Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Köln’de hastanede Ümit Özat’ı ziyaret edip 6 milyon Sivaslının hayır dualarını iletti
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Köln'ün Karlsruhe ile oynadığı maçta fenalaşarak yere yığılan ve sevenlerini üzen hemşehrimiz Türk Futbolunun değerli ismi Ümit Özat'ı Köln'de hastanede ziyaret etti
Kocaelispor macının ardından Köln'e giden ve Ümit Özat'ı ziyaret eden Teknik Direktör Bülent Uygun, tüm Türkiye’nin ve özellikle 6 milyon Sivaslının biran önce iyileşmesi için hayır dualarını eksik etmediğini Ümit Özat'a söyledi
Yıllarca Türk Milli Takımına hizmet eden ve Türk Spor tarihinde önemli bir yere sahip olan Ümit Özat'ın biran önce iyileşmesi ve sahalara dönmesi yolunda Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz'ında dileklerini ileten Uygun " Ümit'in biran önce iyileşerek sahalara dönmesini bekliyoruz. Köln'de hastanede gerekli tahlil ve tetkikleri yapılıyor.Şu an durumu çok iyi. 4 hafta sonra Türkiye'ye gelecek ve burada kontrollerini yaptıracak.
Sivasspor ve 6 milyon Sivaslı adına geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. İnşallah Ümit’imize en yakın zamanda sahada görürüz " dedi
BU KADAR ÇOK SEVİLDİĞİMİ BİLMİYORDUM
Teknik Direktörümüz Bülent Uygun tarafından Köln'de hastanede ziyaret edilen Ümit Özat " Gerçekten bu kadar çok sevildiğimi bilmiyordum. Allah hepsinden razı olsun. Telefonlarım biran susmak bilmedi, Kölnh'e hastaneye gelip beni ziyaret edenlerin arkası kesilmiyor. Telefonla Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere bakanlar ve milletvekilleri, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve kulüp başkanları ve yöneticileri,sporcu kardeşlerim biran olsun beni yanlız bırakmadılar. Hepsine minnet borçluyum" dedi.
KARARINI VERECEK
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'un ziyaretinden mutlu olduğunu dile getiren Özat " Sivasspor Başkanımız Mecnun Otyakmaz başta olmak üzere beni ziyaret eden Teknik Direktörümüz Bülent Uygun'a ve tüm Sivasspor camiasına, 6 milyon Sivaslıya teşekkür ederim. Gerek burda, gerekse Türkiye'de yapılacak olan tetkiklerin ardından ailemle birlikte spor hayatımın devam veya tamam olduğunu karar vereceğim " dedi