umarım bir gün o saatte baska mac olmadıgı ıcın değil Sivasspor büyük bi takım oldugu ıcın macımız canlı verilir..
(sivastakiler için )
MAÇ TRİBÜNDE İZLENİR ! ! !
Haklısın kardeşim umarım bir gün sivasspor türkiye capında bir takım konumuna gelir sadece sivasın değil türkiyenin beğendiği bir takım anadolunun yıldızı olurda inşallah bizim maclarımızı canlı yayınlamak için mac sıralarını değiştiren bir takım oluruz
bu canlı yayın seyirciye buyuk darbe vuracak gibi çunki bizim seyirci zaten maça zorla geliyor ustune hava buz gibi olunca maçı tvden izlemek istiyecek haliylede kahveler full çekecek
__________________ BİR GÜN KRAL OLMADIK BİR GÜN DE TAHTTAN İNMEYİZ!!!
bnce maci lig tv vermesi etkilemez taraftari bu hafta gs kesinlikle puan kaybedecine inaniyorum eger Sivasta yenerse lider olacak bu yuzden stad ful dolar
bnce maci lig tv vermesi etkilemez taraftari bu hafta gs kesinlikle puan kaybedecine inaniyorum eger Sivasta yenerse lider olacak bu yuzden stad ful dolar
EVET MACIMIZ GS MACINDAN SONRAKI GUN EGER GS PUAN KAYBEDERSE LIDERLIK SASNIMIZ OLUCAK O YUZDEN DOLAR STAD
oh be sivasımın maçını ilk defa ewde izliyeceğim kart buldum lig tv nin inşallah yeneriz ilk izlememde ewde bütün sivaslıları ewe çağıracam vallaha belki bahçeye masa kurarım antalyadan sevgiler
__________________ AnTaLYa (07) MeKaN (58) SivaS VaTaN 58oğuz OĞUZ58 58ozi AMFİBİ DZ. KOMANDOSU ESKİ FOÇA asker ÖKTEM
Bu Konuda ibrahimovic7'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...