Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Galatasaray'dan Çekinmiyorum
Alt 08.04.2014, 16:33   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Galatasaray'dan Çekinmiyorum

Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile hafta sonu sahasında yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Kulüp tesislerinde teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, top kapma, pas çalışması ve açma germe hareketleriyle başladı. Antrenman, minyatür kale maçın ardından yarı sahada çift kale maçla sona erdi. Antrenmana sakatlığı nedeniyle salonda çalıştığı öğrenilen Abdurrahman Dereli katılmadı. Mehdi Taouil ise takımdan ayrı koştu.

Teknik direktör Roberto Carlos, antrenmanın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, karşılaşmanın Galatasaray için zor olacağını belirterek, "Sivas'ta oynuyoruz ve taraftarımız stadı dolduracak. Sivasspor, Avrupa'ya gitmeyi hedefleyen bir takım ve biz buna hazırlanıyoruz" dedi.

Galatasaray'ın maça çok iyi hazırlanması gerektiğini ifade eden Carlos, bunun, iki büyük takımın oynayacağı bir maç olacağını söyledi. Takımını kazanmak için motive edeceğini vurgulayan Carlos, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Avrupa'ya gitme yolunda bizim için önemli bir maç olacak. Tabi ki onlar galibiyeti hak edecek bir oyun ortaya koyarsa, galibiyeti alırlarsa onları alkışlarız. Önümüzde 6 maçımız var ve hepsine galibiyet için çıkacağız. Galatasaray'dan çekinmiyorum çünkü Manchester United ve Barcelona gibi dünyanın en büyük kulüplerine karşı oynadım. Galatasaray'a çok büyük bir saygımız var. Büyük oyunculardan oluşan bir kulüp. Hayatım boyunca korku ve çekince duygusunu hissetmedim. Onlar Galatasaray'ın sembolüyle, armasıyla buraya gelecekler. Eksik futbolcularının olması onlar için de bizim için de bir bahane değil.''

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Galatsaray'dan Çekinmiyorum
Alt 08.04.2014, 16:37   #2
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1307 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Galatsaray'dan Çekinmiyorum

Kimseden çekinmediğimiz için gelenden 4 gidenden 6 yiyoruz nasıl olsa alıştık...
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 8 Kullanıcı Besyo_cu'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Galatasaray'dan Çekinmiyorum
Alt 08.04.2014, 16:48   #3
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1480 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Galatasaray'dan Çekinmiyorum

Ligin ''EN'' lerine sahip takımıyız.
Çok gol atıyoruz...
Çok gol yiyoruz...
İhtiyacı olanın imdadına yetişiyoruz....
Çok asist yapıyoruz...
Çok kart görüyoruz...
Çok hakkımız yeniyor...

Çok, çok,çok...

Bu maç bizim adeta ya herro ya merro maçımız olacak görüntüsü veriyor. Da Costanın gelişi takımı nasıl etkileyecek. Galatasarayın noksanları onların aleyhinemi olacak bilinmez ama bildiğimiz nokta şu; ''Bu maçı almamız gerektiği''

Ayrıca ceza sınırında olmamız sebebi ile ve seyircilerinde çok olması düşünülürse yüzde olarak ceza almamız olası bir durum. Günlerdir ya mini sohbette yada forumlarda çağrılarda bulunuyoruz. Otokontrol otokontrol diye. Ama bizim klasik tezahüratlarımız bile bu cezayı almamıza etken olacak faktörler arasında...

Dikkatli olmalıyız...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 08.04.2014, 17:39   #4
DoomsDay58
Usta Yiğido

DoomsDay58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.066 Mesajına 1.913 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 844 DoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer Anblick

Eğer bu maçı da kazanamazsak Avrupa şansımız falan kalmıyor o yüzden üst üste maçlar kazanmadan kimse Avrupa hedefini gündeme getirmesin
DoomsDay58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.04.2014, 18:04   #5
cemahmety
Usta Yiğido

444 Mesajına 750 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 635 cemahmety FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bu maça dair hiçbir beklentim yok ama eğer 2-3 farklı kazanırsak da o kadar büyük bir sevinç yaşamam Sivasspor artık benim takımımı tutuş şeklimi değiştirdi. Her hafta maçları izliycem ve sene sonunda Avrupaya gidip gidemememize göre sevineceğim veya üzüleceğim, artık haftalık bakmıyorum olaya. Bu şekilde ilerlememiz ile ilgili olarak yorumum şu: bu takım bu şekilde gider ve Allah korusun ama sene sonunda Avrupaya gidemezsek Carlos bu takımı bırakır gider Buna en az Avrupaya gidememek kadar hatta daha fazla üzülürüm
cemahmety isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda cemahmety'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 08.04.2014, 18:18   #6
4eylül
Usta Yiğido

4eylül - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

452 Mesajına 776 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 700 4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI

her maça korkarak gitmekten usandım bu maçt aynı olacak yeter ya kuşkuyla korkarak acaba gibi düşüncelerle maça gitmek birde şunu söylemek istiyorum sivaslı olupta rakip takım trübününe gidenlerin insenlığından şüphe ederim
4eylül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.04.2014, 18:21   #7
ihtiyar yiğido
Usta Yiğido

ihtiyar yiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.233 Mesajına 3.125 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 849 ihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblick

Sayın Carlos senden laf değil icraat istiyoruz ne zaman maçtan evvel demeç versen farklı yeniliyoruz, konuşmada Galatasaray'ı iyi etüt ed ona göre tedbir al, yeter hezimete uğramaktan biktık, sevinmek Biz Sivasspor taraftarınında hakkı.
ihtiyar yiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı ihtiyar yiğido'a Teşekkür Ediyor...
Alt 08.04.2014, 21:30   #8
Poyrazcan
Yiğido

186 Mesajına 336 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 582 Poyrazcan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Avrupa Kupaları mı?
Geç onu sen!
Laf laf laf... Şimdi galibiyetler zamanı!
Poyrazcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.04.2014, 22:14   #9
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 684 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

korkanın anası ağlamaz hocam takım defans yapmayı bilmiyor,kaleci desen gol bankası,ortasaha desen geri pas yan pas başka bişeyyok,o süzme sahtekara gene 2 3 gol attırırsınız ,
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.04.2014, 22:39   #10
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1122 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Bilmem dikkat eden oldumu hic,ne zaman Carlos böyle demecler verse biz o macin sonunda sahadan genellikle yenik ayriliyoruz.

Bu aciklama pek hayra alamet degil...

Macin bitiminda Carlos ne derece dediklerinde hakli cikacak hep beraber görecegiz.

Bizim gayemiz Galatasaray´i ,Galatasaray oldugu icin degil,Avrupa arenasinda bizde variz demek icin yenmeliyiz.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
Çekinmiyorum, galatasaraydan, galatsaraydan