Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Maçı Değerlendirelim
Alt 03.05.2009, 16:55   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Maçı Değerlendirelim

Lider Sivasspor'umuzun Gaziantepspor karşında 2-1'lik mağlubiyetle sonuçlanan maçını değerlendirelim.

Maçın yıldızı kimdi ?

Maçın en kötüsü kimdi ?

Maçta göze çarpanlar ?

Ne gibi eksiklerimiz var ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?

Taraftar nasıldı ?

Maç hakkında genel yorumunuz ?

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 03.05.2009, 17:02   #2
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1288 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Yazacak yorum bulamıyorum elimizdeki macı resmen verdık. İkinici yarı antepin öyle oynamasına izin veren bizim takımdı. A.Dereli kendı kalene gol attın tamam bir kazadır olur ancak bu kadar da berbat futbol oynamaya hakkın yok 2. yarı senın kanadın resmen otoban oldu hiç bir pozisyonda yerınde yoktun ne yazıkki atakda da yoktun.

İbrahim Dağaşanı çok aradık.

Ümitsizliğe yer yok öyle yada böyle biz şampiyon olacağız...
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.05.2009, 17:08   #3
sivaslıbaki
Yiğido

86 Mesajına 154 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 684 sivaslıbaki FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Yemin ederim bu maçn tersini gördüm tam olarak anlatayım. İlk yarı staddaydım 1-0 önde bitirdiler sonra bu maç böyle biter dedik. ben babamla çıktım çarşıda gezdik maç bitimi stada geldiğimizde maçın 2-1 sivasspor kazandı deiler sonra uyandım...

http://resimzade.com/Show.html?i=7558&token=25589
sivaslıbaki isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sivaslıbaki'a Teşekkür Ediyor...
Alt 03.05.2009, 17:14   #4
yorumyapıyombenya
Tecrübeli Yiğido

yorumyapıyombenya - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

362 Mesajına 849 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 819 yorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDI

Maçın en kötüsü kimdi ?

A.DERELİ bu kadar berbat oynamaya hakkın yok.
Alt 03.05.2009, 17:19   #5
yusuf_07
Tecrübeli Yiğido

yusuf_07 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 27 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yusuf_07 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

maçta en büyük suç şimdiye kadar hiç eleştirmediğim bülent uygununde. bülent hocayı ilk kez bu kadar isabetsiz değişiklik yağarken gördüm. sezer 90 dakika gezdi sahada mehmet deseniz konsantresini tamamen kaybetmiş. neyse böyle kazalar olabilir umarım akşam fenerbahçe yener...
Alt 03.05.2009, 17:29   #6
izmirliyigido
Gast

Maçın yıldızı kimdi ? Elinden gelenin en iyisini yine Bilica yaptı. Golde hatası vardı ama o topu oraya ortlattıran Hayrettin'de hiç mi hata yoktu?

Maçın en kötüsü kimdi ? Geçen haftanın iki yıldızı Abdurrahman ve Hayrettin bu haftanın en kötülerindendi. İkinci yarıda kanatlar yol geçen hanına döndü. Hele Hayrettin 2. golde o çalımı nasıl yersin öyle? Mohammed Ali, Sezer, Mehmet Yıldız... Hangisini sayayım ?....

Maçta göze çarpanlar ? G.antep 2. yarıya çok iyi bir nasihat ve iyi bir vaatle çıkmıştı. Aldıkları parayı (!) güle güle harcasınlar.

Ne gibi eksiklerimiz var ? Motivasyon, motivasyon, motivasyon.... Şampiyonluğa giden bir takım bu kadar lakayt olmamalı. Her maçımız final diyoruz, 1-0'dan sonra 2.yi hatta 3.yü atmak için neden baskı kurmuyoruz?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? İkinci yarı biz durunca, orta sahayı rakibe kaptırınca vaat almış bir takımda ölümüne saldırınca, canını dişine takıp yenmek için bastırınca yapacak birşeyimiz kalmadı. G.Antep bakalım rahat uyuyacak mı bu gece?

Taraftar nasıldı ? Taraftar bence bu sezonun en mükemmel taraftarıydı. Evimizde bile bu kadar hep birlikte hareket edemiyoruz. Tribünler ilk defa heryer kırmızı-beyazdı. Gidenlere sonsuz teşekkürler.

Maç hakkında genel yorumunuz ? Biz kendi işimizi halledemediysek başkasından umut beklemek hatadır. Akşam ki maçı Beşiktaş elini kolunu sallayarak alacaktır. Bunu, hafta içerisinde zaten şekillendirdiler.

Ve ben şuna da inanıyorum G.Antep'in paraları tahmin ettiğiniz gibi Beşiktaş'tan gitmedi, F.Bahçe başkanından gitti. Olay çakılmasın, Beşiktaş temiz kalsın diye. Beşiktaş Ligde kazanacak, F.Bahçe'de kupayı alacak. Senaryoysa alın size senaryo. Aziz başkan geçen sene bize iyilik yaptımı ki, bu sene yapsın. Hepsi aynı çöplüğün pisliği.

Anadolu'da bize bizden başka dost yok bunu birkez daha gördük. Yazıklar olsun Antep !....

AYK
Bu Konuda 'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 03.05.2009, 18:00   #7
58_babacan_58
Usta Yiğido

58_babacan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.073 Mesajına 2.126 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 963 58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Maçın yıldızı kimdi ? Elinden gelenin en iyisini yine Bilica yaptı. Golde hatası vardı ama o topu oraya ortlattıran Hayrettin'de hiç mi hata yoktu?

Maçın en kötüsü kimdi ? Geçen haftanın iki yıldızı Abdurrahman ve Hayrettin bu haftanın en kötülerindendi. İkinci yarıda kanatlar yol geçen hanına döndü. Hele Hayrettin 2. golde o çalımı nasıl yersin öyle? Mohammed Ali, Sezer, Mehmet Yıldız... Hangisini sayayım ?....

Maçta göze çarpanlar ? G.antep 2. yarıya çok iyi bir nasihat ve iyi bir vaatle çıkmıştı. Aldıkları parayı (!) güle güle harcasınlar.

Ne gibi eksiklerimiz var ? Motivasyon, motivasyon, motivasyon.... Şampiyonluğa giden bir takım bu kadar lakayt olmamalı. Her maçımız final diyoruz, 1-0'dan sonra 2.yi hatta 3.yü atmak için neden baskı kurmuyoruz?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? İkinci yarı biz durunca, orta sahayı rakibe kaptırınca vaat almış bir takımda ölümüne saldırınca, canını dişine takıp yenmek için bastırınca yapacak birşeyimiz kalmadı. G.Antep bakalım rahat uyuyacak mı bu gece?

Taraftar nasıldı ? Taraftar bence bu sezonun en mükemmel taraftarıydı. Evimizde bile bu kadar hep birlikte hareket edemiyoruz. Tribünler ilk defa heryer kırmızı-beyazdı. Gidenlere sonsuz teşekkürler.

Maç hakkında genel yorumunuz ? Biz kendi işimizi halledemediysek başkasından umut beklemek hatadır. Akşam ki maçı Beşiktaş elini kolunu sallayarak alacaktır. Bunu, hafta içerisinde zaten şekillendirdiler.

Ve ben şuna da inanıyorum G.Antep'in paraları tahmin ettiğiniz gibi Beşiktaş'tan gitmedi, F.Bahçe başkanından gitti. Olay çakılmasın, Beşiktaş temiz kalsın diye. Beşiktaş Ligde kazanacak, F.Bahçe'de kupayı alacak. Senaryoysa alın size senaryo. Aziz başkan geçen sene bize iyilik yaptımı ki, bu sene yapsın. Hepsi aynı çöplüğün pisliği.

Anadolu'da bize bizden başka dost yok bunu birkez daha gördük. Yazıklar olsun Antep !....

AYNEN KATILIYORUM KARDEŞİME NOKTA.
Alt 03.05.2009, 18:03   #8
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 793 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

Sylla çıkıp Mohamed girince Beto'na çarpmış gibi oldum doğrusu..
Hocam hangi mantıkla yaptın bu değişikliği anlayamadık gerçekten.

Antep'e soralım bu kadar iddiasız bir takımı nasıl bu kadar motive etmeyi başarmışlar,biz de aynı taktiği uygulayalım..
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.05.2009, 18:09   #9
Shan58
Tecrübeli Yiğido

173 Mesajına 276 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 677 Shan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Maçın Yıldızı: Sonradan oyuna girmelerine rağmen Balili ve Kamanan.
Maçın en kötüsü: Yaptığı yanlış değişikler nedeniyle Bülent Uygun Hocamız
(Musa'nın yerine Mehmet Yıldızı çıkarmalıydı).

Mehmet yıldız artık eski formunu yakalayamıyor. üstelik katı savunmalara karşıda çok etkisiz kalıyor bence Balili ve Kamanan gibi hızlı oyuncularla oyuna başlayıp skor avantajını ele geçirdikten sonra Mehmet yıldızı oyuna almalıyız.

Muhammed ali ve sezer badurda son haftalarda isteneni veremiyorlar. seneye daha iyi transferlerle yerleri mutlaka doldurulmalı.

Maçla ilgili söyleyecek bişey bulamıyorum. skor avantajını elde ettiktten sonra ne olursa olsun farkı açmalıydık. bunu mehmet yıldızla yapamayacağımız gün gibi ortada olmasına rağmen bülent hoca Musa gibi son dakkalarda oyunun kaderini değiştirebilecek bir oyuncuyu çıkarması yanlış oldu.
Musa - Kamanan - Balili üçlüsü farkı açabilirdi bu maçta çünki Antep savunması hızlı oyunculara karşı başarılı olamıyordu.
Shan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.05.2009, 18:14   #10
Mursallı yiğido
Tecrübeli Yiğido

Mursallı yiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

121 Mesajına 144 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 732 Mursallı yiğido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Söyleyecek bir şey bulamıyorum.Antep sanki maçı kazanamazsa küme düşecekmiş gibi oynadı.Biz de çok basit hatalar yaptık.
Artık çaresiz bir şekilde derbiyi bekleyeceğiz.Ondan da pek umudum yok ama.Malum Beşiktaş maçın sonucunu maçtan önce belirlemiştir.

Etiketler
değerlendirelim, maçı