Beşiktaş yönetimi futbolcuları Okan Koç’u Sivasspor’a vermek istediğini söyledi.
Geçtiğimiz haftasonu maç için Sivas’a gelen yöneticilerden futbol şube sorumlusu Kıvanç Oktay, Sivasspor kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz’a Okan için teklif sundu. Geçtiğimiz sezon kiralık olarak Konyaspor’da oynayan Okan Koç, Beşiktaş’a yeniden gelmek istemiş, ancak zamanın Teknik Direktörü Rıza Çalımbay tesislere alınmamıştı.
Tiga’nın gelişinden sonra yeniden Beşiktaş’la çalışmaları başlayan Okan için son kararı Sivasspor teknik direktörü Werner Lorant verecek.
Hürdogan Gazetesi
__________________ SPOR SEVGİ BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR
aslında okan iyi bir futbolcu yararlı olabilir düşüncesindeyim üç büyüklerde oynayan futbolcu anadoluya gelince biraz sıkılıyor fakat sivasspor taraftarı olan bir takım olduğu için burda o sıkıntıyı yaşamaz.
Bu oyuncu için Galatasaray - Beşiktaş birbirine düşmüştü. Okan Koç çok yetenekli bir oyuncu fakat,kendini Beşiktaş'ta bir türlü gösteremedi.Okan Koç aklını kullanırsa,eğer Sivasspor'da onu alırsa başarılı olur bence. Haydi hayırlısı.