Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 24.09.2012, 00:16   #51
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 931 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Bu maç sivassporun bu yıl ligde oynadığı bence en kötü maçıydı..Trabzonspora ve f.b. ye bile bu kadar net pozisyonlar vermedik...İlk yarı genelde dengede geçti pozisyonlar bile eşitti...Grosecki nin ilk yarı bir kaç pozisyonda rakibini kovalayıp kademeye girmesi hoca ve taraftarın ondan 2 yıldır beklediği en iyi olumlu hareketti...Rıza Hoca Raynoch u ön libero oynatmaktan vazgeçmeli;Raynoch oynayacaksa Navratil ile birlikte stoper oynamalı...2. yarı 55-68 arasında rakip takım tam 5 tane net pozisyon buldu;bunların 3 tanesi de kaleci le karşı karşıyaydı...Kalecimizin gününde olması,rakibin şanssızlığı bizim için çok iyi oldu..Oyuna son 20 dak. da giren yeni transfer ve Pedriel biz bu takımda ilk 11 de rahat oynarız mesajı verdiler...Doğa bu takımın yedek oyuncusu olmalı;Kadir ne kadar formsuzda olsa malesef alternatifi yok...Pedriel ile Enaramo birlikte oynadıkları zaman daha etkili oluyorlar..Enaramo hala %50 lerde oynuyor;tam kapasite ile oynaması için 3-4 maç daha beklememiz gerekecek..Forvette ilerki haftalarda Abdülkadir e de ihtiyacımız olacak..Hazır bir Abdülkadir 2. yarı yorulan Enaramo veya Pedriel in yerine oyuna girip takımı ateşleyebilir...Sivassporda bu maçta bazı oyuncular hiç katkı yapmadılar;bunların başında Erman,Doğa ve Uğur geliyor...Sivasspor gibi ilk 8 i hadefleyen bir takımın stoperi Erhan kesinlikle olamaz;Murat varken Erhan ın stoper oynaması ilerki haftalarda başımıza çok iş açacak..Şu anda Navratil,Raynoch ikilisi bu takımın defansı için en iyi seçim olur...Atif bu maçta gol atmasına rağmen çok iyi oynamadı;Erman dan iyiydi ama önceki haftalardaki Atif sivasspor için daha fazla şeyler yapar...Rıza Hoca ilk yarı bittiğnde Doağa yı oyundan kesinlikle almalıydı..Bursa dan yeni gelen orta saha oyuncumuz kesinlikle ben bu takımda banko oynarım mesajı veriyor;Doğa bu takım için iyi bir yedek olur...Umarım ilerleyen haftalarda Bednar da bu takımda oynamaya başlar;Abdülkadir ve Bednar ın dönmesi sivassporun daha fazla gol atmasını sağlar...Bu maç kulağımıza küpe olmalı;papaz her zaman pilav yemez..Kaleci her zaman bu kadar şanslı da olmaz...Maç sonunda çmaçın en iyi oyuncusu herkesin ititfakıyla Borjan seçiliyorsa artık söyleyecek başka söz de kalmıyor...Çünkü her takımın forveti bu kadar gol kaçırmaz...Sivasspor bu maçın kasedini izleyip iyi analiz etmeli...Önümüzde daha çok maç var;bugün takım çok iyi sinyal vermedi...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 24.09.2012, 00:27   #52
ahhguzum
Yiğido

62 Mesajına 88 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 648 ahhguzum FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu maç zamanı ben uçaktaydım.aklım hep bu maçtaydı yeneceğimize adım gibi emindim hatta bir ara cebi açıp skora bakacaktım.atıf golü attığı zaman tam uçaktan indim cebi açtım bi baktım ilk yarı 1-0 çok sevindim.izleyemediğim için çok üzülüyordum.ama sonuç harika oldu teşekkürler sivasspor muck atıf ve borjan harikasınız.
ahhguzum isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.09.2012, 00:31   #53
ahhguzum
Yiğido

62 Mesajına 88 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 648 ahhguzum FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

mehmet nası küstürmemeli. Adem ve cherny ilk 11 oynamalı kamil 2. Yarı girmeli uğur yedeğe çekilmeli
ahhguzum isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.09.2012, 00:32   #54
sefilix
Tecrübeli Yiğido

232 Mesajına 447 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 672 sefilix FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

habertürk.com un kasımpaşa ile ilgisi ne ki manşetten panaltı vardı da hakem kasımpaşayı katletti de diye haberler yapıyorlar. ilişkilerine ola..
sefilix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.09.2012, 00:35   #55
Divriği58
Tecrübeli Yiğido

Divriği58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

271 Mesajına 444 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 718 Divriği58 FAZLA SÖZE GEREK YOKDivriği58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Borjan harikaydı ve galüp gelmemizde etkiliydi. Erman'ın formsuzluğu sanki bu sene sons enem ben gidiyorum dercesine.

Pedriel'in oyuna girmesi ile ilerde daha iyi bastık daha erken alınabilirdi. Aatıf harika bır futbolcu fakat on vuruşları iyi değil daha ıyısı olabılır.DOĞA KAYA seni kim getirdi bu takıma acaba?

Grosıckı uzun bır aradan sonra iyidi. daha iyiside olur yeterkı o oynamak istesin..TEŞEKKÜRLER SİVASSPOR 3 PUAN İÇİN.
Divriği58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Divriği58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.09.2012, 00:35   #56
ardich
Acemi Yiğido

21 Mesajına 29 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 518 ardich FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Teşekkürler borjan ve tüm sivas takımı
ardich isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ardich'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.09.2012, 01:04   #57
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1124 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Kasimpasa teknik direktörünün görevine bir yenilgi ile son verilmis.Metin Diyadin gönderilmis.Bir Sivasspor taraftari olarak bu habere gercekten üzüldüm.Insan harcamak bu kadar kolaymi.Forvet oyuncularinin sakat olmasina ragmen ,bugün 90 dakikada ecel terleri döktük seyirci olarak.Böyle basarili bir teknik heyetin görevine son veriliyor.Bazilari talih sonucu,üc puan alirken,bazilarinin görevine son veriliyor.Ugur ve Doga´nin bu takima katkisi olmadigini herkes görüyorda Rza hoca göremiyormu?Bugün maci izleyenler mutlaka görmüstür Erhan devamli Ugur´un kaptirdigi toplari kalemizden uzaklastirdi.Erhan,Ugur´un yerine,Murat´da Erhan´in yerine ilk onbirde oynamali.Sayet Murat hazir degilse onu hazir hale getirmek senin görevin Riza hoca bunun icin maas aliyorsun.Sivasspor bugün üc puan aldiysa tamamiyle sans ve tesadüf.Rakip bizden üstün oynadi.Galip geldigimiz icin Riza hoca hakemlere deginmedi,ya tersi olsaydi yani yenilseydik hakemleri gündeme getirecekti.Riza hoca seyirciye neden Ugur´u ve Doga´yi ilk onbirde sahaya sürdügünü anlatmali.Takim onlarin yüzünden cok zayif.Bu adamlar degil ilk onbirde Sivasspor´da ilk onsekize bile girecek kapasitede degiller.Riza hocanin inadi sadece kendisine zarar verir ,bir kac basarisiz sonuc onunda sonunu hazirlar.Devam et bakalim Ugur ve Doga inadinda....
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda B.DUMANLI'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.09.2012, 01:17   #58
kadirakin58
Tecrübeli Yiğido

kadirakin58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

328 Mesajına 596 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kadirakin58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Rıza Hocanın ballı günü.. Eksiklerimizden ders alırız umarım, hayırlısıyla ligimizi ilk 3'te bitirmek nasip olur inşallah. Amin.
kadirakin58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.09.2012, 01:24   #59
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok

bazı arkadaşlar galiba başka maç seyretmiş yada benim seyrettiğim maç farklı gören görmeyende kasımpaşa sivassporu daıtmış tesadüfen yendik sanır ilk yarıda kasımpaşanın 1 pozisyonu var gol olabilecek sivassporun 3 pozisyonu var 2.yarı manyak maç oldu sivasspor 2.golü atamayınca kasımpaşalı oyunculara cesaret geldi üstümüze çullandılar pozisyonda buldular verdilerde dedimya manyak maç oldu 2.yarı 6-1 yenilebirdikde 6 -0 yenebirdikde 6-6 berabere bile kalabilirdik sivasspor geri çekilip skoru koruma telaşına düşünce pozisyon buldular ilk yarıda pozisyonları 1 tane ya var yayok groseçki müsait pozisyonda 2 gol atamadı 2 top direkten döndü 4e 1 3e1 yakaladığımız pozisyonlarımız vardı öyle ezilip büzülmedik yani şansımız ters tepseydi bugün farklı konuşacaktık tüm türkiye zevkli maç izledi öyle futbolcu kovulacak hocası kovulacak top oynamıyoruz geçen haftada trabzonu şansı elimizden aldı tıpkı mersin ve fb maçı gibi bu takımla gurur duyulması gerekiyor
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58MUAMMER58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.09.2012, 03:19   #60
Casanova Rasit
Tecrübeli Yiğido

Casanova Rasit - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

149 Mesajına 237 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 563 Casanova Rasit FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

STAT: 4 Eylül

HAKEMLER: Çağatay Şahan (6), Adil Sinem (6), Volkan Narinç (6)

SİVASSPOR: Borjan (7)- Uğur (6), Erhan (7), Navratil (6), Ziya (6)- Aatif (7), Doğa (6) (Dk.68 Adem 5), Rajnoch (4)(Dk.46 Kadir 6), Grosicki (6) - Erman (6) (Dk.74 Pedriel 4), Eneramo (6)

ya tamam ugur cok iyi bir futbolcu degil ama görev adami, adam neyaparsa yapsin kimse onu sevmiyor! bugün bir gol cikardi...
elimizde daha iyisi yok birakin da adam oynasin.
grosicki bizim en degerli oyuncumuz, 90dk hep oynamali, aynen bugün oldu gibi, daha iyi olacak.
bizim Ped bugün kötüydü

Aatif tam süperdi ama

Etiketler
değerlendirelim, maçı