evet gerçektende Sivasspor için herşeyinden feragat etmiş bir isim SerHaT ReiS.Çünkü onun Sivasa ve sivassporluya yaptıkları (sivasspor maçı için ta erzincan-tercandan gelecek) tartışılmaz ve o uzun bie askerlik döneminin ardından yine TriBüNdE olacak ve ben bir kardeşi olarak kendisine BaşarılaR Diliyorum.
[size=4]Eyvallah kardeslerim insallah hersey daha güzel olacak sizleri seviyorum yarın statdaki yerimizi alıyoruz ve takımımızı daha iyi bir sekilde destekliyoruz...ARTIK HİÇBİRŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK HERŞEY DAHA İYİ OLACAK...[/size]
[size=4]Kadir kardes arkadaslar benden bahsediyorlar.Askerlik görevi sebebiyle tribünlerden belli bir süre uzaktım.Şimdi askerlik bitti artık tribündeyim ve maraton tribününe geçecegim..[/size]
[size=4]Eyvallah kardeslerim insallah hersey daha güzel olacak sizleri seviyorum yarın statdaki yerimizi alıyoruz ve takımımızı daha iyi bir sekilde destekliyoruz...ARTIK HİÇBİRŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK HERŞEY DAHA İYİ OLACAK...[/size]
İNŞALLAH BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE SİVASSPORUMUZU ELİMİZDEN GELDİĞİNDEN DAHA FAZLA DESTEKLEYEREK GUNLERİMİZ GEÇER.SERHAT ABİ ESKİŞEHİRDE Bİ GARDAŞIN OLDUĞUNU UNUTMA....
İNŞALLAH BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE SİVASSPORUMUZU ELİMİZDEN GELDİĞİNDEN DAHA FAZLA DESTEKLEYEREK GUNLERİMİZ GEÇER.SERHAT ABİ ESKİŞEHİRDE Bİ GARDAŞIN OLDUĞUNU UNUTMA....
[size=4]Kardesim tekrardan çok teşekkür ediyorum sizleri seviyoruz .Bugün tribünde showumuzu yaptık ama takım galip gelemedi bugün 4 eylül stadında tek eksik galibiyetti ama haftaya insallah Sivasspor Mersin idmanyurdu maçını alarak süper liği garantileyecek ve diğer hafta Vestel maçındada şampiyonluk turu atacağız sizleride bu showa bekliyoruz...[/size]