Cevap: Yeni teknik patron kim olmalı?
Bizi, bizim değerlerimizi bilemeyen hocadan cacık olmaz. İşte Muhsin Hoca Afrikada harikalar yarattı. Futbolu bilmiyor diyen var mı? Hikmet Karaman,Ziya Doğan,Yılmaz Vural,Samet Aybaba...vs. kadrolu kötü gün hocaları. Kötü günde gelirler iyi iş yaparlar bi yerleri kalkar ya taraftara ya yönetime ters düşer ortalığı karıştırır giderler. Verdikleri zarar kısa dönemde verdikeleri yarardan fazla olur. Ziya Doğan adam gibi adamda Mushin Ertuğral Adamcık gibi adam mı? Bırakalım edebiyatı beyler. Gerçekçi olalım. Ankette ki isimlerin hepsi anlıyor futboldan tamam. Ama bazıları bizim değerlerimizi biliyor. Bu saatten sonra 3-5-2 mi 4-4-2 mi tartışması yapacak halimiz yok. Sahada gezen ruhsuzlara Taraftarın derdini Sivasspor'un yeryüzündeki 7 milyon Sivas'lı için ne olduğunu hatırlatması gereken bir Yiğido lazım. Bülent Uygun,İsmail Kartal,İlyas Tüfekçi,Rıza Çalımbay..gerisi hikaye. Bunların üzerine yoğunlaşmalı Yönetim. Rıza Çalımbay imkansız,Bülent Hoca defteri bir süre kapandı. İsmail Hoca yada İlyas Hoca arasında seççim yapılmalı. Diğerlerinin gelmesi hayır getirmez diye düşünüyorum.