Alıntı:
subasi29 Nickli Üyeden Alıntı
Sayin Fikret Unsal;Hakem Halis Ozkahya Su Molasini Sizin Icin Vermistir,Sulanasin Diye,Futbolcularda Sana Minettardir Sayende Su Ictiler.Futbol Fedesaryonunun Agustos Ve Eylul Maclarina Yonetmelige Uyugun Olarak Su Molasi Verecegini Resmi Gazetede Yurdumdan 4 Bin km Otede Ben Gordumde Sen Orda Gorememissin Benmiyim Basin Sozcusu Senmisin Anlayamadim....
|
söylediklerine katılmamak elde değil. yönetmelikten haberi olmayan bir basın sözcüsü nasıl olur ya adam hala bu açıklamasında da ısrar ediyor. neymiş su molası niye verilmiş miş ne olacak tı 50 dk daha oynansa takım yine aynıydı. çok mu bastırdık ta atamadık. 5 kuruşluk top oynanmadı statta adamlar çatır çatır top yaptılar biz de seyrettik. şimdi de kalkmış hakemi gündeme getiriyorsun. biz burda bas bas bağırıyoruz orta sahaya adam lazım stopere adım lazım diye siz hala hakemle uüğraşın durun. temel önceliğiniz takımı ayağa kaldırmak. bu saaatten sonra yapacağınız transfer ne işe yarayacak ? sorarım size ne işe yarayacak?
avrupa maçına kalmış 10 gün fener maçı burnunun dibinde aldığın adamın elinde sihirli deynek mi var
TAKIMI TOPARLAYIN BEYLER TAKIMI
BU TAKIM BU KADAR ELEŞTİRİYİ VE AŞAĞILANMAYI KABUL ETMEZ. SİVAS HİÇ ETMEZ BUNU BİLESİNİZ.