya'dan en az 2 yerli oyuncu daha alınacak...
•Bulunursa alternatif bir kaleci transferi de yapılacak...
•Sol bek için arayışlar var...(Özgür Çek de dahil...Çünkü Hayrettin'in sözleşmesi sezon sonu bitiiyor...Çünkü Ziya'ya Bjk'den ciddi anlamda ilgi var...Ts'ye gitmesi söz konusu değil...Yalnız Bjk sol bek için yabancı öncelik düşünüyor, ama Ziya ile de ciddi anlamda ilgiler var...)
•Cernat, Burhan Eşer, Mitroğlu, Kıvanç, Engin Baytar isimleriyle ilgili hiçbir görüşme ve anlaşma yok..Hatta Burhan Eşer büyük ihtimal Mersin'e kiralık gidecek...
•Resmi transfer dönemi 5 Ocakta başlıyor, ama Rıza hocanın anlaşılan oyuncuların derhal kampa katılması yönünde isteği var...
•Grosicki veya başka bir oyuncunun takımdan ayrılması söz konusu değil...
•Hiç beklemediğimiz sürpriz bir yabancı transferi de duruma göre gerçekleşebilirmiş...Şimdilik birinci ağızdan öğrendiğim bilgiler bunlar...
asabibaba 02.01.2013, 19:36 Kafam karıştı ne çok ihtimal var ya :confused::)
ahhguzum 02.01.2013, 19:36 Zafer tüzün burhan eşer sivasda demişti hani
hasantuan 02.01.2013, 19:37 Ara transferde istedigimizi alamayacaz anlasln.... bu durumda eneramo kamil kadir ve ermanin en ust seviyede oyun oynamalarini bekleyecez. kujovic bizim oyun tarzimiz degil gibi geldi. a.guculu cok genc. baska isimde olmadgna gore Dua etmekten baska care yok gibi...
ahhguzum 02.01.2013, 19:37 Teşekkürler dogubey
34yigido34 02.01.2013, 19:37 dogu bey kujovici kiraladıkmı satınmı aldık
sagol dogubey..................
hasantuan 02.01.2013, 19:41 Bu arada bu takima hala neden iyi bi sag bek dusunulmez anlamis degilim...trabzon1461den goksu takip edilmeli hatta alinmali....
58_SEMİH_58 02.01.2013, 19:47 Bjk bu mali durumda elinden geldiği kadar ucuza kapatmaya çalışacaktır eğer Ziya'ya gerçekten taliplerse.Umarım yönetim bu konuda hızlı davranıp ucuza bırakmaz Ziya'yı.Ülkede gerçekten bir sol bek sıkıntısı varken!
hasantuan 02.01.2013, 19:50 Bjk bu mali durumda elinden geldiği kadar ucuza kapatmaya çalışacaktır eğer Ziya'ya gerçekten taliplerse.Umarım yönetim bu konuda hızlı davranıp ucuza bırakmaz Ziya'yı.Ülkede gerçekten bir sol bek sıkıntısı varken!
Kesinlikle katiliyorum.. su anda turkiye liginde ziyadan ustun bi sol bek yok... zaten memlekette dogru durust sol bekte yok ya...abdullah avciya sayglarmla...anti parantez ismail koybasina 7-8 milyon veriliyorsa ziyada en az onun kadar eder
Kesinlikle katiliyorum.. su anda turkiye liginde ziyadan ustun bi sol bek yok... zaten memlekette dogru durust sol bekte yok ya...abdullah avciya sayglarmla...anti parantez ismail koybasina 7-8 milyon veriliyorsa ziyada en az onun kadar eder
Bjk nin ismail köybaşı ve tabata için o çok çok fazla abartılı bir şekilde verdiği bonservis paraları, şampiyonluk yolunda antepin bize taktığı çelme için olmasın :confused:
noname87 02.01.2013, 20:05 Toto Tamuz ,Emenike Lua Lua tarzı bir adam çok iş yapar. Faslı'nın stili hoşuma gitmedi yumaşak bir oyuncu bizim ligimizdeki kalas defansların arasında kaybolur.
İnşallah Tamuz olur.
http://www.youtube.com/watch?v=N_yrISsRmS8
onurcngr 02.01.2013, 20:18 ziyanın şuan yedeği yok (hayrettin 90dakika oynayamaz halde) türkiyede sol bek kıtlığı varken yerini kimle doldurmayı düşünüyorlar acaba. ayrıca satılsa bile besiktas kac para verebilecek ki o parayla ziyadan iyisini alalım.
Çılgın Türk 02.01.2013, 20:21 http://www.ajansspor.com/resimv3/kucuk/k340_onurAkbay01.jpg
Onur Akbay
http://www.transfermarkt.de/bilder/spielerfotos/s_159781_23667_2010_1.jpg
Cemil Adıcan
Ekonomik sorunlar nedeniyle olağanüstü genel kurul kararının alındığı Karşıyaka'da bugün takımın geleceği ve taraftar baskısından PTT 1.Lig'de yönetim bunalımı ve ardından alınan olağan üstü genel kurul kararından sonra futbolcuların talipleri arttı. 14 futbolcunun alacaklarını tahsil etmek ve serbest kalmak için Futbol Federasyonu'nun yolunu tuttuğu yeşil-kırmızılı ekipte savunmanın bel kemiği Onur Akbay ve Cemil Adıcan Süper Lig takımlarından Sivasspor talip oldu.
kaynak (http://www.yeniasir.com.tr/Spor/2013/01/02/transferin-gozdesi-kafkaf)
FORZA SİVAS 58 02.01.2013, 20:22 burhan kendi ağzından söylemiş sivasspor benle ilgileniyo diye siz ilgilenmiyo diyosunuz bu nası iş kime güvenelim??
hasantuan 02.01.2013, 20:29 Bjk nin ismail köybaşı ve tabata için o çok çok fazla abartılı bir şekilde verdiği bonservis paraları, şampiyonluk yolunda antepin bize taktığı çelme için olmasın :confused:
Kesinlikleeeeeee
Kesin olan transferler bunlar mi?
Yüzdelernen herkes gelir bize :)
Ümit zaten belliydi.
Kujovic de öyle.
Yeni haber istiyoruz, bildigimiz haberler değillll.
babapiton 02.01.2013, 20:30 Bu transferler Ümit alınmadan önceydi ümit alındığına göre stoper transferi yapacağımızı zannetmiyorum...
sivastatlıbelam 02.01.2013, 20:33 CERNAT çaykur rize de...:confused: vizyonsuz amatör yöneticilerimiz uyumaya devam ediyor...
yeter yaa adam gibi transfer yapın şu takıma artık...taraftarı bir kere şaşırtın ne olur.
benozgurr 02.01.2013, 20:37 Günlerdir medyada ve sitedeki bilgilerden başka bir şey yok ki...
Çılgın Türk 02.01.2013, 20:42 Günlerdir medyada ve sitedeki bilgilerden başka bir şey yok ki...
Dün Sarilar gecen hafta Oflaz'in aciklamarinindan zaten bunlari biliyoruz.
Ama arkadas asiri alingan oldugu icin elestiri getiremiyorum, yoksa hemen küsüyor :)
CERNAT çaykur rize de...:confused: vizyonsuz amatör yöneticilerimiz uyumaya devam ediyor...
yeter yaa adam gibi transfer yapın şu takıma artık...taraftarı bir kere şaşırtın ne olur.
İki gurup var... Hoş zaten başkada olamazda :D
Cernat ın adı geçtiği zamanlar:
Birinci gurup Cernat'ı ne yapacaksınız. Yaşı gelmiş 32 ye bu adamdan ancak yarım dönem faydalanırız. Pili bitmiş. İyi olsaydı Mesut hoca oynatırdı vesaire vesaire...
İkinci gurup: Cernat'ı elimizden kaçırdık, böyle bir yönetim olamaz, tam ihtiyacımız olan topçuydu vesaire vesaire...
Kimseye bir şey beğendiremezsiniz aslında, maymun iştahlı ayran göğüllüg :D Alın işte ispatı. İki dakikanızı ayırıp inanmayan Cernat hakkında sitemizde yayınlanan yorumları ayrıştırsın...
Not : Sözüm sana değil gardaş ortaya... ;)
Çılgın Türk 02.01.2013, 20:46 Bu transferler Ümit alınmadan önceydi ümit alındığına göre stoper transferi yapacağımızı zannetmiyorum...
Ama bunlar paralarini alamadiklari icin TFF'ye basvuranlardan, yani gelirlerse belese gelecekler, kisacasi tam yönetimin istedigi tip transferler :)
burak58as553 02.01.2013, 20:46 Ziya gidecekse sezon sonu gitsin Beşiktaş'a bu sayede A Milli Takım kapısı açılır.Tabii ki de Ziya'nın gidişi ucuz olmayacak..
Dün Sarilar gecen hafta Oflaz'in aciklamarinindan zaten bunlari biliyoruz.
Ama arkadas asiri alingan oldugu icin elestiri getiremiyorum, yoksa hemen küsüyor :)
Fazla konuşursan ya mesajin silinir yada sempatizanları gelir bize bir güzel laf atarlar.
Hiç bir zaman inanmadım bu adama ve hiç biz zaman inanmam.
Saygıyla
Murad_Kelleci58 02.01.2013, 20:48 İki gurup var... Hoş zaten başkada olamazda :D
Birinci gurup Cernat'ı ne yapacaksınız. Yaşı gelmiş 32 ye bu adamdan ancak yarım dönem faydalanırız. Pili bitmiş. İyi olsaydı Mesut hoca oynatırdı vesaire vesaire...
İkinci gurup: Cernat'ı elimizden kaçırdık, böyle bir yönetim olamaz, tam ihtiyacımız olan topçuydu vesaire vesaire...
Kimseye bir şey beğendiremezsiniz aslında, maymun iştahlı ayran göğüllüg :D Alın işte ispatı. İki dakikanızı ayırıp inanmayan Cernat hakkında sitemizde yayınlanan yorumları ayrıştırsın...
Hay ağzını seveyim.. Üstad yine kitabın ortasından yazmışsın, her şirazesi kopan aklievveller bazı seyleri kavrayabilsrler.. ;)
babapiton 02.01.2013, 20:48 İki gurup var... Hoş zaten başkada olamazda :D
Aynen katılıyorum ve ekliyorum
Ücüncü grup:
1-Lig devam ederken > Cernat diye topcu bulmuşlar adamlar helal olsun bizim yönetim şöyle bir adam bulamadı
2- Cernat Sivasspor ile ilgileniyor> Yaşı gelmiş 32 ye bu adamdan ancak yarım dönem faydalanırız.
3-Sivasspor Cernattan vazgeçti> Bir adamı almayı beceremediler yazıklar olsun böyle yönetime
Murad_Kelleci58 02.01.2013, 20:52 Atilla abi ya ben ne zaman usta yiğido olacağım.. Yap bı torpil üstad ;)
DoomsDay58 02.01.2013, 21:00 Mitroğlu keşke alınsaydı ama Toto da iyi son vuruşları etkili bizim de ihtiyacımız olan bu inşallah transferi gerçekleşir
Su Totoyu alsakda Loto bize vursa Artik ;)
şamatacılar 02.01.2013, 21:02 Bu ne ya filan oyuncu %60 filan oyuncu %40 geliyor.
Bunları çok sürpriz bi oyuncu gelebilir, bomba transfer olacak.
Vay babam vay ne zaman siteyi acsak bu laflar.
Bizim yönetim için beleş olsun da futbolcu degil gülleci olsun yine alırlar .
Önce yönetimin bu kafasını değişmesi lazım .
sivastatlıbelam 02.01.2013, 21:08 altyapı oyuncusunu bizim kadar destekleyen başka bir takım daha yok...
altyapı oyuncusuna bizimki kadar güvenmeyen başka bir yönetim de yok...
madem borçsuz bir yönetim istiyorsunuz,bir kumar oynayın,altyapıdan gençler çıkarın...
bu kadro zaten bizi ligde tutar,en azından genç yetenekleri görmüş oluruz...
ama ilerigörüşsüz yönetim bunları düşünemiyor...
Rallim58 02.01.2013, 21:11 %40 olarak görülen Fas'lı milli forvet'in % 100'e yakın, % 60'ların ise daha aşağı, hatta olumsuz gelişirse kimse şaşırmasın.
Atilla abi ya ben ne zaman usta yiğido olacağım.. Yap bı torpil üstad ;)
İki gözümün çiçaa gardaşım.... Bana torpil deme de ne dersen de... Cinim gadar seğmiyom şu torpil lafını... Başıma ne geldiyse o kelam yüzünden geldi...
Gelelim işin hülasa'sına... Bu sistemsel bir konu gardaş... Mesaj sayılarınla ilgili bir durum. Emin ol şahsen bu ünvanı vermiyoruz. Sistem veriyor. Şunun şurasında 1.000 (bin) e ne kalmışki... Bi dıhım daha yazarsan Usta olacaan gibime geliyor :D ;)
ağlayanın malı gülene hayır etmez !!!!!!!!!!!!
%40 olarak görülen Fas'lı milli forvet'in % 100'e yakın, % 60'ların ise daha aşağı, hatta olumsuz gelişirse kimse şaşırmasın.
Valla ben bişey anlamadım bu yüzdelerden agam :)
%40 olarak görülen Fas'lı milli forvet'in % 100'e yakın, % 60'ların ise daha aşağı, hatta olumsuz gelişirse kimse şaşırmasın.
Kredi faiz oranları gibi konuşmussun dayiiiiii :D :D Ama o oranlar hem çekeni hemde sivassporu iflas ettiri. Birisi cebi yakar, diğeri kafayı sıyırttırır. Düşün babam pardon düşün dayım düşün :D :D
Valla ben bişey anlamadım bu yüzdelerden agam :)
Ben demedimmi kafayı sıyırttırır diye, aha abey ilk aday :D :D
citothehan58 02.01.2013, 21:19 Erdal Sarılar: Ümit Kurt İle Anlaşıldı. Kujoviç kiralık oalrak istendi. Özgür çek, Ankaragücü Bilal Özden, Samsunspor Hakan Aslan, İsrail Hapoel Tel Aviv Toto tamuz, Ayrıca iki stoper israilli ve faslı.. Abdulkadir Özgen Kiralık Askıda.
mucahit_58 02.01.2013, 21:19 Dogubey bu sefer beni de sasirttin 2 gun dedin 10gune verdigin haberlerde hep bilindik. Ama en az 5 senedir hic kimsenin, basinin yada yoneticilerin bile adini zikretmedikleri transferleri hep senden duydum bu sitedeki Cogu arkadas gibi o yuzden gene de sagol. Bazi arkadaslarda da cekememezlik var galiba sana karsi bu iyi Yolda oldugunun habercisi, sen genede bizi habersiz birakma ;)
sivastatlıbelam 02.01.2013, 21:20 süper lig hasretiyle yanıp tutuşan,genç,dinamik,teknik ptt.1lig ve 2.lig oyuncuları da mutlaka denenmeli diyorum.
çünkü öbür sezondan itibaren yabancı kısıtlaması getirilecek.bu yüzden gençleri şimdiden kapmalıyız...
ağlayanın malı gülene hayır etmez !!!!!!!!!!!!
Darb-ı mesel doğru ama bu adamlar bu transferlerle gülücek gibime geliyor. Cıbırlıktan kırım kırım kırılıyorlar adamlar... Ankaragücünde kıyamet gibi genç oyuncu mevcut. Bence onlara maddi anlamda çok iyi gelecek...
Karşıyaka'da Onur diye bir oyuncu seyrettim ama kanat oyuncusu idi ve 2 maçta sonradan girdi. Sanırım başka bir Onur olsa gerek. Şu aşamada genç oyunculara ve yedekte bekleyecek oyunculara çok ihtiyacımız olduğunu sanmıyorum.
58MUAMMER58 02.01.2013, 21:29 yaw bıraksın böyle işleri yönetim böyle futbolcular yeniden yapılanma olduğunda sezon başında alınmalıydı zaten ortada genç oyuncuları kazanmak için uğraşan bir hocada yok elindeki kaanı bile 5 dak oynatmıyan rıza hoca bunlarımı oynatacak şaşarım gereksiz transferlere para harcanmamalı bu takıma lazım olan hazır tecrübeli hızlı forvet teknik kapasitesi mücadelesi iyi orta saha sağ açık ve kadiri kesecek önlibero hatta sağbek diyecemde :mad:forvet alındı defansda alındı ortasaha kaldı fazlasına gerek yok
benim kafam daha da çok karisti :confused: :D
Son Dakika : Burhan Eşer, kendisini Sivas ve Mersin'in istediğini ve son kararı Başkan Halil Ünal'ın vereceğini kaydetti.
şamatacılar 02.01.2013, 21:44 Millet cayır cayır transfer yapıyor bizde hayal kuruyoruz..
Çaykur Rize de cernat dan sonra gündemdeki isimler: Adem büyük . Özgür cek . Mehmet akyuz . Ceyhun gülselam.
Tavşanlilınyitspor Finlandiya gol kralı kokko yu deniyor.
Murat Erdoğan Şanlıurfaspor da.
Bunlar kadar bile olamıyoruz
şarkışla 58 02.01.2013, 21:51 Doğu Bey bütün face deki SİVAS ile ilgili sayfalar senin yazını paylaşmışlar
Bizim yönetimde Vizyon yok.
Transfer dedigin önceden halledilir.
Madem Fasliyla ilgileniyorsunuz 3 Ay önceden gidin Konusun halledin, Israilli mi alacaksiniz 6 ay önce gidin konusun halledin ya.
3 Günde karar verilip alinan adamdan ne olur ki. 5 Ocakta Transfer dönemi basliyor diye 3 Gün önce adam aramayami cikilir ya.
Respect58 02.01.2013, 21:59 Aykut Kocaman Özgür Çek'i kampa almamış.Özgür büyük bir ihtimalle fenerden ayrılacak bakalım kime gidecek.
babapiton 02.01.2013, 22:01 Bizim yönetimde Vizyon yok.
Transfer dedigin önceden halledilir.
Madem Fasliyla ilgileniyorsunuz 3 Ay önceden gidin Konusun halledin, Israilli mi alacaksiniz 6 ay önce gidin konusun halledin ya.
3 Günde karar verilip alinan adamdan ne olur ki. 5 Ocakta Transfer dönemi basliyor diye 3 Gün önce adam aramayami cikilir ya.
Faslı oyuncu sezon içinde 3 kez izlenmiş ayrıca sezon bitmeden hiç bir oyuncuyu istemek etik bir davranış değildir.
34yigido34 02.01.2013, 22:07 aglamak istiyorum:mad:
Faslı oyuncu sezon içinde 3 kez izlenmiş ayrıca sezon bitmeden hiç bir oyuncuyu istemek etik bir davranış değildir.
Neden etik degil.
Adamlar bizim Ligde oynamiyorki..?
Git konus de 3 Ay sonra Türkiyede Transfer dönemi basliycak bizim Prensipte anlasalim 5 Ocaktada imza atariz.
Insan bir Araba alacagi zaman bile en az 3 hatta 5 Ay arastiriyor.
Biz iki günde oyuncu aliyoruz.
atomkarınca 02.01.2013, 22:09 •Emir KUJOVİÇ %90 Sivasspor'da...
•İsrail'deki golcü Toto TAMUZ'un gelme olasılığı %60, Faslı golcünün gelme ihtimali %40...
•Eğer bunlar olmazsa Sırbistan liginden ve Yunanistan'dan alternatif 2 isim var.
•Sol bek için arayışlar var...(Özgür Çek de dahil...Çünkü Hayrettin'in sözleşmesi sezon sonu bitiiyor...Çünkü Ziya'ya Bjk'den ciddi anlamda ilgi var...Ts'ye gitmesi söz konusu değil...Yalnız Bjk sol bek için yabancı öncelik düşünüyor, ama Ziya ile de ciddi anlamda ilgiler var...)
•Cernat, Burhan Eşer, Mitroğlu, Kıvanç, Engin Baytar isimleriyle ilgili hiçbir görüşme ve anlaşma yok..Hatta Burhan Eşer büyük ihtimal Mersin'e kiralık gidecek...
•Resmi transfer dönemi 5 Ocakta başlıyor, ama Rıza hocanın anlaşılan oyuncuların derhal kampa katılması yönünde isteği var...
•Hiç beklemediğimiz sürpriz bir yabancı transferi de duruma göre gerçekleşebilirmiş...Şimdilik birinci ağızdan öğrendiğim bilgiler bunlar...
eeee bütün bunlar zaten bilinen haberler..yeni bişy yokkkii...burdan çıkan tek sonuç bir tek oyuncuyla kesin olarak anlaşılmış olması o da ÜMİT...gerisi hep sadece söylentilerin olduğu kesin olmayan haberler...
mucahit_58 02.01.2013, 22:35 Millet cayır cayır transfer yapıyor bizde hayal kuruyoruz..
Çaykur Rize de cernat dan sonra gündemdeki isimler: Adem büyük . Özgür cek . Mehmet akyuz . Ceyhun gülselam.
Tavşanlilınyitspor Finlandiya gol kralı kokko yu deniyor.
Murat Erdoğan Şanlıurfaspor da.
Bunlar kadar bile olamıyoruz
haklisin kardesim transferde ligde son siralardayiz :) bu iste para, oyuncu ve lig bilgisi, manejerlerle iliskiler oldugu kadar Teknik direktorde cok onemli. Mustafa Denizliyi duyan gider az paraya da olsa cunki biliyolar Rize bu yola bas koydu ve cikacak, kurt gibi bi Hoca adam gidiyor. Mesela Fatih Terim kimi istese turkiyeden ismi yeter her futbolcu kosa kosa onu duyunca gider. Acikcasi Riza hocanin ne babacanligi var ne de ismini duyunca gelecek bi futbolcu :) ( doga felan gibi bank asya topcusu eski ogrencilerini saymazsak)
kurtay58 02.01.2013, 22:40 en çok ihtiyaç duyduğumuz 1. bölge kadir-adem'in oynadığı orta saha, buraya düşünülen transfer yok, defansın sağ tarafı uğur'un oynadığı 2. bölge buraya da kimse yok, 3. bölge eneramo'ya alternatif, bütün çalışmalar buraya kaymış, diğer bölgelerde çalışma yok, yada bana mı öyle geliyor?
eyuphulagu 02.01.2013, 23:12 Kampta yeni bir isim daha
03.01.2013
C.KAAN KARAGUŞ
Ligde ikinci yarı hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Sivasspor'un Antalya kampına yeni bir daha katıldı.
Kırmızı-beyazlıların geçtiğimiz günlerde Ankaragücü'nden renklerine kattığı Ümit Kurt'un takımla birlikte çalışmalara başlamasının ardından, dün Almanya'dan da bir gurbetçi oyuncu Yiğidoların kamp programına dahil edildi.
Yaklaşık 2 yıldır Almanya'nın Oberliga Mittelrhein takımında forma giyen genç stoper Mert Zafer Mutlu, Sivasspor'un Antalya kampındaki yeni yüzü oldu. Bir hafta boyunca 20 yaşındaki sağ bek oyuncusunun performansını gözden geçirecek teknik heyet, hazırlanacak rapor doğrultusunda genç gurbetçi için harekete geçecek. Kaynak:Sivas'ın Sesi.com
babapiton 02.01.2013, 23:14 http://sivasinsesi.com/images/genel/r5llak31130016154777198359.jpg
Ligde ikinci yarı hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Sivasspor'un Antalya kampına yeni bir daha katıldı.
Kırmızı-beyazlıların geçtiğimiz günlerde Ankaragücü'nden renklerine kattığı Ümit Kurt'un takımla birlikte çalışmalara başlamasının ardından, dün Almanya'dan da bir gurbetçi oyuncu Yiğidoların kamp programına dahil edildi.
Yaklaşık 2 yıldır Almanya'nın Oberliga Mittelrhein takımında forma giyen genç stoper Mert Zafer Mutlu, Sivasspor'un Antalya kampındaki yeni yüzü oldu. Bir hafta boyunca 20 yaşındaki sağ bek oyuncusunun performansını gözden geçirecek teknik heyet, hazırlanacak rapor doğrultusunda genç gurbetçi için harekete geçecek.
C.KAAN KARAGUŞ/Sivasinsesi
asabibaba 02.01.2013, 23:19 Stoper mi ? Sağ bek mi ????
stopermi sagbekmi insallah iyi cikarda gencbir sag bekimiz olur
58MUAMMER58 02.01.2013, 23:24 bu transfer işinde kendimi önce rıza hocanın yerine koyuyorum daha sonra yönetimin yerine koyuyorum daha sonra taraftar olarak düşünüyorum şuanakadar yapılan transferlere bakıyorum neticede kimsenin pek mutlu olduğuna inanmıyorum rıza hoca ortasahada top daıtacak sağdan atak yapacak defansda hızlı tecrübeli defans istiyor yönetim çok borçlanmak istemiyor olabildiğince ucuz beleş adam arıyor taraftar yıldız futbolcu bekliyor haklı olarak :confused: ümit defansda işyaparmı göreceğiz kuloviçin kiralandığını varsayalım ben hernekadar iyi transfer olduğuna inansamda bize lua lua gibi topu ayağına aldımmı rakip defansı tedirgin edecek forvet lazım ortasahaya henüz istenilen adam alınmadı henüz transfer zamanı bitmedi fakat ben umutlu değilim belki en büyük transferimiz eneramonun ermanın groseckinin atıfın pedrielin kadirin uğurun performansını artırması olacaktır
atomkarınca 02.01.2013, 23:39 böyle genç oyuncuları daha sık görmek istiyoruz..
cılgınsivas58 02.01.2013, 23:49 sağ beke ihtiyiç ver alalım
cılgınsivas58 02.01.2013, 23:53 bank asyadan oyuncu almaktan vazgeçelim artık
Morten58 03.01.2013, 00:07 Oberliga Mittelrhein takımında forma giyen :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Oberliga Mittelrhein oynadigi Ligin adi , anliyacagiz amatör Lig, yani 3 Lig filan da degil.
Oynadigi Takimin adi ise: Spvg Wesseling-Urfeld
Ayrica kendisi Stoper mevkiisinde oynuyor , acaba Sag Bek'de oynayabiliyor mu onuda Hocamiz kesfetsin.
kangalli58yasin 03.01.2013, 02:32 genclere yatirim yapma fikri nerden cikti birden böyle?
kangalli58yasin 03.01.2013, 02:42 Oberliga aslinda 4.Lig olur Almanyada ama buda yine eyaletin icinde bölünebilir burda öyle oldugu gibi. Nasil nerde kesvetmisler bizim scoutlar hayirdir insallah artik gurbetci genc avina mi cikiyorlar. Hemde Wesseling-Urfeld. Urfeld cok kücük bir köy bana 15 km galiba ve daha önceden hic takimlarinin oldugunu bilmiyordum :) insallah sag bekte oynuyordur yoksa denemezlerdi bence
Poyrazcan 03.01.2013, 06:28 Türk pasaportlu olması çok önemli. Eğer bir de sağ bek te direkt oynarsa aradığımız ilaç...
SenSetik 03.01.2013, 08:01 yine bir transfer dönemi yine bir sürü fiyasko !!!
Murat ARICI 03.01.2013, 09:22 haydi hayırlısı
Örükcülü 03.01.2013, 09:33 Emir Kujoviç transferi iyi oldu ama kesinlikle bizim sistemimize uygun bir golcü değil. Emir'in gol atması için oyun sistemimizde değişiklik yapmamız lazım. Emir ortalara kafa koyabilen, gelen hava toplarını alıp gol atabilen bir oyuncu. Bir kere sağdan hiç bir tane orta gelmiyor. Uğur bu görevi yapamıyor. O zaman sağbekimizin de değişmesi lazım zira bu saatten sonra gelişmez.
Solda hadi yine Grosicki çok güzel ortalar yapıyor, Ziya'da bu konuda fena değil.
Ama asıl bize geriden top süpüren, ara pas atabilen ve alabilen (Balili, Mohammed Ali, Herve Tum benzeri) golcüler lazım. Aldımı topu giden, sağa sola, araya pas atabilen, kaleye şut çekebilen, gol atabilen.
Tum'dan sonra bu tür golcüye hasret kaldık, dikkat edin bakın böyle bir golcümğz olmadığı içinde 3 sezondur hem gol yollarında hemde puan almakta zorlanıyoruz.
İnşallah Toto TAMUZ alınır, az çok bu özelliklere sahip ve de sağlam bir adam. Şutları, vuruşları çok teknik.
hasantuan 03.01.2013, 09:54 Emir Kujoviç transferi iyi oldu ama kesinlikle bizim sistemimize uygun bir golcü değil. Emir'in gol atması için oyun sistemimizde değişiklik yapmamız lazım. Emir ortalara kafa koyabilen, gelen hava toplarını alıp gol atabilen bir oyuncu. Bir kere sağdan hiç bir tane orta gelmiyor. Uğur bu görevi yapamıyor. O zaman sağbekimizin de değişmesi lazım zira bu saatten sonra gelişmez.
Solda hadi yine Grosicki çok güzel ortalar yapıyor, Ziya'da bu konuda fena değil.
Ama asıl bize geriden top süpüren, ara pas atabilen ve alabilen (Balili, Mohammed Ali, Herve Tum benzeri) golcüler lazım. Aldımı topu giden, sağa sola, araya pas atabilen, kaleye şut çekebilen, gol atabilen.
Tum'dan sonra bu tür golcüye hasret kaldık, dikkat edin bakın böyle bir golcümğz olmadığı içinde 3 sezondur hem gol yollarında hemde puan almakta zorlanıyoruz.
İnşallah Toto TAMUZ alınır, az çok bu özelliklere sahip ve de sağlam bir adam. Şutları, vuruşları çok teknik.
tamamen katılıyom...herve tum geride mehmet öndeli sitemimiz çok iiydi... tum hem ortaya dönüyor hemde mehmete yardımcı oluyordu..mehmetin boş bıraktığıo alanları iii kullanıyordu... rakibi yoruyordu...şimdi orda atıff ve erman oynuyor ikisi de fiziksel anlamda güçlü olmadığı için eneramo yalnız kalıyor ilerde...
Ferhat06 03.01.2013, 10:18 Bizim sistemimize Kujoviç uymaz.Sistem dediğin nedir Allah aşkına!Değiştirirsin sistemini, oyuncu portföyüne göre oynarsın,bu kadar basit.Kafanıza bu kadar takmayın sanki görende hepimizde PROLİSANS var hepimiz teknik direktörüz.:D
34yigido34 03.01.2013, 10:20 Ara transferde yapacağı takviyelerle kadrosunu daha güçlendirmeyi hedefleyen Sivasspor, Fenerbahçe’nin genç ismi Özgür Çek’i renklerine katmak için harekete geçti.Kırmızı-Beyazlı kulübün Fenerbahçe yönetimiyle görüştüğü ve 22 yaşındaki futbolcu için büyük ölçüde anlaşma sağlandığı belirtildi.
Aslen Tokat Erbaa’lı olan Özgür 82 defa Milli formayı giydi.
Ferhat06 03.01.2013, 10:25 Ara transferde yapacağı takviyelerle kadrosunu daha güçlendirmeyi hedefleyen Sivasspor, Fenerbahçe’nin genç ismi Özgür Çek’i renklerine katmak için harekete geçti.Kırmızı-Beyazlı kulübün Fenerbahçe yönetimiyle görüştüğü ve 22 yaşındaki futbolcu için büyük ölçüde anlaşma sağlandığı belirtildi.
Kaynak?82 defa milli olmuş.Tanıyan arkadaşlar yazarsa iyi olur.
Respect58 03.01.2013, 10:29 İki gurup var... Hoş zaten başkada olamazda :D
:D Ben kısmen birinci guruba giriyorum.Cernat'ın bizim takıma faydalı olması zor çünkü Rıza Çalımbay'ın takımları tamamen güce mücadeleye dayalı,teknik taktik yok.Cernat gelse ortasahada defanstan ileriye atılan topları seyreder, dönen topların peşinden koşmaya da nefesi yetmez :D Yani önce oyunu yerden oynamayı pas yapmayı öğretmek lazım bizim takıma
Kaynak?82 defa milli olmuş.Tanıyan arkadaşlar yazarsa iyi olur.
http://www.hurdogan.com/?hur=haberdetay&id=19063
Arkadaş haberi galiba buradan almış abi.:)
34yigido34 03.01.2013, 10:45 http://www.hurdogan.com/?hur=haberdetay&id=19063
evet kaynagı ordan aldım :)
34yigido34 03.01.2013, 10:49 Ajax forması giyen Yener Arıca, Kayserispor ile 4.5 yıllık sözleşme imzaladı.
arkadaş ben bu kayserinin transfer politikasına hastayım adamlar nerden buluyo böyle genç oyuncuları bizim sivassporda bank asyadan oyuncu alır süper ligden kadroya giremeyen yaşı 30 küsürü geçmiş oyuncuları istiyo böyle devam ederse sivassporumuz ligi hüzünle bitirebilir
:D Ben kısmen birinci guruba giriyorum.Cernat'ın bizim takıma faydalı olması zor çünkü Rıza Çalımbay'ın takımları tamamen güce mücadeleye dayalı,teknik taktik yok.Cernat gelse ortasahada defanstan ileriye atılan topları seyreder, dönen topların peşinden koşmaya da nefesi yetmez :D Yani önce oyunu yerden oynamayı pas yapmayı öğretmek lazım bizim takıma
Cernat resmen 'Atmaca'
Atmacalar lakaplı Çaykur Rizespor, Kardemir Karabükspor ile karşılıklı anlaşarak Florin Cernat ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.
trtspor.com.tr
Cernat konusuna noktayı koyalımmı.?
GokhanTurna 03.01.2013, 12:46 •Emir KUJOVİÇ %90 Sivasspor'da...
Doğubey hepimizin bildiği şeyleri tekrar yazmış şaşırdım bu işe. Bu haberleri 2 haftadır konuşuyoruz zaten. Bizi boş yere ümitlendirdin Doğubey alacağın olsun kardeşim :)
benozgurr 03.01.2013, 12:48 Milliyetin haberine göre Eskişehir den Zafer Tüzün Özgür çek ile anlaşmak üzereyiz demiş
Rallim58 03.01.2013, 12:56 http://www.hurdogan.com/?hur=haberdetay&id=19063
Bu sitede, kaynaksız haber yazılımının yasaklığından dem vurulur, her ne hikmetse, kaynaksız haber yazana gerekli "istirahat cezası" vermiyorsunuz dayı:) Ben bir defa öyle yapmıştım da, 3 gün beni uzaklaştırdınız:D
Disiplini elden bıraktığınızda, daha yakalama şansınız olmaz bilesin dayı:D
GokhanTurna 03.01.2013, 13:37 SON DAKİKA: Fenerbahçe'de Özgür Çek'in sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.
onurcngr 03.01.2013, 13:57 Fenerbahçe'de Bienvenu ve Özgür Çek'in yeni takımları belli oldu
©Fenerbahçe SKFenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın kadroda düşünmediği Bienvenu ve forma giyebileceği bir takımda olmasını istediği Özgür Çek'in takımları belli oldu.
Yılmaz Vural'ın daha önce dile getirdiği gibi Bienvenu Elazığspor ile anlaşırken, Özgür Çek'in ise Eskişehirspor'a gideceği öğrenildi. Mesut Bakkal'ın sol kanata düşündüğü Özgür için sarı-lacivertli kulüp ile bir sorun yaşanmayacağı ve şartlarda anlaşma sağlanacağı belirtilirken, takım menajeri Zafer Tüzün, "Büyük ihtimalle Özgür Eskişehirspor için ter dökecek" dedi.
Resmi açıklamaların bir kaç gün içinde açıklanması bekleniyor.
kaynak: http://www.transfermarkt.com.tr/tr/fenerbahcede-bienvenu-ve-oezguer-ekin-yeni-takimlari-belli-oldu/news/anzeigen_109436.html
cenk5821 03.01.2013, 14:13 Fenerbahçe'de Bienvenu ve Özgür Çek'in yeni takımları belli oldu
©Fenerbahçe SKFenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın kadroda düşünmediği Bienvenu ve forma giyebileceği bir takımda olmasını istediği Özgür Çek'in takımları belli oldu.
Yılmaz Vural'ın daha önce dile getirdiği gibi Bienvenu Elazığspor ile anlaşırken, Özgür Çek'in ise Eskişehirspor'a gideceği öğrenildi. Mesut Bakkal'ın sol kanata düşündüğü Özgür için sarı-lacivertli kulüp ile bir sorun yaşanmayacağı ve şartlarda anlaşma sağlanacağı belirtilirken, takım menajeri Zafer Tüzün, "Büyük ihtimalle Özgür Eskişehirspor için ter dökecek" dedi.
Resmi açıklamaların bir kaç gün içinde açıklanması bekleniyor.
kaynak: http://www.transfermarkt.com.tr/tr/fenerbahcede-bienvenu-ve-oezguer-ekin-yeni-takimlari-belli-oldu/news/anzeigen_109436.html
Mesut Bakkal :confused: :confused: :confused:
onurcngr 03.01.2013, 14:18 Mesut Bakkal :confused: :confused: :confused:
emin olamadığım için ne takım ismini nede t.direktör ismini değiştirmek istemedim, ne yazık ki sivassporun hiç bahsi geçmiyor özgür çek'le.
benozgurr 03.01.2013, 14:24 Sivasspor hariç nerdeyse ligdeki takımların hepsinin adı geçiyor Özgür için
Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Kayserisporlu futbolcu Emir Kujovic ile ilgilendiklerini söyledi.
Çalımbay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, devre arasında 5-6 oyuncu transfer etmek istediklerini, bu doğrultuda görüşmelerinin devam ettiğini belirtti.
Kayserisporlu forvet oyuncusu Emir Kujovic ile ilgilendiklerini ifade eden Çalımbay, oyuncuyla takımın ikinci yarı hazırlıklarının sürdüğü Antalya'da bir görüşme yapılacağını aktardı.
Gurbetçi futbolcular Mahmut Temur ve Mert Mutlu'nun da kampta denendiğini söyleyen Çalımbay, transferi en kısa sürede bitirmek istediklerini sözlerine ekledi.
Öte yandan Kayseri Erciyesspor'da kiralık olarak forma giyen forvet Cihan Özkara'nın da dün Antalya'ya gelerek kırmızı-beyazlıların kampına katıldığı bildirildi.
Sivasspor Henri Bienvenu ye talipmiş.
Fenerbahçe'de takımdan ayrılacak isimlerde belli olmaya başladı. Henri Bienvenue için Elazığspor ile büyük ölçüde anlaşmaya varılırken,oyuncuya Sivasspor'un da talip olduğu gelen haberler arasında.
Kaynak : http://www.ligtv.com.tr/haber/fener-lazio-ile-anlasti
PTT 1. Lig takımlarından Ankaragücü, oyuncuları Ümit Kurt'un transferi konusunda Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor ile anlaşmaya vardı.
Ankaragücü Kulübü Başkanı Atilla Süslü, AA muhabirine yaptığı açıklamada,
"Oyuncumuz Ümit Kurt'un, 405 bin lira karşılığında Sivasspor'a transferi konusunda anlaştık. Transfer, iki takıma da hayırlı olsun. Umarım Ümit, daha iyi yerlere gelir" diye konuştu.
Ümit Kurt'un Sivasspor'un Antalya kampına katıldığı bildirildi.
benozgurr 03.01.2013, 14:38 Bu Mahmut Temur iyi oyuncuya benziyor
http://www.youtube.com/watch?v=MNE6Iiym-aw
Respect58 03.01.2013, 14:46 Hakan Özmert'i Karabük almış.Özgür Çek'ide biz bırakmayacaklarına eminim.Burhan Eşer'de aynı şekilde.
cenk5821 03.01.2013, 14:57 emin olamadığım için ne takım ismini nede t.direktör ismini değiştirmek istemedim, ne yazık ki sivassporun hiç bahsi geçmiyor özgür çek'le.
Anladım.Saçmalık zaten Eskişehir yazıp Mesut Bakkal yazmaları. Sivassporlu yöneticiler ÖZgür Çek le ilgileniyoruz diyordu ama gelmesini istemem bende Ziya'yı yollayabilirler böyle bir transfer olursa.
58 SiVaSıM 58 03.01.2013, 15:00 rıza hoca grosick,rajnoch ve eneramoyu takıma küstürdü sırf adamları oynasın diye en büyük transfer rızanın gitmesidir
şamatacılar 03.01.2013, 15:14 arkadaşlar bakın aklınızı başınıza alın.
bizim klübun borcu yok.borcu olmayan ender takımlardan biriyiz. yanı transfer yapıp klubü borç batağınamı soksun yönetim. o yüzden almanya 9.liginden Mert Zafer Mutlu yu alıyoruz.
bizim klübün parası yok ve asla olmayacak.
turan_58 03.01.2013, 16:11 Yav nerdeyse ziya gidecek diye korkuyoruz gtsin bjk den takas a adamlar tanju ve burak kaplanı göndermeye çalışıyorlar alaım işte fırsat bize doğar...Bjk atom karınca r.çalımbayı kırmaz bnce bu arada m.akyüzüde alalım
Rajnoch twitterden '' Böyle devam edecekse burada duramam , üzgünüm '' yazdı gidecek mi acaba ?
Anadolu Ajansının aşağıdaki haberine göre Kujoviç halen alınmamış görünüyor ?
Ayrıca Cihan Özkara'da geri dönmüş, bu güzel haber.
"Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Kayserispor forması giyen Emir Kujovic ile ilgilendiklerini dile getirdi.
Çalımbay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, devre arasında 5-6 oyuncu transfer etmek istediklerini, bu doğrultuda görüşmelerinin devam ettiğini belirtti.
Kayserisporlu forvet oyuncusu Emir Kujovic ile ilgilendiklerini ifade eden Çalımbay, oyuncuyla takımın ikinci yarı hazırlıklarının sürdüğü Antalya'da bir görüşme yapılacağını aktardı.
Gurbetçi futbolcular Mahmut Temur ve Mert Mutlu'nun da kampta denendiğini söyleyen Çalımbay, transferi en kısa sürede bitirmek istediklerini sözlerine ekledi.
Öte yandan Kayseri Erciyesspor'da kiralık olarak forma giyen forvet Cihan Özkara'nın da dün Antalya gelerek kampa katıldıgı bildirildi."
benozgurr 03.01.2013, 18:06 Akşama kadar belki bir haber çıkar belki bi fotoğraf koyarlar diye yüzlerce kez giriyorum sayfayı yeniliyorum ama nafile 10 gün sonra kupa maçı ile başlayıp arka arkaya maçlar yapacaz transferler yine geç kaldı bi an önce alınıp takıma uyum sağlamalı adapte olmalı yoksa maçlar kötü giderse rıza hocanın her zaman ki bahanesi tranferde geç kaldık oyuncular alışamadı falan filan hikayeleri ile karşı karşıya gelecez.
hoLiGan Enes 03.01.2013, 20:48 Ben transferlere değilde dogubeye yapacağim. Teşekkür ederim dogubey verdiğin bilgiler için gerçekten uğraşiyorsun bizler için seni çekemeyenleri görmezlikten gel bence sonuçta meyve veren ağaç taşlanir bilirsin.
ankastre 03.01.2013, 20:57 gardaşım yönetimden bir adam çıkıp, şunu aldık bunu alamadık diyecek yokmu yahu.akşama kadar bekle bekle dur.gözümüz ağrımıya başladı bir transfer haberi alamıyoz.özgür dediniz alamadık getti, burhan dediniz alamadık getti.faslı golcü gelecek milliymiş onuda gaçırında tam olsun.sıfıra sıfır elde var sıfır,milletin yöneticisi basın sözcüsü gonuşuyor bizimkilerden tıh yoh.
Respect58 03.01.2013, 21:33 Toto Tamuz transferi için biraz araştırma yapayım dedim israil basınında hiçbir şey yok.Türkiyede ki haberlere dayandırıyorlar.Gerizekalılar kendi ülkelerindeki olanlardan haberleri yok.Takımların ismini de yanlış yazmışlar.Sibasfor,Borsasfor nedir la? :D
Murad_Kelleci58 03.01.2013, 23:14 Ara* transferde yapacağı takviyelerle kadrosunu daha güçlendirmeyi hedefleyen Sivasspor, Fenerbahçe’nin genç ismi Özgür Çek’i renklerine katmak için harekete* geçti.Kırmızı-Beyazlı kulübün Fenerbahçe yönetimiyle görüştüğü ve* 22 yaşındaki futbolcu için büyük ölçüde anlaşma sağlandığı belirtildi.
eyuphulagu 03.01.2013, 23:30 KARŞIYAKA PARAMPARÇA
Paraları ödenmeyen Onur Akbay, Orhan, Adnan, Cemil ve Mehmet Ali serbest kaldı. Antalya kampına sadece 9 futbolcu gittiDevre arasına binbir sıkıntı ile giren Karşıyaka'da futbol takımı dağılma noktasına geldi. Daha önce futbol federasyonuna başvuran Onur Akbay, Orhan, Adnan, Cemil ve Mehmet Ali alacakları dün de ödenmeyince serbest kaldı. Kaynak:Yeniasır.Com-02.01.2013-Saat:18.17.............Sivassp or un Karşıyaka dan Onur Akbay ve Cemil Andıcan'a talip olduğu geçen hafta İzmir basınında bilhassa Yeniasır gazetesinde yeralamıştı....Önümüzdeki saatlerde bu oyuncularla ilgili bir girişim bekleyebiliriz....Çünkü artık bu oyuncular serbest....
Aslında bizim takımın transfer politikası iyi gibi. Bütçemize göre arkadaş! Millet pahalı oyuncu alıp ne yapıyor sanki? Ligi yine bizden aşağıda bitiriyor; fakat tek eksiğimiz kaliteli gençler yetiştirmek!
Respect58 04.01.2013, 10:26 Hakan Arslan Sivasspor'da
Hakan Arslan Sivasspor'da
Kaynak neresi hemşerim kesinmi?
Sivasli010 04.01.2013, 10:39 Sivasspor ucuza oyuncu aliyor ama o oyuncularin degeri yukseliyor. Grosiscki , Navratil, Eneramo, Aatif,(simdiden fb ve gs aatifin pesinde)
Grosisckinin degeri 4,5milyon, Sivassporun en pahali oyuncu
Sivassporun transfer politakasi cok kotu degil.
burak58as553 04.01.2013, 11:42 Ne zaman gelecek bu transfer..
bizim takımın bu yıl yapacağı tek transfer forvete gemç bir oyuncu almaktır geri kalan eksik yerlere alt yapıdan ya da çok genç oyunculara alıp artık transferde sadece alan değil satanda olmalıyız bugune kadar türk futboluna doğru düzgün bir oyuncu kazandıramadık tek umudumuz Ziya oda giderse ne olacak acilen alt yapı alt yapı hem paramızda yok zaten en iyisi alt yapı...
Sivasli010 04.01.2013, 13:49 Sivasspor, Ümit Kurt için Ankaragücü ile anlaşmaya vardı.
Ankaragücü Kulübü Başkanı Atilla Süslü, yaptığı açıklamada, ''Oyuncumuz Ümit Kurt'un, 405 bin lira karşılığında Sivasspor'a transferi konusunda anlaştık. Transfer, iki takıma da hayırlı olsun. Umarım Ümit, daha iyi yerlere gelir'' diye konuştu. Ümit Kurt'un Sivasspor'un Antalya kampına katıldığı bildirildi.
Öte yandan Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Kayserisporlu futbolcu Emir Kujovic ile ilgilendiklerini söyledi. Çalımbay,yaptığı açıklamada, devre arasında 5-6 oyuncu transfer etmek istediklerini, bu doğrultuda görüşmelerinin devam ettiğini belirtti. Kayserisporlu forvet oyuncusu Emir Kujovic ile ilgilendiklerini ifade eden Çalımbay, oyuncuyla takımın ikinci yarı hazırlıklarının sürdüğü Antalya'da bir görüşme yapılacağını aktardı.
Gurbetçi futbolcular Mahmut Temur ve Mert Mutlu'nun da kampta denendiğini söyleyen Çalımbay, transferi en kısa sürede bitirmek istediklerini sözlerine ekledi. Kayseri Erciyesspor'da kiralık olarak forma giyen forvet Cihan Özkara'nın da dün Antalya'ya gelerek kırmızı-beyazlıların kampına katıldığı bildirildi.
http://www.ligtv.com.tr/haber/sivasda-gundem-transfer
SenSetik 04.01.2013, 13:56 ben transferde önceliği ortasahaya vereceklerini düşünmüştüm ama tık yok...inanın kaliteli 2 orta saha ve faslı forvetle bu takım şaha kalkar....fakat bu gidişle sadece yedek kulübesine girebilecek oyuncular albileceğiz gibi gözüküyor
Sivasli010 04.01.2013, 14:01 Bizim orta saha cok dusuk degil, aatif, grosiscki ve erman formunu bulsa ve bir bitirici forvet olsa ozaman biz ilk 3 oynariz
Ve sag bekde degisebilir
Hadi artık sevinelim şu kamp başlamadan kim gelecekse bir an önce gelsin içimiz rahat etsin..
59yigido58 04.01.2013, 14:38 biz kime talip olsak alamıyoruz bunda bir gariplik var biz talip oluyoruz başkası hemen transfer ediyor
59yigido58 04.01.2013, 14:39 1461 trabzonda göksu var alın bu adamı yıllarca oynar
biz kime talip olsak alamıyoruz bunda bir gariplik var biz talip oluyoruz başkası hemen transfer ediyor
O işin aslı bence piyasayı yükseltmek. Aslında gitmek istedikleri kulüpler belli oluyo ama oyuncunun alacağı fiyatı arttırmak için menajerleri başka takımlara öneriyolar sanırım..
Sivasli010 04.01.2013, 16:15 According to reports in Turkey, Sivasspor will compete with Bursaspor for the signature of Israeli - Nigerian striker Toto Tamuz.
A press conference was held by Sivasspor on Tuesday night and the club stated its intention of signing five players in the winter transfer market. One of the candidates that has been tipped to lead the attack is Toto Tamuz, who currently plays for Hapoel Tel Aviv.
Under contract with Hapoel Tel Aviv until June 2013, the management of The Reds would allow Tamuz leave the club provided the interested suitor meets his €1.2 million valuation.
If Toto Tamuz does sign for Sivasspor, he would join Michael Eneramo at the club
.............................. .............................. .............................. .....
Türkiye'deki haberlere göre, Sivasspor İsrail imzasına Bursaspor ile yarışacak - Nijeryalı golcü Toto Tamuz.
Bir basın toplantısı Salı gecesi Sivasspor tarafından düzenlenen ve kulüp kış transfer pazarında beş oyuncu imzalama niyetini ifade edildi.Saldırı kurşun uçlu olmuştur adayların biri şu anda Hapoel Tel Aviv takımında oynayan Toto Tamuz vardır.
Haziran 2013'e kadar Hapoel Tel Aviv ile sözleşme altında, kırmızılar yönetimi Tamuz kulübün ilgi talip onun 1.200.000 € değerleme uygun olmak koşuluyla bırakın sağlayacak.
Toto Tamuz Sivasspor işareti yaparsa, o kulüpte Michael Eneramo katılacaktı
http://www.allnigeriasoccer.com/read_news.php?nid=8645
Morten58 04.01.2013, 17:26 http://www.haber1903.com/Besiktas-7900-calimbay_besiktasa_oyuncusunu_ onerdi.html
SON DAKiKA!!!
benozgurr 04.01.2013, 17:46 Bu linkler samsun maçlarında hakan attığı golleri içeriyor izlemek isteyen arkadaşlar olursa...
http://www.youtube.com/watch?v=3ojPpWfel4s
http://www.youtube.com/watch?v=fn-DbHlF2Zg
http://www.youtube.com/watch?v=mzuwvEYhTpA
Sivasli010 04.01.2013, 17:47 http://www.haber1903.com/Besiktas-7900-calimbay_besiktasa_oyuncusunu_ onerdi.html
SON DAKiKA!!!
Otyakmaz, şu an için herhangi bir teklifin gelmediğini ve Ziya Erdal'ı satmaya düşünmediklerini dile getirdi.
insallah Ziya gitmez,
DoomsDay58 04.01.2013, 18:04 http://www.haber1903.com/Besiktas-7900-calimbay_besiktasa_oyuncusunu_ onerdi.html
SON DAKiKA!!!
Beşiktaşın 10 yıllık sol bek sorununu çözer diye güzel demişte Sivasspor'un sol bek sorununu kim çözecek Ziya giderse? YOKSA O BÖLGEDE DE FORVET OYNATMAYI MI DÜŞÜNÜYOR RIZA HOCA?!
Morten58 04.01.2013, 18:45 Beşiktaşın 10 yıllık sol bek sorununu çözer diye güzel demişte Sivasspor'un sol bek sorununu kim çözecek Ziya giderse? YOKSA O BÖLGEDE DE FORVET OYNATMAYI MI DÜŞÜNÜYOR RIZA HOCA?!
aynen insallah Baskanimizin dedigi gibi Ziya Sivasspor'da kalir.
Ben istesem cok sey yazarim RIZA HOCA'ya ama basimi yormayayim dedim-.
alaattin 5858 04.01.2013, 20:46 genemi beşiktaş hoca beşiktaşın gelecek 10 yılını bırakta sivas ın gelecek 10 yılına bak sivaslı olduğunu biliyoruzda sivas sporlu olduğundan şüpheliyiz
Respect58 04.01.2013, 20:53 Bu yıl takımın oynadığı oyun gibi transfer dönemi de hiç tat vermiyor.Yine akşam olup pazardaki fiyatların düşmesini bekliyoruz.Çürükleri bize bırakın :mad:
Ben Adem Sarı'yı Sivasspor'da görmeyi çok istiyordum. Eskişehirden ayrılacağı zaman da keşke alsak falan dedim. Hala alınabilir. Hem Sivaslı hem hızlı hemde bitirici bir oyuncu. Eskişehirde sonradan girdiğinde neler yaptığını gördük. Bence yararlı olur.. Bilmem ne dersiniz ?
DOGU_BEY 05.01.2013, 00:01 Öncelikle burda benden hakikaten farklı haberler ve isimler bekleyen arkadaşlarımı hayal kırıklığına uğratığım için özür dilerim..Ama burda benim yapacağım birşey yok çünkü hakikaten adı geçen isimler bunlar yani basına sızan isimlerin çoğu bunlar...Ben birinci ağızdan doğrulatmış oldum, bunların dışında bir iki isim var yeri gelince öğrenince yazacağım..Yani demek istediğim şu burada transferi ben yapmıyorum, sırf hava atmak ya da yalan da olsa farklı birşey söylemek adına 3-4 isim de uydurabilirdim..Ama amacım tabi ki de bu değil..Bu konuda ne bir çıkarım var ne de beklentim...Amacım buradaki arkadaşalr için öğrenebildiğim bilgileri paylaşabilmek...Benim de sağlam kaynaktan öğrendiklerim de bunlar..Yani ortada olan buysa benden farklı birşeyler öğrenmemi ya da yeni birşeyler ortaya atmamı bekleyen bazıları var..Artık onlara cevap bile vermiyorum, çünkü onlar hep bu dönemde ortaya çıkıp hazımsızlıklarını haykıra haykıra söyleyen tipler...O yüzden onlar şöyle böyle dedi diye yolumuzdan dönecek değiliz...Ben yine birşeyler öğrendikçe yazacağım..Zaten bu sitenin kuruluş tarihine ve bizim üyelik tarihimize paylaştıklarımıza bakarlarsa kimin ne olduğunu ve maksadının ne olduğunu görürler..
NOT: Transfer çalışmalrı sürüyor, farklı bir isimle ilgili bilgi olursa yazacağım..Fakat Rıza hocanın bugün adeta Ziyayı bjkye önererek bjknin 10 yıllık sol bek sorununu çözmeye kalkması bardağı taşırdı..Bu sözlerden sonra devre arası en kral transferi yapsan ne olacak sayın Çalımbay???
Öncelikle burda benden hakikaten farklı haberler ve isimler bekleyen arkadaşlarımı hayal kırıklığına uğratığım için özür dilerim..Ama burda benim yapacağım birşey yok çünkü hakikaten adı geçen isimler bunlar yani basına sızan isimlerin çoğu bunlar...Ben birinci ağızdan doğrulatmış oldum, bunların dışında bir iki isim var yeri gelince öğrenince yazacağım..Yani demek istediğim şu burada transferi ben yapmıyorum, sırf hava atmak ya da yalan da olsa farklı birşey söylemek adına 3-4 isim de uydurabilirdim..Ama amacım tabi ki de bu değil..Bu konuda ne bir çıkarım var ne de beklentim...Amacım buradaki arkadaşalr için öğrenebildiğim bilgileri paylaşabilmek...Benim de sağlam kaynaktan öğrendiklerim de bunlar..Yani ortada olan buysa benden farklı birşeyler öğrenmemi ya da yeni birşeyler ortaya atmamı bekleyen bazıları var..Artık onlara cevap bile vermiyorum, çünkü onlar hep bu dönemde ortaya çıkıp hazımsızlıklarını haykıra haykıra söyleyen tipler...O yüzden onlar şöyle böyle dedi diye yolumuzdan dönecek değiliz...Ben yine birşeyler öğrendikçe yazacağım..Zaten bu sitenin kuruluş tarihine ve bizim üyelik tarihimize paylaştıklarımıza bakarlarsa kimin ne olduğunu ve maksadının ne olduğunu görürler..
NOT: Transfer çalışmalrı sürüyor, farklı bir isimle ilgili bilgi olursa yazacağım..Fakat Rıza hocanın bugün adeta Ziyayı bjkye önererek bjknin 10 yıllık sol bek sorununu çözmeye kalkması bardağı taşırdı..Bu sözlerden sonra devre arası en kral transferi yapsan ne olacak sayın Çalımbay???
Sen kimseye aldanma bence boşver konuşan konuşsun..
Ben şu sitede bir sürü isim geçmesine rağmen sen o isimleri onaylayınca inandım bütün hepsine.
Güzel haberlerini bekliyoruz..
DOGU_BEY 05.01.2013, 00:44 http://mustafac.wordpress.com/2013/01/04/calimbay-besiktasa-alper-karakas-i-onerdi/
Kardeş Ziya yerine Alper'i önerse değişen ne?
Rıza hocaSen şu an Sivassporun yani şehrinin takımının başındasın ve ilk yarı itibariyle kritik bir yerde bitiridk ligi..Ve herkes de biliyor ki takımın yerinde takviyelere ve daha fazla çalışmaya ihtiyacı var..Bjk nin başında hocası varken ve senin takımın dururken sana ne bjkey sol bek önermekten? Sezon başından beri nedir bu bjk sevdası..Artık bırak bunları, sezon sonu sözleşmen bitiyor ve büyük ihtimal de seninle Sivassporun yolları ayrılır...O zaman boşa çıkınca kimi istersen öner sevgili bjkne!!!
onurcngr 05.01.2013, 00:52 Kardeş Ziya yerine Alper'i önerse değişen ne?
Rıza hocaSen şu an Sivassporun yani şehrinin takımının başındasın ve ilk yarı itibariyle kritik bir yerde bitiridk ligi..Ve herkes de biliyor ki takımın yerinde takviyelere ve daha fazla çalışmaya ihtiyacı var..Bjk nin başında hocası varken ve senin takımın dururken sana ne bjkey sol bek önermekten? Sezon başından beri nedir bu bjk sevdası..Artık bırak bunları, sezon sonu sözleşmen bitiyor ve büyük ihtimal de seninle Sivassporun yolları ayrılır...O zaman boşa çıkınca kimi istersen öner sevgili bjkne!!!
katılıyorum sana kardeşim kim olursa olsun davranışının etik olmadığını, sanırım başka bir başlık altına yazmışım. gece gece insanın keyfini kaçırdılar transfer yapsan 10 numara futbolcu alsan neye yarar bu yaptıklarından sonra hoca!
Çılgın Türk 05.01.2013, 01:14 http://mustafac.wordpress.com/2013/01/04/calimbay-besiktasa-alper-karakas-i-onerdi/
Haberin asli bu degil, bu fake yani sahte.
Orijinali HABER1903 sitesinde...
http://www.haber1903.com/Besiktas-7900-calimbay_besiktasa_oyuncusunu_ onerdi.html
Çılgın Türk 05.01.2013, 01:38 Bursaspor Şener Özbayrak ve Onur Akbay'ı transfer etti
http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/658x370/2013/1/4/fft104mm2067900.jpg
Transferde alt lig futbolcularını göz hapsine alan Bursaspor, Polatlı Bugsaşspor’dan renklere bağlanan Şener Özbayraklı’nın ardından ikinci bombayı da dün patlattı. Yeşil-Beyazlılar PTT 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka’da forma giyen Onur Akbay’la anlaşma sağladı. Dün sağlık kontrolünden geçen iki oyuncu da takımla birlikte ilk idmanlarını yaptılar.
Poyrazcan 05.01.2013, 02:12 BİZİM TARAFTARLAR BEĞENMESE DE BURSASPOR ALMIŞ ADI GEÇEN OYUNCULARDAN BİRİNİ.
BURAYA YORUM YAZAN BAZI TARAFTARLARI ANLAYAMIYORUM ŞAHSEN!
BİR ATASÖZÜ HATIRLATMAK İSTERİM ONLARA;
AYAĞINI YORGANINA GÖRE UZAT.
OzkanBaskan 05.01.2013, 08:59 Kardeş Ziya yerine Alper'i önerse değişen ne?
Kardeşim ben de senin kadar bu adamın yaptıklarından haz almıyorum ama burada yanlış anlayacak bir durum yok ki elindeki gençlerden birini büyük takımlardan birine satmak istiyor o kadar yani
izmirliyigido 05.01.2013, 09:14 Öncelikle burda benden hakikaten farklı haberler ve isimler bekleyen arkadaşlarımı hayal kırıklığına uğratığım için özür dilerim..Ama burda benim yapacağım birşey yok çünkü hakikaten adı geçen isimler bunlar yani basına sızan isimlerin çoğu bunlar...Ben birinci ağızdan doğrulatmış oldum, bunların dışında bir iki isim var yeri gelince öğrenince yazacağım..Yani demek istediğim şu burada transferi ben yapmıyorum, sırf hava atmak ya da yalan da olsa farklı birşey söylemek adına 3-4 isim de uydurabilirdim..Ama amacım tabi ki de bu değil..Bu konuda ne bir çıkarım var ne de beklentim...Amacım buradaki arkadaşalr için öğrenebildiğim bilgileri paylaşabilmek...Benim de sağlam kaynaktan öğrendiklerim de bunlar..Yani ortada olan buysa benden farklı birşeyler öğrenmemi ya da yeni birşeyler ortaya atmamı bekleyen bazıları var..Artık onlara cevap bile vermiyorum, çünkü onlar hep bu dönemde ortaya çıkıp hazımsızlıklarını haykıra haykıra söyleyen tipler...O yüzden onlar şöyle böyle dedi diye yolumuzdan dönecek değiliz...Ben yine birşeyler öğrendikçe yazacağım..Zaten bu sitenin kuruluş tarihine ve bizim üyelik tarihimize paylaştıklarımıza bakarlarsa kimin ne olduğunu ve maksadının ne olduğunu görürler..
Boşver kardeşim sen yazmana devam et. Biz senin ne olduğunu biliyoruz. Kararları sen vermiyorsun sen sadece gerçeğe yakın duyumları bizimle paylaşıyorsun. Sen bu siteyi renklendiren birkaç isimden birisin, boşver sen bazı arkadaşlarımızı.
.
SivassporunSesi 05.01.2013, 10:10 •Emir KUJOVİÇ %90 Sivasspor'da...
İlk istenilen oyuncu Abderrazak Hamdallah alternatifi Toto Tamuzmuş bizim emektardan öğrendim :D ama Toto Tamuz'un gelme ihtimali daha yüksekmiş ayriyetten Abderrazak Hamdallah'a Sivasspor tarihinin en yüksek rakamı teklif edilmiş.Kujovic %95 bitmiş.Kesin biten oyuncu olarak Ümit'le Hakan Aslan varmış.Bunun haricinde Özgür olmamış heralde Eskişehir işin içine girmiş.Ben bunları öğrendim son olarak umarım yardımcı olmuşumdur usta.
katılıyorum sana kardeşim kim olursa olsun davranışının etik olmadığını, sanırım başka bir başlık altına yazmışım. gece gece insanın keyfini kaçırdılar transfer yapsan 10 numara futbolcu alsan neye yarar bu yaptıklarından sonra hoca!
Ne yani Hocaya soru sorarlarsa yok cevaplammmı diyecekti? Böyle saçmalık olurmu hiç hemşerimm Atıyroum Sivasspora 5 milyon teklif etseler Sivasspor yönetimi vermeyecekmi? Paraımız yok diye ağlayanda senin yönetimin değilmi?
onurcngr 05.01.2013, 10:36 İlk istenilen oyuncu Abderrazak Hamdallah alternatifi Toto Tamuzmuş bizim emektardan öğrendim :D ama Toto Tamuz'un gelme ihtimali daha yüksekmiş ayriyetten Abderrazak Hamdallah'a Sivasspor tarihinin en yüksek rakamı teklif edilmiş.Kujovic %95 bitmiş.Kesin biten oyuncu olarak Ümit'le Hakan Aslan varmış.Bunun haricinde Özgür olmamış heralde Eskişehir işin içine girmiş.Ben bunları öğrendim son olarak umarım yardımcı olmuşumdur usta.
sivasspor tarihinin en pahalı oyuncusu Lucien Aubey 1.500.000euro ile oda hayal kırıklığı ile gitti umarım sonu onun gibi olmaz. neye kime hangi özelliklerine göre bu fiyatı veriyorlar farkındalardır inşallah
onurcngr 05.01.2013, 10:41 Ne yani Hocaya soru sorarlarsa yok cevaplammmı diyecekti? Böyle saçmalık olurmu hiç hemşerimm Atıyroum Sivasspora 5 milyon teklif etseler Sivasspor yönetimi vermeyecekmi? Paraımız yok diye ağlayanda senin yönetimin değilmi?
insan gibi adabıyla teklif yapılır kulüpler anlaşır futbolcu ikna edilir transfer gerçekleşir 1milyona da gider 5milyona da. fakat rıza hoca gibi gel şu adamımı al senin sol bek sorunun bitsin sizde rahat edin denmez bizim açıkları kimle kapatacak peki? daha sorun olan mevkilere adam alamamışken alternatifi olmayan ziya'yı satışa çıkarmak da nedir? seviyorsan sev beşiktaşı ama çalıştığın kulubün üstünde de tutma artık
Ara dönemde futbolcu almak zordur genelde takıma giremeyen antreman eksiği olan gözden çıkarılanlar satılıktır uyğun fiyata formda olana zaten çook isterler yani ara dönemde alacaksın takıma uyum sağlayacak o biraz zor ancak hırslı mücadele gücü yüksek genç orta saha ve forvet alınabilir tabi oynatacagın topçuyu almak lazım ........;)
alternatif kaleci olarak fbdeki serkan olabilir refleksleri çok iyi
Serdar63972 05.01.2013, 12:10 insan gibi adabıyla teklif yapılır kulüpler anlaşır futbolcu ikna edilir transfer gerçekleşir 1milyona da gider 5milyona da. fakat rıza hoca gibi gel şu adamımı al senin sol bek sorunun bitsin sizde rahat edin denmez bizim açıkları kimle kapatacak peki? daha sorun olan mevkilere adam alamamışken alternatifi olmayan ziya'yı satışa çıkarmak da nedir? seviyorsan sev beşiktaşı ama çalıştığın kulubün üstünde de tutma artık
Kardeş sonuna kadar haklısın...
Birde çatladıkapıspora teklif yapsa anlayacağımda geldiği gunden buyana oynaştığı bjk ye yapınca insan delleniyor.
Yarın ziya gitse arkasından 3 ay sonrada Rıza.
Etik mi bu?
İyi teknik direktör oyuncusunu vermemek için çırpınır.
Gönlü başka tarafta olanda o tarafa YALAKALIK için çırpınır durur.
Yönetime sesleniyorum elinizdeki oyuncuyu başkasına öneren hocadan hoca olmaz.
Bu mantalite bakkal dükkanı bile işletemez...
fasli forvet pahali gelince rica hoca yeniden cek ligine yöneldi ve david lafata ile görüsmelere baslandi
fasli forvet pahali gelince rica hoca yeniden cek ligine yöneldi ve david lafata ile görüsmelere baslandi
Duyumun Kaynagi neresi Kardes ?
Adamin Istatistiklerine baktim müthis !
Adam her Sene Gollerini Siraliyor..
bence yararli olabilir..
Sivasli010 05.01.2013, 14:33 David lafata:
Kişisel bilgileri
Tam adı David Lafata
Doğum tarihi 18 Eylül 1981 (31 yaşında)
Doğum yeri České Budějovice, Çekoslovakya
Boyu 1,80 m (5 ft 11 in)
Mevkii Forvet
Kulüp bilgileri
Kulübü FK Baumit Jablonec
Numarası 21
http://www.youtube.com/watch?v=epbVA3LFYlE
şamatacılar 05.01.2013, 14:34 yönetim transfer yapmıyor; çünkü klübü borca sokmak istemiyorlar...
Sivasli010 05.01.2013, 17:32 Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Lig TV'ye özel açıklamalar yaptı. Çalımbay, özellikle kalede büyük bir sıkıntı yaşadıklarını söyledi.
http://www.ligtv.com.tr/haber/kariyerimde-boyle-sikinti-yasamadim
yorumyapıyombenya 05.01.2013, 19:05 Ziya'nın transferi konusu kapanmıştır beyler, beşiktaş Gökhan Süzen ile 5 yıllık anlaşmış
Çılgın Türk 05.01.2013, 19:25 Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Lig TV'ye özel açıklamalar yaptı. Çalımbay, özellikle kalede büyük bir sıkıntı yaşadıklarını söyledi.
http://www.ligtv.com.tr/haber/kariyerimde-boyle-sikinti-yasamadim
Kayserispor'da Navarro var, yabanci kontenjanina takildigi icin oyatmiyorlar. Bence Korcan'dan da Borjan'dan da iyi kaleci.
Alinirsa iyi olur...
kursad1981 05.01.2013, 22:38 toto tamuz transferınde yaşanan süreç su sekılde futbolcunun menajerı ve mecnun başkan yılbaşından once istanbulda pazarlık yapmışlar futbolcunun kulubu 600 bın Euro futbolcu 300 bın Euro ıstemıs mecnun fıyatı yüksek bulmuş daha sonra futbolcunun menajerinin devreden çıkartarak mecnun başkan dırek futbolcunun kulübüne teklıf sunmus
kursad1981 05.01.2013, 22:40 rıza hocanın 1 . tercıhı faslı forvet kulubu futbolcuya başka kulüplerde talıp olunca ılk ıstedıgı bonservıs ucretını artırmış
kursad1981 05.01.2013, 22:40 forvet transferı ıcın su anda alternatıf ısımler uzerınde durulmaya baslandı
Respect58 05.01.2013, 22:44 Lisetenin başında Hamdallah vardı sonra Toto oda olmadı 3,4,5. alternatif derken Bednar gibi biri gelecek elleamki :D
kursad1981 05.01.2013, 22:54 demın ılk yazdığım yorumun bı yerınde mecnun başkan yazacağıma mecnun yazmışım ozur dılerım
59yigido58 05.01.2013, 23:08 ilgilendiğimiz futbolcular neden açıklanmıyor perşembe en geç cuma günü yönetim açıklayacaktı ?
Çılgın Türk 05.01.2013, 23:22 ilgilendiğimiz futbolcular neden açıklanmıyor perşembe en geç cuma günü yönetim açıklayacaktı ?
Aciklandilar ama acikladiklari futbolculari teker teker diger takimlar kapti.
Özgür Cek --> Eskisehirspor
Burhan Eser --> Mersin
Onur Akbay --> Bursa
Kujovic --> ?
Israili ve fasli -> ?
eyuphulagu 05.01.2013, 23:41 Bugün ntvsporda canlı yayında Yılmaz Vural ile Rıza Çalımbay ın transferlerde ilgili karşılıklı konuşmaları da yer aldı..Y.Vural Hoca Rıza Çalımbay'a Bienvenu ye talip misiniz hocam diye sordu;eğer talip değilseniz biz almak istiyoruz dedi..Rıza Hoca da talip değiliz demedi..Sadece ara dönemde transferde hep aynı kişilerin adı geçiyor diye lafı geçirdirdi..Benim bu diyalog dan anladığım Sivassporun düşündüğü alternatifler rasında Bienvenu nün de olduğu..Eğer sivasspor bu oyuncuya talip olmasaydı...Rıza Hoca biz bu oyuncuyu düşünmüyoruz diye söylerdi..Ama o kesinlilke böyle bir ifade kullanmadı..Bu transfer olur mu olmaz mı bilmem ama Bienvenu bizim gibi takımlarda rahat oynar diyorum...Bu oyuncu bence eğer gelirse kiralık olarak sivasspora gelir;ama sivasspor bu oyuncuyu kiralık ister mi işte bunu bilemem..Bunun cevabını da Rıza Hoca biliyordur..
DoomsDay58 06.01.2013, 00:20 Transferden ben en başından umudumu kestim arkadaş bu pintilikle hiç bir yere varamayız :mad:
Çılgın Türk 06.01.2013, 01:01 Beşiktaş'a Süper Lig'den "iki bomba" teklif birden
Samet Aybaba ile Rıza Çalımbay geçen hafta, Gökhan Süzen'in transferi zora girince Ziya Erdal iGörüşme sırasında masaya Kamil Grosicski'nin de isminin geldiği ortaya çıktı. Çalımbay'ın, Aybaba'ya, "Hocam yurt dışında arıyorsun ama bizim Kamil tam Beşiktaş'a göre. Onda Holosko ruhu var" dediği, Aybaba'nın ise eski takım arkadaşına, "Sen oynatmıyorsun bana mı vereceksin?" dediği Çalımbay'ın ise, "Hocam çocuk milli takımın direkt oyuncusu. Bize bol gelmeye başladı. Kendini Sivasspor'un üzerinde görüyor. Zaten böyle giderse sezon sonunda da göndermek zorunda kalacağız" dedi.
İBB DE DOKA'YI ÖNERDİ
Bunun üzerine Aybaba'nın, Tamer Kıran'la konuşarak Grosicski konusunda Sivasspor'un nabzını yoklamasını istediği iddia edildi. Bu arada İBB'nin de Gökhan Süzen pazarlıkları sırasında Beşiktaş'a Doka'yı teklif ettiği fakat Doka'ya Samet Aybaba'nın kesinlikle "hayır" dediği bildirildi.
çin telefonda bir görüşme yapmıştı.
http://www.fotospor.com/haber_besiktasa-super-ligden-iki-bomba-teklif-birden-_114280
Beşiktaş'a Süper Lig'den "iki bomba" teklif birden
Samet Aybaba ile Rıza Çalımbay geçen hafta, Gökhan Süzen'in transferi zora girince Ziya Erdal iGörüşme sırasında masaya Kamil Grosicski'nin de isminin geldiği ortaya çıktı. Çalımbay'ın, Aybaba'ya, "Hocam yurt dışında arıyorsun ama bizim Kamil tam Beşiktaş'a göre. Onda Holosko ruhu var" dediği, Aybaba'nın ise eski takım arkadaşına, "Sen oynatmıyorsun bana mı vereceksin?" dediği Çalımbay'ın ise, "Hocam çocuk milli takımın direkt oyuncusu. Bize bol gelmeye başladı. Kendini Sivasspor'un üzerinde görüyor. Zaten böyle giderse sezon sonunda da göndermek zorunda kalacağız" dedi.
İBB DE DOKA'YI ÖNERDİ
Bunun üzerine Aybaba'nın, Tamer Kıran'la konuşarak Grosicski konusunda Sivasspor'un nabzını yoklamasını istediği iddia edildi. Bu arada İBB'nin de Gökhan Süzen pazarlıkları sırasında Beşiktaş'a Doka'yı teklif ettiği fakat Doka'ya Samet Aybaba'nın kesinlikle "hayır" dediği bildirildi.
http://www.fotospor.com/haber_besiktasa-super-ligden-iki-bomba-teklif-birden-_114280
Bu tarz yalan asparagas haberler yayınlayıp Hocayı taraftarın önüne atıyorlar... Gerçekten bırak kınamayı, bu haberi yayınlayan gazeteciyi kızılcık sopası ile iyice pataklamak lazım.. Daha düne kadar bir sürü polemik yaşandı taraftar tarafından. ama bu tarz haberlerin yalan olduğunu hiç kimse düşünemedi. Hepimizde biliyoruz ki bu gazetelerin transfer haberleri tamamı ile yalan...
Çılgın Türk 06.01.2013, 10:17 Bu tarz yalan asparagas haberler yayınlayıp Hocayı taraftarın önüne atıyorlar... Gerçekten bırak kınamayı, bu haberi yayınlayan gazeteciyi kızılcık sopası ile iyice pataklamak lazım.. Daha düne kadar bir sürü polemik yaşandı taraftar tarafından. ama bu tarz haberlerin yalan olduğunu hiç kimse düşünemedi. Hepimizde biliyoruz ki bu gazetelerin transfer haberleri tamamı ile yalan...
Haberin yalan oldugunu nerden biliyorsun?
Bjk sitesi olan haber1903 niye Riza hocayi taraftarin önüne atmak istesin?
Ya bu haber haber1903'de cikanin daha detaylisi ya da o haberden esinlerek yapilmis bir haber. Ama her iki haberinde yalan oldugunu düsünmüyorum...
Eger maksat yalan transfer haberi yapmak olsa Bjk su su futbolcu alacak, aldi, geldi, yolda gibi haberler yaparlar... Ben senin kadar emin degilim haberin yalan oldugundan.. Sonucta Tv ekranlarindan kendisi de acikladi Grosicki'den memnun olmadigini, hatta bir cogumuz devre arasi gönderilecegini düsünürken Sn. Oflaz Tv ekranlarindan Grosicki'nin hic bir yere gönderilmeyecegini acikladi..
Morten58 06.01.2013, 10:23 Haberin yalan oldugunu nerden biliyorsun?
Ya bu haber haber1903'de cikanin daha detaylisi ya da o haberden esinlerek yapilmis bir haber. Ama her iki haberinde yalan oldugunu düsünmüyorum...
Eger maksat yalan transfer haberi yapmak olsa Bjk su su futbolcu alacak, aldi, geldi, yolda gibi haberler yaparlar... Ben senin kadar emin degilim haberin yalan oldugundan.. Sonucta Tv ekranlarindan kendisi de acikladi Grosicki'den memnun olmadigini, hatta bir cogumuz devre arasi gönderilecegini düsünürken Sn. Oflaz Tv ekranlarindan Grosicki'nin hic bir yere gönderilmeyecegini acikladi..
BJK'nin Sitesi su: http://www.bjk.com.tr/tr/
http://www.haber1903.com/ Sitesinin yerine , istersen bende www.haber1967.com Sitesini acarim , ve Fernandes Sivasspor'da derim, simdi bu real mi?
Morten58 06.01.2013, 10:26 Haberin yalan oldugunu nerden biliyorsun?
Haber Kaynağı: Fotomaç
al da bak: http://www.haber1903.com/Besiktas-7955-grosicki_surprizi.html
Çılgın Türk 06.01.2013, 10:28 BJK'nin Sitesi su: http://www.bjk.com.tr/tr/
http://www.haber1903.com/ Sitesinin yerine , istersen bende www.haber1967.com Sitesini acarim , ve Fernandes Sivasspor'da derim, simdi bu real mi?
Resmi siteleri olmadigini bende biliyorum.
Sivasspor.com (yani bu forum ) Sivasspor'un resmi sitesi mi? Degil..
Demek istedigim haber1903 Riza hocayi taraftarin önüne atacak bir site degil.
Hele hele Sivasspor'da calisan, Bjk'nin efsanevi oyunculardan birini niye taraftarin önüne atmak istesin? Biraz mantikli düsünmek gerekiyor...
DoomsDay58 06.01.2013, 10:28 Beşiktaş'a Süper Lig'den "iki bomba" teklif birden
İBB DE DOKA'YI ÖNERDİ
Rıza hocanın Ziya'yı önermesinin üzerinden üretilmiş yalan bir haber yoksa böyle mahalle ağzıyla kimse kimseye oyuncu önermez.
Çılgın Türk 06.01.2013, 10:30 Haber Kaynağı: Fotomaç
al da bak: http://www.haber1903.com/Besiktas-7955-grosicki_surprizi.html
Fotomac degil Fotospor :))
Fotomac gazete ama Fotospor ise artik sadece internet üzerinden yayin yapiyor :D
Kisaca: Fotomac ile Fotospor ayni degil
Morten58 06.01.2013, 10:32 Resmi siteleri olmadigini bende biliyorum.
Sivasspor.com (yani bu forum ) Sivasspor'un resmi sitesi mi? Degil..
Demek istedigim haber1903 Riza hocayi taraftarin önüne atacak bir site degil.
Hele hele Sivasspor'da calisan, Bjk'nin efsanevi oyunculardan birini niye taraftarin önüne atmak istesin? Biraz mantikli düsünmek gerekiyor...
Ziya Erdal haberi Kaynagi - www.haber1903.com
ama Grosicki haberin Kaynagi Fotomac.
Morten58 06.01.2013, 10:35 Fotomac degil Fotospor :))
Fotomac gazete ama Fotospor ise artik sadece internet üzerinden yayin yapiyor :D
Kisaca: Fotomac ile Fotospor ayni degil
http://www.haber1903.com/Besiktas-7955-grosicki_surprizi.html
orada Fotomac yaziyor.
http://resimzade.com/Show.html?i=38981&token=45943
ve iste Link:
http://www.fotomac.com.tr/Besiktas/2013/01/06/grosicki-surprizi
Çılgın Türk 06.01.2013, 10:36 Ziya Erdal haberi Kaynagi - www.haber1903.com
ama Grosicki haberin Kaynagi Fotomac.
Dün ben haberi fotospor'dan ekledigimde bu haber fotomac'ta yoktu..
Eger haber cidden fotomac'a ait ise yalan olma IHTIMALI var.
Haber1903'de cikan Ziya haberinden esinlenip sallamis olabilirler..
Morten58 06.01.2013, 10:40 Dün ben haberi fotospor'dan ekledigimde bu haber fotomac'ta yoktu..
Eger haber cidden fotomac'a ait ise yalan olma IHTIMALI var.
Haber1903'de cikan Ziya haberinden esinlenip sallamis olabilirler..
amam bosverin. Fotospor'Da , Fotomac'da isi gücü Magazin zaten.
Is gördün mü Transfer disinda , Hocalar ile röpörtaj , antreman Kampinda röpörtajlar , güzel Haberler.
Isleri gücleri para kazanmak. Hoca Ntv Spor'da da , Ligtv'ye de söyledi , Oyuncu satma riskimiz yok.
cenk5821 06.01.2013, 11:01 Sivasspor'un üstünde ne demek ya hu bu gazeteler işi iyice azıttı. :mad: :mad: :mad:
Halen medyanin oyununa gelen insanlar var. Hey Allahim...
şamatacılar 06.01.2013, 12:15 Bu takım transfer yapamıyor !
DOGU_BEY 06.01.2013, 12:20 Beşiktaş'a Süper Lig'den "iki bomba" teklif birden
İBB DE DOKA'YI ÖNERDİ
ben bu haberin az çok doğru olduğuna inanıyorum kardeş, çünkü Rıza hoca bu yıl tamamen tuhaflaştı, bjkye hoca olamadı ama akıl hocası olma yolunda ilerliyor! ayrıca dediğin gibi bknin kendi forum ve taraftar sitesi neden çalımbayı taraftarın önüne atmak istesin ki???
ben bu haberin az çok doğru olduğuna inanıyorum kardeş, çünkü Rıza hoca bu yıl tamamen tuhaflaştı, bjkye hoca olamadı ama akıl hocası olma yolunda ilerliyor! ayrıca dediğin gibi bknin kendi forum ve taraftar sitesi neden çalımbayı taraftarın önüne atmak istesin ki???
DOGU BEY TRANSFERDE SON DURUM NEDİR ACABA?
1: Şu ana kadar kampa katılan iki futbolcu var Ümit Kurt ve Hakan Arslan.
2: Emir KUJOVİÇ transferi henüz bitmemiş heran bitebilirde bitmeyebilirde.
3: İsrail'deki golcü Toto TAMUZ hakkında şu ana kadar herhangi bi gelişme yok.
Şimdilik bukadar.:)
58 SiVaSıM 58 06.01.2013, 13:26 biri şu rızayı durdursun yoksa çok kötü şeyler olabilir hainlik yapma rıza efendi grosicki bizimdir siz işinize bakın
cenk5821 06.01.2013, 13:28 biri şu rızayı durdursun yoksa çok kötü şeyler olabilir hainlik yapma rıza efendi grosicki bizimdir siz işinize bakın
İlk defa duyuyorum kendi oyuncularını bir t.direktörün başka takımlara böyle yollama isteğini sanki transfer yaptıkda oyuncu yolluyoruz. Ben bu işten hiçbirşey anlamadım. :mad: :mad:
Haberin yalan oldugunu nerden biliyorsun?
Ben o malum site üzerindeki haberleri kaale almıyorum demek istiyorum. Almanya ya Türk spor medyasının sedası nasıl geliyor bilemiyorum ama Türk Medyasının özellikle transfer haberleri konusunda Almanya dan daha üç kağıtçı daha sahtekar ve daha asparagas yayın yaptığını belki senin kadar olmasa da az buçuk tahmin edebiliyorum.. İstatistikleri ile geçmiş aylarda burada paylaşmıştım. (Transfer haberleri-Transfer edilen oyuncu) Maksadım seni küçük düşürmek değil aksine bildirmek ve bilgilenmek. Şurada doğrusun; Rıza Hocamızın Beşiktaş aşkı konusunda... Ha mutlaka bir kelam ettiğine de eminim, ama bu basın veya görsel medyanın kucağına verildiği zaman da yukarıdaki seçenekler (üçkağıtçılık, asparagas ) devreye girmeye başlar TÜRKİYE'de... Mesela ben bir senaryo yazayım...
Soru: Beşiktaşta sol bek sorunu var sizde kaliteli bir Ziya var ne düşünüyorsunuz.
Cevap: Ziya Türkiyenin her büyütülmüş takımında rahatlıkla oynayabilecek özelliklere sahip bir oyuncudur. Kaldı ki Beşiktaşta da rahatlıkla oynar. Şartlar elverirse kulübün menfaatleri doğrultusunda her oyuncumuz gidebilir..
Asparagas çeviri: Ziya'yı Beşiktaşa öneriyorum. Şu anda Beşiktaşın sol kanadına ilaç olabilecek bir oyuncudur. Alın Ziyayı senelerce o bölgede sorun yaşamayın...
Dediğim gibi bu bir senaryodur. Türkiyede spor medyasının işlevi maalesef bu şekildedir. Hep kendilerine çeker ve yontarlar. Burda da bu örneklemeden yola çıkarak bu şekilde olduğunu tahayyül ediyor bazı kesim...
ahhguzum 06.01.2013, 13:42 Grosicki havalarda onu satıp havasını söndürüp başka birini almayi dusunememi veya ziya yi satarak da kasaya para girmesini isteyemez mi? Birde böyle düşünü n bakalim
Respect58 06.01.2013, 18:24 Ibrahim Šehić sözleşmesini fesih etmiş.Yömetim uyuma kaleye sahip çık.Borjan ve Senecky'yi gönderip alalım şu adamı.
Has Sivas`li 06.01.2013, 20:02 Ibrahim Šehić sözleşmesini fesih etmiş.Yömetim uyuma kaleye sahip çık.Borjan ve Senecky'yi gönderip alalım şu adamı.
Bende birkac gönce bu konuya deginmistim. Bence iyi kaleci ve genc olmasi itibariyle daha cok gelisme yapabilir. Alinmasinda fayda var.
GokhanTurna 06.01.2013, 20:42 Fethiyespor, Sivasspor'dan Alican Karadağ ile kiralık olarak anlaşıldı.
http://fethiyedespor.net/haber/haber_detay.asp?haberID=329
DoomsDay58 06.01.2013, 20:46 Ibrahim Šehić sözleşmesini fesih etmiş.Yömetim uyuma kaleye sahip çık.Borjan ve Senecky'yi gönderip alalım şu adamı.
bu sezon ligde 14 maçta 23 gol, kupada ise 2 maçta 7 gol yemiş Borjan ise 14 maçta 19 gol yemiş. Borjan Sehic'ten daha iyi bence ama Senecky'nin yerine alınabilir.
yigido yakup 06.01.2013, 22:22 Ibrahim Šehić sözleşmesini fesih etmiş.Yömetim uyuma kaleye sahip çık.Borjan ve Senecky'yi gönderip alalım şu adamı.
aha bu aslinda güzel bi haber ama bizde iki yabanci kaleci varken genede düsünülebilecek bir isim heleki böyle bir kaleci bonservis bedeli yoksa
dogan5880 06.01.2013, 22:35 yav hangı takım futbolcusunu gonderse hemen transfer edıyorsunuz nasıl ınsanlarsınız sız futboldan anlamayan tonlarca adam var su sıtede ıbrahım sehıç kımmışş allahım sen akıl ver
Respect58 06.01.2013, 23:01 yav hangı takım futbolcusunu gonderse hemen transfer edıyorsunuz nasıl ınsanlarsınız sız futboldan anlamayan tonlarca adam var su sıtede ıbrahım sehıç kımmışş allahım sen akıl ver
Transfer ücretlerini sen karşıla biz daha iyi futbolcular buluruz sayın futbol profesörü.
Birkaç maç seyrettim ama Manisaspor orta sahasındaki Bekir ve Eray isimli oyuncuları beğendim. Tabi 2-3 maç ölçü olmaz. Sene sonuna kadar denk geldikçe bu oyuncuları takip edeceğim.
dogan5880 07.01.2013, 01:46 mehmet yildizida alırsınız sız
Çılgın Türk 07.01.2013, 21:31 Fasli ile parasal konuda anlasma var, kulübü fazla para istiyor
Israilli ile parasal konuda anlasma var, kulübü fazla para istiyor
Kujovic heran bitebilir
Forvette birinci sirada Bienvenue var ama Ispanya'dan talibi ciktigi icin transfer cikmaza girdi
kaynak: Riza Calimbay, Tv 58
Çılgın Türk 07.01.2013, 21:32 Fasli ile parasal konuda anlasma var, kulübü fazla para istiyor
Israilli ile parasal konuda anlasma var, kulübü fazla para istiyor
Kujovic heran bitebilir
Forvette birinci sirada Bienvenue var ama Ispanya'dan talibi ciktigi icin transfer cikmaza girdi
kaynak: Riza Calimbay, Tv 58
Polanya'dan bir forvet takip ediliyormus onu yazmayi unuttum.
citothehan58 07.01.2013, 21:47 Kayserispor'un gözden çıkarttığı kaleci Navarro ve Emir Kujoviç'le ilk yarı bitiminde dönmeyeceğini belirterek ülkesi Arjantin'e giden Cangele, sarı kırmızılı takımın Antalya kampına katıldı. Sivasspor'la anlaştığı bildirilen Emir Kujoviç, kaleci Navarro ile Franco Dario Cangele, kampta bugün sadrı kırmızılı takımın antrenmanına katıldı. Kayserisporlu yöneticilerin de pazar günü Antalya kampına giderek teknik kadro ile görüşeceği, transfer konusundaki çalışmaları konusunda teknik heyetle bir araya geleceği bildirildi. Bu arada Kayserispor'un Ajax'dan transfer edeceği Yener Arıca'nın 7 Ocak'da Antalya'ya geleceği, mukavelesini imzaladıktan sonra 8 Ocak'dan itibaren çalışmalara katılacağı bildirildi.
Kaynak: http://www.transfermarkt.com.tr/tr/kayserisporda-navarro-cangele-ve-kujovic-kampa-katildi/news/anzeigen_109594.html
DOGU_BEY 07.01.2013, 22:11 Bu kafayla adı geçenler veya düşünülen isimler birer birer elden gidiyor...Henüz farklı bir isim de yok... Sonra bazı arkadaşlar bana kızmasın, neden isim yok neden haber yok diye...Mevcut yönetim politikası (başkan hariç) ve hocanın aklının hala başka yerlerde olmasının sonucunu hep beraber görüyoruz...Böyle olmaktansa alt yapından çıkar 3 tane sağlam genç oyuncu sür ilk 11'e, hata yapsalar da arkasında dur..Zaten merak etme bu taraftar senden önce çoktan durur o gençlerin ardında..Ziya'nın arkasında durduğu gibi...
Respect58 07.01.2013, 22:22 Polanya'dan bir forvet takip ediliyormus onu yazmayi unuttum.
Birisi şunu yazmış Twitter'da ama ne kadar doğru bilmiyorum;Jakub Kosecki
corner58 07.01.2013, 22:32 Mecnun başkan bildiğim kadarıyla mahkemenin tam sonuçlanmamasindan dolayı pasif durumda . Kararın verilmemiş olması ondada sıkıntı oluşturmuş durumda. Yoksa oda Sivassporun durumundan hoşnut değıldir heralde. Yönetimde böyle sıkıntının olması transferléride olumsuz etkıliyor. Davanın sonucunu görmeden kulubu sıkıntıya sokmak istemıyor
eyuphulagu 07.01.2013, 22:53 Birisi şunu yazmış Twitter'da ama ne kadar doğru bilmiyorum;Jakub Kosecki
Jakup Kosecki Polonya futbolunun son zamanlarda yükselen yıldızlarından...Aynı bizim Grosecki gibi hem kanat hem de forvet oynayan bir oyuncu...Yaşı 40 ve üzerindekilerin çok iyi hatırladığı Türkiye de G.S da bir dönem oynayan ROMAN KOSECKİ'nin de oğlu...Jakup da aynı babası gibi forvetin sağında solunda oynayan ,hızlı bir sağ kanat ve forvet oyuncusu...Sivasspor bu oyuncuyu ancak iyi para verirse alır;vermezse 1-2 yıl sonra bu oyuncuyu Alman liginde iyi bir takımda izleriz...Polonya nın en iyi kulübü Legia Varsova' dan oyuncu almak o kadar da kolay değil..Ancak iyi para verirsek bize 22 yaşındaki bir oyuncuyu verirler..Bu oyuncu stil olark Cerny,Grosecki karışımı bir oyuncu...Yine de belli olmaz Grosecki de uzun süre uğraşılıp sivasspora transfer olmuştu..Bu oyuncu sivassporun aradığı gerçek bir forvet mi derseniz bunun kararını da Rıza Hoca verecektir..
onurcngr 07.01.2013, 23:06 videolarda gözlediğim kadarıyla sivasspora gerekli olan son vuruşları iyi forvetten ziyade daha çok sol kanatta grosicky tarzında hızlı teke tek becerisi olan futbolcu. şuan takımda bu tarz oyuncuya nekadar ihtiyaç var orası tartışılır tabi. fakat alınırsa da gelecek adına iyi bir yatırım olacağı kesindir
şamatacılar 08.01.2013, 14:24 Bu kafayla adı geçenler veya düşünülen isimler birer birer elden gidiyor...Henüz farklı bir isim de yok... Sonra bazı arkadaşlar bana kızmasın, neden isim yok neden haber yok diye...Mevcut yönetim politikası (başkan hariç) ve hocanın aklının hala başka yerlerde olmasının sonucunu hep beraber görüyoruz...Böyle olmaktansa alt yapından çıkar 3 tane sağlam genç oyuncu sür ilk 11'e, hata yapsalar da arkasında dur..Zaten merak etme bu taraftar senden önce çoktan durur o gençlerin ardında..Ziya'nın arkasında durduğu gibi...
usta suç başkanda olmasın. sonuçta en tepedeki odur. mecnun başkanın düşüncesi şu, ee ben transfer yapmıyım, yaparsamda ucuz beleş alt ligden alıyım ya tutarsa hesabı, zaten ligden düşmeyiz yani düşecek olsak bile hep yırtıyoruz ligde kalıyoruz. eldeki kadro fena değil öyle yada böyle ligde kalır.!""
zaten sivassporun en büyük problemi bir hedefinin olmaması. hedefi olmayan gemiye hiç bir rüzgar yardım etmez.. ligde kalalım bize yeter kafasındalar hala.
burak58as553 08.01.2013, 17:05 Ne zaman bitecek bu transferler.Gerçi daha başlamadık bile...
Sivasli010 08.01.2013, 18:07 Bizim yonetim transfer yapamiyor, bari altyapidan oyuncu alsinlar ayni ziya gibi ozaman para harcamaya gerek yok :)
Sivasli010 08.01.2013, 18:12 Ben fotomac, fotospor, fanatike inanman :D Mayalara inanirim fotomac,fotospor, fantike inanman :d
Mayalar sivasspor messiyi aldi deseler inanirim, fanatik sivasspor messiyi aldi deseler inanmam :D
şamatacılar 08.01.2013, 18:44 Bu başkan bu yönetim bizde olduğu sürece sivasspor bir yere varamaz !
Böyle şuursuz yönetim bizden başka kimsede yok
Rallim58 08.01.2013, 18:52 Bu başkan bu yönetim bizde olduğu sürece sivasspor bir yere varamaz !
Şuurlu bir taraftar olarak yönetime talip olmayı düşünüyor olmalısınız...
Lütfen haddimizi bilerek yorum yapalım, şamatacılığa gerek yok...
Bu başkan bu yönetim bizde olduğu sürece sivasspor bir yere varamaz !
Hem başkanıyla hemde yönetimiyle yapılması gerekli transferleri biran önce yapmak için canla başla çalışıyorlar senin düşüncene bak.
Sen belki akşam başını yastığa koyunca rahat uyuyabiliyorsun ama inan bu işle uğraşanlar uyku bile uyumuyor uyuyamıyorlardır..
sivastatlıbelam 08.01.2013, 19:24 Hem başkanıyla hemde yönetimiyle yapılması gerekli transferleri biran önce yapmak için canla başla çalışıyorlar senin düşüncene bak.
Sen belki akşam başını yastığa koyunca rahat uyuyabiliyorsun ama inan bu işle uğraşanlar uyku bile uyumuyor uyuyamıyorlardır..
sayın arkadaşım bu yazdığına sen inanıyor musun?
canla başla çalıştıklarına inanmıyorum...canla başla ucuz hatta bedava futbolcu arıyorlar desek yanlış olmaz...
ama bizim yönetimin bilmesi gereken bir şey var ki:UCUZ ETİN YAHNİSİ KÖTÜ OLUR...Kazanırız kaybederiz problem değil,ama ,avrupaya gidemeyeceğimizi gitsek bile yönetimin bu vizyonsuzluğuyla bir yol katedeceğini düşünmüyorum...
sayın arkadaşım bu yazdığına sen inanıyor musun?
canla başla çalıştıklarına inanmıyorum...canla başla ucuz hatta bedava futbolcu arıyorlar desek yanlış olmaz...
ama bizim yönetimin bilmesi gereken bir şey var ki:UCUZ ETİN YAHNİSİ KÖTÜ OLUR...Kazanırız kaybederiz problem değil,ama ,avrupaya gidemeyeceğimizi gitsek bile yönetimin bu vizyonsuzluğuyla bir yol katedeceğini düşünmüyorum...
Sayın arkadaşım ben inanmadığım şeyleri yazmam.
Senin inanıp inanmaman sana kalmış birşey.
Açıklanması gereken okadar çok şey varda bunun yeri burası olmadığı için bırakalım senin bildiğin sende benim bildiğim bende kalsın..
Murad_Kelleci58 08.01.2013, 19:38 sayın arkadaşım bu yazdığına sen inanıyor musun?
Kazanırız kaybederiz problem değil,ama ,avrupaya gidemeyeceğimizi gitsek bile yönetimin bu vizyonsuzluğuyla bir yol katedeceğini düşünmüyorum...
Şayet bu yönetim vizyonsuz olmuş olsaydı, bizler termespor'u, pazarspor'u, çubukspor'u, turhalspor'u bulancakspor'u ve adını unuttuğumuz onca semt ve nahiye takımlarıyla oynayıp, maçların özetlerini de full HD kalitede ki ...!! Yerel tv lerden izliyor olacaktık.. Şimdi ise yıllarca gıpta ile baktığın takımları ister canli kanlı stadyumda, gurbette isen yayıncı kurulustan izleyebiliyorsun..
Biz çok çabuk unutan bir milletiz.. Nerden geldigimizi ve nasıl mesafe katettiğimizi görmemek için yalnızca kör olmak gerekir.. Selamlar..
Murad_Kelleci58 08.01.2013, 19:41 Senin yorumuna teşekkür ettim.. Çünkü hala onca katedilen mesafeye rağmen bazı seylerde idrak sorunu yaşadığını anlatmak adına..!!!!!
B.DUMANLI 08.01.2013, 19:50 Şayet bu yönetim vizyonsuz olmuş olsaydı, bizler termespor'u, pazarspor'u, çubukspor'u, turhalspor'u bulancakspor'u ve adını unuttuğumuz onca semt ve nahiye takımlarıyla oynayıp, maçların özetlerini de full HD kalitede ki ...!! Yerel tv lerden izliyor olacaktık.. Şimdi ise yıllarca gıpta ile baktığın takımları ister canli kanlı stadyumda, gurbette isen yayıncı kurulustan izleyebiliyorsun..
Biz çok çabuk unutan bir milletiz.. Nerden geldigimizi ve nasıl mesafe katettiğimizi görmemek için yalnızca kör olmak gerekir.. Selamlar..
Cok dogru bir teshis.Bende bu teshise ufak bir katkida bulunmak istiyorum ve hatirlatmak gayesi ile diyorumki;
"GECMISINI BILMEYENIN GELECEGI OLAMAZ."
Bu atasözü ile sözümü bitiriyorum.
Ziya'nın bir büyük kulübümüzün yakın markajında olduğunu duyuyorum. İBB takımındaki Gökhan Süzen veya Ziya'yı takıma katmak istiyorlarmış. Ama bana kalırsa Ziya sene sonuna kadar durmalı. Bonservisi de en az 3 Milyon Euro eder bence. Ayrıca sonraki transferinden de pay istenmeli. Peki böyle bir durumda sol bek nasıl doldurulur ? Gerçekten takımımızın en iyi yeri belkide Ziya sayesinde. Türkiye'de genel olarak sol bek sorunu varken bizde Ziya var. Ayrıca alternatifi Hayrettin. Şanlıurfa'ya kiraladığımız Kaan da sol bek oynuyor. Ama reddedilmeyecek bir teklif durumunda Bursa'nın gözden çıkardığı Wederson gibi bir isim düşünülebilir gibime geliyor.
Bu mesajı 30 Aralık tarihinde yazmıştım. Dün bahsettiğim Bjk takımı Gökhan Süzen ile anlaştı. Ama Ziya Erdal ile ilgili olarak bu devre arasında veya sene sonunda çok ciddi gelişmeler olabilir gibi görünüyor. Bjk ihtimali kalmasa da başka bir ihtimal ortaya çıkabilecek gibi.
mucahit_58 08.01.2013, 20:07 Transfer politikamız kötü, Kayseri'nin transferlerine bile giptayla bakar hale geldik tamam haklısınız arkadas, hepimiz muzdaribiz eyvallahta
Mecnun Başkanıma laf soyletmem, söyleyen nankordur, cok degil biraz ahde vefa..
58MUAMMER58 08.01.2013, 20:18 bir düzeltme yapma gereği duydum o turhallı keçiörenli bulancaklı bafralı merzifonspor vs adını unuttuğumuz köy ve ilçe takımlarıyla olan münasebetimizi kesip takımı süper lig eşiğine getiren yönetim mecnun odyakmaz yönetimi değil osman seçilmiş başkandır süperlige çıkartan mecnun başkanın sivasspora verdiği önemi değeri emeği inkar etmekde yiğidoluğa yakışmaz belki başkanlığı süresince birçok hatalarda yapmıştır bunu kendiside kabul ediyor zaten yönetimin vizyonsuzluğu filan demek biraz ağır kaçar transfer yapmak kolay iş değildir helede bunu devrearada yapmak dahada zordur büyütülmüş takımların hangisi hangi futbolcuyu almıştır ?neden transfer yapamadığımız neden kaliteli isimleri almadığımızda ortadadır sezon başında şikeyle adı geçen takımlar ilk 5 hafta sonunda yada ilk yarı sonunda küme düşürüleceği haberleri uefanın ve bazı şarlatanların önderliğindeki medyanın kelle istemesi bukorkuyla transfer yapmaması rıza hocanın bjk yle olan münasebeti kararsız kalması transfere gerektiği kadar önem verilmeyişinin tek sebebidir işte istediğimiz futbolcular çok para istiyor şehri beğenmiyor gibi bahanelerde çok inandırıcı değildir ben lazım olan oyuncuları alacağımıza olan inancım sonsuzdur ne yönetim ne rıza hoca böyle birriski gözönüne almaz diyorum
Sivasli010 08.01.2013, 20:19 Mecnun baskanimizdan daha iyi baskan bulamayiz, ama daha iyi scout uyelri bulabiliriz cunku transfer yapmakta zorlaniyoruz.. Ve son zamanlar iyi transferler yapamiyoruz
Murad_Kelleci58 08.01.2013, 20:38 bir düzeltme yapma gereği duydum o turhallı keçiörenli bulancaklı bafralı merzifonspor vs adını unuttuğumuz köy ve ilçe takımlarıyla olan münasebetimizi kesip takımı süper lig eşiğine getiren yönetim mecnun odyakmaz yönetimi değil osman seçilmiş başkandır süperlige çıkartan mecnun başkanın sivasspora verdiği önemi değeri emeği inkar etmekde yiğidoluğa yakışmaz belki başkanlığı süresince birçok hatalarda yapmıştır bunu kendiside kabul ediyor zaten yönetimin vizyonsuzluğu filan demek biraz ağır kaçar transfer yapmak kolay iş değildir helede bunu devrearada yapmak dahada zordur büyütülmüş takımların hangisi hangi futbolcuyu almıştır ?neden transfer yapamadığımız neden kaliteli isimleri almadığımızda ortadadır sezon başında şikeyle adı geçen takımlar ilk 5 hafta sonunda yada ilk yarı sonunda küme düşürüleceği haberleri uefanın ve bazı şarlatanların önderliğindeki medyanın kelle istemesi bukorkuyla transfer yapmaması rıza hocanın bjk yle olan münasebeti kararsız kalması transfere gerektiği kadar önem verilmeyişinin tek sebebidir işte istediğimiz futbolcular çok para istiyor şehri beğenmiyor gibi bahanelerde çok inandırıcı değildir ben lazım olan oyuncuları alacağımıza olan inancım sonsuzdur ne yönetim ne rıza hoca böyle birriski gözönüne almaz diyorum
Kim Sivasspor menfaatleri için çizgi yada virgül yapsın.. Basımın üstündedir.. O donem OSMAN Bey'in yönetiminde olan şimdiki Mecnun Beyin de varlığını unutmamak ahde vefaya vefadır üstadım.. :) Selam ve saygılar
Ferhat06 08.01.2013, 20:42 Şayet bu yönetim vizyonsuz olmuş olsaydı, bizler termespor'u, pazarspor'u, çubukspor'u, turhalspor'u bulancakspor'u ve adını unuttuğumuz onca semt ve nahiye takımlarıyla oynayıp, maçların özetlerini de full HD kalitede ki ...!! Yerel tv lerden izliyor olacaktık.. Şimdi ise yıllarca gıpta ile baktığın takımları ister canli kanlı stadyumda, gurbette isen yayıncı kurulustan izleyebiliyorsun..
Hay ağzına yüreğine sağlık.
sivastatlıbelam 08.01.2013, 20:43 Şayet bu yönetim vizyonsuz olmuş olsaydı, bizler termespor'u, pazarspor'u, çubukspor'u, turhalspor'u bulancakspor'u ve adını unuttuğumuz onca semt ve nahiye takımlarıyla oynayıp, maçların özetlerini de full HD kalitede ki ...!! Yerel tv lerden izliyor olacaktık.. Şimdi ise yıllarca gıpta ile baktığın takımları ister canli kanlı stadyumda, gurbette isen yayıncı kurulustan izleyebiliyorsun..
evet yönetime bizi süper ligde tuttuğu için minnettar olabiliriz ama bu yeterli mi hocam...ligde kalmak yeterli mi...niye vites büyütmüyoruz.neden rakip olarak gençlerbirliği,elazığ,kayseriy i seçiyoruz...
bütün bunları yapacak kapasite bu takımın ruhunda var...
Murad_Kelleci58 08.01.2013, 21:06 evet yönetime bizi süper ligde tuttuğu için minnettar olabiliriz ama bu yeterli mi hocam...ligde kalmak yeterli mi...niye vites büyütmüyoruz.neden rakip olarak gençlerbirliği,elazığ,kayseriy i seçiyoruz...
Bak güzel kardesim sen kendinde onaylamışsın, g.birligi, kayseri, Elazığ diyorsun.. Sen pazar'ı yada çarsamba'yı gün olarak biliyorsun belkide.. Ama bize pazar yada Çarşamba dendiğinde o üçüncü ligin zifiri, kuytu, umutsuz bataklığı aklımıza geliyor.. Evet biz bı ara "vites"se yukseltip "shak"diye tarı ve "andersen"den masalları dinlemek yerini"Anderlecht"i burada izledik.. Hemde bu vizyonsuz yoneticiler sayesinde.. Sen çok unutkan bir kardesimize benziyorsun anlaşılan.. Sende b 12 eksikliği olmasın mazallah.. !!
evet yönetime bizi süper ligde tuttuğu için minnettar olabiliriz ama bu yeterli mi hocam...ligde kalmak yeterli mi...niye vites büyütmüyoruz.neden rakip olarak gençlerbirliği,elazığ,kayseriy i seçiyoruz...
İki sene (geçen seneden önceki seneler) Başkanın muhteşem politikaları (!) yüzünden az daha ligden düşüyorduk. O zaman devre arasında borç-bütçe falan dinlemeden nasıl aldı Van Heerden'leri, Aubey'leri. Panikleyince ne borç kalıyor ne de bütçe. Şimdi başkandan isteğimiz işler güzel giderken her sene bir- iki tane sağlam-yetenekli topçu alması. Nerede bedava, işi bitmiş, yeteneksiz topçu var bize geliyor. Süper ligin en kötü forvetleri bizde. Adamlar topa vurmaktan bihaber. Kale zaten Allah'a emanet. Teknik kapasite desen Erman ve (kısmen) Atıf'dan başka pas verecek adam yok. Sonra da Başkan güzel yönetiyor! Valla suya sabuna dokunmadan, her sene toplama adamlarla ben de kulübü güzel ve borçsuz idare ederim :) . Sayın Başkan yardım falan toplamayarak Sivasspor'un onurunu korumaya çalışıyormuş. Sayın Başkan eğer bizim, Sivasspor'un ve Sivaslıların onurunu koruyacaksan o yalakalıkları yapan Rıza gibi birini takımın başında bir dakika bile tutmazsın!
Saygılarımla...;)
Murad_Kelleci58 08.01.2013, 21:21 Bekar'a karı boşamak ne kadar kolaysa, Sivasspor'a Başkan olmak ve takımı idare etmekte o kadar da çocuk oyuncağı olsa gerek...!!!! Haydi çocuklar ne duruyorsunuz..??
sivastatlıbelam 08.01.2013, 21:29 Bak güzel kardesim sen kendinde onaylamışsın, g.birligi, kayseri, Elazığ diyorsun.. Sen pazar'ı yada çarsamba'yı gün olarak biliyorsun belkide.. Ama bize pazar yada Çarşamba dendiğinde o üçüncü ligin zifiri, kuytu, umutsuz bataklığı aklımıza geliyor.. Evet biz bı ara "vites"se yukseltip "shak"diye tarı ve "andersen"den masalları dinlemek yerini"Anderlecht"i burada izledik.. Hemde bu vizyonsuz yoneticiler sayesinde.. Sen çok unutkan bir kardesimize benziyorsun anlaşılan.. Sende b 12 eksikliği olmasın mazallah.. !!
kardeşim sen kendine pazarsporu rakip olarak görürsen amatör küme takımları ile maç yaparsın.
siz beni anlamıyorsunuz...ben kimseyi eleştirmiyorum olumsuz anlamda.sadece fikirlerinizi merak ediyorum.neden bu takım sıradanlığı tercih ediyor.niye bu vizyonsuzluk.neden kendimizi bu kadar ayak altına atıyoruz.bizim alania vladikavkastan,rubin kazandan,bate brisovdan çok fark yok.biz de bu takımlar gibi olabilirz.her sene avrupada boy gösterebiliriiz.kimseyi günah keçisi ilan etmiyorum.sadece şunu merak ediyorum,neden bizim takım ilk yarı puanı olarak 50 puan hedefi koyuyor.bu puan bizi 10 sırada belki tutar.bunun adı ne,vizyonsuzluk değil mi.ya da amaçsızlık.belki sen haklı olabilirsin.bu sene ligde kalalım yeter.ya diğer sene.yine ligde kalalım yeter.ya sonraki sene.yine ligde kalalım yeter.aaa bak buldum sorunu:TEMCİT PİLAVI...biliyor musun ben bütün insanları çok seviyorum,tanımadığım bir insana balık hafızalı demezdim.SEVGİLERLE:)
Murad_Kelleci58 08.01.2013, 21:43 Ben kimseye balık hafizalı demedim.. B 12 eksikliği alzaheimer'e davetiye çıkarır demek istediğim bu.. Ama benim anlatmak istediklerimin dısında alakasız seyleri algılıyorsan bu muhabbeti sonlandirmak en iyisi..
Bekar'a karı boşamak ne kadar kolaysa, Sivasspor'a Başkan olmak ve takımı idare etmekte o kadar da çocuk oyuncağı olsa gerek...!!!! Haydi çocuklar ne duruyorsunuz..?
Murad, laf sokmaya gerek yok! Ben gördüklerimi söylüyorum. Bir sene önce bizim yakaladığımız başarıyı yakalayan Bursaspor'un durumu ortada. İşte bu yönetimsel başarıdır.
Bizimki Galatasaray'ın UEFA kupasını kazandıktan sonraki durumuna benziyor. Onlarda da mütemadiyen bir yönetim sorunu oluşmuştu o dönemde.
Tabi kulüp yönetmek çocuk işi değil! Eğer öyle olsaydı bizden önce çok koşanlar olacaktı.:D:rolleyes:;)
SivassporunSesi 09.01.2013, 10:11 Bizim paramız yok arkadaş istediğimiz oyuncuları alamayız...
tekdoktirin 09.01.2013, 11:22 valahi çok cimri bizim yönetim anlamak zor
şamatacılar 09.01.2013, 13:00 Kayseri jaja ile anlaşamamış ve cangele nin sözleşmesini feshetmiş. Yönetime duyurulur.
Ayrıca kimse yönetimi savunmasın daha basın sözcümüz bile yok. Bir klüp böyle amatörce yönetilmez ! Görünen koyde klavuz istemez !!
şamatacılar 09.01.2013, 13:06 Şuurlu bir taraftar olarak yönetime talip olmayı düşünüyor olmalısınız...
Lütfen haddimizi bilerek yorum yapalım, şamatacılığa gerek yok...
Evet ben şuurlu bir sivasli olarak yönetimin hatalarını eksiklerini elestirmekten söylemekten geri durmam.
Siz sevdiginiz yönetime cok yakından bakıyorsunuz o yuzden onların hatalarını göremiyorsunuz.
şamatacılar 09.01.2013, 13:11 Hem başkanıyla hemde yönetimiyle yapılması gerekli transferleri biran önce yapmak için canla başla çalışıyorlar senin düşüncene bak.
Öyle bi anlatmışsinki zannedersin bunlar klüp yoneticisi degil inşaat işçisi . Senin dediğin de rüyalar da hayallerde düşlerde olur.
Kendince inandığın doğrular buysa sana iyi geceler demekten başka bişey bulamıyorum .
onurcngr 09.01.2013, 14:39 Sivasspor’da yabancı futbolcu transferinde İsrail ve Polonyalı isimler ağırlık kazandı. Fas’lı futbolcu Abdulrezzak’la anlaşılmasına karşın, kulübünün çok para istemesi nedeniyle askıyla alınan transferin ardından,şimdide,ağırlık Polonya ve İsrail’li olan daha önce defalarca izlenen futbolculara verilmeye başlandı.
Öte yandan Sivasspor’un Kayserispor kulübüyle el sıkışılan Emir Kujoviç’inde Kayseri’den aldığı paranın iki katını istediği ifade edilirken,diğer gündemdeki isim Fenerbahçeli Bienvenu’ün de İspanya’nın Laventa takımına gittiği ,oraylada henüz bir anlaşma yapmadığı için haber beklendiği ifade edildi.
Sivasli010 09.01.2013, 14:47 gunde 24 saat bu forumdayim transfer icin ama ses yokkkk bu ne is yaw daha neler cekicez biz bu yonetimden
GokhanTurna 09.01.2013, 18:28 Bienvenü ismi geçiyor. Bizimkiler almakta kararlı anlaşılan. Bu arada italyan medyasında düşen habere göre Udinese Rajnochla ilgileniyor. Translate çevirisindan bunu anladım :)
berk5858 09.01.2013, 18:36 BU YÖNETİMDEN Bİ C.CIK OLMAZ. HİÇ UMUTLANMAYIN. PTT 1. LİGİN BOŞTA KALAN OYUNCULARINI ALIRIZ BU SENE. SENEYE DE KİRALAR KAR ETTİK DİYE SEVİNİRİZ. BELKİ DE YÖNETİM GELECEK YILIN KADROSUNU KURUYORDUR. BU GİDİŞLE KESİN DÜŞÜRECEKLER TAKIMI...
Respect58 09.01.2013, 18:48 Bienvenü ismi geçiyor. Bizimkiler almakta kararlı anlaşılan. Bu arada italyan medyasında düşen habere göre Udinese Rajnochla ilgileniyor. Translate çevirisindan bunu anladım :)
Palermo'da ilgileniyormuş :)
58_SEMİH_58 09.01.2013, 18:51 10 gün var ligin başlamasına hala transfer yok!
babapiton 09.01.2013, 18:54 Bienvenü ismi geçiyor. Bizimkiler almakta kararlı anlaşılan. Bu arada italyan medyasında düşen habere göre Udinese Rajnochla ilgileniyor. Translate çevirisindan bunu anladım :)
haberde fiyatı en az 2milyon dolar diyo ben 1 e de razıyım tek alsınlar inş alırlar :)
Ferhat06 09.01.2013, 19:47 Bienvenü ismi geçiyor. Bizimkiler almakta kararlı anlaşılan. Bu arada italyan medyasında düşen habere göre Udinese Rajnochla ilgileniyor. Translate çevirisindan bunu anladım :)
Bienvenü ismi nerede geçiyor,onu anlayamadım.
Öyle bi anlatmışsinki zannedersin bunlar klüp yoneticisi degil inşaat işçisi . Senin dediğin de rüyalar da hayallerde düşlerde olur.
Kendince inandığın doğrular buysa sana iyi geceler demekten başka bişey bulamıyorum .
Vay sağol yiğido mesajını gündüz gördümde uyku saati olmadığı için akşam cevap vereyim dedim.:)
Sanada iyi geceler tatlı rüyalar Allah'a emanet ol.
İşin aslı bizim transfer yapabileceğimizi zannetmiyorum.Ancak son gün yine bir kokainman takıma kaktırılırsa onu bilmem.
Vay sağol yiğido mesajını gündüz gördümde uyku saati olmadığı için akşam cevap vereyim dedim.:)
Sanada iyi geceler tatlı rüyalar Allah'a emanet ol.
Allah'ta seni güldürsün dayııııııııııııııııııııııııııı ıı :D:D:D
GokhanTurna 10.01.2013, 11:54 Bienvenü ve Kujovic ile imza aşamasındayız son anda bir aksilik çıkmazsa artık ikiside bir kaç gün içinde Sivassporlu.
Haberde düşmüş şuan http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=43388
yorumyapıyombenya 10.01.2013, 19:55 Para yok gelir az diyenlere hitaben
Bugün ligde orta sınıf bir takım hiç maç bileti veya hiç forma satmasa, Digiturk, İddaa, Spor-Toto ve Ziraat’ten kazandığı yıllık gelir 20 milyon doların üstünde... Bu gelir, Hollanda, Portekiz gibi liglerin orta sınıf takımlarını rahatlıkla solluyor, hatta büyüklerini zorluyor. Süper Lig’in baş altı takımları bu sezon nihayet bu gelirleri daha efektif kullanıyor gibi. Zira Aissati’nin, Diarra’nın, Belluschi’nin, Lualua’nın lige kattıkları kalite ortada.
Uğur Meleke http://skorer.milliyet.com.tr/ugur-meleke/iyi-bir-lig/YazarYazisi/1653540/default.htm
yener_sahin 10.01.2013, 20:01 Parasızlıktan senelerdir Afrika misali kırılıyoruz...Peki bu kadar para nereye gidiyor ? Neden paramız yok oyuncu alamıyoruz diyoruz ??? Var mı buna cevap verecek birisi ???
şamatacılar 10.01.2013, 21:17 Para yok diyen yalan söylüyor . Para gelir var da nerde olduğu meçhul
Bu kadar gelir nereye gidiyor, iki senedir bonservise kurus verilmedi. Kulubun harcamalari ile kasaya giren para anca mi yetiyor ? Borcumuz yok ama sorarlar borc girmeyen adam kara gecer. kemer sikma politikasi borclu olan taraf icin gecerlidir
Sozun ozu su; bizde borc yok, para yok, o halde kulup harcamalari en ust duzeyde ligden reklamlardan yayindan bilet satislarindan gelen para anca yetiyor
Taraftara yillarca topcu Sivasi begenmedi denildi ve taraftar buna inandi
Ordu karabuk mersin vs. Topcuya sehir begendirme olayini (!) cozmusler demekki ...
Transfer sorunu tamamiyle yonetimin basarisizligidir. Fedakarlik baska basarisiZlik baska birseydir
Yonetmin mantigi su an itibariyle tamamen " ligde kalalim yeter " mantigidir. İsler yolunda kendilerine gore . Kimse eski gunlere donmenin hayalinde degil.
Ayni kafada hoca da var daha ne olsun
Kimse kendini uzmesin bos yere o yuzden
Çılgın Türk 10.01.2013, 21:47 Para yok diyen yalan söylüyor . Para gelir var da nerde olduğu meçhul
Bir kac gün önce Antalya'da bir konferans vardi. Hocalar, Baskanlar vs. gibi kisiler vardi sanirim.
Orada Orduspor baskani Nedim Türkmen söyle demisti: Ligde kalan bir süper lig takimi yayin gelirlerinden + spor toto + reklam + seyirci gelirlerinden an az 16 milyon euro kasasina koyuyor...
Abdullah DuMaN 10.01.2013, 22:21 Cok asırı fıyatlara futbolcu alsak anlayacagımda yaptıklarımızda en fazla 1 mılyon vermısızdır bu bahane degıl bence
münihliyigido58 10.01.2013, 22:56 Bir kac gün önce Antalya'da bir konferans vardi. Hocalar, Baskanlar vs. gibi kisiler vardi sanirim.
Orada Orduspor baskani Nedim Türkmen söyle demisti: Ligde kalan bir süper lig takimi yayin gelirlerinden + spor toto + reklam + seyirci gelirlerinden an az 16 milyon euro kasasina koyuyor...
sivassporun herhangi bir cikarlarida yok. oyuncularimizin hepsi köle, stadyumun, tesislerin masraflarini belediye ödüyor, ve bütün maclari yüksek bilet fiyatlara ragmen ful kapasite oynuyoruz. bunu fazla saniyorsaniz, her sene sonunda taraftarlarimiz arasinda büyük kampanya baslatiyoruz, buda takima yüksek rakamli bir gelir sagliyor. son olarakta bir sürü sponsorlarimiz var, bütün transferlerimizi onlar karsiliyor, bizim kasadan bir kurus cikmiyor.
gercekten harika durumdayiz.
Çılgın Türk 10.01.2013, 23:03 sivassporun herhangi bir cikarlarida yok. oyuncularimizin hepsi köle, stadyumun, tesislerin masraflarini belediye ödüyor, ve bütün maclari yüksek bilet fiyatlara ragmen ful kapasite oynuyoruz. bunu fazla saniyorsaniz, her sene sonunda taraftarlarimiz arasinda büyük kampanya baslatiyoruz, buda takima yüksek rakamli bir gelir sagliyor. son olarakta bir sürü sponsorlarimiz var, bütün transferlerimizi onlar karsiliyor, bizim kasadan bir kurus cikmiyor.
Aklinca ironi yaptigini mi saniyorsun?
Yoksa Ajitasyon mu yapmak istoyorsun?
Çılgın Türk 10.01.2013, 23:13 sivassporun herhangi bir cikarlarida yok. oyuncularimizin hepsi köle, stadyumun, tesislerin masraflarini belediye ödüyor, ve bütün maclari yüksek bilet fiyatlara ragmen ful kapasite oynuyoruz. bunu fazla saniyorsaniz, her sene sonunda taraftarlarimiz arasinda büyük kampanya baslatiyoruz, buda takima yüksek rakamli bir gelir sagliyor. son olarakta bir sürü sponsorlarimiz var, bütün transferlerimizi onlar karsiliyor, bizim kasadan bir kurus cikmiyor.
Simdi de ben birseyler siralayim mi?
O dediklerin hangi anadolu kulübünde var?
7-8 sene de kac tane gec oyuncuyu parlatip 3-5-8 milyon euroya satip kasana para koydun?
Kac defa sezon basi aldigin oyuncularin cogunu devre arasi gönderdin? Bedeva gelip bedava gittiklerini mi saniyorsun?
Para yok palavralarina inanlarva ya yönetime yakinliklari var ya da hesap yapmayi bilmiyorlar.
Dogru düzgün yönetilen bir kulüpte para olmuyorsa ya o paralar cebe giriyordur ya da yanlis transferler yüzünden kasada para yoktur.
Basarisizlikta hesap soracak, baski hissedilecek bir taraftar camia yok
O yuzden ne mali sıkıntıların hesabini verecek yonetim, ne de kendi kulubunu kucuk dusurdugunde taraftar camia baskisindan cekinen teknik sorumlu olmadigindan bahaneler futbolcu sehri begenmemis, cok para istemis olur
He canim he
Kimse kusura bakmasin fedakarlik baska sey basarisizlik baska sey
Kisiler para yonetirken fedakar olabilir ama gercekler farkina varildiginda tutarsiz yontemlerle olasi elestirilere karsi konulma yoluna gidilmemelidir
|