Serbest Kürsü
23.02.2005, 03:10
Burada Sivasspor haricindeki
konular hakkında fikirlerinizi ve
paylaşımlarınızı yazabilirsiniz.
-
konular hakkında fikirlerinizi ve
paylaşımlarınızı yazabilirsiniz.
-
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : Serbest Kürsü Serbest Kürsü 23.02.2005, 03:10 Burada Sivasspor haricindeki konular hakkında fikirlerinizi ve paylaşımlarınızı yazabilirsiniz. - AyhanBayrak 26.02.2005, 13:41 Spor sahalarında Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Yasa Tasarısı, TBMM Adalet Komisyonu'nda bazı değişikliklerle kabul edildi. Spor alanlarında güvenlikten ev sahibi takımı sorumlu tutan tasarı, kötü tezahürat yapan taraftara, tahrik edici beyanat veren kulüp yöneticisine ve bunları yayınlayanlara çeşitli hapis ve para cezaları öngörüyor. ÜST LİMİT 500 MİLYAR Alt Komisyon tarafından tasarı metnine alınan ve komisyon tarafından kabul edilen bir madde ile de Türkiye Futbol Federasyonu Kuruluş ve Görevleri Hakkında Kanun'un 25. maddesinde öngörülen futbol müsabaka ve çalışmalarında kulüpler ve kişilerce disiplin ve sportmenliğe aykırı fiillere uygulanan cezalarda üst limit 500 milyon liradan 500 milyar liraya çıkarıldı. KÖTÜ TEZAHÜRATA SON TBMM Adalet Komisyonu'nda kabul edilen ''Spor Müsabakalarında Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun Tasarısı'', stadyumlar, spor salonları ve diğer spor alanlarında ve çevresinde patlayıcı, parlayıcı, yanıcı, yaralayıcı maddelerin kullanılmasının engellenmesi, ailevi veya manevi değerlere yönelik hakaret, sövme ve aşağılayıcı slogan ve davranışların yer aldığı kötü tezahüratın önlenmesini amaçlıyor. GÜVENLİKTEN EVSAHİBİ SORUMLU Tasarıya göre, spor alanlarında sağlık ve güvenlikle ilgili her türlü düzenlemeyi ev sahibi kulüp yapacak. Koltuk sayısı kadar bilet bastırılıp satılabilecek. Spor alanlarına kapasitenin üzerinde ve biletsiz seyirci alınmayacak. Spor kulüpleri, güvenliği sağlamaya yetecek sayıdaki güvenlik elemanlarını müsabaka öncesinden müsabakanın tamamlanıp seyircinin ve sporcuların tahliyesine kadar geçecek dönem içerisinde, müsabakanın yapılacağı yerde bulundurmak ve spor alanının iç güvenliğini sağlamakla yükümlü olacak. Spor kulüpleri, bu kanunda yer alan yükümlülüklerini yerine getirmek amacıyla müsabaka ve saha güvenliğini sağlamaya yetecek sayıda ve nitelikte özel güvenlik hizmeti satın alabilecek. Spor kulüpleri aynı amaçla özel güvenlik teşkilatı da kurabilecek. Spor alanlarında görev yapacak özel güvenlik teşkilatı personeli bu görevleri sırasında ateşli silah taşıyamayacaklar. Tasarıya göre, yarışmanın yapıldığı yerin en yüksek mülki amirininbelirleyeceği rütbeli emniyet görevlisi de ''Müsabaka Güvenlik Amiri''olarak görev yapacak ve güvenlik ile ilgili tüm kişi ve kuruluşlarla gerekli koordinasyonu sağlamakla yükümlü olacak. Stadyum ve spor salonu girişleri ile turnikelerde müsabakayla ilgili olarak hakim kararı veya gecikmesinde sakınca olan hallerde mülki amirin yazılı izni ile genel güvenlik güçlerince veya onların denetiminde özel güvenlik güçlerince üst araması yapılabilecek, yasanın amacına aykırı madde ve cisimlere el konulacak. Spor alanlarının dış güvenliği genel kolluk güçlerince, saha içi ve tribün güvenliği ise özel güvenlik birimlerince ve saha yetkililerince sağlanacak. Kapı aramaları özel güvenlik güçleri tarafından yapılacak. BİLGİ BANKASI OLUŞTURULACAK Emniyet teşkilatı tarafından, fanatizmin önlenmesi, faillerin tespiti, eylemlerin delillendirilmesi, verilen cezaların takibi amacıyla bilgi bankası oluşturulacak. Toplanan bilgiler 3 ayda bir ilgili federasyonlara bildirilecek. Spor kulüpleri, taraftar dernekleri ve federasyonlar ile diğer ilgililer emniyet güçlerinin istediği tüm bilgi ve belgeleri vermekle yükümlü olacaklar. Ev sahibi spor kulüpleri müsabakanın yapılacağı yerde, konut takımseyircilerine bağımsız bir bölüm ayıracak ve taraflar arasında temas olmaması için gerekli önlemleri alacaklar. Federasyonlar, sporcu ve taraftarların güvenliği için gerekli önlemlerin alınıp alınmadığını denetleyecek. Tasarıda, ''Taraftar dernekleri, taraftarların spor ahlakı ve ilkelerine uygun biçimde sportif faaliyetleri izlemelerini sağlamaya yönelik eğitici faaliyetleri düzenlerler'' hükmüne de yer verildi. TARAFTAR TEMSİLCİLERİ Spor kulüpleri, taraftarları arasında yeter sayıda taraftar temsilcisi belirleyerek, bu kişilerin açık kimlikleri, adres ve adli sicil bilgilerini il veya ilçe emniyet müdürlüğüne bildirecek. Taraftar temsilcileri, müsabaka öncesinden müsabakanın sonuçlanmasına kadar sorumlu bulundukları seyir alanında; her türlü silah, kesici veya delici alet, sis bombası, ses bombası veya maytap gibi patlayıcı,yaralayıcı, yanıcı maddeler ile taş, metal gibi yaralayıcı nitelikte sert cisimler, alkollü içki bulundurulması ve kullanılması ile kötü tezahüratın önlenmesine yönelik önlemlerin uygulanmasında güvenlik güçlerine yardımcı olmakla yükümlü olacaklar. Spor alanında meydana gelen zararlar, zarara neden olan taraftarınmensup olduğu kulüpten tazmin edilecek. KÖTÜ TEZAHÜRAT YASAK Tasarıya göre spor alanlarında; ''her türlü silah, kesici veya delici alet, sis bombası, ses bombası veya yaralayıcı nitelikte sert cisim veya tehlike arz edebilecek veya müsabaka düzenini bozabilecek diğer maddeler ile alkollü içkiler ve çevreyi kirletecek nitelikte konfeti ve benzeri cisimler'' bulundurulamayacak ve satılamayacak.Müsabakanın yapılacağı yerde veya yakın çevresindeki yollarda, meydanlarda, caddelerde veya benzeri yerlerde, toplu taşım araçlarında, umuma açık diğer mekanlarda ferdi veya toplu olarak, rakip takım ile taraftarlarına, kulüp başkanı ve yöneticilerine, antrenörlerine ve sporcularına, hakemlere ve federasyon yöneticilerineyönelik aşağılayıcı, tahrik ve taciz edici nitelikte kötü söz niteliğinde slogan atılması ve çirkin tezahüratta bulunulması yasak olacak. Spor ahlakına aykırı, tahrik edici, aşağılayıcı, dil, din, mezhep,ırk, cinsiyet, etnik ve siyasi ayrımcılığa yönelik söz sarf edilmesi veya bu mahiyette afiş veya pankartların müsabaka alanına veya yakın çevresine asılması da yasak olacak. Kulüp tarafından uygun görülen yerler dışında bilet satılamayacak.Rayiç bedelin altında veya üzerinde bilet satılamayacak. Spor kulübü başkan veya diğer yetkilileri hakemleri, rakiplerini veya taraftarlarını tahrik edici veya aşağılayıcı şekilde yazılı veya görsel medyaya demeç veremeyecek. Yayın kuruluşları, bu yasanın amacına aykırı nitelikteki afiş, pankart, söz, fiil ve davranışları yayınlayamayacaklar. Canlı yayın sırasındaki yasak söz, fiil ve davranışlar, haber amaçlı da olsa birden fazla yayınlanamayacak. CEZALAR Spor müsabakalarının yapıldığı alanlara her türlü kesici veya delici alet, sis bombası, ses bombası veya maytap gibi patlayıcı, parlayıcı maddeler ile taş ve metal gibi fırlatılabilecek ve kişileri yaralayıcı nitelikte sert cisimleri sokan kişiler 4 ay süreyle spor müsabakalarını seyirden men edilecekler ve 750 milyon lira para cezasıverecekler. Fiilin tekrarı halinde altı 8 ay süreyle seyirden men, 2 milyar 500 milyon lira idari para cezası verilecek. Bu maddeleri kullananlar ise 6 ay seyirden men edilecekler ve bir milyar lira para cezasına çarptırılacaklar. Fiilin tekrarı halinde bu kişiler bir yıl süreyle müsabakalara alınmayacaklar, üç milyar lira dapara cezası ödeyecekler. Yasaklı olmalarına rağmen müsabakaya girenler ise bir aydan bir yıla kadar hapisle yargılanacak. Yasaya aykırı bilet satanlara 6 aydan bir yıla kadar hapis ve her bir bilet için 250 milyon lira para cezası verilecek. Suçun tekrarı halinde bir yıldan 3 yıla kadar hapis ve her bir bilet için bir milyarlira ağır para cezası verilecek. KAPASİTE KADAR BİLET SATILACAK Kapasitenin üzerinde bilet satılması halinde ise ilgili kulübe ''o müsabakaya ait toplam hasılanın (Bu müsabakaya isabet eden kombine bilet satışı dahil) yüzde 25'i oranında) idari para cezası verilecek. Kapasitenin üstünde seyirci alınması sebebiyle oluşan izdiham nedeniyle herhangi bir ölüm veya toplu yaralanma olması halinde bu idari para cezası yüzde 50 oranında uygulanacak. Tahrik edici veya aşağılayıcı beyanat veren kulüp sorumlularına federasyonun tabi olduğu mevzuata göre verilecek disiplin cezasının dışında ilk seferde 3 aydan 6 aya kadar, tekrarı halinde 6 aydan 12 aya kadar spor müsabakalarını seyirden men cezası ile birlikte ilk seferde 3 milyar lira, tekrarı halinde 6 milyar lira idari para cezasıda verilecek. Yasaya aykırı davranan basın yayın mensupları hakkında da Basın Kanunu hükümleri uygulanacak. Yasanın yasakladığı yayınları yapan gerçek ve tüzel kişilere her yayın için 10 milyar lira idari para cezası verilecek. Yasada öngörülen cezalar tecil edilemeyecek ve paraya çevrilemeyecek. ENGELLİLERE VERİLECEK Alt Komisyon tarafından tasarı metnine konan ve komisyon tarafından da benimsenen bir maddeye göre de bu tasarıda yazılı idari para cezaları Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü bünyesinde oluşturulacak özel hesapta toplanacak. Toplanan bu paralar Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından çıkarılacak yönetmelik esaslarına göre yüzde 50'si Engelliler Spor Federasyonu ile engelliler kulüp faaliyetlerine, yüzde 50'si ise fair play kurallarına uygun hareket eden amatör spor kulüpleri ile okul sporlarının geliştirilmesine ayrılacak. Tasarıya göre, belirtilen yasaklara uymayan kişilerin kimlik bilgileri, müsabakanın veya eylemin yapıldığı mahallin emniyet birimlerince fotoğraflı olarak kaydedilecek ve bu kayıtlardaki kişilertakibe alınacak. ÜST LİMİT 500 MİLYAR Tasarıya eklenen bir başka madde ile de Türkiye Futbol Federasyonu Kuruluş ve Görevleri Hakkında Kanun'un 25. maddesinde öngörülen futbol müsabaka ve çalışmalarında kulüpler ve kişilerce disiplin ve sportmenliğe aykırı fiillere uygulanan cezaların ''500 milyon lirayı geçemeyeceği'' hükmü ''500 milyar lirayı geçemez'' şeklinde değiştirildi. Kaynak: Hürriyet (arsiv ) ergin 26.02.2005, 14:43 Ayhan BAYRAK;gelişmeleri çok güzel özetlemiş,ellerine sağlık.Bence bu haberi tüm taraftarlarımız ciddiyetle okumalılar.İnsan olarak sevdiklerimize nasıl zarar gelmesini istemezsek,taraftar olarakda takımımıza ve taraftarlarımıza zarar gelmesini istemeyiz.Gerçekten SİVASSPOR'umuzu seviyorsak yazılanları idrak ederek okumalıyız... Sevgilerimle... ...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK, AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR... GuNaY 26.02.2005, 16:21 sevdiğina zarar gelmemesinini düsünen insan duyarlı olmalıdır zaten. ayhan abinin yazdıgına görede öyle küçük bir zarar olmayacak.. herkes dikkatli olmalı.. hele bu federasyon varken!!! AyhanBayrak 26.02.2005, 19:01 sevdiğina zarar gelmemesinini düsünen insan duyarlı olmalıdır zaten. ayhan abinin yazdıgına görede öyle küçük bir zarar olmayacak.. herkes dikkatli olmalı.. hele bu federasyon varken!!! Evet gunay gardasim katiliyorum yandi millet V1CT0RY 27.02.2005, 11:16 bu federasyon ancak cezayla olmadık kararlarla bu işi yurutur...bide LUTFEN kampanyası başladı şimdi guya her şey kuralıyla olacakmış ama onlar kuralıyla yönetemio bizdn beklio ama daha çok beklerler ______________________________ ________________________ victory HakkıTİMUÇİN 02.05.2005, 10:07 ARKADASLAR, BUGÜN İSTANBULDAN METİN UMAR İSİMLİ HEMŞERİMİZ BENİ ARADI VE BİR DEV SİVASSPOR BAYRAĞI DAHA DİKİLECEĞİNİN MÜJDESİNİ VERDİ.. 200-300 METRE BOYUNDA YILDIZ BASKILI BİR BAYRAK DİKTİRECEĞİNİ,(YAZISIZ) SARIYER MAÇINDA AÇTIKTAN SONRADA İSTEYEN HEMŞERİLERİMİZE İSTEDİĞİ EBATTA KESEREK DAĞITILACAĞININ MÜJDESİNİ VERDİ... METİN UMAR HEMŞERİMİZE TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNARAK SABIRSIZLIKLA BEKLEDİĞİMİZİ İLETİYORUM.. alico58_58 02.05.2005, 10:10 HELAL OLSUN BAAAAA SİZE EMİNÇOLAK 02.05.2005, 10:12 SİVAS VE SİVASSPORUN BAŞARISI İÇİN EMEĞİ GEÇEN HERKEZDEN ALLAH RAZI OLSUN AyhanBayrak 02.05.2005, 10:12 iste birlik iste beraberlik diye buna derler haydin senliklere gardaslar simdi tam zamani daha ne yigidolarimiz var neler neler cikacak daha helal olsun be sizlere vede sizin gibi yigidolara SIVASSPOR ASKI BIR BASKADIR Kaptan-58 02.05.2005, 10:17 O ZAMAN BİR MÜJDEDE BENDEN ÜMRANİYE-ÇAKMAKTAKİ SİVASLI ESNAFLAR BU KADAR BÜYÜK OLMASADA DEV BİR BAYRAK DİKTİRMEYE BAŞLADILAR. BU BAYRAKTA SARIYER MAÇINDA AÇILACAK... ofozturk 02.05.2005, 10:35 Olay budur baba...Sivaslıyı ve sivası herkes tanıyacak artık kötü imajından sivas kurtulacak ve ne kadar ahlaklı,huzurlu ve edepli bir kent oldugu tüm türkiye vede dünya tarafından görülecektir... Biz birlik ve beraberliğimizden tüm engellere ve güçlere birlikte gögüs gerelim gerisi gelir... Herşey sivasın ve sivaslının gönlünce olsun inş. sarkisla_58 02.05.2005, 11:23 ARKADASLAR, BUGÜN İSTANBULDAN METİN UMAR İSİMLİ HEMŞERİMİZ BENİ ARADI VE BİR DEV SİVASSPOR BAYRAĞI DAHA DİKİLECEĞİNİN MÜJDESİNİ VERDİ.. 200-300 METRE BOYUNDA YILDIZ BASKILI BİR BAYRAK DİKTİRECEĞİNİ,(YAZISIZ) SARIYER MAÇINDA AÇTIKTAN SONRADA İSTEYEN HEMŞERİLERİMİZE İSTEDİĞİ EBATTA KESEREK DAĞITILACAĞININ MÜJDESİNİ VERDİ... METİN UMAR HEMŞERİMİZE TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNARAK SABIRSIZLIKLA BEKLEDİĞİMİZİ İLETİYORUM.. Helal sana gakkgo sen başlattın bayrağı devamı geliyor. Güzel fikirlerinin devam etsin gardaş. türkçerap_yakup 03.05.2005, 17:57 abi bi tane çok büyük bi bayrak açsak yeter...maç inönüde yada kadıköyde..bence tek ama dev gibi bi bayrak açalım..hani olurya yukardan yollar birisi..ii bi dalgalandırız..olmazmı?? GuNaY 03.05.2005, 18:00 gakgo abi senin baslattıgın bu olay cığ gibi büyüdü masallah... sarıyer macında tribunler sadece bayraklardan olusacak demektir :lol: :lol: :lol: sVs 03.05.2005, 18:04 harikasınızzzz MAVİ_BERE 12.09.2005, 20:14 İşte ANADOLU DOSTLUĞUNUN resmi belgesidir.... GeCeVeMaVi58pRf 12.09.2005, 20:18 ya bu ankaragücü formalı olan bizim özgür değilmi :) biz dostuz kardes dost kalacagız.... 1967_DERNEK_10UR 12.09.2005, 20:20 İşte ANADOLU DOSTLUĞUNUN resmi belgesidir.... EYWALLAH LEVENT KARDEŞ GERÇEKTEN GÜZEL BİR RESİM OLMUŞ... efsanedavulcu 12.09.2005, 20:24 İşte ANADOLU DOSTLUĞUNUN resmi belgesidir.... KARDES DUSUNCELERİN VE RESİM İÇİN TESEKKURLER GeCeVeMaVi58pRf 12.09.2005, 20:30 İşte ANADOLU DOSTLUĞUNUN resmi belgesidir.... bencede super bır resım bunu yerel gazetelerde yayınlamalı bence... GuNaY 12.09.2005, 20:54 dostluk kardeslik nasıl olurmus gösterelim... eline sağlık levent...:) ErdalGüler 12.09.2005, 21:00 İşte Sivas Kardeşliği ve Dostluğu Bu, Tüm Takımlara Örnek olsun GeCeVeMaVi58pRf 12.09.2005, 21:23 İşte ANADOLU DOSTLUĞUNUN resmi belgesidir.... işte ankagucu sivasspor dostlugu kıskananlar catlasın... serhankaburcuk 12.09.2005, 21:43 EVET BU DOSTLUK BAKİ KALACAK İNŞALLAH... abircan 15.09.2005, 15:41 Arkadaşlar bu hafta trabzonlu lara karşı cılız kalmayalım anadolunun en büyüğü olduğumuzu gösterelim lütfen herkese ama herkese uyarı yapın lütfen maça katılımları artıralım, Benim önerim arabası olan yiğidolar tek başlarına asla gitmesin mutlaka arabaları fulleyelim maça giderken bir iki den neolacak demeden yiğidoları stada ulaştıralım, İŞTE ÖNERİM ÖNERİSİ OLAN ARKADAŞLARDA YAZSIN ORGANİZE DAVRANALIM BENİM İŞYERİM ÇELİKTEPE 4. LEVENTTE ,ÇELİKTEPE 4. LEVENT VE SANAYİ MAHALLESİNDE OTURAN ÇALIŞAN 4 YİĞİDOYU OLİMPİYATA MAÇA GÖTÜRECEĞİM ARACIMLA, ULAŞIM İMKANI OLMAYAN ARAKADAŞLARIMI GERİ 4. LEVENTE BIRAKACAĞIM, HAYDİ YİĞİDO GÜN DAYANIŞMA GÜNÜ HAREKET 18.00 DE İLGİLİLERE DUYURULUR A BİRCAN BENİMLE BERABER GELMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR ÖZELE MESAJ ATSIN LÜTFEN YANLIZ 4 KİŞİ GeCeVeMaVi58pRf 15.09.2005, 15:52 Arkadaşlar bu hafta trabzonlu lara karşı cılız kalmayalım anadolunun en büyüğü olduğumuzu gösterelim lütfen herkese ama herkese uyarı yapın lütfen maça katılımları artıralım, Benim önerim arabası olan yiğidolar tek başlarına asla gitmesin mutlaka arabaları fulleyelim maça giderken bir iki den neolacak demeden yiğidoları stada ulaştıralım, İŞTE ÖNERİM ÖNERİSİ OLAN ARKADAŞLARDA YAZSIN ORGANİZE DAVRANALIM BENİM İŞYERİM ÇELİKTEPE 4. LEVENTTE ,ÇELİKTEPE 4. LEVENT VE SANAYİ MAHALLESİNDE OTURAN ÇALIŞAN 4 YİĞİDOYU OLİMPİYATA MAÇA GÖTÜRECEĞİM ARACIMLA, ULAŞIM İMKANI OLMAYAN ARAKADAŞLARIMI GERİ 4. LEVENTE BIRAKACAĞIM, HAYDİ YİĞİDO GÜN DAYANIŞMA GÜNÜ HAREKET 18.00 DE İLGİLİLERE DUYURULUR A BİRCAN BENİMLE BERABER GELMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR ÖZELE MESAJ ATSIN LÜTFEN YANLIZ 4 KİŞİ HAY ALLAH RAZI OLSUN ABİ SENDEN SENİN GİBİ BİLİCLİ 10 TANE SİVASLI OLSA İSTANBULDA TÜRBÜNLERİMİZ BOŞ KALMAZ VALLA TEŞ.EDERIM ABİCİM... erhan5834 15.09.2005, 15:57 BİZ GELEMİYORUZ HAFATA İÇİ OLDUĞU İÇİN AMA UMARIM YİĞİDOLAR STADI DOLDURUR VE DOLDURMAKLA KALMAZ DESTEKLER TAKIMI.... engin78 15.09.2005, 16:05 ilginize alakanıza teşekkürler... herkes sivasspor'u sizin gibi düşünmüş olsa takımımız ist.her maçını 35-40 bin kişiye oynar. herkes bir bahane buluyor.haklı olanlar da var elbette ki onlara saygı duyuyorum (maddi).elimizden geleni yapmalıyız.benim arabam yok ama maça gidecek yüreğim var.umarım bu yanlış anlaşılmaz. bir şeyi istemekle,yapmak arasında çok fark var... selam ve dua ile... ErdalGüler 15.09.2005, 16:20 ilginize alakanıza teşekkürler... herkes sivasspor'u sizin gibi düşünmüş olsa takımımız ist.her maçını 35-40 bin kişiye oynar. herkes bir bahane buluyor.haklı olanlar da var elbette ki onlara saygı duyuyorum (maddi).elimizden geleni yapmalıyız.benim arabam yok ama maça gidecek yüreğim var.umarım bu yanlış anlaşılmaz. bir şeyi istemekle,yapmak arasında çok fark var... selam ve dua ile... DOĞRU SÖYLÜYORSUN AMA BEN ÜMRANİYEDE ÇALIŞIYORUM. AKŞAM 19:00 DA ÇIKIYORUM HADİ İZİN ALDIM BİR SAAT ERKEN ÇIKTIM. AMA ARABAMDA YOK. ÜMRANİYEDEN OLİMPİYAT STADINA NASIL GİDECEĞİM. HADİ BİR YALUNU BULDUM GİTTİM.. AKŞAM O SAATTE GERİ NASIL DÖNECEĞİM... BEN GERÇEKTEN GİTMEK İSTİYORUM AMA GERÇEKTEN OLİMPİYAT BİZİM İÇİN BİR ÇİLE. AMA SÖYLEDİĞİN DOĞRU HERKES SAMİMİ OLSA VE ELİNDEN GELENİ YAPSA SİVAS HER MAÇINDA İSTANBULDA REKORLAR KIRAR. AMA TARAFTARADA HAK VERMEK LAZIM... ABİRCAN ABİ EN GÜZELİNİ YAPIYOR ONUDA TEBRİK EDİYORUM HERKES ONUN GİBİ DUYARLI OLSA MAÇLARIMIZ TARAFTARSIZ OLMAZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM. AMA YİNEDE BİR YOLUNU BULURSAM MUTLAKA MAÇA GİDECEĞİM... abircan 16.09.2005, 13:09 ARKADAŞLAR DAHA NE DİYEYİM PES DOĞRUSU 4 YİĞİDOYU ÇELİKTEPE SANAYİ MAHALLESİ, 4. LEVENT İSTİKAMETİNDE SATT 18.00 DE ALAIP MAÇA GÖTÜRECEĞİM SON ÇAĞRIMDIR YUKARIDA YAZAN ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM BİR SONRAKİ YÖNETİME ADAY OLACAĞIM İSTANBUL KONTENJANINDAN BAK İSTANBUL NASIL AYAĞA KALDIRILIR FİKİRLERİMİ BİR BİR UYGULAYACAĞIM. ReDYiGiDo 16.09.2005, 14:54 abircan abi seni gerçekten çok takdir ediyorum örnek laınacak bir insansınız.. Çalışmalarınızın devamını diliyorum. Yaptıklarınız Yapacaklarınızın teminatı olsun... abircan 16.09.2005, 15:32 SİVASIM İÇİN ÇOK ŞEYLER YAPTIM SİVASSPORUM İÇİNDE DAHA ÇOK ŞEYLER YAPACAĞIM İNŞALLAH, HEP BERABER ADIMADIM YÜRÜYECEĞİZ SİVASIMIZ İÇİN, LÜTFEN BİRLİK OLALIM SPORUN RUHUNA UYGUN HAREKET EDELİM, SPORUN KAYNAŞTIRICI DAYANIŞMACI BARIŞCI REKABETCİ RUHUNU HEP BERABER YAŞAYALIM YAŞATALIM. NE MUTLU HERZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK SİVASSPOR DİYENE lezgi 17.09.2005, 02:08 gardaş düşünce ve çalışmalarının devamını dilerim mümkün olsada herkes düşündüklerini ve hayallerini gerçekleştirebilse abircan 17.09.2005, 02:14 TEŞEKKÜRLER MESOCAN, LEZGİ, RED YİĞİDO, ERDAL, ERHAN , ERGİN, GECEMAVİSİ, TEŞEKKÜRLER GARDAŞLARIM SİVAS BANA BEN SİVASA SEVGİ, ŞEFKAT, KARŞILIKSIZ ÇALIŞMA BORÇLUSUYUM, ALACAKLISIYIM MAVİ_BERE 20.09.2005, 02:26 BASINI ŞİDDETLE KINIYORUZ!!! YETER ARTIK!... Dağcı 20.09.2005, 08:40 Türkiyede'ki bir kısım medyanın tipik her zamanki durumu. Sapla samanı ayırmadan direk saldırı... Haber olsun da nasıl olursa olsun mantığı... Nefretle kınıyoruz... 1967_DERNEK_10UR 20.09.2005, 13:02 MEDYA BU GÜN ÇOK BÜYÜK BİR GÜÇ..UFAK TEFEK OLAYLARI BİLE BÜYÜTÜYOR...KONUYU TAM BİLMİYORUM AMA BİR DERNEK AÇIKLAMA YAPTIĞINA GÖRE KONU FAZLASIYLA MEDYA TARAFINDAN BÜYÜTÜLMÜŞ.. eren1 20.09.2005, 13:09 TÜRKİYEDE SPOR MEDYASI OLAYLARI ÇARPITARAK REYTİNG VE TİRAJ UĞRUNA YARGISIZ İNFAZ YAPMAKTADIR BİZDE OLAYLARA TEPKİSİZ KALARAK ONLARIN RAHATÇA İSTEDİKLERİNİ YAPMALARINA SEYİRCİ KALIYORUZ ARTIK BUNADA BİR SON VERME ZAMANI GELDİ ANADOLU ARTIK SUSMAYACAK ANKARAGÜCÜNÜN BURSADAN BAŞKA DOSTU YOK SİVASIN SİVASTAN BAŞKA DOSTU YOK varos 01.10.2005, 19:57 medya zalimlerin en buyuk silahıdır.çok guzel insan kandırır şerefsizlik yapar abircan 01.10.2005, 22:54 ikide bir ankaragücünü öne cıkarıyorsun evet haklısınız ama tut bugün gündeme getir biz almısız üc puanı bırak keyfini sürelim arkadasım ya ali agca 01.10.2005, 22:59 MEDYA BU GÜN ÇOK BÜYÜK BİR GÜÇ..UFAK TEFEK OLAYLARI BİLE BÜYÜTÜYOR...KONUYU TAM BİLMİYORUM AMA BİR DERNEK AÇIKLAMA YAPTIĞINA GÖRE KONU FAZLASIYLA MEDYA TARAFINDAN BÜYÜTÜLMÜŞ.. ....................... erhan5834 01.10.2005, 23:25 MEDYA ANLAŞILMAZ Bİ KESİM YA ANLAŞILSA MEDYA OLMAZ ZATEN.. bugrakova 01.10.2005, 23:54 BASIN BASIN HER ZMAN HE RYERDE YALAN HABER ŞİDDETLE KINIYORUZ mustibjk 22.10.2005, 12:05 merhaba yigidolar.. Bizlerde İşitme engelli Yigidolar olarak sesimizi duyurmak için sitemizi actık.her turlu desteklerınız ıcın ıletiim formunu doldurursanız cok ama cok sevınecegız.. www.sivasisitmeengelliler.com işitme engelli yigido MUSTAFA EPİK x_burnley 22.10.2005, 12:09 Erdal YANIKOĞLU Milli formayı giyen Sivas'ımızın iftiharı olan ve Sivas İşitme Engelliler kulübünde oynayan Erdal YANIKOĞLU'nun işsiz olması bizleri üzmektedir. Ülkemizi büyük bir özveri ile temsil eden sporcunun bir sosyal güvencesi olmaması, ailesine bakacak bir maddi geliri bulunmamaktadır. Erdal'la sahip çıkılması bir işitme engellilerin unutulmadığının bir göstergesi olacaktır.MİLLİ DEGERLER KOLAY YETİŞMİYOR.DEGERLERİMİZİ KORUYALIM Sivas İşitme Engelliler Spor Kulübü olarak Erdal'a iş bulmak için Seferber olduk YARDIMLARINIZI bekliyoruz bu konu karşısında inşallah duyarsız kalmayız Siir_Misali 22.10.2005, 12:09 SİTENİZ HAYIRLI OLSUN HEMEN ZİYARET EDECEĞİM....SİZLERİNDE HERZAMAN YANINIZDAYIZ...ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN....SAYGILAR twity_58 22.10.2005, 12:10 merhaba kardesım engellerı asmaya calısan onları umursamayan hayata dört elle sarılmıs yıgıdoların oldugunu bılmek ne kadar guzel..hayırlı olsun kardesım ..işitme engelli oldugundan tezehuratları duyamasanda emınım beraber atan yuremızdekı sesı duyuyorsun aramıza hosgeldınn x_burnley 22.10.2005, 12:13 Bilmemiz Gerekenler 3 Aralık Dünya Özürlüler günü 10-16 Mayıs Sakatlar haftası Belirtilen günlerde ve Sakatlar haftasının İlk günü Kamuda çalışan özürlüler 1'er gün izinli sayılırlar. Özürlü Kimlik Kartı 18 Mart 1998 tarihinde 23290 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiştir. Kartı Alabilmek için: 1- Sağlık kurulu raporu 2- Özürlü kimliği bilgi formu (İl Sosyal Hizmetler Müdürlüklerince veya hastanelerce doldurulacak), 3- Tasdikli nüfus cüzdanı fotokopisi, 4- 2 adet fotoğraf. Özürlü Kimlik kartı İle: 1- Devlet Demir Yolları ile seyahat etmede %50 indirimden, 2- Türk Hava Yolları ile seyahat etmede %40 indirimden, 3- Telsim-Özgür Hattan tesis ücreti, konuşma ve mesaj ücretlerinden indirimli olarak, 4- Yerel yönetimlerin alacağı kararlar ile toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz ya da indirimli, 5- Yerel yönetimlerin alacağı kararlar ile su bedellerinden indirimli, 6- Milli Parklara ücretsiz olarak, 7- Devlet Tiyatrolarından ücretsiz olarak faydalanabilirler. 0 800 314 83 00 ve 0 800 314 83 01 numaralı iki telefondan oluşan ÖZDANIŞ hattından gerekli bilgileri alabilirsiniz. Sosyal Güvencesi Olmayanların, Sakatlık ve Malullük Aylığı : 2022 Sayılı Kanun’a göre Sakatlık ve Malullük Aylığı; Sakatlık aylığı: Çalışma gücünün %40 ile %70 arasında kaybetmiş muhtaç sakatlara bağlanan aylıklardır. Aylık bağlanabilmesi için 18 yaşını doldurmuş olmak, çalışma gücünü en az %40 oranında kaybettiklerini tam teşekküllü hastanelerden alacakları sağlık kurulu raporu ile kanıtlamaları gerekmektedir. Aylık bağlanabilmesi için aşağıdaki şartları taşımak gerekir: a) T.C. vatandaşı olmak, b) Muhtaç olmak, c) Bağlanacak aylık miktarına eşit veya fazla devamlı gelir sağlayamamak, d) Kendisine kanunen bakmakla yükümlü kimsesi olmamak. Gerekli belgeler a) Başvuru Formu b) Sağlık Kurulu Raporu c) Üç adet fotoğraff ** Bağlanan aylıklar, hak sahiplerinin; a) Ölümü, b) Türk vatandaşlığından çıkması, çıkarılması, yabancı memleket uyruğuna girmesi ( Türk Vatandaşlığını muhafaza edenler hariç), c) Muhtaçlığın kalkması, d) Kadın ise evlenmesi, e) Sakatlığı nedeniyle aylık bağlanmış ise bir işte çalışmaya başlaması, f) Bir akitle hakiki veya hükmi şahıslar tarafından bakım altına alınması, g) Daimi olmayan sakatlık oranının %40'ın altına düşmesi, h) Erkek ise evlenmesi sebebiyle muhtaç durumdan çıkması, hallerinde kesilmek zorundadır. Adres; Yaşlılar Sosyal Güvenlik Dairesi Başkanlığı Ehlibeyt Mah.Cevizlidere Cad.No:20 06520 Balgat /ANKARA" Copyright © .::www.sivasisitmeengelliler.c om::. Tüm hakları saklıdır. Yayınlanma mustibjk 22.10.2005, 12:14 SİZLER HEM SESİNİZLE HEM GONLUNUZLE BİZLER SESSIZ OLDUGUMUZDAN YANLIZSA GONLUMUZLE DESTEKLIYORUM SİVASSPORUMUZU.. DIYARI GONLUMUZLE YIKACAZ... İŞİTME EGNELLI YIGIDO MUSTAFA EPİK YİGİDO OLMAK ENGEL TANIMAZ 1967_DERNEK_10UR 24.10.2005, 01:07 ÜÇLERBEYLİ NİCKLİ ARKADAŞIMIZIN ANLATIMINDAN...kardeş bu taraftara yapılan muameleler böyle giderse bu taraftarıda arar hale geliriz.Bir işimden dolayı bugun maça biraz geç kaldım.Biletimide biletini değiştirmek isteyip de değiştiremeyen zor durumda kalmış bir arkadaştan aldım.Maraton A girişe geldim benim gibi 6-7 taraftar da kapı önünde bekliyor.Onlar dedilerki" kapıyı açmıyorlar içeri almıyorlar" herhalde maça daldılar dedik kimse bakmıyor. Önce kapıya nazikçe vurduk kimse aldırmıyor.Daha sonra taraftarın biri dayanamadı sinirlendi kapıyı tekmelemeye başladı.Bir de baktık polis arkadaşlar geldi,içeridende açın kapıyı diye bağırıyorlar onlarda rahatsız olmuşlar çünkü.Birden sivil görevliler belirdi( Boyunlarında yazılar asılı) ne yapalım ya sizde zamanında gelseydiniz açmıyoruz işte, gidin yönetime söyleyin diyerek birde bizi payladılar.( İyiki dayak atmadılar bize ) Bunun üzerine taraftar arkadaşlar daha da sinirlenip bende beraber bağırıp tepki verince devreye özel güvenlik telsizleri girdi yaklaşık 10-12 dakika mücadeleden sonra stada girebildik.İçerideki taraftar arkadaşların desteğinide bu arada unutmamak lazım. Şimdi birde bilet fiyatlarından ızdıraplı tepkili bilet bulamamış geri giden yaklaşık 300 civarında formalı atkılı çoğu genç seyirciye ne demeli (Maça gelirken yolda gördüm acaba maç iptal mi edildi diyede endişeye kapıldım çünkü ondan dikkat ettim de sayıyı yaklaşık verebiliyorum.) Şimdi sorarım size bu yönetim taraftarı stada nasıl çekecek.Küstürülmüş taraftar stada gelirmi ???????????????YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ.. ygd 24.10.2005, 01:17 VALLA YÖNETİMİN BU KONUDA ÇOK DİKKATLİ OLMASI LAZIM...TFF STADLARA ÖZEL GÜVENLİK ZORUNLULUĞUNU GETİRDİĞİNDEN BERİ BU TİP SORUNLARLA TARAFTAR KARŞILAŞMAKTA!!!HER NEDENSE BOYNUNA BİŞE ASANLAR KENDİLERİNİ BİŞE ZANNETMEYE BAŞLIYOLAR...Bİ ARTİSLİK Bİ ARTİSLİK YANİ..!!!İNŞALLAH BU DURUM 4 EYLÜLDE TARAFTARLARI TARTAKLAMAYA VARMADAN SON BULUR.. GuNaY 24.10.2005, 01:24 adamlar özel güvenlikmi özel kıllık görevlisimi belli değil!!! nerede görülmüş bu olay yaaa!!! elbetteki yönetimin uyarısı ile hizaya geleceklerdir... kraldan cok kral takılmak ne haddinize!!! 1967_DERNEK_10UR 24.10.2005, 02:09 yok böle bir uygulama..hemde kendi sahamızda... drummer 24.10.2005, 02:26 ata güvenlik şirketi yapıyor stadın koruma işlerini. nasıl bir sorun yaşandıki. 1967_DERNEK_10UR 24.10.2005, 02:33 ata güvenlik şirketi yapıyor stadın koruma işlerini. nasıl bir sorun yaşandıki. ABI YAZDIK YA TOPİĞİN EN BAŞINDA... drummer 24.10.2005, 02:35 güvenlik şirketiyle sorunlarınızı bana iletin ben konuşurum ata güvenlik şirketiyle GuNaY 24.10.2005, 03:31 güvenlik şirketiyle sorunlarınızı bana iletin ben konuşurum ata güvenlik şirketiyle ABİ ASAGIDAKİ SİKAYETİ AYNEN İLETİRSEN İYİ OLUR... harun.urhan 26.10.2005, 13:12 ARKADAŞLAR ŞÖYLE BİR SÜPER LİĞ GEÇMİŞİNE BAKALIM VE LİGDE HEP KALICI TAKIMLARA BİR BAKALIM samsunspor - gaziantep - ankaragücü - trabzon - vb bunlar süperliğde kalıcı çünkü yönetim kurulu takıma ne kadar deger veriyorsa alt yapıya da o kadar deger veriyor malatya - sakarya gibi asansör takım olmak istemiyoruz serhankaburcuk 26.10.2005, 13:19 ARKADAŞLAR ŞÖYLE BİR SÜPER LİĞ GEÇMİŞİNE BAKALIM VE LİGDE HEP KALICI TAKIMLARA BİR BAKALIM samsunspor - gaziantep - ankaragücü - trabzon - vb bunlar süperliğde kalıcı çünkü yönetim kurulu takıma ne kadar deger veriyorsa alt yapıya da o kadar deger veriyor malatya - sakarya gibi asansör takım olmak istemiyoruz Kardeş Daha önceki senelerde Sivassporda altyapıya pek önem veilmiyordu...Ama geçen sezondan itibaren Sivassporda altyapı okulu açıldı...Ve gelecek yıllarda Sivassporun altyapısından gelen gençlerin takıma bişeyler kazandırması düşünülüyor...Hatta yönetimizde bu konu ile alakalı bir birim var ve bu birimin başındada yönetici olarak Sayın Murat ŞAHİN var...İnşallah ilerleyen yıllarda nice İbrahim Toramanlar Nice Hayrettinler Sivasımızdan çıkar... ErdalGüler 26.10.2005, 20:01 Kardeş Daha önceki senelerde Sivassporda altyapıya pek önem veilmiyordu...Ama geçen sezondan itibaren Sivassporda altyapı okulu açıldı...Ve gelecek yıllarda Sivassporun altyapısından gelen gençlerin takıma bişeyler kazandırması düşünülüyor...Hatta yönetimizde bu konu ile alakalı bir birim var ve bu birimin başındada yönetici olarak Sayın Murat ŞAHİN var...İnşallah ilerleyen yıllarda nice İbrahim Toramanlar Nice Hayrettinler Sivasımızdan çıkar... İNŞALLAH SİVASSPOR BU KONUDA DA GÜZEL İŞLER BAŞARIR. YENİ YETENEKLERİ HEM TAKIMIMIZA HEMDE FUTBOLA KAZANDIRIRLAR... tekne 26.10.2005, 21:14 ARKADAŞLAR TABİKİ GENÇLERE ÖZELLİKLE SİVASLI ÖNEM VERİLSİN KATILIYORUM BİRDE TAKIMDA İSTİKRAR ŞART GEÇMİŞE BAKIN SÜREKLİ ŞAMPİYON OLMUŞ TAKIMLARIN KADROLARINI HERKEZ EZBERE BİLİR BU DEMEKTİRKİ TAŞLAR MECBUR KALMADIKÇA YERİNDEN OYNAMAMALI muratkurtoglu 15.11.2005, 20:28 ben elazığ fırat üniversitesi öğrencisiyim fıratta olan yiğidolarla tanışmak isterdim MERİÇ 15.11.2005, 21:35 valla bende tuzla anadolu teknik lisesindeyim tuzla pendik civarı yiğido warsa tanısalım....................d emi gardaslar?::::::::::: agca58 15.11.2005, 22:44 bende ardahandayım..varsa yiğido tanışalım.. 1967_DERNEK_10UR 15.11.2005, 22:58 ben elazığ fırat üniversitesi öğrencisiyim fıratta olan yiğidolarla tanışmak isterdim gardaş bizim ismail (gecemavisi58prf) elazığda okuyor.. GeCeVeMaVi58pRf 15.11.2005, 23:12 ben elazığ fırat üniversitesi öğrencisiyim fıratta olan yiğidolarla tanışmak isterdim kardes bende fırat üniversitesinde okuyorum teknik eğitim fakültesindeyim son sınıf öğrencisiyim tanısalım inşallah BekirBayrak 19.11.2005, 22:54 Evet abim cok guzel konuya idrak ettın öncelıkle bu yazıyı koydugun için tskler bızler yanı SİVASSPOR taraftarı olarak her zaman ustumuze duşeni yaptık yapacagızda amaaaaa bu federasyon oncelıkle kendı içindekı yaralarını sarıp sarmalasın daha sonra kuluplerle ugrasssın Her zaman kötü tezarufatın karsısındayız bunu herkes bılsın SİVASSPOR umuza gelecek her turlu zarar bızlere gelecektır... ve sunuda belırtmeden gecemeyecegim maclarında olay cıkmayan belkıde lıgımızde tek takım SİVASSPOR ..... serhankaburcuk 19.11.2005, 23:05 Bizim tribünlerimizde zaten küfürlü tezahürat yok...Geçen sezon az miktardada olsa vardı ama bu sene bayan taraftarlarımızında tribünlerde yer alması ile küfür sıfıra indi... 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ OLARAK KÜFÜRE HAYIR DİYORUZ.... sinan58_34 19.11.2005, 23:23 bence guzel bı karar her ne sebeple olursa olsun taraftarın kendıne sahıp cıkması lazım bizim icin bı sorun olacagınızannetmıyorum bızım taraftarımız centırmenlıgını cogu macta gostermıstır diger takımların da daha duyarlı olmasını ıstıyoruz eren1 24.11.2005, 12:05 BENCE SUCLU FENERBAHÇE FENERBAHCE TURK FUTBOLUNUNDAN ELINI CEKTIGI GÜN HER SEY DUZELIR FENERE SON TERÖRE SON shadow3458 24.11.2005, 12:10 BENCE SUCLU FENERBAHÇE FENERBAHCE TURK FUTBOLUNUNDAN ELINI CEKTIGI GÜN HER SEY DUZELIR FENERE SON TERÖRE SON FİKRİN BİRAZ AĞIR GELDİ BANA KARDEŞİM AMA NE DİYİM YİNEDE SAYGI DUYUM POLEMİĞE GİRMEYE GEREK YOK YİNEDE TEŞEKKÜR EDERİM DÜŞÜNCELERİN İÇİN...................... PAZAR GÜNÜ BAŞARILAR DİLİYORUM GALATASARAYA Cem-Can 24.11.2005, 12:24 BENCE SUCLU FENERBAHÇE FENERBAHCE TURK FUTBOLUNUNDAN ELINI CEKTIGI GÜN HER SEY DUZELIR FENERE SON TERÖRE SON BU ARKADAR HER FIRSATTA BURDAN FENERE SALDIRIYOR VE KİMSE (MODERATÖRLER VS..)HAKKINDA BİŞEYLER YAZMIYOR.AMA BEN BUNLARI YAPMA FENERE SALDIRMA DEDİĞİMDE ÇOĞU KİMSE FENERİ SAVUNMA BURASI YERİ DEĞİL FALAN DİYOR....BEN NE FENERİ SAVUNMAYI NEDE YERMEYİ İSTEMİYORUM BU SİTEDE,AMA BUNU BAZI AÇ GS LİLERDE YAPMASIN YAPANLARDA UYARILSIN..HA BU SİTEDE ALENEN Bİ FENER DÜŞMANLIĞI VARSA ONUDA BİLELİM!YOKSADA SADECE SİVASI KONUŞALIM BURDA,NE FENERİ NEDE BAŞKA TAKIMLARI KARIŞTIRMAYALIM BURASI SİVASLININ VE SİVASSPORUN SİTESİ..FENERE ÇOK SALDIRMAK İSTİYORSAN GS FORMLARINA ÜYE OL ORDAN İSTEDİĞİNİ YAZ!!!!!! eren1 24.11.2005, 12:26 BU ARKADAR HER FIRSATTA BURDAN FENERE SALDIRIYOR VE KİMSE (MODERATÖRLER VS..)HAKKINDA BİŞEYLER YAZMIYOR.AMA BEN BUNLARI YAPMA FENERE SALDIRMA DEDİĞİMDE ÇOĞU KİMSE FENERİ SAVUNMA BURASI YERİ DEĞİL FALAN DİYOR....BEN NE FENERİ SAVUNMAYI NEDE YERMEYİ İSTEMİYORUM BU SİTEDE,AMA BUNU BAZI AÇ GS LİLERDE YAPMASIN YAPANLARDA UYARILSIN..HA BU SİTEDE ALENEN Bİ FENER DÜŞMANLIĞI VARSA ONUDA BİLELİM!YOKSADA SADECE SİVASI KONUŞALIM BURDA,NE FENERİ NEDE BAŞKA TAKIMLARI KARIŞTIRMAYALIM BURASI SİVASLININ VE SİVASSPORUN SİTESİ..FENERE ÇOK SALDIRMAK İSTİYORSAN GS FORMLARINA ÜYE OL ORDAN İSTEDİĞİNİ YAZ!!!!!! SANA KATILIYORUM ANTİFB shadow3458 24.11.2005, 12:26 ARKADAŞLAR BU KONUYU FB GS OLAYINA GETİRMEYELİM.AÇTIĞIM TOPİCLE İLGİLİ, YORUMLARINIZI YAPIN LÜTFEN.BANA GÖRE ÖNEMLİ BİR KONU RİCA EDİYORUM SİZLERE.......... Cem-Can 24.11.2005, 12:29 TÜRK FUTBOLUNA GELİNCE,KESİNLİKLE EN BÜYÜK PROBLEM ALTYAPISI EKSİK YÖNETİCİ VE FUTBOLCULARIN ÇOĞUNLUKTA OLMASINDANDIR.ALTYAPIDAN KATIM HEM BİLGİ BİRİKİMİ HEM KARAKTER HEMDE GEREK FİZİK GEREK TEKNİK ÖZELLİKLERDİR.BİZDEKİ FUTBOLCU TİPİ,SOKAKTAN GELME EĞİTİMSİZ FUTBOLCU ORDUSU VAR.BİRAZ PARA GÖRÜNCE HEPSİ HAVALANIYOR KENDİLERİNİ BİŞEY SANIYORLAR.YÖNETİCİLERDE AYNI ŞEKŞİLDE SADECE PARASIYLA ORAYA GELEN İNSANLARDAN OLUŞUYOR.YABANCI SINIRLAMASI BÜ YÜZDEN KALKMALI VE BİZİM TÜRK FUTBOLCULAR DAHA FAZLA ŞIMARTILMAMALIDIR.AMA O KADAR ÇOK SORUN VARKİ ÖYLE KISA SÜREDE YAZILACAK ŞEYLER DEĞİL KÖKLÜ Bİ DEĞİŞİM LAZIM FUTBOLUMUZDA,BUNUN İÇİNDE CESUR İNSANLAR GEREKLİ.ONLARDA ŞU AN MAALESEF PİYASADA YOK... Dağcı 24.11.2005, 12:50 Ulke futbolunun ne kadar ileri ne kadar geri gittigi tartisilir. Cunku Turk futbolu ileri gidiyor dendigi dönemde asıl ileri giden bir kulübümüzdü. Milli Takimin basarisi da 8 futbolcusunu Milli ilk 11′e sokan bu takımın büyük katkısı vardı. Yani alt yapısı saglam devami gelen bir sisteme dayanmamisti. Bir teknik direktorun yarattigi esine bir daha zor rastlanacak istisnai bir takimin lokomotifligi ile yurudu. O devir bitince ulusal basari da bitti. Basariyi devamli kilmak icin sart olan kendi futbol stilimizi bir turlu oluşturamadık. Mesela futbolu coğu bati ülkelerine oranla daha duygusal oynadigimiz bir gercek. Bu yuzden futbolu yonetmek icin oyuncularin ve taraftarlarin mutlaka duygusal hallerinden anlamak gerekiyor. eren1 24.11.2005, 13:16 Ulke futbolunun ne kadar ileri ne kadar geri gittigi tartisilir. Cunku Turk futbolu ileri gidiyor dendigi dönemde asıl ileri giden bir kulübümüzdü. Milli Takimin basarisi da 8 futbolcusunu Milli ilk 11′e sokan bu takımın büyük katkısı vardı. Yani alt yapısı saglam devami gelen bir sisteme dayanmamisti. Bir teknik direktorun yarattigi esine bir daha zor rastlanacak istisnai bir takimin lokomotifligi ile yurudu. O devir bitince ulusal basari da bitti. Basariyi devamli kilmak icin sart olan kendi futbol stilimizi bir turlu oluşturamadık. Mesela futbolu coğu bati ülkelerine oranla daha duygusal oynadigimiz bir gercek. Bu yuzden futbolu yonetmek icin oyuncularin ve taraftarlarin mutlaka duygusal hallerinden anlamak gerekiyor. ABİ BÜYÜKSÜN ++++++++++++++++++++++++++++İM ZA Yavuz_58_Viyana 24.11.2005, 13:25 yazik oldu Sarkdakikisla58 24.11.2005, 13:27 Türk Futbolu biryere gitmiyor problemde orda zaten cakildik kaldik serrkann58 24.11.2005, 13:47 -YABANCI FUTBOLCU SINIRLAMASIMI? 2-YERLİ FUTBOLCULARIMIZIN KALİTESİZLİĞİMİ? 3-KLÜP YÖNETİMLERİNİN BAŞARISIZLIKLARIMI? 4-FEDERASYONUN BAŞARISIZLIKLARIMI? 5-HAKEMLERİN HATALARIMI? 6-MEDYANIN TARAFLI DAVRANMASIMI? 7-BİZ TARAFTARLARINMI? Bunların hepsi ve ayrıca MİLLİ TAKIM İÇİN İSE BAŞTA FEDERASYON FATİH TERİM VE MEHMET ÖZDİLEK Arif Coşkun 24.11.2005, 21:19 Türkiye süper ligini silip süpüren fenerbahçe şampiyonlar ligine veda etti dün akşam.uefa ya da gidemeyecek söylemedi demeyin.düşünüyorum da her şey stad,seyirci ,atmosfer mükemmel ama bişey daha var mükemmel olan o da ukraynalı oyuncu. malum 4 tane salladı adam.neden avrupa da kazanamıyor bu takım.namaglup hemde kendi liginde. şöyle ki mümkün mertebe türk hakemlerinin muhafazasın da bu takım. genel olarak büyükler biyebiliriz bunlara.trabzonu bu buyükler sınıfına sokmuyorum çünkü onlar için 4.büyük değil o takım.bence fenerbahçenin tek eksiği cem papilası.vb hakemlerimiz. yoksa iyi oynuyorlar değilmi.döktürücekler nerdeyse.adam maça giderken bi türk hakem almaz mı yanına ya hu. sevgiyle kalın AMCA58 24.11.2005, 21:29 DÜŞÜŞE DEVAM, MAALESEF FUTBOLUMUZDAKİ DÜŞÜŞ SÜRMEKTEDİR.BUNUNSEBEPLERİN İ CİDDİ BİR ŞEKİLDE TÜM YETKİLİLERİMİZİN ELE ALMASI LAZIM.BU DÜŞÜŞÜN ANA NEDENLERİNDEN BİRİDE ANADOLU KULÜPLERİMİZİN İMKAN YETERSİZLİĞİDİR.NE ALT YAPIYA AYIRACAK PARA VAR NEDE İYİ FUTBOLCU TRANSFER EDECEK PARALARI BU İMKANSIZLIKLAR İÇİNDEDE SİVASSPORUMUZ GERÇEKDEN BÜYÜK BİR MUCİZEYİ GERÇEKLEŞTİREREK GÜZEL BAŞARILAR SERGİLEMEKTEDİR.ALLAH NAZARDAN KORUSUN TÜRK FUTBOLUNUN GELECEĞİ İÇİN BENCE ALT YAPIYA ÖNEM VEREREK SİSTEMİMİZİ GELİŞTİRMEMİZ LAZIM DAHADA GEÇ OLMADAN SİZCE? Arif Coşkun 24.11.2005, 21:40 Önce Dünya şimdide Avrupa sayfamız kapanmak üzere. Yabancı sayısının sınırsız olamsında ısrar edenlere şunu demek gerekir Dünya futbolumuz ne olacak diye? Katılıyorum size önce altyapıya büyük önem vermek gerekiyor.Kendi oyuncularımızı dışlayarak bir yere varmamız mümkün değil.Kendi içimizde futbolumuzu,futbolcularımızı geliştirici faktörler bulmalıyız.Buda adaletli bir paylaşımla Anadolu kuluplarini geliştirmekten,güçlendirmekten geçer diye düşünüyorum. Saygılar extrasivas 28.11.2005, 05:51 hizli bir yukselisin ardindan bu ani dususler insana fena koyuyor... bbptek58 28.11.2005, 07:36 anadolu kulüpleri altyapıdan yetiştirse de güzel oynayınca istanbul agidiyor...bunun sadece maddi faydası oluyor... başka işe yaramıyor.. Arif Coşkun 28.11.2005, 20:48 Arkadaşlar herkes kendisine sormalı, Ben Sivasspor için ne yaptım.? Eğer birşey yapmamışsa,ne yapabilirim demeli. Yapan yapmıştır elbette.En azından tescilli ürünelrini satın almıştır.Maçlara gitmiştir. Yapmayanlar için bir fikrim var.Ama uygun düşer,düşmez bilmiyorum.Bunu yetkili arkadaşlar değerlendirip ona göre bir yöntem uygulayabilirler.6,5 milyon Sivas'lıyız diye övünüyoruz.Sivasspor için resmi bir bağış hesabı açılsa herkes durumuna göre bağışta bulunsa.Büyük iş adamlarımız,bunlarda kendi çaplarında katkıda bulunsa onların reklamıda yapılabilir.Ayrıca bilmiyorum posta,yada kargo yoluyla tescilli ürün yollanıyormu,öyle birşey başlatılsa iyi olmazmı sizce?Hedef büyütmek gerekiyorsa herkes görev almalı.Ancak bence öyle büyüyebiliriz.Bu fedakarlık yönetime elbette bir katkı edecektir.Bu konuda farklı düşünceleri olan arkadaşlar sizde konuyu değerlendirip fikirlerinizi yazın lütfen.Ayrıca bağış yapanların,tescilli ürünleri alanlarında listesi sitemizden yayınlanabilir.Hem reklamlarıda yapılmış olur.Yeni fikirler üretin lütfen. Herkese saygılar. serhankaburcuk 28.11.2005, 20:53 Arkadaşlar herkes kendisine sormalı, Ben Sivasspor için ne yaptım.? Eğer birşey yapmamışsa,ne yapabilirim demeli. Yapan yapmıştır elbette.En azından tescilli ürünelrini satın almıştır.Maçlara gitmiştir. Yapmayanlar için bir fikrim var.Ama uygun düşer,düşmez bilmiyorum.Bunu yetkili arkadaşlar değerlendirip ona göre bir yöntem uygulayabilirler.6,5 milyon Sivas'lıyız diye övünüyoruz.Sivasspor için resmi bir bağış hesabı açılsa herkes durumuna göre bağışta bulunsa.Büyük iş adamlarımız,bunlarda kendi çaplarında katkıda bulunsa onların reklamıda yapılabilir.Ayrıca bilmiyorum posta,yada kargo yoluyla tescilli ürün yollanıyormu,öyle birşey başlatılsa iyi olmazmı sizce?Hedef büyütmek gerekiyorsa herkes görev almalı.Ancak bence öyle büyüyebiliriz.Bu fedakarlık yönetime elbette bir katkı edecektir.Bu konuda farklı düşünceleri olan arkadaşlar sizde konuyu değerlendirip fikirlerinizi yazın lütfen.Ayrıca bağış yapanların,tescilli ürünleri alanlarında listesi sitemizden yayınlanabilir.Hem reklamlarıda yapılmış olur.Yeni fikirler üretin lütfen. Herkese saygılar. Fenerbahçe spor kulübü her sene forma satışıyla bir tane yıldız futbolcu satın alıyor...Bunu biz neden yapmayalım...Türkiyenin belli merkezlerinde Sivassporun resmi ürünleri ve özelliklede formaları satılırsa Sivasspor kulübüne çok güzel bir maddi kaynak olur...Benim fikrim... ygd 28.11.2005, 21:03 YANİ BUNUN YAPILABİLMESİ İÇİN ULUSAL BASINDA ÇOK BÜYÜK Bİ REKLAM YAPILMASI GEREKİRR..YOKSA İMKANI YOKK..BUNUN ÖRNEĞİDE YOK..DOĞRU DÜZGÜN LİSANSLI ÜRÜN SATAMIYOKİ SİVASSPOR...ÇOK ZOR..!!!AMA NEDEN OLMASIN..GEREKLİ ŞARTLAR SAĞLANIRSA HİÇ YOKTAN İYİDİR YİNE.. serhankaburcuk 28.11.2005, 21:05 YANİ BUNUN YAPILABİLMESİ İÇİN ULUSAL BASINDA ÇOK BÜYÜK Bİ REKLAM YAPILMASI GEREKİRR..YOKSA İMKANI YOKK..BUNUN ÖRNEĞİDE YOK..DOĞRU DÜZGÜN LİSANSLI ÜRÜN SATAMIYOKİ SİVASSPOR...ÇOK ZOR..!!!AMA NEDEN OLMASIN..GEREKLİ ŞARTLAR SAĞLANIRSA HİÇ YOKTAN İYİDİR YİNE.. Tabiki gerekli şartların sağlanması gerekir... AMCA58 28.11.2005, 21:11 AŞAĞIDAKİLERİ YAPMAK KULÜP YÖNETİMİ İÇİN ÇOK ZOR OLMASA GEREK: -BİR SPOR FİRMASIYLA ANLAŞIP SİVASSPOR ÜRÜNLERİ SATMAK SATIŞ YAPAN YERLERİ İNTERNETTEN İLAN ETMEK(HERŞEHİRDE BULUNMALI) -SLOGAN YARIŞMAMIZDAKİ GİBİ SLOGANLAR ÜRETİP BUNLARI YAPIŞTIRICILI STİCER OLARAK SATIŞINI YAPMAK -SİVASLI ŞİRKETLERE ULAŞIP İNTERNET ÜZERİNDEN ONLARA BİLGİ VERİP SANAL ORTAMDA REKLAMLARINI ALMAK -SANAL ORTAMDA BAĞIŞ KAMPANYASI YAPMAK -SANAL ORTAMDA SATIŞ YAPMAK -İNTERNET ÜZERİNDEN TÜM SİVASLI ŞİRKETLERLE,İNSANLARLA VE DERNEKLERLE (TÜM TÜRKİYEDE TAHMİNİ 750 CİVARI DERNEĞİMİZ VAR) BİLGİ AKTARMAK ONLARIN İSİM VE ÜNVANLARINI YAYINLAMAK. -ORTAK FORUMLARLA BİLGİ TOPLAMAK(DAHANELER YAPILACAĞINA DAİR) -BÜYÜK ŞEHİRLERDE VE YURTDIŞINDA SİVASSPOR GECELERİ YAPMAK -TÜM DDERNEKLERİ TEK ÇATI ALTINDA TOPLAYIP GÜCÜMÜZÜ BİRLEŞTİRMEK DAHA NELER NELER..HAYDİ YÖNETİM SIRA SENDE. -BİRDE GERÇEK TARAFTARLA KENDİNİ TARAFTAR SANAN,KAVGACI,KENDİNİ BİLMEZ İNSAN EVLATLARINI AYIRMAK İÇİN ÇBA SARFETMELİLER BU İNSANLARDAN DOLAYI TARAFDAR STADA GİTMEK İSTEMİYOR. AMCA58 28.11.2005, 21:14 YUKARDA YAZDIKLARIMI ONLAR YAPSIN BİZDE HEMEN UYGULAYALIM. HERKESE SEVGİLER. sVs 28.11.2005, 22:31 abi geçen seneden beri burda bas bas bağırıyoruz bütün GSM şirketlerin den 5858 noya mesaj atarak bu mesajın bedeli olarak ta 5 ytl belirlense bizde mesajları yağdırsak ne olur sanki FASIL-I BAHAR 29.11.2005, 00:46 BEN ŞİMDİYE KADAR SİVAS İÇİN HİÇ BİR SEY YAPMADIM.. AMA DEDİĞİNİZ GİBİ BİR PROJE OLURSA HERTÜRLÜ ELİMDEN GELEN DESTEĞİ VERİRİM... Dağcı 13.12.2005, 13:06 Ligimiz gündelik sonuçları bir kenara bırakırsak hiç de iyi sinyaller vermiyor. Rekabet motoru artık çalışmıyor. Seyirci sayısı artacağına azalıyor. Gelenler tozu dumana katıyor. Taşlar atılıyor, bıçaklar konuşuyor. Futbolun f'si bile ortalıkta görünmüyor Konyaspor'un hocası Aykut Kocaman'ın Sivasspor maçında sonra yaptığı açıklama maalesef ligimizin durumunu gösteren bir ayna: "Sahada futbolun f'si bile yoktu." Ya Trabzonspor Teknik Direktörü Halilhodziç'in feryadına ne demeli; "Burada ne işim var benim..." Türk futbolu, gündelik sonuçları bir kenara bırakırsanız hiç de iyi sinyaller vermiyor. Rekabet motoru artık çalışmıyor. Başkanlar sudan bahanelerle takımlarının maçlarına gitmiyor. Avrupa'daki durumu gözler önünde olan Fenerbahçe elini kolunu sallaya sallaya kazanmaya devam ediyor. Ona sadece Galatasaray ayak uyduruyor. Henüz 16. hafta bitti. Beşiktaş liderin 22, Trabzon 17 puan gerisinde. Biz üçlü rekabetin çözülmesini, daha çok ortakla devam etmesini beklerken, tükenme sürecinde hızla ilerliyoruz. Trabzonspor ve Beşiktaş rakiplerine meydan okuma dönemini çoktan unutmuş. Yapılanma sürecini bir türlü başlatamıyorlar. Peşpeşe aldıkları hayal kırıklığı yaratan sonuçlarla alıştıkları kategorinin dışına sürükleniyorlar. Zirve takımı yerine sıra takımı olmanın sıkıntılarını yaşıyorlar. Yabancı futbolcu, tercihleri de hatalarla dolu. Kimse elindeki malzemeden tam olarak yararlanamıyor. Yıldız oyuncu sayısı giderek azalıyor. Yıldız adayı olarak alkışlanan genç yetenekler devamlılık gösteremiyor. Geleceğe dönük umut sergileyemiyor. Teknik direktör kıyımı, ayrı bir ilkesizlik örneği olarak hızla tırmanıyor. Kulüp yönetimleri tıkanmış durumda. Seyirci sayısı artmıyor, hızla azalıyor. Galatasaray - Beşiktaş sezonun son derbisine çıkıyor. Ama tribünler boş. Herkes ayağa kalkıp bir şeyler yapsın. Önce kendini, sonra da ligi kurtarsın! Alkışlar ve taşlar Beşiktaş, Ali Sami Yen'e gidiyor... Pardon gidemiyor. Kırmızı ışıkta duran takım otobüsünün camları kırılıyor. Dışarıdan bozuk para, taş yağıyor. Küfür koroları yine iş başında... Taraftar stada giremiyor, çünkü bıçaklanıyor. Polis yine seyrediyor... Sahada belki de son dönemlerin en zevkli mücadelesi oynanıyor ama Ayhan gol sevincini, galibiyet coşkusunu Beşiktaş seyircisi ile kutluyor (!) Galatasaray formasını giyen, milli bir oyuncuya o hareketler hiç yakışmıyor... Maç bitiyor, koltuklar yine havada uçuşuyor. Benzer tablo Sivas'ta da yaşanıyor... Konyasporlu Ümit Bozkurt'un ağzına sağlık; "Bu ortamda kazansan ne olur, kaybetsen ne olur..." Sahalarımızın futboldan anlayan, futbolun inceliklerini bilen insanlara ihtiyacı var. Tribünlere gelenlerin sabırlı, hoşgörülü, gerçekçi bir yaklaşım sunmaları şart. İçlerindeki insan sevgisi artık öfkeyi yenmeli. Ligin her yerde, her zaman görülen iki özelliği, taşlar ve alkışlar. Taşlar bize bir şey kazandırmayacak. O yüzden cesur alkışların sürmesini diliyoruz. Ediz Sırapınar Miliyet 13.12.2005 drummer 13.12.2005, 13:20 Ligimiz gündelik sonuçları bir kenara bırakırsak hiç de iyi sinyaller vermiyor. Rekabet motoru artık çalışmıyor. Seyirci sayısı artacağına azalıyor. Gelenler tozu dumana katıyor. Taşlar atılıyor, bıçaklar konuşuyor. Futbolun f'si bile ortalıkta görünmüyor Konyaspor'un hocası Aykut Kocaman'ın Sivasspor maçında sonra yaptığı açıklama maalesef ligimizin durumunu gösteren bir ayna: "Sahada futbolun f'si bile yoktu."Ya Trabzonspor Teknik Direktörü Halilhodziç'in feryadına ne demeli; "Burada ne işim var benim..." Türk futbolu, gündelik sonuçları bir kenara bırakırsanız hiç de iyi sinyaller vermiyor. Rekabet motoru artık çalışmıyor. Başkanlar sudan bahanelerle takımlarının maçlarına gitmiyor. Avrupa'daki durumu gözler önünde olan Fenerbahçe elini kolunu sallaya sallaya kazanmaya devam ediyor. Ona sadece Galatasaray ayak uyduruyor. Henüz 16. hafta bitti. Beşiktaş liderin 22, Trabzon 17 puan gerisinde. Biz üçlü rekabetin çözülmesini, daha çok ortakla devam etmesini beklerken, tükenme sürecinde hızla ilerliyoruz. Trabzonspor ve Beşiktaş rakiplerine meydan okuma dönemini çoktan unutmuş. Yapılanma sürecini bir türlü başlatamıyorlar. Peşpeşe aldıkları hayal kırıklığı yaratan sonuçlarla alıştıkları kategorinin dışına sürükleniyorlar. Zirve takımı yerine sıra takımı olmanın sıkıntılarını yaşıyorlar. Yabancı futbolcu, tercihleri de hatalarla dolu. Kimse elindeki malzemeden tam olarak yararlanamıyor. Yıldız oyuncu sayısı giderek azalıyor. Yıldız adayı olarak alkışlanan genç yetenekler devamlılık gösteremiyor. Geleceğe dönük umut sergileyemiyor. Teknik direktör kıyımı, ayrı bir ilkesizlik örneği olarak hızla tırmanıyor. Kulüp yönetimleri tıkanmış durumda. Seyirci sayısı artmıyor, hızla azalıyor. Galatasaray - Beşiktaş sezonun son derbisine çıkıyor. Ama tribünler boş. Herkes ayağa kalkıp bir şeyler yapsın. Önce kendini, sonra da ligi kurtarsın! Alkışlar ve taşlar Beşiktaş, Ali Sami Yen'e gidiyor... Pardon gidemiyor. Kırmızı ışıkta duran takım otobüsünün camları kırılıyor. Dışarıdan bozuk para, taş yağıyor. Küfür koroları yine iş başında... Taraftar stada giremiyor, çünkü bıçaklanıyor. Polis yine seyrediyor... Sahada belki de son dönemlerin en zevkli mücadelesi oynanıyor ama Ayhan gol sevincini, galibiyet coşkusunu Beşiktaş seyircisi ile kutluyor (!) Galatasaray formasını giyen, milli bir oyuncuya o hareketler hiç yakışmıyor... Maç bitiyor, koltuklar yine havada uçuşuyor. Benzer tablo Sivas'ta da yaşanıyor... Konyasporlu Ümit Bozkurt'un ağzına sağlık; "Bu ortamda kazansan ne olur, kaybetsen ne olur..." Sahalarımızın futboldan anlayan, futbolun inceliklerini bilen insanlara ihtiyacı var. Tribünlere gelenlerin sabırlı, hoşgörülü, gerçekçi bir yaklaşım sunmaları şart. İçlerindeki insan sevgisi artık öfkeyi yenmeli. Ligin her yerde, her zaman görülen iki özelliği, taşlar ve alkışlar. Taşlar bize bir şey kazandırmayacak. O yüzden cesur alkışların sürmesini diliyoruz. Ediz Sırapınar Miliyet 13.12.2005 ŞU İŞARETLEDİĞİM YERLERE TAKILDIM. ŞİMDİ AYKUT BURADA FUTBOL OYNAMIŞTA BİZMİ OYNATMAMIŞIZ. YA ÜMİTİN SÖYLEDİKLERİ.OLAYLARI ÇIKARAN SİVAS TARAFTARI GİBİ KONUŞMUŞ. BUN LARIN NE DEMEK İSTEDİĞİNİ ANLAYAN VAR SA BERİ GELSİN alimuharrem58 13.12.2005, 13:21 FUTBOLUN BİR FAİR PLAY OYUNU OLDUĞUNU UNUTUYORUZ. BUNU UNUTMAMALIYIZ Dağcı 13.12.2005, 13:21 ŞU İŞARETLEDİĞİM YERLERE TAKILDIM. ŞİMDİ AYKUT BURADA FUTBOL OYNAMIŞTA BİZMİ OYNATMAMIŞIZ. YA ÜMİTİN SÖYLEDİKLERİ.OLAYLARI ÇIKARAN SİVAS TARAFTARI GİBİ KONUŞMUŞ. BUN LARIN NE DEMEK İSTEDİĞİNİ ANLAYAN VAR SA BERİ GELSİN Bunlar kendi takımları açısından olaya bakmışlar sanırım... drummer 13.12.2005, 13:28 FAİR PLAYİNE BİLMEMNESİNE KİMSENİN BİR DEDİĞİ YOK. AMA ADAMLAR SAHAMIOZDA OLAY ÇIKARIYOR BASINA SUÇLU SİVAS TARAFTARIYMIŞ GİBİ YANSIYOR. BİZ KENDİMİZİ ANLATAMIYORUZ. BASIN SÖZCÜMÜZ BU KONULARDA YAVAN. HAKLI İKEN HAKSIZ KONUMA DÜŞTÜĞÜNÜZ ZAMAN BUNDA YÖNETİM HATASI VARDIR. Etem-Murat 13.12.2005, 13:34 nasretin hocanın bir cevabı var sen de haklısın ya hoca kim haksız hakzısade sende haklısın demiş yani ortada haksız ararsanız hiç kimse üstüne almaz o yüzden herkz daha dikkatli olmalı 1967_DERNEK_10UR 13.12.2005, 13:56 YİNE BİZİM LİGİMİZ İYİ BİR İTALYA LİGİ BİR BREZİLYA VE ARJANTİN LİGLERİ DAHA VUKUATLI... egeli 19.12.2005, 22:30 Arkadaşlar bende yeni bir konu başlatayım.Benim gencliğimde yan sahada top oynarken 75-85 yıllardaki tanıdığınız gercek amatörlerden bir demet yapalım derim Bilmiyorum bu konu hakkında neler düşünür neler yazarsınız en azından eskileri yad etmiş oluruz Tabiki benim her zaman aklımda kalan tek bir futbolcu olarak değilde takım vardı Bezirci gençlik spor şu an var mı yok mu tam bilmiyorum ama en azındaz top oynadığım bir takım ve bende hatırası olan bir takım.Uzaklarda da olsak mazimizin her yerinde bir sivas'lılık vardır O yan sahada çamurda yaptığımız maçları asla unutamam Birde iç sahada top oynamak herkese nasip olmayacak kadar güzel ve unutulmacak birer anıdır Tabiki bizim zamanımızda şimdi ne durumda yakından takip edemiyorum Şimde o zamanları bilen arkadaşalr varsa kendi gönlünden gecen oyuncu veya takım olarak yazarsanız en azında hatıralarımız canlanır diye düşünüyorum egeli 20.12.2005, 15:20 demek ki kimse kimseyi tanımıyor ve amatör takımda hiç yok yerliturkuaz 20.12.2005, 15:48 kimsenin haberi yok galiba egeli 20.12.2005, 20:08 demek ki bizler yaşlandık yaw cemal58yiğido 20.12.2005, 20:31 demekki gardaş Etem-Murat 20.12.2005, 20:47 Arkadaşlar bende yeni bir konu başlatayım.Benim gencliğimde yan sahada top oynarken 75-85 yıllardaki tanıdığınız gercek amatörlerden bir demet yapalım derim Bilmiyorum bu konu hakkında neler düşünür neler yazarsınız en azından eskileri yad etmiş oluruz Tabiki benim her zaman aklımda kalan tek bir futbolcu olarak değilde takım vardı Bezirci gençlik spor şu an var mı yok mu tam bilmiyorum ama en azındaz top oynadığım bir takım ve bende hatırası olan bir takım.Uzaklarda da olsak mazimizin her yerinde bir sivas'lılık vardır O yan sahada çamurda yaptığımız maçları asla unutamam Birde iç sahada top oynamak herkese nasip olmayacak kadar güzel ve unutulmacak birer anıdır Tabiki bizim zamanımızda şimdi ne durumda yakından takip edemiyorum Şimde o zamanları bilen arkadaşalr varsa kendi gönlünden gecen oyuncu veya takım olarak yazarsanız en azında hatıralarımız canlanır diye düşünüyorum MERHABA EGELİ ŞU ANDA KAÇ YAŞINDASIN BİLMİYORUM BENDEN 5 YAŞ BÜYÜKTE OLABİLİRSİN AYNI YAŞTA OLABİLİRİZ BENDE 76 DA VOLKAN SPORDA AMATÖR TOP OYNAMAYA BAŞLADIM 81 KADAR ORDA OYNADIKTAN SONRA YILDIZELİ ,GÜVEN SPOR , KÖYHİZMETLERİNDE TOP OYNADIM YILLARIM O SAHALARDA GECTİ İÇ SAHA DIŞ SAHA HİÇ FARKETMEZDİ BEZİRÇİYLE COK OYNADIK AKLIMDA KALAN BEZİRCİDE CİNGEN ERDAL VARDI DEFASDA ÖZCAN VARDI BUNLARIN ZAMANINDA İSE BEN ONLARLA OYNADIM egeli 20.12.2005, 21:41 aynı dönemiz demek ki gardaş tanımazmıyı ya barbaros,metin abi bunlar bezircide hep oldu daha sonra cayspordan kasım gelmişti mesela şimdi aklıma geldi karik vardı ama ismini şimdi hatırlıyamadım ama bizde büyükdü hafik spordamıydı tam hatırlıyamadım ismini tamsürmeli vardı yalcın sinamasında çalışıyordu egeli 20.12.2005, 21:44 hele 80 veya 81 birde volkan sporla iç sahada bir maç yapmıştık harikaydı 4-0 yenilmiştik ama millet zevk alıyordum demek ki ne kadar seyirci gelmişti DJMuRaT 20.12.2005, 21:53 BENDE KISA Bİ SÜRE YOLSPORDA OYNADIM....FAKAT BABAM FUTBOLA DEVAM ETMEYECEĞİMİ SÖYLEDİ..BİZDE EYWALLAH DEDİK.. MAVİ_BERE 27.12.2005, 10:37 Sivasspor'un Alman hocası Lorant'ın tatilde bile oyuncularını arayıp ikinci yarıya hazır olmalarını istediği öğrenildi. Kampın ağır geçeceğini açıklayan Lorant, "Başarılı çizgimizi sürdürmek zorundayız. Hata yaparsak düşeriz" diye konuştu. serhankaburcuk 27.12.2005, 10:41 Sivasspor'un Alman hocası Lorant'ın tatilde bile oyuncularını arayıp ikinci yarıya hazır olmalarını istediği öğrenildi. Kampın ağır geçeceğini açıklayan Lorant, "Başarılı çizgimizi sürdürmek zorundayız. Hata yaparsak düşeriz" diye konuştu. Transfer şart Werner LORANT ta bunun bilincinde.... junior_69 27.12.2005, 10:42 helal olsun sana lorant serhankaburcuk 27.12.2005, 11:12 Disiplinli ve ağır bi kamp mçlarda futbolcularımızın oyun anlayışına ve kondüsyonuna büyük ölçüde yansır... Arif Coşkun 27.12.2005, 11:21 İkinci yarı biraz daha disiplin ve daha çok çalışması lazım birde transfersiz olmaz mutlaka mevkisine iki yada üç transfer şart,bian evvel olmalıki takıma uyum sağlasın bekliyoruz,artık hayırlısı. alimuharrem58 27.12.2005, 18:50 İNSALLAH GUZEL TRANSERLERLE DÖNECEK HOCAMIZ capkin sivasli 27.12.2005, 18:53 werner numara 1 halil_58_yigido 27.12.2005, 18:57 bize bir yıldız lazım takımı ateşlemesi lazım 1967_DERNEK_10UR 27.12.2005, 18:59 lorant şimdiden geleceğin hesaplarını yapıyor demek ki 2.yarı takıma durmak yok.. 1967 dernek serkan20 27.12.2005, 19:06 lorant motivasyondada number one ErdalGüler 02.01.2006, 22:45 3 Mayıs 1810 Lord Byron, Hero ile Leandros efsanesinin erkek kahramanı Leandros gibi, Çanakkale Boğazı'nı yüzerek geçti. Kraliyet Donanması'ndan Teğmen Ekenhead'le yarışan Byron, dört millik mesafeyi bir saat on dakikada aldı. 1872 Dünya futbol tarihinin ilk resmi maçı İngiltere-İskoçya arasında oynandı. 1 Ocak 1891 Penaltı, 1891'de, İngiltere Ligi'ndeki Stoke City-Notts maçındaki tartışmalar üzerine kural kitabına girdi. 4 Ekim 1895 İlk Amerikan açık golf turnuvası yapıldı. Turnuva Rhode adası’nda gerçekleştirildi. 19 Ocak 1903 İlk kez düzenlenen Tour de France bisiklet yarışmasını, Fransız bisikletçi Maurice Garin kazandı. 19 gün süren 2.428 kilometrelik tura 59 yarışmacı katılırken, ancak 20 bisikletçi finişe ulaşmayı başarabildi. 26 Mayıs 1903 Paris-Madrid arasında düzenlenen otomobil yarışı, ilk gün meydana gelen kazalarda 6 kişinin ölmesi üzerine iptal edildi. 11 Temmuz 1903 İrlanda Kraliyet Cork Yat Kulübü tarafından, dünyanın ilk sürat teknesi yarışı düzenlendi. 5 Mayıs 1912 Stokholm Olimpiyatlarında stadyumlarda ilk kez Türk Bayrağı dalgalandı. 16 Ocak 1914 Altay Spor Klubü kuruldu. 26 Ekim 1923 Furbol Federasyonu'nun tescilinden sonra oluşturulan Türk Milli Futbol Takımı, ilk maçını, Romanya ile Taksim Stadı'nda yaptı. 29 Eylül 1926 Umumi Spor Konferansı 29 Eylül 1926’da toplandı. İsmet Paşa, spor hayatındaki düzenlemelere karşı gösterilen hafifliğin utanç sebebi olduğunu söyledi. Konferansta ayrıca, bazı spor teşkilatlarının yeniden organize edilmesi konuları ele alındı. 9 Aralık 1927 Galatasaray-Beşiktaş karmasının Çekoslavak şampiyonu Sparta ile yaptığı maçta Türk tarafı 8-1'lik kötü bir sonuçla maçı kaybetti. 6 Şubat 1936 Beyaz Olimpiyatlar’da (Garmisch Parten - Kirchen Olimpiyatları) ilk kez Türk Bayrağı dalgalandı. 20 Eylül 1938 Togay Bayatlı doğdu. 5 Ocak 1939 Uludağ’da ilk kez kayak yarışmaları yapıldı. 17 Aralık 1951 Rus bayan atlet Tatiana Kazankina Leningrad’ta doğdu. 19 Şubat 1956 Türk Milli Futbol Takımı, Macar Milli Takımı’nı 3-1 yendi. 10 Ekim 1960 18.Olimpiyat oyunları Tokyo’da yapıldı. 8 Ocak 1961 Milli güreşçi Yaşar Doğu öldü. 31 Ekim 1963 50. kez milli formayı giyen Lefter Küçükandonyadis'e şeref madalyası verildi. Lefter, bu madalyayı alan ilk Türkfutbolcusu oldu. 12 Ekim 1965 19. Yaz Olimpiyat Oyunları, Mexico City’de açıldı 16 Ekim 1966 Türk Milli Futbol Takımı, Moskova'da, Sovyet Milli Futbol Takımı'nı 2-0 yendi. Golleri, ilk yarıda Fevzi, ikinci yarıda Ayhan attı. 23 Şubat 1967 Ünlü halterci Naim Süleymanoğlu Bulgaristan'da doğdu. 3 Kasım 1969 Milli Takım ve Fenerbahçe’nin unutulmaz kaptanı Zeki Rıza Sporel öldü. 6 Ekim 1971 6. Akdeniz Oyunları, Cevdet Sunay tarafından, İzmir’de bugünkü adıyla ‘Atatürk Stadı’ olan ‘Halkapınar Olimpik Stadı’nda törenle açıldı 4 Eylül 1972 Yüzücü Mark Spitz , Münih Olimpiyatlarında 7 ayrı rekor kırdı. 5 Eylül 1972 Arap gerillalar Münih olimpiyatlarında 7 İsrailli sporcuyu öldürdü. 1 Ekim 1972 Cemal Kamacı, 63,5 kiloda Avrupa Boks Şampiyonu oldu 21 Mayıs 1975 İstanbul'da yapılan Türkiye Kupası maçları finalinde Trabzonspor'u 2-0 yenen Beşiktaş şampiyonluk kupasını kazandı. 15 Ağustos 1975 Dünya Uluslararası Atletizm Yarışması'na katılan Türk atleti Rıza Maksut New York'ta, 3 bin metre yarışında ikinci oldu. 27 Ağustos 1975 İlk maçını işgal ordularına karşı oynayan Fenerbahçeli futbolcu ve kulüp başkanı Dr.İsmet Uluğ öldü. 5 Ocak 1976 Olimpiyat ve dünya şampiyonu güreşçilerimizden Hamit Kaplan, trafik kazasında öldü. 2 Ekim 1976 Dünya Ağır Sıklet Boks Şampiyonu Muhammed Ali Clay istanbul’a geldi 1 Haziran 1980 Ünlü Rallici Ali Sipahi öldü. 17 Ağustos 1987 Steffi Graf, Dünya Tenis Birliği ‘Kadınlar Sıralaması’nda, Martina Navratilova’yı geride bırakarak birinciliğe yerleşti. Graf, bu başarıyı kazandığında henüz 18 yaşındaydı ve 1987’de, içinde ‘Fransa Açık’ın bulunduğu 8 turnuva kazanmıştı. Eylül 1988 ‘Cep Herkülü’ olarak adlandırılan Türk halterci Naim Süleymanoğlu, SEUL Olimpiyatları’nda 3 altın madalya aldı. 14 Ocak 1990 Eski milli kaleci, işadamı Sabri Dino intihar etti. 13 Eylül 1991 Galatasaray'ın eski futbolcularından, gol kralı Metin Oktay, İstanbul'da Boğaziçi Köprüsü'nde geçirdiği bir trafik kazası sonucu vefat etti. 8 Kasım 1991 Dünyanın en ünlü basketçisi Magic Johson’un AIDS virüsü taşıdığı ortaya çıktı. 23 Eylül 1993 Türkiye’nin 2000 Olimpiyatları rüyası bitti. 2000 Olimpiyatları’nın İstanbul'da yapılması için aylardır sürdürdüğümüz çabalar sonuç vermedi. Monaco'da yapılan oylamada Türkiye sadece 7 oy alabildi ve ilk turda kaybetti. Olimpiyatların, 4. turda 43 oy alan Sydney'de yapılmasına karar verildi. 14 Kasım 1994 Naim Süleymanoğlu, Malbourne’deki Halter Şampiyonası’nda 3 Altın Madalya kazandı 11 Aralık 1997 76 kilo bayan haltercimiz 17 yaşındaki Aysel Özgür, Tayland'da yapılan Dünya Halter Şampiyonası'nda biri büyükler, ikisi gençler kategorisinde üç dünya rekoru kırarak şampiyon oldu. 12 Temmuz 1998 Futbolda 16. Dünya Kupası’nı, Brezilya`yı 3-0 yenen Fransa kazandı. 11 Eylül 1998 2008 Olimpiyatları'na hazırlanan İstanbul'da Olimpik Stad'ın temeli atıldı. 100 bin kişilik stadın 2000 yılında hizmete gireceği açıklandı. 24 Şubat 2000 Avrupa Şampiyonası finallerine hazırlanan Türkiye, Norveç ile oynadığı hazırlık karşılaşmasını 2-0 kaybetti. 9 Mayıs 2000 Macaristan'da düzenlenen ve olimpiyat elemelerine hazırlık niteliği taşıyan 17. Uluslararası Szeged Kürek Şampiyonası'nda Türk sporcuları iki altın, dört gümüş ve üç bronz madalya kazandı. Kürekçilerimiz, Türk Kürek tarihinde de en fazla madalya kazanan ekip oldu. 17 Mayıs 2000 Galatasaray'ın UEFA kupasını kazandı. 11 Nisan 2001 Güney Afrika'da bir maçta taraftarlar arasında çıkan arbedede, 43 kişi öldü, 100 kişi yaralandı. 9 Mayıs 2001 Gana'nın başkenti Akra'da futbol maçında izdihamda 130 kişi öldü. 9 Eylül 2001 Türkiye A Milli Basketbol Takımı Türkiye`de düzenlenen 32. Avrupa Erkekler Basketbol Şampiyonası`nda finalde Yugoslavya`ya yenilerek,tarihinde ilk kez gümüş madalya elde etti ve Dünya Şampiyonası`na katılmaya hak kazandı. 14 Kasım 2001 Türk A Milli Futbol takımı, 47 yıl aradan sonra dünya kupasını katılmayı Avusturya Milli takımını 5-0 yenerek hak kazandı. 27 Şubat 2002 “Şike çetesi” soruşturması kapsamında Kadıköy Cumhuriyet Savcılığı’nca sorgulanan hakem Sadık İlhan, sevkedildiği mahkeme tarafından tutuklandı. 15 Mart 2002 “Şike Çetesi” soruşturmasını sürdüren Kadıköy Cumhuriyet Savcılığı, Ali Fevzi Bir ile hakem Sadık İlhan’ın da aralarında bulunduğu 11 sanık hakkında dava açtı. İddianamede, sanıkların “cürüm işlemek amacıyla teşekkül oluşturmak”, “rüşvet almak ve rüşvet vermek” suçlarını işledikleri belirtildi. 28 Mart 2002 “Şike Çetesi Davası” kapsamında tutuklu bulunan hakem Sadık İlhan’ın avukatları, “memur statüsünde olmadığı ve dolayısıyla rüşvet alamayacağı” görüşüyle İlhan hakkındaki tutuklama kararına itiraz ettiler. 29 Mart 2002 Beyoğlu 1. Ağır Ceza Mahkemesi, “Şike Çetesi Davası” kapsamında tutuklu bulunan hakem Sadık İlhan’ın avukatının itirazını yerinde buldu. Mahkeme Heyeti, “tutuklu kaldığı süre, suç vasıf ve mahiyetinin değişme ihtimalini” dikkate alarak İlhan’ın tutukluluk halini kaldırarak 2 milyar lira kefalet karşılığında tahliyesine karar verdi. Mahkeme, davaya ilişkin olarak da “yetkisizlik” kararı verdi. 25 Haziran 2002 Güney Kore ile Almanya arasında oynanan dünya kupası yarı final maçında Almanya Güney Kore'yi 1-0 yendi. 7 Eylül 2002 Türkiye İkinci Futbol Ligi (A) kategorisinde mücadele eden Sakaryaspor kafilesini taşıyan otobüs Yozgat’ın Pazarcık beldesi yakınlarında şarampole yuvarlandı. Kazada, aralarında futbolcuların da olduğu 5 kişi öldü, 22 kişi yaralandı. KAYNAK : http://www.kronoloji.gen.tr 1967_DERNEK_10UR 02.01.2006, 22:50 FUTBOL ADADAN DÜNYA YA YAYILDI AMA İNGİLİZ DEVİ MANCHESTER UNİTED ŞAMPİYONLAR LİGİNE VEDA ETTİ...ZATEN İŞKOÇ TAKIMLARI BİZİM GİBİ SIFIR ÇEKİYOR.AVRUPA KUPALARINDA ŞU ANDA İSPANYOLLAR VE İTALYANLARIN İYİ...ÜLKE BAZINDA BREZİLYA HER ZAMAN BİR NUMARA SEMİH-58 04.01.2006, 20:00 ğüzel yazmışın abi DJMuRaT 04.01.2006, 20:16 ELİNE SAĞLIK GARDAŞ... agca58 10.01.2006, 08:24 Şuan saat 8:30 bayramın 1. günü..sitede ki bayram nöbetçileri : 01: agca58 02: goze58 03: KangalSivas 04: metro_mustafa 05: revengers agca58 10.01.2006, 09:09 saat 9:10 01: agca58 02: celalozdemir 03: dostol 04: extrasivas 05: gaptı 06: spainloco 07: ÜNİ_67_BAŞKAN 08: ölümüne_sivas karacaören34-58 10.01.2006, 09:20 Şuan 27 misafir çevrimiçi ve 10 üye çevrimiçi. Chat'te şu an 2 kişi var. -------------------------------------------------------------------------------- 01: agca58 02: celalozdemir 03: dostol 04: elbeyli_as 05: essenlerli 06: extrasivas 07: gaptı 08: karacaören34-58 09: ORTAKÖYLÜ58 10: ölümüne_sivas bende burdayım 1967_CLUB_ÖZGÜR 10.01.2006, 09:28 Şu an bağlı Şuan 28 misafir çevrimiçi ve 11 üye çevrimiçi. Chat'te şu an 2 kişi var. --------------------------------------------------------------------------------01: 1967_DERNEK_ÖZGÜR 02: agca58 03: boyraz58 04: celalozdemir 05: dostol 06: elbeyli_as 07: essenlerli 08: karacaören34-58 09: ORTAKÖYLÜ58 10: sivaslihakan 11: zekeriyaUZUNDAL SAYGILAR.... :D drummer 11.01.2006, 13:53 ADSL Kullanıcılarının dikkatine! Infonet Genel Müdürü Taner Özdeş, ADSL kullanıcılarını bekleyen en önemli tehlikenin, genişbantta daha hızlı hareket edebilen virüs ve solucanlar olduğunu bildirdi. Özdeş yaptığı açıklamada, hızla düşen internet erişim ücretleri ve genişbant servis hizmetlerinin yaygınlaşmasının, interneti diğer iletişim araçlarının önüne taşıdığını belirten Özdeş, 1.5 milyon kişiye yaklaşan ADSL abonelerini de bir çok tehlikenin beklediğini ifade etti. Söz konusu tehlikelerin başında, virüs ve solucanların bulunduğunu anlatan Özdeş, e-posta yoluyla veya internet üzerinden indirilebilecek bu zararlı programların, bilgisayarı çalışamaz hale getirerek önemli bilgilerin kaybolmasına yol açabileceğini söyledi. CASUS YAZILIMLARA DİKKAT İnternet üzerinden gelebilecek diğer önemli bir tehlikenin ise casus yazılım (spyware) ve trojanlar olduğunu belirten Özdeş, bu ajan programların bilgisayarda bulundurulan her türlü parola, kredi kartı bilgileri gibi değerli kişisel bilgileri çalabildiğine dikkati çekti. Özdeş, trojanların ise bilgisayarın uzaktan ele geçirilmesine ve başka kişilerin amaçları doğrultusunda kullanılabilmesine imkan sağlayabilecek ''arka kapılar'' olduğunu kaydetti. Özdeş, son yıllarda bir genişbant kullanıcısını bekleyen bir başka tehlikenin ise ''Olta saldırısı'' (phishing) adı verilen bir yöntem olduğunu anlattı. Özdeş, bu yöntemle kullanıcının kandırılarak, önemli bilgilerinin çalınmasının hedeflendiğini belirtti. Olta saldırılarında en çok kullanılan yöntemin ''e-posta yolu ile kullanıcıların yanlış sitelere yönlendirilmesi'' olduğuna işaret eden Özdeş, özellikle internet bankacılığı kullanımının yaygınlaşmasının, olta saldırılarının bu alanda yoğunlaşmasına neden olduğunu söyledi. ''GELENEKSEL ANTİVİRÜS PROGRAMLARI YETERSİZ'' Infonet Bilgi Teknolojileri Bilgi Güvenliği Danışmanı Murat Kültür ise eskiden beri kullanılan ve sadece virüslere karşı önlem alabilen geleneksel antivirüs programlarının bugün yetersiz kaldığını bildirdi. Saldırı tiplerine göre çok amaçlı güvenlik yazılımlarının kullanılmasının önemine işaret eden Kültür, genişbant kullanıcılarına; ''düzenli olarak güncellenen bir virüs, solucan, spyware ve trojan veri tabanına sahip olan, zararlı programları tespit edebildiği gibi, temizleme işlemini yapıp sistemi ilk haline getirebilen, Web üzerinde zararlı kod içeren sitelere erişimi engelleyen, olta saldırılarının yapıldığı sitelerin güncel bilgisini bulundurup bu sitelere erişimi engelleyen, etkin ve kolay kullanılabilir güvenlik duvarı (firewall) ve atak tespit sistemi (IDS) özelliklerini bulunduran yazılımlar'' önerdiklerini belirtti. Kültür, ayrıca bu güvenlik yazılımlarının, Web üzerinden ve diğer yöntemler ile kullanılan e-posta alışverişleri sırasında e-postaları tarayabilen, zararlı programların bilgisayara bulaşmasını kolaylaştıran güvenlik açıklarını tespit edebilen ve kullanıcının belirlediği özel bilgilerin hareketini tüm sistemde izleyip bu durumu bildirebilen yapıda olması gerektiğini vurguladı. Söz konusu özellikleri sağlayan yazılımları kullanan genişbant kullanıcılarının, bahsedilen tehlikelerden büyük ölçüde korunmuş olacaklarına dikkati çeken Kültür, internet evrimini sürdürdükçe, tehlikelerin de değişip çeşitlilik göstermeye devam edeceğini, değişen ve gelişen tehlikelerden haberdar olup gerekli önlemleri almanın, güvenli bir internet kullanımı için vazgeçilmez hale geldiğini sözlerine ekledi. GençTürk Haber 11 Ocak 2006 13:26 MERİÇ 11.01.2006, 14:03 walla adsl güzel bişey ama internetten gelen wirüsler nedeniyle internet çok kasıyo bazen adsl aldım artık mecburen 2 haftada bir format atıyom... agca58 11.01.2006, 14:34 walla adsl güzel bişey ama internetten gelen wirüsler nedeniyle internet çok kasıyo bazen adsl aldım artık mecburen 2 haftada bir format atıyom... yuh be kardeş..ben 1 yıla yakın adsl kullanıyorum trojenden başka bi zararlı yazılım girmedi..onuda avast hemen bulup siliyo..adsl çok güzel birşey..binlerce müzük film oyun indirdim..ama hıza göre fiyat çok pahalı..avrupada 2GB hız öğrencilere ücretsiz veriliyo..biz paramızla alıyoruz ama çok pahalı.. sinan58_34 11.01.2006, 14:58 walla zaten trojanlarla benım basım dertte ınternetın cok faydası oldugu gıbı zararlarınıda goz onunde bulundurmak gerekır yukledıgımız programlara ındernetten dowloand ettıgımız programlara v.s cokdıkkat etmemız lazım ,bılgılendırdıgınız ıcın tesekkur ederız alimuharrem58 11.01.2006, 20:10 walla adsl güzel bişey ama internetten gelen wirüsler nedeniyle internet çok kasıyo bazen adsl aldım artık mecburen 2 haftada bir format atıyom... merıc aynı sorun bende de oluyor ama ben daha format atmadım ama yakında atıracam formatı drummer 12.01.2006, 15:29 VİRÜS ÇOK TEHLİKELİ.PC Yİ KORUMAK LAZIM ZARARLI VİRÜSLERDEN. extrasivas 13.01.2006, 00:06 cok sukur bana oyle bir sey denk gelmedi ama her guzel seyin icinde mutlaka bir pislik cikar bu doganin bir kanunu oldu adeta sinan58_34 13.01.2006, 00:11 cok sukur bana oyle bir sey denk gelmedi ama her guzel seyin icinde mutlaka bir pislik cikar bu doganin bir kanunu oldu adeta EVET MALESEF CIKIYO BUGUN PCI ACILMAZ HALE GELMISTI KURTULAMADIM ANTIVURUS PROGRAMLARIYLA CAREYI SISTEMI YENIDEN YUKLEMEKTE BULDUM TABIKI PCI YE COK ZARAR VERIYO AMA YAPACAK BISEY YOK DIKKATLI KULLANMAK LAZIM FATIMA 13.01.2006, 01:40 iki virüs programı kullanıyorum güvenlik duvarımda var ama hala içim rahat değil...:( dogukan58 25.01.2006, 19:54 sayın site sakinleri benim bu topicteki amacım kendi bunyemizde hemsehrilerimiz çalışsın........işe veya işçiye ihtiyacı olanlar yazsın buraya ... SİVAS18 26.01.2006, 10:37 sayın site sakinleri benim bu topicteki amacım kendi bunyemizde hemsehrilerimiz çalışsın........işe veya işçiye ihtiyacı olanlar yazsın buraya ... Nerde ve Nasıl Bir İş Oldugunu Belirtirsen Belkı ılgılenen olur.. bulent58 26.01.2006, 11:14 aslında çok doğru bir fikir herkes bu işin peşine düşse hemşehrilerimiz iş bulur özellikle sivasda ve istanbulda dostol 28.01.2006, 07:40 Ben turkiyeye gittigimde Sivasspor formasi almak istiyorum ama Lisansli!Ben sadece ankarada duruyorum siz Ankarada sivassporun formasinin satildigi yer biliyormusunuz? MAVİ_BERE 28.01.2006, 11:49 Kardeş o dediğin imkansız..... Sivasta satılmayan ürün nasıl ankara'da satılsın... Çok gereksiz bir topic açmışsın... SAYgılarımlaaa sinan58_34 28.01.2006, 12:11 BENCEDE COK ZOR GONUL ISTERKI HERYERDE SATILSIN AMA MALESEF BIZ BU KONUDA COK EKSIGIZ MAVİ_BERE 28.01.2006, 13:07 Denetim Masasından Modem'e girin. Çıkan menüde özellikler seçeneğine girin. (Bağlantı noktası seçeneğinde yazılı seçeneği unutmayın. örnek: com4)Üst menüden Bağlantı seçeneğine oradan da Gelişmiş bölümüne girin.Diğer ayarlar bölümüne S11=40 yazın ve tamam deyip kapatın. İş bu kadar değil! Başlat menüsünden Çalıştır seçeneğine sysedit yazın ve enter'a basın. C:\WINDOWS\WIN.INI penceresine gelinceye kadar önünüze gelen pencereleri kapatın. win.ini penceresinde aşağıdaki seçeneğine kadar gelin. Modeminiz hangi porttaysa o satırı benimkinde olduğu gibi "921600,n,8,1,p” haline getirin. Modeminizin hangi portta olduğunu bağlantı noktası seçeneğinde görmüştünüz. Bütün iş bu kadar! gercek58li 28.01.2006, 14:04 GARDAS BU TÜRKIYE ICIN MI GECERLI SADECE? ErdalGüler 10.02.2006, 21:59 http://www.ajansspor.com/resim/Amr_Zaki_03.jpg Afrika'nın En Büyüğü MISIR... Essam El Hadary geceye damgasını vurdu !..Afrika Uluslar Kupası da sahibini buldu.. Normal süresi ve uzatma dakikaları golsüz sona eren final maçında Fildişi Sahilleri'ni penaltılarla 4-2 yenen Mısır şampiyon oldu.. Essam El Hadary iki penaltı atışını kurtararak kahramanlaştı, Mısır evinde güldü !.. .::FİNALDE TANIDIK İSİMLER DE VARDI::. 25.'si düzenlenen Afrika Uluslar Kupası'nı finalde Fildişi Sahilleri'ni deviren Mısır kazandı !.. Bir çok ünlü ismin takip ettiği final başkentteki Kahire Stadı'nda 70.000'i aşan taraftar önünde oynandı !.. Mido'nun teknik direktörüyle tartışarak 6 ay milli takımdan ihraç edildiği ve finali tribünlerde izlediği maçta yüksek tansiyon zaman zaman gerginliklere yol açtı !.. Uzatmalar oynanırken 98. dakikada eşitliği bozma şansı yakalayan Mısır da kazanılan penaltıyı Ahmed Hassan kullandı ancak tecrübeli futbolcu topu direğe nişanlatarak mçaın penaltılara uzamasını engelleyemedi !.. Mısır'ın başkenti Kahire'de oynanan karşılaşmada, Mısır Milli Takımı'nda Beşiktaşlı Ahmet Hassan'ın yanı sıra Konyasporlu El Saka da forma giydi !.. Penaltılarl kupanın sahibinin belirlendiği 25. Afrika Uluslar Kupası finalinde ilk atışı kullanan 98. dakikada penaltı vuruşundan yararlanamayan Ahmed Hassan oldu !.. 1-0 Ahmed Hassan Mısır'ı öne geçiren golü kaydetti !.. 1-0 Fildişi Sahilleri'nde ağır toplardan Didier Drogba ülkesi adına ilk atışı kullandı ancak Essam Al Hadary bu şutu kurtardı !.. 2-0 Mohamed Abdelwahab ev sahibine avantajı kazandıran isim oldu !.. 2-1 Kolo Toure konuk ekibin ilk penaltı golünü kaydetti !.. 2-1 Abdelhalim Ali Mısır adına topu farklı bir şekilde auta gönderdi !.. 2-1 Bakary Kone'in penaltısı da file beköisi tarafından kurtarıldı !.. 3-1 Mısır'ın yıldızı Amr Zaki hata yapmadı !.. 3-2 Emmanuel Eboue konuk ekibin golünü kaydetti !.. 4-2 Mohamed Aboutrika'nın kaydettiği golle Mısır kupaya uzanan taraf oldu !.. 25. finalde Fildişi Sahilleri'ni penaltılar sonunda 4-2 yenerek kupaya uzanan Mısır rekor kırarak 5. kez Afrika'nın en büyüğü oldu !.. Bu arada final maçında daha önce 1 yıl futboldan men cezası almış olan ve kariyerinde 2. kez Afrika Uluslar Kupası final maçı yönetmiş olan Tunuslu Mourad Daami düdük çaldı !.. 10 Şubat 2006, 20:55 (Ajansspor Dış Haberler Servisi) Kaynak:http://www.ajansspor.com/haber/134929 1967_DERNEK_10UR 10.02.2006, 22:01 EV SAHİBİ OLARAK ŞAMPİYONLUK MISIRA YAKIŞTI..AFK(AFRİKA KUPASI)MAÇLARI HER ZAMAN ZEVKLİ OLMUŞTUR.. ulaşlı yiğido58 10.02.2006, 22:09 BENCE MISIRI ÇOK KOLLADILAR BU TURNUVADA KENDİ EVİNDE OLMASININ AVANTAJINI ÇOK ÇOK İYİ KULLANDI erhan5834 10.02.2006, 22:52 http://www.ajansspor.com/resim/Amr_Zaki_03.jpg Afrika'nın En Büyüğü MISIR... Essam El Hadary geceye damgasını vurdu !..Afrika Uluslar Kupası da sahibini buldu.. Normal süresi ve uzatma dakikaları golsüz sona eren final maçında Fildişi Sahilleri'ni penaltılarla 4-2 yenen Mısır şampiyon oldu.. Essam El Hadary iki penaltı atışını kurtararak kahramanlaştı, Mısır evinde güldü !.. .::FİNALDE TANIDIK İSİMLER DE VARDI::. 25.'si düzenlenen Afrika Uluslar Kupası'nı finalde Fildişi Sahilleri'ni deviren Mısır kazandı !.. Bir çok ünlü ismin takip ettiği final başkentteki Kahire Stadı'nda 70.000'i aşan taraftar önünde oynandı !.. Mido'nun teknik direktörüyle tartışarak 6 ay milli takımdan ihraç edildiği ve finali tribünlerde izlediği maçta yüksek tansiyon zaman zaman gerginliklere yol açtı !.. Uzatmalar oynanırken 98. dakikada eşitliği bozma şansı yakalayan Mısır da kazanılan penaltıyı Ahmed Hassan kullandı ancak tecrübeli futbolcu topu direğe nişanlatarak mçaın penaltılara uzamasını engelleyemedi !.. Mısır'ın başkenti Kahire'de oynanan karşılaşmada, Mısır Milli Takımı'nda Beşiktaşlı Ahmet Hassan'ın yanı sıra Konyasporlu El Saka da forma giydi !.. Penaltılarl kupanın sahibinin belirlendiği 25. Afrika Uluslar Kupası finalinde ilk atışı kullanan 98. dakikada penaltı vuruşundan yararlanamayan Ahmed Hassan oldu !.. 1-0 Ahmed Hassan Mısır'ı öne geçiren golü kaydetti !.. 1-0 Fildişi Sahilleri'nde ağır toplardan Didier Drogba ülkesi adına ilk atışı kullandı ancak Essam Al Hadary bu şutu kurtardı !.. 2-0 Mohamed Abdelwahab ev sahibine avantajı kazandıran isim oldu !.. 2-1 Kolo Toure konuk ekibin ilk penaltı golünü kaydetti !.. 2-1 Abdelhalim Ali Mısır adına topu farklı bir şekilde auta gönderdi !.. 2-1 Bakary Kone'in penaltısı da file beköisi tarafından kurtarıldı !.. 3-1 Mısır'ın yıldızı Amr Zaki hata yapmadı !.. 3-2 Emmanuel Eboue konuk ekibin golünü kaydetti !.. 4-2 Mohamed Aboutrika'nın kaydettiği golle Mısır kupaya uzanan taraf oldu !.. 25. finalde Fildişi Sahilleri'ni penaltılar sonunda 4-2 yenerek kupaya uzanan Mısır rekor kırarak 5. kez Afrika'nın en büyüğü oldu !.. Bu arada final maçında daha önce 1 yıl futboldan men cezası almış olan ve kariyerinde 2. kez Afrika Uluslar Kupası final maçı yönetmiş olan Tunuslu Mourad Daami düdük çaldı !.. 10 Şubat 2006, 20:55 (Ajansspor Dış Haberler Servisi) Kaynak:http://www.ajansspor.com/haber/134929 ev sahibi olarak aldılar yakışır tebrikler.... RaP_BoY 11.02.2006, 09:53 22. HAFTA SİVASSPOR İLE GALATASARAY ARASINDA SİVASTA YAPILACAK MAÇA GİTMEYE KARAR VERDİK......GELMEK İSTEYTENLER,GELECEKLER LÜTFEN İSİMLERİNİ YAZSINLAR İRTİBATA GEÇELİM HEP BERABER GİDELİM SİVASA.... HEP BERABER CUMARTESİ GÜNÜ SAAT:21:30 DA HAREMDEN OTOBÜSE BİNECEZ......ARKADAŞLAR HEP BERABER SİVASA GİDELİM......SAYGILAR ORGANİZASYON........RaP_BoY(Cİ HAD) NOT:GELMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR BİLGİ ALMAK İÇİN 0538 471 63 64-0555 453 83 15 RaP_BoY(CiHaD)Dan BİLGİ ALABİLİRLER RaP_BoY 11.02.2006, 10:13 ARKADAŞLAR İSTANBULDAN Bİ KAÇAMAK YAPIP MEMLEKETİMİZE DOGRU GİDELİM DJMuRaT 13.02.2006, 15:41 22. HAFTA SİVASSPOR İLE GALATASARAY ARASINDA SİVASTA YAPILACAK MAÇA GİTMEYE KARAR VERDİK......GELMEK İSTEYTENLER,GELECEKLER LÜTFEN İSİMLERİNİ YAZSINLAR İRTİBATA GEÇELİM HEP BERABER GİDELİM SİVASA.... HEP BERABER CUMARTESİ GÜNÜ SAAT:21:30 DA HAREMDEN OTOBÜSE BİNECEZ......ARKADAŞLAR HEP BERABER SİVASA GİDELİM......SAYGILAR ORGANİZASYON----RaP_BoY(CİHAD) NOT:GELMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR BİLGİ ALMAK İÇİN 0538 471 63 64-0555 453 83 15 RaP_BoY(CiHaD)Dan BİLGİ ALABİLİRLER Gİdelimde....Ne ile gidecez normal seyahat aceneteleriyle çok pahalı olur... RaP_BoY 14.02.2006, 00:41 Gİdelimde....Ne ile gidecez normal seyahat aceneteleriyle çok pahalı olur... VALLA GARDAŞ BENİMDE GİTME OLASILIGIM DÜŞÜK AMA İŞALLAH GİDİCEZ EREN1(ERDİM ABİ) KESİN GİDECEKLER ARASINDA VARSA GİTMEK İSTEYEN BİLETİNİ ALALIM NAUGHTYBOY58 15.02.2006, 15:37 adamlar zaten ev sahibiydiler avantajlıydılar yerliturkuaz 15.02.2006, 15:42 gecmisi konusmaya gerek yok adamlar aldilar evlerindede olsalar kupayi bize dusen kutlamak onlari casus84 15.02.2006, 15:47 1-0 Ahmed Hassan Mısır'ı öne geçiren golü kaydetti !.. 1-0 Fildişi Sahilleri'nde ağır toplardan Didier Drogba ülkesi adına ilk atışı kullandı ancak Essam Al Hadary bu şutu kurtardı !.. 2-0 Mohamed Abdelwahab ev sahibine avantajı kazandıran isim oldu !.. 2-1 Kolo Toure konuk ekibin ilk penaltı golünü kaydetti !.. 2-1 Abdelhalim Ali Mısır adına topu farklı bir şekilde auta gönderdi !.. 2-1 Bakary Kone'in penaltısı da file beköisi tarafından kurtarıldı !.. 3-1 Mısır'ın yıldızı Amr Zaki hata yapmadı !.. 3-2 Emmanuel Eboue konuk ekibin golünü kaydetti !.. 4-2 Mohamed Aboutrika'nın kaydettiği golle Mısır kupaya uzanan taraf oldu !.. casus84 15.02.2006, 15:47 Ahmet Hassan'ın penaltı kaçırmasına üzüldüm emme TracyMcGrady58 15.02.2006, 16:25 afrika kupasinda ev sahibi takimlarina torpil geciyolar.son senelerde benim bildime göre ev sahibi takimlari sonunda kupayi havaya kaldirdilar ay58 08.03.2006, 10:15 *** SİVAS İMRANLI BAHADUN (SARIÇUBUK) KÖYÜ *** VE WEB SİTESİ: http://www.sivasbahadun.com/ CANIMIZ TEK VARLIĞIMIZ ,YİĞİDOLARIMIZ: SİVASSPOR'UMUZA BAŞARILAR DİLER HER ZAMAN KALBİMİZDE VE GÖNÜLÜMÜZDE OLDUĞUNU BELİRTİRİZ... Gokay58 09.03.2006, 16:53 Sivasspor teknik direktörü Werner Lorant menejer Bülent Uygun futbolcular Hayrettin Yerlikaya ve Musa Kuş Kare dershanesi yöneticilerinin daveti üzerine öğrencilerle biraraya geldi. Öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Lorant ve futbolcular çok memnun kaldı.Sempatik davranışıyla dikkat çeken Lorant öğrencilerin sorularını yanıtladı. TracyMcGrady58 09.03.2006, 16:56 cok iyi yapmislar.ögrenciler sevinmistir casus84 09.03.2006, 17:00 öğrenciler için iyi olmuştur.hemde takımımız moral atmıştır. volkan18m 09.03.2006, 17:07 .......öğrenciler sevinmiştir.... SivasLee_ 12.03.2006, 15:12 ben izmitte oturuyorum ama Sivasspora tam destek veriyorum ..benim gibi nice kişiler Sivasspora tam destek veriyodur herkese teşekkür ederim..burdan sivassporun maçlarını takip ediyoruz ama tabiki sivastaki maç havası gibi olmaz ..ama biz her zaman sivassporun yanındayız .. takımımızı bu günlere getiren başta başkanımıza , yöneticilerimize , takımımızı her zaman destekleyen taraftarlarımıza ve böle bir site kurarak tüm Sivas' lıları ve Sivasspor' luları bir araya getiren sitedeki arkadaşlara teşekkür ederim ..gönlümüz her zaman Sivasspor' la SivasLee_ 12.03.2006, 15:16 Nerde oLursaK oLaLım GÖnLümüz Her Zaman SivassporLa ...Sivasspora Tam Destek İçin Sivas Dışındaki Arkadaşlarında Sivasspora Destek Vermesini BekLiyoruz :) 1967_DERNEK_10UR 20.03.2006, 00:34 YAŞLILAR HAFTASI KUTLU OLSUN Ailemizin temel direği.. geçmişin en güzel aynası yaşlılar.. Onlar bir tebessüm bir sevgi, bir nasihat ,sıcacık sarılış ve bir çok güzelliği en kutsal şekilde yaşatan büyüklerimizi UNUTMAYALIM... erhan5834 20.03.2006, 00:43 YAŞLILAR HAFTASI KUTLU OLSUN Ailemizin temel direği.. geçmişin en güzel aynası yaşlılar.. Onlar bir tebessüm bir sevgi, bir nasihat ,sıcacık sarılış ve bir çok güzelliği en kutsal şekilde yaşatan büyüklerimizi UNUTMAYALIM... gardaş eline sağlık güzel bi konu açmışsın yaşlıların haftasını kutlarım ve derimki yaşlılarımızı sadece bu haftada değil her zaman hatırlayalım ...SAYGILAR... 1967_DERNEK_10UR 20.03.2006, 00:48 TIKLAYIN LÜTFEN...UNUTMADIK... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=3209&highlight=UNUTMADIK) TIKLAYIN LÜTFEN...UNUTMADIK... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=3209&highlight=UNUTMADIK) Nettin 20.03.2006, 11:02 Biz il dışında yaşayan Sivaslılar ancak TRT maç görüntülerini seyrediyoruz. Dün akşam görüntülerde Hayrettin'in daha önceki maçlarda da göze çarpan sinirli ve saldırgan tavrı dikkat çekti. Milli takım oyuncusu daha profesyonel düşünmek zorundadır. Tamam Gençlerbirliği ligin en sert futbol oynayan takımı ve bu özellikleri ile rakipleri sindirebiliyor. Bu oyuna düşmemek lazım. Futbolun görsel şölenini bize izlettiren Hayrettin'in tavırlarında da olgunluk ve güzellik istiyoruz. Bu kadar saldırganlık oyun hırsı ile açıklanamaz. Maçı çıplak gözle seyreden arkadaşlar 90 dakikadaki yorumu yaparlarsa sevinirim. Bir futbolcunun yapacağı en büyük kötülük futbol dışı nedenler ile oyun dışı kalmasıdır. Lütfen DİKKAT! erhan5834 20.03.2006, 11:07 Biz il dışında yaşayan Sivaslılar ancak TRT maç görüntülerini seyrediyoruz. Dün akşam görüntülerde Hayrettin'in daha önceki maçlarda da göze çarpan sinirli ve saldırgan tavrı dikkat çekti. Milli takım oyuncusu daha profesyonel düşünmek zorundadır. Tamam Gençlerbirliği ligin en sert futbol oynayan takımı ve bu özellikleri ile rakipleri sindirebiliyor. Bu oyuna düşmemek lazım. Futbolun görsel şölenini bize izlettiren Hayrettin'in tavırlarında da olgunluk ve güzellik istiyoruz. Bu kadar saldırganlık oyun hırsı ile açıklanamaz. Maçı çıplak gözle seyreden arkadaşlar 90 dakikadaki yorumu yaparlarsa sevinirim. Bir futbolcunun yapacağı en büyük kötülük futbol dışı nedenler ile oyun dışı kalmasıdır. Lütfen DİKKAT! hayrettin oyunun psikolojisiyle bi kaç agresif hareket yapmış olabilir ama efendiliği ve tavırlarıyla bence iyi bi futbolcu ama inanın okadar faule maruz kaldıki sonuçta oda insan benim düşüncem agresif değil sadece hırs... yerliturkuaz 20.03.2006, 11:11 dun genclerbirligi bizi sinie edebilmwk icin elinden geleni yapti ve basarili olduda futbolculari suclamamak lazim kim olursa olsun onlarin yaptiklarini yaparlardi kendi seyircin onunde oynuyosun ve dayak yiyeceksin olur mu boyle sey arkadas biraz sakin olunurmuydu olunurdu tabiki ama mac boyle oynandi ve biz kazandik maci hayrettinde son haftalarda bir dusus var sebebi ne acaba? Serd@r 20.03.2006, 14:35 Tüm yaşlılarımızın bu anlamlı haftasını kutluyor,ellerinden saygıyla ve hürmetle öpüyorum. Hepimiz Allah ömür verirse yaşlanacağız ama Yüce Allah kimseyi sahipsiz bırakmasın,elden ayaktan düşürmesin. puar 20.03.2006, 14:58 bende saygı ile anıyorum... inşallah ilerde bizide bizim gibi anarlar.... 1967_DERNEK_10UR 20.03.2006, 15:14 yaşlılarımız ansiklopeti gibiler.. bilgileri ve tecrübeleri en üst noktadayken rafa kaldırılıyorlar...örnek güzeldi ama ben tam ifade edemedim siz anlamışsınızdır... ERENCİM GERÇEKTEN GÜZEL BİR AÇIKLAMA YAPTIN.. yerliturkuaz 20.03.2006, 16:38 yaslilarimizi sadece boyle ozel gunlerde degil her zaman hatirlamaliyiz onlar bizim atalarimiz cunku x_burnley 20.03.2006, 17:26 Tüm Atalarımızın haftasını kutlar hepsinin tek tek ellerinden öperim Vatan aynen bize teslim ettiğiniz gibi tertemiz 1967_DERNEK_10UR 21.03.2006, 17:34 Roma’lı De Rossi eliyle Messina ağlarını havalandırdı, hakem Bergonzi golü verdi. Ancak yıldız oyuncu hakeme gidip, gerçeği söyleyince gol iptal edildi. İtalya Ligi’nde Roma’nın Messina’yı 2-1 yendiği maçta futbol sahalarında eşine benzerine ender rastlanan bir centilmenlik olayı yaşandı. Karşılaşma ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğüyle devam ederken, Mancini’nin yaptığı ortaya yükselen Daniele De Rossi eliyle topu ağlara gönderdi. Hakem Mauro Bergonzi, oyuncunun topa kafasıyla vurduğunu düşünüp, golü verdi. Olaya isyan eden Messina’lı futbolcular hakeme doğru koşarken, De Rossi de onlarla gidip, gerçeği açıkladı. De Rossi’nin alkışlanması gereken bir hareket yaptığını belirten Bergonzi de kariyerini tehlikeye atacak bir hatadan kurtulup, golü iptal etti. Bu pozisyon Türkiye’de büyük tartışma yaratan Fenerbahçe’li Anelka’nın Konya’ya ve 1986 Dünya Kupası’nda Maradona’nın İngiltere ağlarına bıraktığı meşhur “Tanrı’nın eli'' vuruşunu hatırlattı. Bu arada maçta sakatlanan De Rossi’nin en az iki hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi. KAYNAK...TIKLAYIN..... (http://sondakika.milliyet.com.tr/2006/03/21/son/sonspo08.asp) puar 21.03.2006, 17:37 rossi vicdanının sesini dinledi helal olsun da...o zaman takım yeniyordu 1 0 berabere olsaydı dermiydi oda şüpheli.. yagci58 21.03.2006, 17:38 vallahi o hareketi bizim futbolcular yapsa takimi hemen kadro disi birakir hakemede söylese bizim hakemler korkudan golü iptal etmez. SONMEZ 21.03.2006, 17:39 SPORCUNUN; ZEKİ, ÇEVİK VE AYNI ZAMANDA AHLAKLI OLANI MAKBULDUR. TEBRİK ETMEK LAZIM... 1967_CLUB_ÖZGÜR 21.03.2006, 17:40 SADECE BU ÖZEL GUNLERDE DEĞİL...HER GUN HER AN HATIRLANILMASI VE UNUTULMASININ HATA OLMASI DENILEBILECEK KADAR HASSAS Bİ OLAY.... TIKLA...UNUTMADIK !!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=3209&highlight=UNUTMADIK) TIKLA...UNUTMADIK !!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=3209&highlight=UNUTMADIK) TIKLA...UNUTMADIK !!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=3209&highlight=UNUTMADIK) GrP_GARDAŞLAR 21.03.2006, 17:44 TAKDİRE DEYER Bİ OLAYMIŞ HELAL OLSUN VALLA ADAMDAKİ DELİKANLILIĞA BAK BEE BİDE BAZI ÇEVRELER BÖLE OLAYLAR KARŞISINDA GERÇEKLER YERİNE PROFOSYONELLİK ADI ALTINDA MİLLETİ KANDIRMAYA ÇALIŞIYOR.BİZİM SAHALARDA OLSA BÖLE Bİ OLAY O FUTBOLCU YANDI İHRAC EDERLER ANİM ALLAH......... 5841 21.03.2006, 17:45 BU OLAY TÜRKİYEDE DEYIL DİMİ..? OLSA ŞAŞARİM. HELAL OLSUN ROSSI YE Güner 21.03.2006, 17:47 gerçekten örnek bir davranış ama herzaman yaparmı? takımı yenik durumda olsa yapabilirmiydi? ama olsun yürekli biriymiş TracyMcGrady58 21.03.2006, 17:50 valla de rossiye bravo örnek bir davranis yapmis 5841 21.03.2006, 17:55 SADECE BİR HAFTALIGINA HATIRLAMAK DOGRU DEYIL. BU GÜNUN GENCİ YARININ YAŞLISIDIR BU DEVREDEN HER İNSAN GECECEK.BİZLER YAŞLILARIMIZA NASIL DAVRANIRSAK, BİZDEN GELEN NESILDENDE ONU BEKLİYELIM.O İNSANLAR BİZLERDEN SADECE SEVGİ VE ŞEVKAT BEKLIYORLAR GuNaY 22.03.2006, 01:48 Zaten maçın gergin bir havada geçeceği belliydi... Buna gençlerin sert faulleri hakemin bunları görmezden gelmesi, kararlarını bir kademe alttan vermeside eklenince oyuncularımızında daha da hırslanması gayet normal... Neticede maç özetlerinde sadece hayrettinin değil genel olarak sahadaki tüm oyuncuların agresif tutumu belli oluyordu? ama objektiflik adınamı yada farklı olma adınamı hayrettin'i örnek gösterdiniz onu anlamadım!!! yerliturkuaz 23.03.2006, 16:51 9 YTL'ye uçak bileti Onur Air'in başlattığı kampanya kapsamında, bugünden itibaren 1 ay boyunca, iç hatlarda yaklaşık 10 bin biletin 9'ar YTL'ye satılacağı bildirildi. Onur Air'den konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, şöyle denildi: ''Türkiye'nin en büyük özel havayolu şirketi olan Onur Air, iç hatlarda 23 Mart'tan başlayan kampanyayla vergiler dahil 9'ar YTL'den başlayan fiyatlarla uçak bileti satacak. İstanbul çıkışlı ve varışlı 15 noktaya sefer düzenleyen Onur Air'in tüm uçuşlarında geçerli olacak kampanya, 30 Nisan'a kadar sürecek. Onur Air'in başlattığı 'kademeli fiyat' uygulaması, dünyadaki düşük maliyetli havayolu şirketlerinin çoğunluğu tarafından kullanılıyor. Türk halkının alıştığı Haziran, Temmuz, Ağustos aylarındaki tatil anlayışını daha erkene çekebilmek için Onur Air'in başlattığı uygulamada, yaklaşık 10 bin bilet 9'ar YTL'den satılacak.'' Kampanyayla ilgili ayrıntılı bilginin geçen hafta kullanıma açılan''444 66 87'' numaralı ''Onur Air Çağrı Merkezi''nden alınabileceği belirtilen açıklamada, ''9 YTL'lik biletlerde isim, parkur ve tarih değişiklikleri yapılamıyor. Ayrıca rezervasyona kapalı olan biletler, direkt olarak acenteler ve 'www.onurair.com.tr' adresindeki internet sitesinden satın alınabiliyor'' denildi. REKABETİN TÜKETİCİYE YARARI Onur Air Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şahabettin Bolukçu da tatil ve seyahatlerini erkenden planlayanlar için ''kademeli fiyat'' uygulamasının önemine dikkat çekerek, şunları kaydetti: ''Bundan 3 yıl önce 23 Mart 2003 tarihinde, iç hatlarda İstanbul'dan Adana, Antalya, Gaziantep, Bodrum ve Dalaman bilet fiyatları 158 milyon liraydı. Rekabet hem fiyatı makul seviyelere çekti, hem de Türk halkının büyük bir bölümünün havayolu taşımacılığını kullanabilmesini sağladı. Biz de 'kademeli fiyat' uygulamasıyla, uygun bilet ücretini takip eden, müşterisi olduğu havayolunu izleyen ve buna göre seyahatini planlayan müşteri kitlemize hizmet etmek arzusundayız.'' yigido Atilla 08.06.2006, 13:26 Benim Bu Yildizlar Cok Dikkatimi cekiyor. Bu yildizlar hangi Degerlendirmeye göre veriliyor ve kimler veriyor gecen hafta 2. Yildizim vardi ....simdi tek yildiza düsürülmüs hic bir sey anlamadim bilen bir arkadasim varsa lütfen burda bu konu üzerinde yazi yazsada benim gibi belki ilgini ceken arkadaslarin da bu konu üzerinde bilgisi olsun .. Verilen yildizlar nicin geri siliniyor .sebi nedeir ikinci yildizi aldigimda cocuklar gibi sevinmistim .. TESEKKÜR EDERIM CEVABINIZI BEKLIYORUM YIGIGIDOLAR GuNaY 08.06.2006, 15:31 Yıldızlar sitedeki aktiviteye göre veriliyor, mesaj sayına göre artıyor... Gecen haftaki yıldızın alınması gibi bri durum söz konusu değil, sitede 2 aylık bir kayıp söz konusu, böyle oluncada msjlar silindi. ve yıldızlarda otomatik olarak gidiyor!!! Yıldızları sistem otomatik veriyor alınması gibi bir durum söz konusu değil !!! rguler 17.07.2006, 09:08 Taraftarsız asla olmaz Sivasspor'da menajer Bülent Uygun sezona çok umutlu başladıklarını ve geçen yıldan daha başarılı olmak istediklerini belirtti. Uygun, hedeflerinin ligde 45 puan toplamak olduğunu ve Sivas'a bir Avrupa takımı getireceklerini vurguladı, "Ancak bunların hiçbiri taraftarsız olmaz. Seyircimiz bize daha çok destek olmalı. Onların gücü bizi ateşliyor" dedi. fotomaç 17/07/2006 Etem-Murat 17.07.2006, 10:01 Ancak bunların hiçbiri taraftarsız olmaz. Seyircimiz bize daha çok destek olmalı. Onların gücü bizi ateşliyor" dedi. tam desdek gardaş tabiki bizler sivas sporun yanındayız şahsım olarak tüm taraftarlarıda beklemeleri haklı bülen hoca yigido Atilla 17.07.2006, 10:47 Taraftarsiz bir macta Realmadrit ile AC Milan oynasa o macin zevki olmaz Taraftar futbolcuyu oynatir perfosmanini cok yüksekl düzeye cikarir Bir kere Taraftarsiz macin hic tadi olmuyor bos stadta mac yapmak kendi takiminin ve karsi takimin perfosmanini düsürür Tuzsuz corbaya benzer tadi olmaz televiyzyonda taraftarsiz maci seyretmek ten zevk almiyorum FATIMA 17.07.2006, 11:02 Taraftarsiz bir macta Realmadrit ile AC Milan oynasa o macin zevki olmaz Taraftar futbolcuyu oynatir perfosmanini cok yüksekl düzeye cikarir Bir kere Taraftarsiz macin hic tadi olmuyor bos stadta mac yapmak kendi takiminin ve karsi takimin perfosmanini düsürür Tuzsuz corbaya benzer tadi olmaz televiyzyonda taraftarsiz maci seyretmek ten zevk almiyorum Tamamiyle katılıyorum,sessiz film izlemek gibi bişey oluyor....Tad vermiyor..:rolleyes: gokbora 31.07.2006, 21:01 Avrupa Futbol Federasyonları Birliği, futbolda yeni sezonda uygulamaya girecek disiplin kurallarını açıkladı. Kurallar ırkçı futbolcuya da takıma da ağır cezalar öngörüyor: http://image.haber7.com/haber/25864.jpg Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA), futbolda yeni sezonda uygulamaya girecek disiplin kurallarını açıkladı. UEFA tarafından bugün kamuoyuna açıklanan yeni kurallara göre, ırkçı faaliyette bulunan veya söylemleriyle ayrımcılık yapan futbolcuya 5 maça kadar müsabakalardan men cezası verilebilecek. İnsan onurunu zedeleyecek şekilde ırk, renk, etnik köken veya dini ayrım yapan futbolcu en fazla 5 maç ceza alacak. Irkçı tezahüratta bulunan taraftara sahip takım ise 30 bin İsveç Frangı'ndan az olmamak kaydıyla para cezasına çarptırılacak. UEFA ayrıca, bu cezaların yanı sıra yeni kurallara göre ırkçı tezahürat yapan ülke takımlarının maçlarını tarafsız sahaya almaktan, seyircisiz maç oynatmaya, hükmen mağlup saymaktan, puan indirimi ve şampiyonadan men edilmesine kadar çok çeşitli cezaların da verilebileceğini kaydetti. Yeni disiplin kuralları çerçevesinde hakemi aldatmaya yönelik harekette bulunan futbolculara da en fazla 2 maç men cezası verilebileceği bildirildi. Öte yandan, bir maçta 5'ten fazla futbolcusu sarı kart gören takım da yeni kurallarla birlikte ceza alabilecek. Hakem kararlarının sahada tam olarak son karar olduğunun vurgulandığı UEFA açıklamasında, ancak yanlış futbolcuyu cezalandırma gibi çok aykırı bir durum olması halinde kararın yeniden gözden geçirilebileceği belirtildi. SIMDIYE KADAR AVRUPA KUPALARI OLASUN DUNYA KUPALARI OLSUN CENTILMENLIKLE BAGDASMIYACAK SEKILDE IRKCI TAVIRLAR SERGILEYEN FUTBOLCULAR,HAKEMLER,BAZI KENDINI BILMEZ DENGESIZ TARAFTARLARDA BU IRKCI TAVIRLARI SERGILEMEKTELER. ÖNCELIKLE SIYAHI FUTBOLCULAR BU GIBI DURUMLARLA COK KARSILASIYORLAR UEFA'NIN BU KARARLARI ALMASINA SEVINDIM http://www.sivasspor.com/images/stories/Pankart-Spor-Sevgi-ANIMATIO.gif gokbora 31.07.2006, 21:07 ISTE SIMSICAK BIR ORNEK UMARIM UEFA'NIN BU YENI KARARLARI ISE YARAR http://image.haber7.com/haber/34651.jpg Ronaldo'nun ailesine ölüm tehdidi Manchester Unıted'in Portekizli yıldızı Ronaldo ailesine ölüm tehditleri geldiğini belirtti. Ronaldo'yla takım arkadaşı Rooney Dünya Kupası finalinde takışmışlardı... Ronaldo'nun ailesine ölüm tehditi! Ronaldo’nun ailesinin güvenliği için M.United kulübü seferber olmuş durumda. Futbol bunu da yaptı. Bir futbolcunun başka bir İngiliz futbolcu ile yaşadığı sorunlar İngiltere’nin futbol medeniyetinin kalitesine gölge düşürdü… Almanya 2006 Dünya Kupas’na M.United’tan takım arkadaşı Rooney ile adeta kanlı bıçaklı konumuna gelen Ronaldo’ya karşı milliyetçi İngilizler’in tepkisi devam ediyor… Manchester United’ın Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo’dan ailesine şok bir uyarı geldi; “İngiltere’ye sakın dönmeyin”.. çılgın-sedat 31.07.2006, 21:19 ŞAÇNALIK BUNLARIN HEPSİ YAAA BUNLARIN HWPSİNİ YAKACAKSIN RECEP_YÜKSEL 03.08.2006, 00:09 SLM A GARDAŞLAR EVET 05.08.2006 DA BAŞLAYACAK OLAN YENİ SEZONDAN BEKLENTİLERİNİZ NELER SAYGI VE SEVGİ ÇERÇEVESİNDE CEVAPLARSANIZ TŞK EDERİM BENİM KENDİ BEKLENTİM NE OLURSA OLSUN KÜFÜR OLMASIN KAVGA OLMASIN DOSTLUK KARDEŞLİK SPORA YAKIŞAN GÜZEL ŞEYLER OLSUN HAKEM HATALARI OLMASIN AMA OLACAK DÜNYA KUPASINDA OLDUĞU GİBİ ONUN İÇİNKİ HERŞEY KARŞILIKLI SAYGI VE SEVGİYLE GÜZEL OLUR DİYORUM VE GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM TracyMcGrady58 03.08.2006, 00:35 Bu sene bizim icin cok önemli, lig cok zor gececek.Yönetimin koydugu hedef UEFA, insallah olur, olmassada dünyanin sonu degildir.Önemli olan bu ligde kalici olmak, ona görede hedefler büyülte biliriz.HEnüz 2. sezonumuzda hedefi UEFA koymak dogru mu bilmiyorum, ama bu konuda da yönetimin bi bildigi vardir herhalde, insallah da basaririz.Gecen sezona göre daha iyi olursak bu yeterlidir bence.Ama tabiki Sivassporumuza her zaman zirve yarislarinda görmek isteriz bunun icinde elimizden geleni yapacagiz hakandemirezen 04.08.2006, 00:43 Yeni sezonda tüm takımlara başarılar diliyorum.hakem hatalarının ön plana cıkmamasını diliyorum.zevkli dostca kardeşce fair play içinde geçsin o yeterli olur bence.. baharözlü-yiğit 04.08.2006, 02:01 2006-2007 futbol sezonunda. küfürsüz stadyum. ölçülü başkan. kartsız futbolcu. hatasız hakem. bizlere yakışan bir federasyon. takımını adam gibi destekleyen taraftar. vede sivassporu UEFA kupasında mücadele ederken görmek ne güzel olurdu. sizcede öyle değilmi? svassporumuza 2006-2007 turkcel süper liginde başarılar dilerim baharözlü yiğit atillatr58@hotmail.com akcamagara 04.08.2006, 17:38 İstanbul' daki otobüs duraklarında bulunan Turkcell Süper Lig takımlarının yer aldığı reklamlarda SİVASSPOR' umuzun renkleri Kırmızı-Siyah olarak gösterilmektedir.Bu yanlışlığın giderilmesi lazım!!!... sinan58_34 04.08.2006, 17:40 İstanbul' daki otobüs duraklarındaki Turkcell Süper Lig takımlarının yer aldığı reklamlarda SİVASSPOR' umuzun renkleri Kırmızı-Siyah olarak gösterilmektedir.Bu yanlışlığın giderilmesi lazım!!!... EVET ARKADASIM BEN OTOBUSTE GİDERKEN GÖRDUM YANLIS GORDUGUMU SANDIM AMA BU YAZINI GORUNCE DOGRU OLDUGUNU OGRENDIM COK ÜZÜCÜ Bİ DURUM ACİLEN DUZELTİLMESI LAZIM 1. LİGE CIKMIS BIR TAKIMIN RENKLERİ NASIL YANLIS GÖSTERİLİR HAYRET DOGRUSU akcamagara 04.08.2006, 17:45 Ben de o reklamı ilk gördüğümde gözlerim hemen Kırmızı-Beyaz renkleri aradı.Baktım bir tane var üstünde Antalya yazıyor.SİVASSPOR'u unuttular mı acaba derken altta renkleri Kırmızı-Siyah gösterdiklerini farkettim... sivaslıavukat 04.08.2006, 18:26 Dikkatinden ötürü tebrik ederim.Ben de bu sabah araba ile geçerken dikkat ettim ama yanıldım sandım iki durak sonra tekrar gördüm.Ofise gelince derhal turkcele şikayet maili attım. PARTNER58AHMET 07.08.2006, 22:13 HERKESE SORUYORUM SPOR ADINA NE VARSA HERKES BİŞEYLER YAZIYOR ÇİZİYOR VE EN SONUNDA DİYORLARKİ TEL ÖRGÜ KALKSIN TABİKİ GÜZEL BİR SÖYLEM AMA NASIL KALKSIN DUVARMI ÖRÜLSÜN ÇÜNKÜ İŞTE KENDİNİ BİLMEZ BİRİSİ SAHAYA GİRER VE TAKIM YA CEZA ALIR VEYA SAHA KAPATILIR HAYDİ KALDIRILSIN NASIL OLACAK BU İŞ SADECE KENDİ TARAFTARIN DEĞİL BAŞKA TAKIMIN TARAFTARI DA SENİN SAHANA GİRER VE BÖYLECE TAKIMA VERMİŞ OLDUĞU EN BÜYÜK CEZA OLUR ONUN İÇİN BİZİM FAZLA SEVENİMİZ YOK TEL ÖRGÜ KALKMASIN TAKİ SİVAS ŞAMPİYON OLUNCAYA KADAR aykut-akay 07.08.2006, 22:17 haklisin abi biz daha stada ne icin gittimizi bilmiyoruzki tribun72 07.08.2006, 23:04 Sivasspor'un tel örgülerinin kalkmasini istiyorum. Eger bizler Yigidoysak kendimize ve öfkelerimize hakim olmamiz gerekiyor.....Takim desteklemek sahaya atlamak degil !!! Bu tür olaylar hem takimimiza hemde sehrimize zarar verir........Selamlar ve Saygilar...... DJMuRaT 08.08.2006, 00:07 HAKLISINIZ AMA İNSAN Bİ AN ÇOK ZOR DURUMDA KALIYOR...ATLAYAN ARKADAŞIMIZ NE KADAR SUÇLUYSA MAÇI ÇIĞRINDAN ÇIKARAN SÜLEYMANDA ONDAN 10 KAT DAHA SUÇLU...RESMEN BAZI POZİSYONLARDA GOLUMUZU KESTİ...İNSANDA AR NAMUZ KALMAMIŞ..ŞEREFSİZ MİLLİYET NERDESİN ŞU SÜLEYMAN ABAY'ADA Bİ EL AT!!! yigido Atilla 08.08.2006, 00:40 Su anda kalkmasini bende istemem cünkü tel örgüler varken 1.kisi atliyor bir de tel örgüler olmasa ne olur hic düsünmek istemiyorum ???? Ancak, futbol kültürünü Bilmeyen kisiler sivasspor Derneklerinden bilgi alabilir !!!!! Stadyum Nedir ,Stadyumda Ne var ,Stadyuma Nicin gidilir, Stadyumda ne yapilir Stadyumda yapilmamasi gereken seyler nelerdir, stadyumda takim nasil desteklenir Bu sorulari .Bilmeyenler Sivasspor Derneklerinden gerekli bilgiyi alabilirler Yukarda yazdigim bilenler icin zaten gecerli degil... ş.usta 08.08.2006, 17:01 Öncelikle Sivasspor'lu taraftarların taraftarlıkla, futbolla bir alakası var mı acaba? Maçta tek hatası Engin'e gösterdiği yanlış kart olan hakeme verilen dengesiz tepkinin ne manaya geldiğini anlayamadım. Acaba gerçekten hakem Sivasspor aleyhine hatalı kararlar verseydi sahadan sağ çıkabilecek miydi? Bakalım kaç maç ceza gelecek. Bu Disiplin Kurulu için önemli bir sınav, nasıl başlarlarsa öyle gider. Verirlerse 3-4 maç bundan sonra kimsenin bu tip bir şey yapmaya cesareti olmaz. Geçen sene de Sivas'dan buna benzer görüntüler izledik. Maç izlemeyi bilmeyen varsa sahası kapatılmalı. Balili ve Hakkı'da yaşanan gerginliklerde yine önemli paya sahip futbolcular. Geçen sene bizim maçta yine Balili germişti ortalığı, çok kaşarlandı beyim. 18 çizgisini görünce havuza atlar gibi atlıyor. Artık böyle basit pozisyonları yemiyorlar hocam, kendini baya bir geliştirmen lazım. Git Arif'ten ders al. Hakkı için de şunu söylemek istiyorum, bir futbolcu önce insan olacak. Rakibin bacağına kırmak için vurmaktan daha kötü bir hareket var mı acaba? Disipli Kurulu en az 3 maç ceza vermeli bu adama sivassporu.ve taraftarlarını,karalamak için,yıpratmak için herkes birlik olmuş sanki,buyazıyı gençlerbirliği taraftar sitesinde(keçi)nikli birisi yazmış. bu keçiye söylenecek çokşeyvar,ama neyse,arkadaşlar tahriklere kapılmayalım,sivasspor taraftarının ne kadar centilmen olduğunu,bundan sonraki maçlarda gösterelim herkese. hemso58 08.08.2006, 17:12 Bu Kadarıda Terbıyesızlık Bu Arkadasın maca Gelen Bır Arkadas Oldugunu Zannetmıyorum.. Eger Gelmıs Olsaydı Boyle Konusmayacagına emınım Cunku Gelen Taraftarlarını Abılerımız karsıladılar Gereklı Ilgıyı Gosterdıler.. Bunlar Provokator Bunların Tuzaklarına Dusmemek Lazım... Agzı Olan Konusur... Bilmiyorum58 08.08.2006, 20:03 her adamın lafını tartısıcaksak ısımız var bı tane kendini bilmez bir herifin yazılaroı ıcın bosun forumları doldurmayalım mafya_58 08.08.2006, 20:10 bir iki tane kendini bilmez adamın konusmasını aldırmamak lazım... bizim takımımızı desteklememiz lazım... EN BÜYÜK SİVASSPOR _________ YİĞİDO_58 çılgın-sedat 08.08.2006, 21:13 bir iki tane kendini bilmez adamın konusmasını aldırmamak lazım... bizim takımımızı desteklememiz lazım... EN BÜYÜK SİVASSPOR _________ YİĞİDO_58 ANLAŞILAN (silindi)SİVASSPOR'UMUZU ÇEKEMİYOLAR VE KARALAMAYA ÇILIŞIYOLAR ONLARA SÖYLENEVEK TEK BİR LAF VAR KISKANANLAR ÇATLASIN ÇEKEMNİYOLAR SİVASIN YİĞİDOLARINI AMAN BOŞVERİN ARKADAŞLAR (silindi) :D :mad: PARTNER58AHMET 08.08.2006, 21:15 BU VATANDAŞLAR BİLMİYORUM SİVASIN İYİLİĞİNİMİ DÜŞÜNÜYOR YOKSA KÖTÜLÜĞÜNÜMÜ KARDEŞİM TAKIMINI SEVİYORSDAN VE DESTEKLİYORSAN KÜFÜRE SON VERECEKSİN TAŞKINLIĞA SON VERECEKSİN HAKEME TARAFTARA SALDIRMAYACAKSIN KENDİ TARAFTARINI COŞTURACAK VE TAKIMINI 90 DAKİKA DESTEKLİYECEKSİ SAHAYA İNMEKLE TAKIMA EN BÜYÜK CEZAYI VERMİŞ OLURSUN yigido_furkan 08.08.2006, 21:36 bize laf söyleyecegine kendilerine baksınlar 2 bin tane taraftarı anca var sivas taraftarına laf söylemeye hakları yok yigidoyuz_58 16.08.2006, 22:59 http://www.myehost.de/resim/images/hcw54515.jpg SİVASSPOR DA UZUN YILLAR TOP KOŞTURAN 8 NUMARALI SİVASLI ERTUĞRUL ARSLAN'A FORMA ŞANSI NEDEN VERİLMİYOR ACABA!!!! ERTUĞRULUMUZA İÇERDEN ALDIĞIMIZ HABERLERE GÖRE YÖNETİMDE BAZI KİŞİLER TARAFINDAN FORMA ŞANSI VERİLMEDİĞİNİ ÖĞRENDİK SİVASLI KARDEŞLERİM ABİMİZ BÜTÜN TARAFTARINDA BİLDİĞİ GİBİ İKİNCİ LİGDE ORTA SAHANIN YILDIZI İDİ BU DEĞERLİ ABİMİZE SUPER LİGDE BAZI KİŞİLER TARAFINDAN TEKNİK PATRONA KESİLMİŞ VE OYNATILMAMAKTADIR HATTA VE HATTA GENÇLER BİRLİĞİ MAÇINDA İLK 18 LİK KADROYA BİLE ALINMAMIŞTIR BU MU ADALET!!! ERTUĞRUL O FUTBOLCULARIN ARASINDA İLK 18 LİK KADROYA GİREMEYECEK BİR FUTBOLCUMU SORUYORUM SİZLERE BU SİTEDEN TÜM YİĞİDOLARA SESLENİYORUM BİZ SİVAS SPORUMUZU MENAJERİN DEĞİL TEKNİK PATRONUN YÖNETMESİNİ İSTİYORUZ VE HAK EDEN KİŞİLERİN OYNAMASINI İSTİYORUZ VE İNANIYORUM Kİ HER ZAMAN HAK EDEN İNSANLAR KAZANIR !!!! ERTUĞRUL ABİMİZE FIRSAT VERİLDİĞİ TAKTİRDE FUTBOL ADINA ÇOK BÜYÜK İŞLER YAPACAĞINA İNANIYORUM JAY JAYE GEREKEN HASSASİYETİN GÖSTERİLMESİNİ İSTİYORUMMMM !!!!!!! LÜTFEN BU MESAJA KULAK VERELİM SİVASIMIZIN TOPÇUSUNA SAHİP ÇIKALIM yigidoyuz_58 16.08.2006, 23:06 ARKADAŞLAR YORUMLARINIZI EKSİK ETMEYİN LÜTFENNNNN!!!! FurkaN 16.08.2006, 23:23 Haklısın gardas Sivasspor'daki kendi futbolcumuza sahip çıkamıyoruz. Herkes tarafından Süper lige çıktığımızda Takımın en iyi futbolcusu olarak gösterilen birisi nasıl oldu da süper lige çıktığımızda takıma giremez oldu? Kasıt aramak istemeyoruz ama maalesef kasıtlı olarak oynatılmadığını düşünüyorum.. erdalsahin_58 16.08.2006, 23:27 KARDEŞİM, SANA TAMAMEN KATILIYORUM. ŞİMDİYE KADAR HANGİ SİVASLININ ÖNÜ KESİLMEDİKİ? BU İŞİN ALTINDA HERALDE ÇOK ŞEYLER YATIYOR. YENİ TRANSFER EDİLEN FUTBOLCULARDAN HANGİSİ ERTUĞRULDAN İYİ Kİ. İKİ MAÇTIR ŞANS VERİLEN SERDAR TOPRAKTEPEMİ? YOKSA YAŞI YETMİŞ İŞİ BİTMİŞ TOLGA MI? YOKSA ÜFLEMEDEN UÇAN, YERDEN KALKMAYAN CARVALYOMU? BENCE ERTUĞRUL BUNLARIN ÜÇÜNEDE ON ÇEKER. SAYIN YÖNETİM KURULU ÜYELERİ VE SAYGIDEĞER BAŞKANIMIZIN BUNU GÖRMEZDEN GELECEKLERİNİ SANMIYORUM, BU ADALETSİZLİĞE DUR DİYECEKLERİNDEN EMİNİM. 1967_DERNEK_MUSTAFA 16.08.2006, 23:36 sivasımızın ve sivassporun başarılı futbolcusu ertuğrul antramanda kötü bir kaza geçirdi ayağı kırıldı bileğinden dünde beraberdik çok üzüldüm sahalardan 3 ay uzak kalacak malesef yigidoyuz_58 17.08.2006, 21:19 arkadaşlar helal olsun bu kadar mı duyarlıyız ilgilenen arkadaşlara teşekkürler özsivasli1903 17.08.2006, 21:47 ya kardes haklisin ben bu soruyu 2 senedir soruyorum ama hala cevap yok... adam sivasin yerli mali sivasda dogma büyüme... bu oyuncu ortasahada ne maclar cikardi... yigidoyuz_58 17.08.2006, 22:36 arkadaşlar abimiz talihsiz bi kaza geçirmiş bu formu yakında okuyacak bi şeyler yazarsak kendisine de moral vermiş oluruz yorumlarınız için teşekkür ediyorum http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=7896 bu Linkten devam edelim Lütfen.! ş.usta 18.08.2006, 21:31 sivasspor,Anderson’u, Ankaraspor Tita, Wedderson ve Jaba'yı, Gençlerbirliği Isaac ve Ayman'ı, Trabzonspor Yattara'yı, Sakaryaspor M'bayo'yu, Bursaspor Frasineanu'yu, Kayseri Erciyesspor Agali'yi, Gaziantepspor Krita'yı,Çaykur Rizespor Santos'u,Türk vatandaşı,yapmak için,girişimlerde bulunmş. ligimizdeki,yabancı,futbolcula rda,''TÜRK''olma çılgınlığı yaşanıyor. neden,kendi ülkelerinden,memundeyilermi acaba. aykut-akay 19.08.2006, 00:17 sivasspor,Anderson’u, Ankaraspor Tita, Wedderson ve Jaba'yı, Gençlerbirliği Isaac ve Ayman'ı, Trabzonspor Yattara'yı, Sakaryaspor M'bayo'yu, Bursaspor Frasineanu'yu, Kayseri Erciyesspor Agali'yi, Gaziantepspor Krita'yı,Çaykur Rizespor Santos'u,Türk vatandaşı,yapmak için,girişimlerde bulunmş. ligimizdeki,yabancı,futbolcula rda,''TÜRK''olma çılgınlığı yaşanıyor. neden,kendi ülkelerinden,memundeyilermi acaba. abi var bunlarin bir bildigi türkiyede para var herzaman 19.08.2006, 00:20 iyi güzelde TÜRK olmak bu kadar ucuz ve kolaymı diye sormazlarmı adama..benim milli formamı gideceksin zencilere teslim edeceksin,,Türklük alınan,satılan bir değermidir..ondan sonra Türk gencinden başarılı olmasını bekleyeceksin..Türklüğün en önemli unsurlarından biride askerlik yapmaktır hadi görelim o zaman Türk vatandaşlığına geçen bu yiğitleri cudi ve gabar dağlarında... _________________ TÜRK OLUNMAZ DOĞULUR.. fatih_5834 05.09.2006, 11:30 ARKADASLAR HER KUTLAMADA OLDUGU GIBI DUNKU SAHANIN YILDONUMUNDE DE 4 EYLÜL STADYUMU TIKA BASA DOLMUSTU VE HATTA BI OKADAR INSANDA DISARIDA KALMISTI...SİMDİ ANLAMADIGIM MACLARA NEDEN BUKADAR ILGI DUYMUYOR BIZIM TARAFTARIMIZ..!HER MACTAN ONCE BIR SANATCIMI SAHNEYE CIKARMAK GEREKIYOR!!?ZATEN RESIMDEDE ANLASILDIGI GIBI BUYUK BIR ILGI DUYULDU KUTLAMAYA..MACA GELEN TARAFTARIN BIRCOGUDA ZATEN CEKIRDEKCI..BUNDADA EMEGI GECEN YOLBOYU DIZILMIS CEKIRDEKCILER SAGOLSUN TABI:)SİMDİ TAKIMIMIZA DESTEK ZAMANI AMA OYLE GORUNUYORKI KIMSENIN UMRUNDA DEGIL....! CÜSSKB-Aynur 05.09.2006, 14:08 Fatih, nasıl bir bağlantı kurduğunu anlayamadım. Eğlence 4 Eylül Stadyumunda olduğu için herhalde;) fatih_5834 05.09.2006, 14:13 Fatih, nasıl bir bağlantı kurduğunu anlayamadım. Eğlence 4 Eylül Stadyumunda olduğu için herhalde;) ABLA ISTE ANLATMAK ISTEDIGIM O ..EGLENCE OLUNCA DOLUYO STAD AMA MAC OLUNCA SAYILI:D 1967 dernek serkan20 05.09.2006, 16:13 fatih alemsin walla 4 eylülün anlamı yeter ayrıca maçları herkes sevmeye bilir bu normaldir Caprio_58 05.09.2006, 18:26 ßizim faTih sacmaLamı$:) 4 eyLül gißi gün Kimseye nasip 0Lmaz :) macLa karI$TIrma. jakobieen 05.09.2006, 18:46 o değilde, o bayanların müthiş bağırmaları acayipti, hem müthiş organize hemde çok coşkulu bağırıyorlardı valla bizim sivasspor şampiyon olsa bizim taraftarlar o kadar coşkulu olamazlardı, en iyisi fener maçında biz diilde bunlar gitsin maça, düşünsenize fener atak yapmaya çalışırken hep beraber (dünkü gibi) çığlık attıklarını valla bırak atağı penaltıdan bile gol atamazlar...:) antalyali_yigido 18.09.2006, 12:08 Anadolu takımlarına yapılan bu haksızlık, Türkiye'nin spor kanalı biziz diyen Digiturk bu uygulamasından bir türlü vazgeçmek bilmiyor. Bu ülkedeki herkes fenerli, beşiktaşlı, cimbomlumu? HAYIR, deği dimi eee peki bunu neden böyle yapıyorlar? Bakın Trabzonspora digitürk maçlarını yayınlama konusunda tereddütlüydü ama Karadeniz halkı takımına sahip çıktı maçları yayınlanmaya devam ediyor. arkadaşlar bu sadece Sivassporumuzun bir sorunu değil, bütün anadolu takımlarının sorunu. Kendi bakış açılarıyla bile çelişen uygulamalara imza atan DİGİTÜRK, bu hafta Türk Futboluna ihanet etmiştir. Hadi borazanlığını yaptığınız üç İstanbulludan birinin maçı olduğunda Anadolu’yu hesaba katmıyordunuz diyelim. Diyelim de; bugün, yani 16 Eylül Cumartesi günü bu ülkenin en önemli 5 kentinin 6 takımı heyecan dozu yüksek maçlara çıktılar. Bu hafta Sivassporumuzun maçı gösterdi ama neye yararki bir daha ki maçı göstermesi ancak İstanbullu takımlardan birisi ile olunca gösterilecek. (Sedat TUNALI / İnternetSPOR) DİGİTÜRK değil DİGİİSTANBUL. Halkı kandırıyorsunuz bari adını koyun. Sevgili Sakaryalı, Sivaslı, Bursalı, Antalyalı, Denizlili ve Ankaralı kardeşlerim. Bakın Trabzonspor’un maçı verilmiyor diye tüm camia ayağa kalktı ve DİGİİSTANBUL’un yayın akışını seve seve değiştirttiler. Böylesi futbolsuz bir akşam da bile bir Anadolu takımının maçı naklen yayınlanmıyorsa, suç sizde demeye de dilim varmıyor ama, suçun çoğu sizde kardeşlerim.. Not: Son cümledeki "kardeşlerim" tanımlaması sportif bir tanımlamadır ve kendi şehirlerinin şampiyonluk mücadelesinde bile İstanbul takımlarını alkışlama kompleksine yenilmiş futbolseverler bu sportif kardeşlik tanımımın dışındadır. ozturkhalil 18.09.2006, 12:59 SEDAT TUNALI GARDASIM DIJI TURK DEYIL TUM BUNUN ICINDE DEVLET TELEVIZYONU GORUNEN TRT DAHI KENDILERINI SPOR PRORAMI YAPAN PRORAM OLARAK YAYIN YAPAN TELEVIYONLARI TUMUNU MACLARDAN SONRA HEPSINI GEZIYORUM CUNKI BEN SIVAS SPORDAN BAHSEDILECEK DIYE AMA MAALISEF SIVAS SPORU AGIZLARINA ALMAMALARI ICIN NE GEREKIYORSA YAPIYORLAR BU ZATLAR INSANLAR DIYEMIYORUM ANADOLU KULUPLERINI YAYINLAMIYORLARSA O ZAMAN GS FB BJK SPOR PRORAMI ADI ALTINDA YAYIN YAPIPDA KENDILERINI KANDIRMASINLAR AMA BIZ KENDIMIZE YANI TAKIMIMIZA SAHIP CIKALIM BIZI HIC KIMSE YILDIRAMAZ YILDIRAMIYACAKDA IT URUR KERVAN YURUR ELHAMDULULLAH BIZ SIVASLIYIZ BOYLECE SIVASIN BUYUKLUGU ORTAYA CIKIYOR KIMSE HAZMEDEMIYOR TUM SIVASLIYIM DIYEN HERKESE SEVGILER troxxo 12.11.2006, 00:32 Turkcell Süper ligi 13. Haftasında Beşiktaş karşısında oynadığı futbolla göz dolduran Sivassporumuzun kazandığı maç sonrası yeniden umutlanan tarftarımıza çağrı; Önceki haftalarda almış olduğu olumsuz sonuçlar karşısında ligin alt sıralarına kayan Sivasspor bu akşam oynanan maç sonucu Beşiktaş'ı inönü stadyumunda yenerek bizleri yeniden umutlandırmıştır. İşte Sivaspor için belkide dönüm noktası niteliğindeki bu maçtan sonra Sivas'a dönecek olan Sivasspor kafilesini en iyi şekilde karşılamak için elimizde bayraklarla, yüzümüzde boyalarla, sırtımızda formalarla hazırlanmanın vakti gelmedi mi, yapılacak küçük bir organizasyonla, aynı 2. ligde mücadele ettiğimiz günlerdeki gibi Sivassporumuzun yanında olduğumuzu göstermek adına en büyük fırsattır bu, bu sayede Sivas halkıda yeniden Süper ligde mücadele ettiğimizi hatırlamış olup aynı zamanda hem futbolcumuzun hemde yönetimin yeniden konsantresini sağlayabileceğiz inancındayım. Sanırım birçok öneri gelecektir, hadi burada bu organizeyi nasıl gerçekleştirebiliriz onu tartışalım ve kısa zamanda sonuca bağlıyalım ki hehalde Sivasspor kafilesi yarin veya en geç ertesi gün burda olacaklardır. erhan5834 12.11.2006, 01:42 Turkcell Süper ligi 13. Haftasında Beşiktaş karşısında oynadığı futbolla göz dolduran Sivassporumuzun kazandığı maç sonrası yeniden umutlanan tarftarımıza çağrı; Önceki haftalarda almış olduğu olumsuz sonuçlar karşısında ligin alt sıralarına kayan Sivasspor bu akşam oynanan maç sonucu Beşiktaş'ı inönü stadyumunda yenerek bizleri yeniden umutlandırmıştır. İşte Sivaspor için belkide dönüm noktası niteliğindeki bu maçtan sonra Sivas'a dönecek olan Sivasspor kafilesini en iyi şekilde karşılamak için elimizde bayraklarla, yüzümüzde boyalarla, sırtımızda formalarla hazırlanmanın vakti gelmedi mi, yapılacak küçük bir organizasyonla, aynı 2. ligde mücadele ettiğimiz günlerdeki gibi Sivassporumuzun yanında olduğumuzu göstermek adına en büyük fırsattır bu, bu sayede Sivas halkıda yeniden Süper ligde mücadele ettiğimizi hatırlamış olup aynı zamanda hem futbolcumuzun hemde yönetimin yeniden konsantresini sağlayabileceğiz inancındayım. Sanırım birçok öneri gelecektir, hadi burada bu organizeyi nasıl gerçekleştirebiliriz onu tartışalım ve kısa zamanda sonuca bağlıyalım ki hehalde Sivasspor kafilesi yarin veya en geç ertesi gün burda olacaklardır. çok güzel bi düşünce tebrik ederim sizi inşallah lafta değilde icraattada etkili olur bizim yiğidolar bakalım gerçekten olcakmı ama olursada harika olur... CAGLAYAN 12.11.2006, 01:46 1967 Taraftarlar Dernegi bu denli Inceliklere sahip Basarili bir Dernegimizdir . tabiiki Takimimizi Sölenle Karsilayacaklardir.Kayginiz olmasin. GuNaY 12.11.2006, 01:51 En güzel şekilde karşılanmayı hak ediyorlar, Ve derneğimizin en güzel şekilde karşılayacağından şüphem yok...;) 67_DERNEK_AKKIZ 13.11.2006, 17:44 BENIM ANLAMADIGIM BI ANDA SUPER OTESI BI TAKIM KURMA HAYALI HERKES BU HAYALI KURU EN UFAK BI OLUMSUZLUKTA YONETIME KUKRUYO .. ARKADASLAR HERSEY YAVAS YAVAS ARTIK ALT YAPIN ONEM VERILIYO OKULLAR ACILIYO .SERHAN ABIM HERSEYI ANLATMIS YAPILAN CALISMALARI BENCE HERSEY SIVASIN YARARINA YAVAS YAVAS COK GUZEL OLACAK DESTEK HEP DESTEK TAM DESTEK........ Sivas_SporLu58 13.11.2006, 19:33 Alt YapıMız Yeterınce YeterLı Degıl TopRak SaHada FutBolcu YetısMesı ımKanSız Pasa CayırındA ıdMan YapıYoruz Ne Kadar BasaRıLı Olablırızkı :( ssclubneu 15.11.2006, 14:37 Merhaba arkadaşlar.Bizler kıbrıs lefkoşada yakın doğu üniversitesi öğrencileri olarak sivassporlular öğrenci birliği kurduk.Başkanlığımda yapmış olduğumuz bu organizasyonda tanışma yemeği düzenlemek ilerde geziler sosyal ve kültürel organizasyonlar yapmak isteğindeyiz.Sizleride bundan haberdar etmek istedik ve desteklerinizi beklemekteyiz ssclubneu 15.11.2006, 14:44 Sİvassporlu öğrenciler birliği kıbrısta sizlerin desteğini beklemektedir.Burada sivassporlular öğrenci birliği kurduk ve bunu ilerletmek istiyoruz. sivassss 15.11.2006, 15:07 kardeş hayırlı ve uğurlu olsun, kıbrısta da sivası ve sivassporu desteklemeniz çok güzel, elimizden gelen yardımlar olursa yapmak isteriz... 1967_CLUB_MESUT 15.11.2006, 16:38 hayırlı uğurlu olsun gardas insallah güzel seyler yaparsınız ALLAH Yarcımcınız olsun!... HALIL 15.11.2006, 16:42 sivaslilar heryerdee..................... ..... PRoFeSSioNaL 15.11.2006, 16:59 sivassporlularımızı her yerde olmaktan çook guururlanıyorum ssclubneu 15.11.2006, 20:34 Arkadaşlar lefkoşa (kıbrıs)yakın doğu üniversitesi öğrencileri olarak sivassporlular öğrenci birliğini kurmak için ilk adımlarımızı attık sizlerinde desteğini bekliyoruz yigido Atilla 20.11.2006, 15:22 Haftalardir yasirde de öyle bir performans yükselisi varki insallah nazar degmesin takimin dinomosu bir ileride bir geride sahanin her tarafinda ortasahada yaptigi presle rakibine nefes aldirmiyor sahada ayak basmadigi yer yok. Rakipten kaptigi toplar ve attigi paslar mükemmel bu performansla formayi yasirden kimse alamaz Takimin en iyilerinden Bravo yasir ,Dünkü macta Attigin golü malesef hakem görmedi ...Artik Traftar yasire sahip cikmali haftlarca yasirin futboluna karsi yapilan acimasiz yorumlar insallah son bulur .... sitede yapilan yorumlari her futbolcu gibi yasirde okuyor etkilenmemesi imkansiz onunda motivasyona ihtiyaci var ve bunu haftalardir hat edenlerden biride YASIR |