Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: KENETLENMELİYİZ
Alt 04.12.2007, 20:42   #11
Alihan Celik
Yeni Yiğido

Alihan Celik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Alihan Celik Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: KENETLENMELİYİZ

Bülen hoca Tüm Sivaslilar adina sana tesekkür ediyorum sivaslinin gecek imajini herkese duyurdun
Alihan Celik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.12.2007, 21:21   #12
submarıneyıgıdo
Acemi Yiğido

submarıneyıgıdo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

27 Mesajına 56 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 660 submarıneyıgıdo FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ARKADSLAR KİM NEDERSE DESİN İSTERSE BANA KIZSIN İSTERSE KÜSSÜN AMA BİZ BU İŞİ PEK YAPAMIYORUZ.GECEN HAFTAKİ KAYSERİ MACINDA STAT FULL CEKMİŞ AMA TIK YOK İNANIN BU GERCEK.İNSANLAR TAKIMI ATEŞLEMELİ AMA YOK SADECE SESSİZ BİR SEKİLDE SEGREDİYOR İNANIN GOL OLDU DK.83 ONDAN SONRA BİLE STSTDA SES YOK Kİ BANA GÖRE GOLDEN SONRA STSTDAKİ SESİMİZ TAAAA HÜKÜMET KONAGININ ORDAN DUYULMALI HAKSIZMIYIM KENDİ ÇABALARIYLA BİŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞANLAR VAR AMA COK YETERSİZ KALIYORLAR SEBO ABİ TARAFTARI COŞTURMAYA GİDİYOR ORDAKİ İNSANLAR AYNEN ŞU ŞEKİLDE CEVAP VERİYOR ÖZUR DİLİYERK SÖLÜYORUM ^^^LA GİT BAŞKA YERİ BAGIRTTIR^^ ADAMDA İSTER İSTEMEZ DEMORALİZE OLUYOR BAKIN SUNU TÜM SAMİMİYETİMLE SOLÜYORUM BU İŞİ SİVASDA SEBO ABİDEN BASKA KİMSE YAPMAZ KENDİSİNİ YAKINEN TANIRIM TAM BİR SİVASSPOR ASIGIDIR SİVASSPOR İÇİN YAPMIYACAGI HİÇ BİRSEY YOKTUR GELİN BU ADAMCAGIZA YARDIMCI OLALIM.
İNANIN KOCAELİ SEYİRCİSİ OLSUN BURSA SEGİRCİSİ OLSUN ADAMLAR TAKIMI İÇİN CANINI VERECEKLER 90 DAKİKA BOYUNCA DESTEK VE SESLERİ PATLAYANA KADAR. ABİLER HİÇ BİŞEY BİLMİYOSAK ELİMİZDEKİ ATKILARI ALIP OOOOO ŞAMPİYON SİVASSPOR OOOOO DİYE ATKILARIMIZI SALLIYALIM LÜTFEN ARTIK SAHİPLENELİM SU SİVASSPORUMUZU EN YAKIN DENİZLİ MACI ARTIK TÜM TÜRKİYE SEYİRCİ GÖRSÜN SEBO ABİMİZE YARDIMCI OLALIM
BÜLENT HOCAMIZ BENCE YERDEN GÖGE KADAR HAKLI BAGZI ARKADASLARIM DEMİŞKİ BİZ YENİYİZ LÜTFEN BEYLER ARTIK YENİLİGİMİZ FALAN KALMADI BİZ BU LİGİN LİDERİYİZ ARTIK İNSANLAR BİZDEN BAHSEDİYOR HERYERDE ARTIK TAM GÜCÜMÜZLE TAKIMIMIZI DESTEKLEYELİM LÜTFEN LÜTFEN SAYGILARIMLA.....
submarıneyıgıdo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: KENETLENMELİYİZ
Alt 04.12.2007, 21:27   #13
ceza_tolga_rep
YASAKLI ÜYE

ceza_tolga_rep - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

117 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: KENETLENMELİYİZ

buda bir türlü taraftarı beğenemedi gitti.yavv deplasmanlara gidiliyor ellerinden gelen yapılıyor daha ne olsun..hoca tarfatra taktı.......
ceza_tolga_rep isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.12.2007, 21:46   #14
fatihyamac
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 fatihyamac Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Bülent hocem çok haklısın desteksiz hiç bir yere varılmaz. Sivaslı hemşolarım maça gelip çene .almayın bağırın.
fatihyamac isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.12.2007, 01:47   #15
Paris58
Yeni Yiğido

Paris58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Paris58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bulent hoca yerden goge kadar hakli .ama birde gercek varki sivasspor kendi urunlerini pazarliyamiyor.stadin onunde lisanli urun satilacagina .korsan mallar satiliyor oda bir iki kisini cebina gidiyor'. kulube takima faydasi yok.sivasin 4 eylul stadini yeni tadilat yapti yetkililer .ellerinr saglikta bu stad projesinde yer alan yetkililer .hicmi akillarindan gecmedi stadin altina bir magza sivasspor lisasli urunlerini satacak bir sowrum yapmak.sivasin ortasina bir kulube koyarak orada forma kaskol satmakla olmaz. YONETIME sesleniyom egerki dikkate alan olursa tabiki sen stadin altina magzani, ac eger tarftar almazsa ozamn stem yapin sevgili yonetim.tarftar baksin gezsin uzerinde sdenesin baksin dostlarina sevgilisine arkadasina kendine gore birseyler bu lacak sekilde urun yelpazesi genis urun zenginligi olmasi sartiyla tabiki.BIR SIVASSPOR MARKASI YARATMAK SIZIN ELINIZDE YONETIMIN BIZ TARFTARINDA ALMMAK ZORUNDA OLDUGUMUIZUDA UNUTMAYIN .PARISTE KALIYOM INSALLAH GECLERBIRLIGI MACINDA STADDA FORMAM KASGOL VE SAPKAMLA ORADA OLACAM SAYGILAR
Paris58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.12.2007, 02:31   #16
Dark Force
Usta Yiğido

Dark Force - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

362 Mesajına 576 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 892 Dark Force FAZLA SÖZE GEREK YOKDark Force FAZLA SÖZE GEREK YOK

Takımımızın bu periyotta devam etmesini istiyorsak onkat daha fazla destek olmalıyız.....
Dark Force isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.12.2007, 04:44   #17
avare
Usta Yiğido

avare - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

195 Mesajına 296 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 845 avare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz sein

valla sivasta kongre binasinin onunde bi kulube var ordan baska yer yok soruyorum bi buyuk beden varmi yok oglum icin beden varmi yok acikcasi bu konu hakkinda iyi calsilmasi lazim eger sivasspor lisansli ürünleri satilacaksa sivasspor yetkililerinin bize hitap edecek satis magzalarini acmasi lazim en azindan bitane
avare isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.12.2007, 07:41   #18
ibrahimovic7
Tecrübeli Yiğido

ibrahimovic7 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

431 Mesajına 669 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 726 ibrahimovic7 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Bülent hoca sivassporumuzu avrupaya götür yeter ben şahsen liderlik kaçtı diye üzülmüyorum ama ankaraya yenilmemiz çok üzdü bizi.
Alt 05.12.2007, 09:21   #19
zaralım 58
Usta Yiğido

zaralım 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

151 Mesajına 195 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 880 zaralım 58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

hocamız çok doğru söylüyor ama taraftar çekirdekten vazgeçemir.(90 DK DESTEK VERENLER HARİÇ)
zaralım 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.12.2007, 10:34   #20
CK58
Acemi Yiğido

CK58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

19 Mesajına 34 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 741 CK58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

istanbulda sivaslıların yoğun olduğuyerlede stant açmalılar ben gittim sivasta zor buldum sivasspor formasını kısacası istanbuldaki yiğidolar aradığı ürünü hemen bulabilmeli..
CK58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla