Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 03.05.2009, 22:49   #31
FANATIK YIGIDO
Tecrübeli Yiğido

130 Mesajına 164 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 702 FANATIK YIGIDO FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

arkadaslar bukadar ucuz bir gaziantepspor macin ilk yarisinda olmayan gaziantep ikinci yariya firtinagibi cikti bununsebebi ne olabilir cunku tahbin ediyorum 8tas iyi pirim vermis herhallerinden belli ediyolardi cunku ikinci golden sonra farmacikarip seviniyolardi sanki kume dusecekmiste kurtulusgibi yazik yukarda allahvar 8tasin pirimi bile mani olamayacak sanpiyon olmamiza
FANATIK YIGIDO isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.05.2009, 23:22   #32
Kasim58
Tecrübeli Yiğido

Kasim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

256 Mesajına 455 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 780 Kasim58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Cok söyleyecek birsey yok demek hayirlisi böyleymis.Benim takintim son haftalarda formda olan tum neden cikarildi?sakatlandimi nedennnnn?macin en kötüsü bana göre m ali,hayrettin ve yaptigi yanlis degisiklerle B uygun orta saha gelen gecen hanina döndü birtek top cevremedik.Herzaman oldugu gibi macin tek yildizi BiLiKA.
Kasim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Kasim58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 04.05.2009, 00:14   #33
yigidozan
Yiğido

yigidozan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

79 Mesajına 96 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 730 yigidozan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

aahh mehmet koşşmadn bugun ne pozisyonlar harcadın. yinede en kötü demeye varmıyor dilim. taraftar muhteşemdi. ilk defa sivassporumun maçını izledim.taa diyarbakırdan gelmiştim maç için yenilsek de değdi.tezahüratlar da iyiydi. arada "gençler oturun" diyen amcalar olmasa daha iyi olacaktı ama yinede ayaktaydk hep. ama antep'i çok yagladık nedense hiç anlamadım onu
Alt 04.05.2009, 00:21   #34
MOS-BY-58
Tecrübeli Yiğido

MOS-BY-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

91 Mesajına 163 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 822 MOS-BY-58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Maçın yıldızı kimdi ? Elinden gelenin en iyisini yine Bilica yaptı. Golde hatası vardı ama o topu oraya ortlattıran Hayrettin'de hiç mi hata yoktu?

Maçın en kötüsü kimdi ? Geçen haftanın iki yıldızı Abdurrahman ve Hayrettin bu haftanın en kötülerindendi. İkinci yarıda kanatlar yol geçen hanına döndü. Hele Hayrettin 2. golde o çalımı nasıl yersin öyle? Mohammed Ali, Sezer, Mehmet Yıldız... Hangisini sayayım ?....

Maçta göze çarpanlar ? G.antep 2. yarıya çok iyi bir nasihat ve iyi bir vaatle çıkmıştı. Aldıkları parayı (!) güle güle harcasınlar.

Ne gibi eksiklerimiz var ? Motivasyon, motivasyon, motivasyon.... Şampiyonluğa giden bir takım bu kadar lakayt olmamalı. Her maçımız final diyoruz, 1-0'dan sonra 2.yi hatta 3.yü atmak için neden baskı kurmuyoruz?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? İkinci yarı biz durunca, orta sahayı rakibe kaptırınca vaat almış bir takımda ölümüne saldırınca, canını dişine takıp yenmek için bastırınca yapacak birşeyimiz kalmadı. G.Antep bakalım rahat uyuyacak mı bu gece?

Taraftar nasıldı ? Taraftar bence bu sezonun en mükemmel taraftarıydı. Evimizde bile bu kadar hep birlikte hareket edemiyoruz. Tribünler ilk defa heryer kırmızı-beyazdı. Gidenlere sonsuz teşekkürler.

Maç hakkında genel yorumunuz ? Biz kendi işimizi halledemediysek başkasından umut beklemek hatadır. Akşam ki maçı Beşiktaş elini kolunu sallayarak alacaktır. Bunu, hafta içerisinde zaten şekillendirdiler.

Ve ben şuna da inanıyorum G.Antep'in paraları tahmin ettiğiniz gibi Beşiktaş'tan gitmedi, F.Bahçe başkanından gitti. Olay çakılmasın, Beşiktaş temiz kalsın diye. Beşiktaş Ligde kazanacak, F.Bahçe'de kupayı alacak. Senaryoysa alın size senaryo. Aziz başkan geçen sene bize iyilik yaptımı ki, bu sene yapsın. Hepsi aynı çöplüğün pisliği.

Anadolu'da bize bizden başka dost yok bunu birkez daha gördük. Yazıklar olsun Antep !....

AYK

SIMDI FENER BJK'YI 2-1 YIKTI VE BIZ LIDER KALDIK COK SÜKÜR. BU DURUMDA SEN VE SENIN GIBI SAHISLAR ATTIKLARI CAMURLA VE HAYAL ÜRÜNÜ SENARYOLARIYLA KALDI. RENGINIZDE BIR DEGISME (ÖRNEGIN MORARMA VEYA KIZARMA GIBI) OLACAK MI? YA BIRAKIN ALLAH ASKINA SEYTANIN AVUKATLIGINI YAPMAYI. OYNAYACAGIZ TAKIR TAKIR, ALACAGIZ MACLARI, NE BASKALARI GIBI CAMUR ATACAGIZ, NE DE KÜCÜLECEGIZ. KUSURU KENDIMIZDE ARAYACAGIZ.

GERISI LAFÜ GÜZAF
MOS-BY-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.05.2009, 00:48   #35
giants
Tecrübeli Yiğido

giants - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

259 Mesajına 483 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 giants ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Maçın yıldızı kimdi: Bence yok

Maçın en kötüsü kimdi: Tüm takim olarak kötüydük.

Maçta göze çarpanlar : ilk yari maci koparabilirdik gollük pozisyonlar harcandi. kollektif olunmadi.kimse asist yapmayi düsünmedi.süper star yarismasinda gibi ayagina top gelen kendini sinadi.

Ikinci devre özellikle Beraberlik golünden sonra zayif olan orta sahamiz son degisikliklerle tümden yol gecen hani oldu malubiyete zemin oldu

Ne gibi eksiklerimiz var. Bu macta Orta alanda rakibin oyununu bozacak kurgu ve bu kuruyu yerine getirecek oyuncu eksigi vardi. ayrica forvet bu macta vasatti biz bir önceki hafta yaptik yapacagimizi bu hafta bizi idare edin der gibi oynadilar.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler: Biz kötü oynadigimiz icin antep kazandi. sen oynamazsan rakibin oynar. bende tesvik aldigina inaniyorum Antepin ama onlarin aldiklari 3 kurus bizim sampiyonluk iddamizdan degerli degil. Sampiyonluga giden bir takimin Hocasi,futbolcusu olmak en büyük zenginlik degerlerinin ona yüze katlanmasi demektir. bizim takim bunu hissederek oynamadi. Kaybettik

Taraftar nasıldı :Iyiddi ama üzüldü..

Maç hakkında genel yorumunuz: Antep e Tebrikler . Besiktasin da kaybettigi Bu hatada. Bundan sonra bu rahavete düsmeyiz. umarim
giants isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.05.2009, 01:17   #36
giants
Tecrübeli Yiğido

giants - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

259 Mesajına 483 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 giants ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
MOS-BY-58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
SIMDI FENER BJK'YI 2-1 YIKTI VE BIZ LIDER KALDIK COK SÜKÜR. BU DURUMDA SEN VE SENIN GIBI SAHISLAR ATTIKLARI CAMURLA VE HAYAL ÜRÜNÜ SENARYOLARIYLA KALDI. RENGINIZDE BIR DEGISME (ÖRNEGIN MORARMA VEYA KIZARMA GIBI) OLACAK MI? YA BIRAKIN ALLAH ASKINA SEYTANIN AVUKATLIGINI YAPMAYI. OYNAYACAGIZ TAKIR TAKIR, ALACAGIZ MACLARI, NE BASKALARI GIBI CAMUR ATACAGIZ, NE DE KÜCÜLECEGIZ. KUSURU KENDIMIZDE ARAYACAGIZ.

GERISI LAFÜ GÜZAF
Aslinda Mustafa denizlinin basin aciklamasini dinlemeni isterdim. Biz pisikolojik ortami hafta boyunca iyi yapamadik diyordu Denizli.
Ayni seyi onlarda yaptilar antep anadolu dayanismasi yapiyor yatacak dediler. sence bizim maglubiyetimizdede bu rahatlik yokmuydu. futbolcularimiz özellikle Hayrettin ve Murat Yaptiklari aciklamalarda.Her topa atladilar canlarini disine taktilar diye aciklama yapti antep icin. Galiba Antebin bize direnecegini Bu iste tesvikler olabilecegi akilarina getirmedikleri icin geregini yerine getiremediler.Tabiki futbol sahada oynanir orada kazanilir Biz bunu yapamadik. Ama piskolojik ortami Saha disinda Taraftar olarak rakibimiz icin bozduk.Taraftar sahada saha disinda görevini yapmaya calisiyor.yeterki takimimizda görevini yapsin. artik sivassporu desteklerken 1.ci (esas tuttugunuz)takimlari aklama sevdasindan vaz gecelim. Tabiki Fenerbahcenin aldigi sonuc malubiyet aldigimiz bir hafta yerimizi korúdugumuz icin ve hala lider oldugumuz icin bizi sevindirdi. Ama Bu görüsmeyi foto mac muhabiri desifre etmesedi.
Bir hafta boyunca köse yazarlari yazip cizmeseydi acaba sonuc Böylemi olurdu????? onun icin simdi önümüze bakalim Demir ören Ankara Baskani ile yakalanmadan yemek yiyecekmi. muhabirler yakalamiyorsa bizler taraftar olarak yakalayalim..Sivassporumuz hakkini hukukunu kimseye yedirmeyelim.
Kendi taraftarimiza saldiracagimiza önümüze bakalim.

Hersey sivas ve Sivasspor icin saygilarimla.
giants isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.05.2009, 01:57   #37
isi58
Yeni Yiğido

isi58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 isi58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Sayin Sivasspor oyunculari ve Degerli Bülent Hoca

ilk olarak sunu belirtmek istiyorum, ister Sampiyon ister degil biz hakiki Sivassporluyuz! ve Sivasspor bizim gönlümüzün Sampiyonudur,
ama Lütfen Sizlerde artik biraz kendinize ceki düzen verin,
Stresi üzerinizden atin ve Rahat olun maclarda cünkü Sizler cok daha iyi performans gösterebilirsiniz! Herkes oyunda hata yapabilir ama önemli olan hatalardan ögrenip birdaha ayni hatalari yapmamaktir.
Bizler Sivasspor taraftari olarak size güveniyor ve Sizlerle GURUR Duyuyoruz!
isi58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.05.2009, 02:00   #38
club7house
Yiğido

club7house - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

115 Mesajına 186 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 731 club7house FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

maçta göze çarpanlar : İBRAHİM DAĞAŞAN'IN oynanamaması büyük kayıptı gözlerim sahamızda top yapan antep karşısında çok aradık mağlubiyetide buna bağlıyorum Muhammed ALİ'nin oyuna girmesi ise tam bir felaket bundan aylar öncede belirtmiştim Muhammed ALİ'nin jubile yapması için geç bile kaldığı idi.
Alt 04.05.2009, 07:13   #39
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1564 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein

Maçın yıldızı kimdi ? bizim tarafımızda Hayrettin ve Bilica iyi oynadı

Maçın en kötüsü kimdi ? Antep taraftarı

Maçta göze çarpanlar ? musanın çıkıp muhammedin oyuna girmesi ile oyun düzeni değişti

Ne gibi eksiklerimiz var ? En büyük eksiğimiz İbrahim Dağaşandı onu çok aradık Sylla o nun yerini dolduramadı

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? bjk da kaybetti halen lideriz umarım birdaha bu zor duruma düşmeyiz

Taraftar nasıldı ?Bizim taraftarımız harikaydı en az 6 otobüs ve 25 oto ile antepte takımımızı yanlız bırakmayan antepin bize kötü tezahürat etmesine rağmen sinirlerine hakim olan antep taraftarının bizleri çileden çıkarmasına rağmen birtek bile koltuk kırmayan maçtan sonra olay çıkartmayan taraftarımıza sonsuz teşekkür

Maç hakkında genel yorumunuz ?

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Abdullah DuMaN'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 04.05.2009, 07:15   #40
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 908 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI

ben bülent hocaya şunu sormak istiyorum. muhammet aliyi oynatmak ve sezon sonunda pazarlamaya çalışmak için vitrine çıkarmak sivasspordan çokmu önemli. ne buldun bu adamdan. bütün futbol yorumcuları sana bunu soruyor. sana bütün yazılarımda bunu söyledim bülent hoca. muhammet ali bu takıma yakışmıyor. o girdiği zaman bu takım eksik oynuyor. neden bunu yapıyorsun. sivası neden harcıyorsun. fenerin beşiktaşı yeneceği belliyken.neden gaziantebe maçı verdin. neden sivası şampiyon yapmak istemiyorsun. bir gönüllerin şampiyonu lafı çıkardın milleti bununla avutuyorsun. avucumuza kadar gelen şampiyonluğu muhammet aliye takım bulabilmek adına kaçırırsak bunun vebalini taşıyabilecekmisin bülent hocam. çok iyi bir hocasın. kendini çok iyi yetişdirdin. ama neden bu inadından vazgeçmiyorsun. sana herkes söylüyorki bu muhammet ali inadın niye diye. çıkta bir cevap ver nolur.neden sivasın canını yalıyorsun. maçmuhammet alinin yüzünden ve mehmet yıldızın beceriksizliği yüzünden gitti. başka söze gerek varmı. saygılarımı sunuyorum ve başarılar diliyorum.
hiko58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı