--->: Ortamı Geren Emniyet Mensupları
Tüm hemşehrilerme selamlar.
^^Biliyorsan söyle alim sansınlar, bilmiyorsan sus adam sansınlar^^ demiş atalarımız ama nerde bizm insanımızda bu anlayış biz herşeyi biliriz bilmesekte yorum yaparız.
Öncelikle
1. Kanunları devlet koyar insanlar uysun diye uymayan polislerde vardır ama unutmayalım ki onlar da insandır.(bu konuda espiri yapan da geri zekalıdır)
2. Maçlar polisin asli ^görevi değildir ancak stad dışında çıkabilecek muhtemel olaylara karşı tedbir alır ama nerde taraftar maça saatinde gelir polis sabahtan görev alır yok misafir takımı al,yok evsahibi takımı al hakemi al taraftarı getir ..........maç biter taraftar evine gider polis getirdiği adamları geri götürür ondan sonra evine döner pek polis oruç tutmuyormu holigan kardeşim onun da sabrı yok mu yoksa o robotmu aslında ben senin zekandan şüphe ediyorum bi insan kendine nasıl holigan ismini takar bunu ancak cehaletine veriyorum zaten yazdıklarında tamamen önyargı dolu zaten cahil olmasan çift taraflı düşünerek yorum yapbilirdin.
4.O staddaki herkes bir amaç için orada bulunuyor taraftar takımını desteklemek için futbolcu hakem yönetici malzemeci sağlıkçı..........para kazanmak için polis ne için bulunuyor peki kanuni görevi olmadığı halde peki bunu hiç düşündünmü hemde bütün izinler iptal edilerek.
5.Amatör maçlarda bir hakem tek maça çıkar 25 ytl alır gider sağlıkçı iki maça çıkar 30 ytl alır gider saha komiseri aynı peki polis sabah 8 de sahaya girer akşam 6 da 5-6 tane maça çıkar gider ASLİ GÖREVİ OLMADIĞI HALDE
6. Araçları nerelere park edilip edilemeyeceğine belediyeyle birlikte karar alınır bunun sorumlusu neden araçlar için otopark yapmayan belediye değilde pois hiç bu yönden düşündünüz mü
Hiç kimse sütten çıkmış ak kaşık değildir ben aslında senin gibi cahile cevap verecek biri değilim ama sitedeki hemşehrilerimi az da olsa bilgilendirmek için yazdım.
Şimdi hemen gelecek cevap ları biliyorum sen polismisin polis akrabasımısın dostumusun yarası olan gocunur gibi salakça cevaplar(0-6 yaş grubu)
Lütfen birşeylere cevap verirken objektif olalım empati kuralım at gözlüğüye bakmayalım.
her kurumda çürük elma vardır bu yüzden tamamını aynı kefeye koymayalım.
Bence bunu konuşana kadar neden sakarya, kocaeli eskişehir ,,bursa ,beşiktaş taraftarı gibi takımımızı destekliyemiyoruz sadece maçı izliyoruz organize bir şekilde tezahürat yapamıyoruz bunları konuşabiliriz.
Konu settar58 tarafından (21.09.2008 Saat 05:27 ) değiştirilmiştir..
Sebep: ortamı geren holigan
|