Bu Daha Birsey Değil Yenilgisiz Yolumuza Devam Ediyoruz...
Bizi Bizden Değil, Yedi Kat Elden Dinle…
başkanımıza yönetime hocamıza takımımıza sonsuz teşekkürler bu sevinci bize yaşattığınız için sivas maçı satar diyenlere sivaslı olupta 3 büyütülmüşleri destekleyenlere kapak olsun artık sivas bu liğe damgasını vurmuştur yendiğimiz hiç bir maçın tesadüf olmadığını göstermiştir artık sivassporumuzun büyüklüğü ve kalitesi tartılışamaz
Bize çifte bayram yaşatan yürekli futbolcularımıza,zekasıyla ve oyunu okumasıyla bülent hocama ve bizi bugünlere getiren genç saygıdeğer başkanımıza 7 milyon sivasspor camiası adına herkesin huzurnda TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM.
Tebrik ediyorum hepinizi ve tüm yiğidoların gözü aydın. Demekki kendini büyük sananları sahamızda yener isek bu sezon sonunda ipi göğüsleyeceğiz. Bülent hocam teşekkürler. Ancak bir istirhamım var lütfen basına demeç verirken biz şampiyon olmayacağız deme. İlla birşey söyleyeceksen nasip de birşeyler söyle ama biz şampiyon olmak istemiyoruz deme lütfen. Saygılarımla hepinizin bayramını kutluyorum. Sakatsız ve cezasız bir sezon diliyorum.